Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 28.12.2016 19:12
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
ogólnie KULT znam, i w sumie niektóre piosenki lubiê. ta mo¿e do moich ulubionych nie nale¿y, ale shita za ni± nie dam. uwa¿am, ¿e ten zespó³ ma wiele lepszych pozycji ni¿ to. jednak ka¿dy lubi co innego, i ma prawo do tego. daje takie 4/10. ![]() ode mnie: KaeN - Kartka z pamiêtnika ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 28.12.2016 20:59
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
Dobra, jestem mend± i to zrobiê. Bo lubiê poznêcaæ siê nad ³akiem. Bit popowy, jakby to nie by³ hiphop to by³by props. Ale nie ma propsa. Niby wali jakimi¶ tam podwójnymi nawarstwia, ale TEN KOSZMARNY WYSOKI PIIISK G£OSIK. Facet nie umie ¶piewaæ refrenów. A, no i ta maska lololololol. Po co. A tekst jest nudny, nic ciekawego, bo takie rzeczy by³y z 16 lat temu i pierdyliard razy lepiej zrobione (¦wiat³a Miasta). Aaand nooow, lejdis aand d¿entelmeeeen llama presents. https://www.youtu...Tt_xIwB290 ![]() #GuiltyPleasure ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 28.12.2016 21:35
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
No to taka azjatycka, pozytywna muzyczka, cnie? Tak mi siê kojarzy z Japoni± czy Kore±, do tego to troche brzmi i wyglada jak intro jakiego¶ serialu dla nastolatek o szkole ![]() Generalnie to by³o dla mnie co¶ nowego i ca³kiem ciekawego tak¿e daje HIT ![]() No to soundtrack z Love Story, genialna scena jest przy tej muzyce <3 https://www.youtu...8WERExQCJE Edytowane przez Sam Quest dnia 28.12.2016 21:43
![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 28.12.2016 21:58
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Filmu chyba nie widzialem, a to niestety straszne, kiedy sie z Toba porownuje i jest cos takiego czego sie nie widzialo. Piosenke znam, mam gdziesw domu pozytywke z tym utworem i ogolnie to jest chyba utwór Ludwiga Van Beethovena, o ile sie nie myle. Utwor wszystkim dobrze znany, a wiec prosze panstwa HIT! Wet za wet, biore odwet, obejrzyj to Sam :https://m.youtube...8sj02SNOeQ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 28.12.2016 22:07
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
Znane, lubiane, popularne i dobre (tylko, ofc, kompresja z jutjuba, nobojak¿e, no). No ale trochê nadu¿ywane wiêc i zd±¿y³o siê wynudziæ w tej klasycznej kompozycji. Wiolonczela zawsze spoczi, no. Wiadomo, ¿e hit, no bo jakby inaczej. https://www.youtu...Sj91yopjDg ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 29.12.2016 01:48
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Prawie 4 godziny czekalem, az ktos sie na to polasi, ale nikt tegonie zrobilwiec sam to zrobie juz wczesniej, cos sobie z tego przesluchalem, jak to wrzuciles, no i zauwazylem, ze jest tam jakis wokal, chyba pierwsza nuta od Ciebie jaka slucham co ma glos no i, ze to chyba tez z anime jest ogolnie cala nuta brzmi tak jakby byla wyjeta z jakiegos filmu ale to nic no i podsumowujac, to mi sie podobalo i moja ocena brzmi 7/10 ![]() Czarny chleb i czarna kawa, chcialem Was wszystkich pozdrowic, sweet dreams, no i zycze radosnego poranka i calego dnia :https://m.youtube...vDKuRP8vRE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 29.12.2016 07:32
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Eh... kojarzy mi siê ta piosenka z moim pierwszym (i ostatnim) rokiem na FiRze, gdzie lenistwo i nic nie robienie a¿ ze mnie kipialo. Nic nie musia³am i to by³o na swój sposób mi³e i zawsze bêdê dobrze wspominaæ tamten rok. Jestem chyba za bardzo sentymentalna albo ta piosenka mi siê nadal podoba bo poptostu jest fajna Daje HIT za ca³okszta³t, takie 8/10 To ja dajê cover Someone like you by Tony Oller https://youtu.be/... ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 29.12.2016 11:24
|
Poczatkowo zastanawialem sie co to jest ten FiR, ale po dlugich chwilam rozmyslan, kminienia, pytania samego siebie, doszedlem do wniosku, ze chyba chodzi o Finanse i Rachunkowosc Czemu zrezygnowalas? Szukalas szczescia, ktore zwie sie wolnoscia?![]() Wlaczylem ten cover i przesluchalem caly, potem wlaczylem sobie oryginal i tez przesluchalem caly, no i w coverze jest chyba troszke inny dzwiek, ogolnie ten cover nie jest najgorszy, ale wydaje mi sie, ze cover < oryginal. No i w oryginalemozna sobie popatrzec na Adele jak jeszcze byla chudsza nizjest teraz i miala dluzsze wlosy Piosenke znam i chyba wszyscy znaja, bardzo mi sie podoba ta piosenka, dlatego ode mnie masz HITA, moja ocena to 10/10 chociaz nie wiem czy to nie krzywdzace, waham sie czy nie dac 11, bo to dobra piosenka, ale czy az tak? Zostawie wiec tylko znak zapytania ? Adele ma poza tym taki glos, jeden z najlepszych, ze ta ocena nie powinna dziwic chyba nikogo;p tak, wiem, ze dalas cover Dzieki,ze wrzucilas tu ta piosenke ![]() A ja nie wiem co dac, nie wiem na kogo trafi, dac cos z sugerowanych, czy cos zupelnie innego hmm, moglbym wrzucic Adele, ale sie powstrzymam, wrzuce cos co mi wczoraj wyskoczylo w sugerowanych: https://m.youtube...h8ZqQS1EPM A dyskoteka gra ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 29.12.2