Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 28.12.2016 19:12
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
ogólnie KULT znam, i w sumie niektóre piosenki lubię. ta może do moich ulubionych nie należy, ale shita za nią nie dam. uważam, że ten zespół ma wiele lepszych pozycji niż to. jednak każdy lubi co innego, i ma prawo do tego. daje takie 4/10. ![]() ode mnie: KaeN - Kartka z pamiętnika ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 28.12.2016 20:59
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Dobra, jestem mendą i to zrobię. Bo lubię poznęcać się nad łakiem. Bit popowy, jakby to nie był hiphop to byłby props. Ale nie ma propsa. Niby wali jakimiś tam podwójnymi nawarstwia, ale TEN KOSZMARNY WYSOKI PIIISK GŁOSIK. Facet nie umie śpiewać refrenów. A, no i ta maska lololololol. Po co. A tekst jest nudny, nic ciekawego, bo takie rzeczy były z 16 lat temu i pierdyliard razy lepiej zrobione (Światła Miasta). Aaand nooow, lejdis aand dżentelmeeeen llama presents. https://www.youtu...Tt_xIwB290 ![]() #GuiltyPleasure ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 28.12.2016 21:35
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
No to taka azjatycka, pozytywna muzyczka, cnie? Tak mi się kojarzy z Japonią czy Koreą, do tego to troche brzmi i wyglada jak intro jakiegoś serialu dla nastolatek o szkole ![]() Generalnie to było dla mnie coś nowego i całkiem ciekawego także daje HIT ![]() No to soundtrack z Love Story, genialna scena jest przy tej muzyce <3 https://www.youtu...8WERExQCJE Edytowane przez Sam Quest dnia 28.12.2016 21:43
![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 28.12.2016 21:58
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Filmu chyba nie widzialem, a to niestety straszne, kiedy sie z Toba porownuje i jest cos takiego czego sie nie widzialo. Piosenke znam, mam gdziesw domu pozytywke z tym utworem i ogolnie to jest chyba utwór Ludwiga Van Beethovena, o ile sie nie myle. Utwor wszystkim dobrze znany, a wiec prosze panstwa HIT! Wet za wet, biore odwet, obejrzyj to Sam :https://m.youtube...8sj02SNOeQ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 28.12.2016 22:07
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Znane, lubiane, popularne i dobre (tylko, ofc, kompresja z jutjuba, nobojakże, no). No ale trochę nadużywane więc i zdążyło się wynudzić w tej klasycznej kompozycji. Wiolonczela zawsze spoczi, no. Wiadomo, że hit, no bo jakby inaczej. https://www.youtu...Sj91yopjDg ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 29.12.2016 01:48
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Prawie 4 godziny czekalem, az ktos sie na to polasi, ale nikt tegonie zrobilwiec sam to zrobie juz wczesniej, cos sobie z tego przesluchalem, jak to wrzuciles, no i zauwazylem, ze jest tam jakis wokal, chyba pierwsza nuta od Ciebie jaka slucham co ma glos no i, ze to chyba tez z anime jest ogolnie cala nuta brzmi tak jakby byla wyjeta z jakiegos filmu ale to nic no i podsumowujac, to mi sie podobalo i moja ocena brzmi 7/10 ![]() Czarny chleb i czarna kawa, chcialem Was wszystkich pozdrowic, sweet dreams, no i zycze radosnego poranka i calego dnia :https://m.youtube...vDKuRP8vRE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 29.12.2016 07:32
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Eh... kojarzy mi się ta piosenka z moim pierwszym (i ostatnim) rokiem na FiRze, gdzie lenistwo i nic nie robienie aż ze mnie kipialo. Nic nie musiałam i to było na swój sposób miłe i zawsze będę dobrze wspominać tamten rok. Jestem chyba za bardzo sentymentalna albo ta piosenka mi się nadal podoba bo poptostu jest fajna Daje HIT za całokształt, takie 8/10 To ja daję cover Someone like you by Tony Oller https://youtu.be/... ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 29.12.2016 11:24
|
Poczatkowo zastanawialem sie co to jest ten FiR, ale po dlugich chwilam rozmyslan, kminienia, pytania samego siebie, doszedlem do wniosku, ze chyba chodzi o Finanse i Rachunkowosc Czemu zrezygnowalas? Szukalas szczescia, ktore zwie sie wolnoscia?![]() Wlaczylem ten cover i przesluchalem caly, potem wlaczylem sobie oryginal i tez przesluchalem caly, no i w coverze jest chyba troszke inny dzwiek, ogolnie ten cover nie jest najgorszy, ale wydaje mi sie, ze cover < oryginal. No i w oryginalemozna sobie popatrzec na Adele jak jeszcze byla chudsza nizjest teraz i miala dluzsze wlosy Piosenke znam i chyba wszyscy znaja, bardzo mi sie podoba ta piosenka, dlatego ode mnie masz HITA, moja ocena to 10/10 chociaz nie wiem czy to nie krzywdzace, waham sie czy nie dac 11, bo to dobra piosenka, ale czy az tak? Zostawie wiec tylko znak zapytania ? Adele ma poza tym taki glos, jeden z najlepszych, ze ta ocena nie powinna dziwic chyba nikogo;p tak, wiem, ze dalas cover Dzieki,ze wrzucilas tu ta piosenke ![]() A ja nie wiem co dac, nie wiem na kogo trafi, dac cos z sugerowanych, czy cos zupelnie innego hmm, moglbym wrzucic Adele, ale sie powstrzymam, wrzuce cos co mi wczoraj wyskoczylo w sugerowanych: https://m.youtube...h8ZqQS1EPM A dyskoteka gra ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 29.12.2016 15:29
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
O.o. kolejny Hit jak się patrzy. Mam jeszcze chyba stare winylowe płyty zespołu Maanam Melodia, tekst, itp. są spoko, nawet bardzo. Nie mam nic do tej nutki, podoba mi się, bo stare melodie i utwory z "minionej epoki" są według mnie najlepsze, a nie jakiś Justin Bieber, co to się z wariatkowa urwał chyba ;p stara kapela, która zakończyła działalność w 1996 roku. Legion- Avalon , Wyspa mgieł https://www.youtu...RxebS4HbYg Edytowane przez batalion_88 dnia 29.12.2016 16:11
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 29.12.2016 19:15
|
Fajnie, piosenka o rycerzach z wyspy mgiel, lubie opowiesci o rycerzach. Ogolnie, tekst jest jaki jest, muza i wokal tez, myslalem, ze ta piosenka nigdy sie nie rozkreci i bedzie tak leciec w eterze, ale jednak sie rozkrecila i dlatego 4-5/10 bo mialo byc 3-4 ![]() https://m.youtube...72s4WzUcKI I can dream... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 29.12.2016 19:28
|
no to posłuchalam sobie i to taki typowy hit eurowizji, że mam wrażenie, że już to kiedyś slyszałam. Bo w większości ta muzyka jest na jedno kopyto. Taka typowa radiowa sieczka, ale nie ma tragedii, bo jednak na Eurowizji potrafią śpiewać prawdziwe shity, to takie pośrodku 5/10 To może zostańmy w klimatach eurowizji: https://www.youtu...T2DcpqvorI Edytowane przez Sam Quest dnia 29.12.2016 19:39
![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 29.12.2016 20:09
|
5/10? to eurowizje wygralo ale okej, on mial jeszcze taka inna piosenke, z ktora 2 lata wczesniej zajal 2 miejsce na Eurowizji, moze Ci ja pokaze, ale po glowie mi tez chodzi inna nuta![]() Co do Twojej piosenki, to to chyba z tegorocznego konkursu, ja tego niestety juz nie ogladalem, ale piosenka moze byc, niech bedzie + ![]() Zobacz to Orzech mowil, ze to taki holenderski Johnny Depp :https://m.youtube...We8PRsW4T0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 29.12.2016 20:37
|
To jest po prostu jeden, wielki, geeee neeee ryyyy cznyyyyyy festiwal. Niczym niewyróżniający się muzycznie utwór, tekst to lol, wokal jako tako, ale nie przeważa niestety. No ale to Eurowizja, poważnie traktować tego nie należy ;d Shit. https://www.youtu...VihYYe1ydE Kno is love, Kno is life. ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 29.12.2016 20:53
|
Lubie takie utwory od Lamci, zaiste zacny utwór Taki jaki lubię słuchać z bratem, a raczej łagodna wersja, ale zaiste fajne. Bardzo mi się spodobało i posłucham jeszcze innych utworów z proponowanych. Zdecydowany HIT i mocne 8/10to ja dam coś co uwielbiam w oryginale i uważam za najlepsze serialowe intro, ale to trochę inna wersja: https://www.youtu...A6a7sYKeeA Edytowane przez Sam Quest dnia 29.12.2016 21:05
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 30.12.2016 00:35
|
Serialowe intra maja to do siebie, ze za pierwszym razem wcale ich nie zauwazamy, dopiero po paru odcinkach zaczynamy sie fascynowac, a potem to juz sie przeradza w milosc. Postaciami tez jestesmy bardzo zafascynowani, niekiedy pojawiaja sie w intro i to tez cieszy. Czasem muzyka z intro przewija sie gdzies w serialu i jesli juz ja kochamy, to jest to dla nas prawdziwa rozkosz. To troche jak z tymi piosenkami, na Eurowizji, zwykle wygrywaja te piosenki, ktore biora udzial w polfinale, dlatego, ze ludzie slysza je dwa razy, lub wygrywaja te piosenki, ktore, mialy spora reklame w Europie przed tym konkursem. Z wlasnego doswiadczenia tez to wiem, sluchalem Twojej jednej piosenki Bon Joviego i za pierwszym razem dalem Ci 8, w porywach do 9/10, dzisiaj, kiedy juz ta piosenke mam przesluchana wiecej razy, dalbym Ci spokojnie 10/10, a moze nawet i 11, a wtedy mi to nawet do glowy nie przyszlo. Dlatego nie wiem, jak to ocenic, bo Gry o Tron, nie ogladalem i nie ogladam(chociaz kiedys chcialem sobie kupic te ksiazki), i ta nuta jest mi obca, dlatego chyba puszcze sobie jeszcze raz, no i oryginal tez jeszcze raz, bo go tez sluchalem, moze mi sie uda cos z siebie wydobyc. Przesluchalem 3 razy remix i 5 razy oryginal. Cos tam muzyki techno i remixow znam, kiedys mialem nawet rozne nuty na telefonie, ale na tym polu to Razor bylby lepszym ekspertem. Doszedlem do tego ze oryginal bardziej mi sie podoba od tego remixu, remix tez nie jest najgorszy, dla mnie na +, ale przy oryginale to bym wiecej tych plusow nastukal. Mam nadzieje, ze to nie jest jakas krzywdzaca ocena. Jak napisalas, ze to intro, to mi sie skojarzyly, tez seriale, ktore ja ogladalem, wiec wrzuce tu intro z jednego, wlasciwie zlepek intro z jednego serialu, z 4 sezonow, we wszystkich czesciach muzyka brzmi identycznie, chociaz wydaje mi sie troche roznic, ale to moze kwestia glosnosci i jakosci dzwieku, calosc trwa 5 minut : https://m.youtube...uzZjyH9ofk Edytowane przez AdersYooo dnia 30.12.2016 00:51
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 30.12.2016 20:19
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Dynastia Tudorów... no po prostu nie moje klimaty, w tym sensie, że nie znam kompletnie tego serialu. Nie obejrzałem nawet jednego odcinka. Dlatego do końca nie wiem jak mam się do tego odnieść. W każdym bądź razie nie ma żadnych słów <smutek> melodia jednak fajna, klimatyczna, kojarzy się ze epoką Średniowiecza, rycerzami, walkami, zakonami mniszymi ;p Dam HIT no i czas na moje pożegnanie - kocham tę nutę Perfect - Wszystko ma swój czas https://www.youtu...ZuYff81-Fc ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 30.12.2016 20:41
|
Perfect to znany zespol i ma znane piosenki, ale tej nuty nie znalem, myslalem, najpierw, ze to bedzie Zegnam was, juz wiem, nie zalatwie wszystkich pilnych spraw bla bla bla itd. no ale ta jest chyba troche bardziej pozytywna no i mi sie podoba, fajna jest ![]() Cos pozytywnego :https://m.youtube...G6pEolAKm8 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 30.12.2016 23:54
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Ojezu, w końcu się doczekałam czegoś przy czym mogę się z przyjemnością włączyć do dyskusji. Hit i właściwie nie wiem jak to uargumentować. Lubię te czasy, kiedy po artystach (wiadomo że nie wszystkich) było widać wielkie zaangażowanie i wiarę w to co śpiewają, kiedy dużą rolę grała też interpretacja utworu, sposób przedstawienia go na scenie. Piękny, delikatny utwór z tekstem, którego chce się słuchać. A głos Grechuty, zawsze działa na mnie kojąco. Był Gintrowski, to niech będzie i Kaczmarski. Krzyk https://www.youtu...ZaI0WQrb5Y Edytowane przez gne dnia 31.12.2016 00:20
![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 31.12.2016 15:18
|
Kaczmarski to klasyk i geniusz, którego nikt już nie "dogoni". Teksty wciąż aktualne (albo nawet bardziej aktualne). Po prostu nie mógłbym tego nie kochać <3 Przesłuchałem setki jak nie tysiące razy, a "Krzyk" znam i bardzo lubię. Dla mnie bezapelacyjnie HIT ^^ Akcent - Szczęśliwa gwiazda https://www.youtu...xcyuhLDyco Edytowane przez batalion_88 dnia 31.12.2016 15:27
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 02.01.2017 19:42
|
Coś w tym roku zaniedbany ten temat ![]() Nie znam tego, co mnie szczerze mówiąc zaskoczyło nie zebym byla wielką fanką disco, ale z disco tak jest, że a to na jakiejś imprezie, a to an domówce czasem coś leci i potem się to zna, tutaj jest to dla mnie coś nowego. Z Zenkiem to jest tak, że mnie jego głos irytuje, wiem, że jego muza to hity etc., ale jednak no wkurza mnie jego głos i te ruchy, a piosenka taka jak wiele w tym gatunku. bez szału, ale też nie ma tragedii. takie 5/10to ja proponuje, moje pierwsze wrzucone tutaj (w tym roku) techno : https://www.youtu...n9gSc2qa-k ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Gryffindor

Hufflepuff

Ravenclaw

:

to eurowizje wygralo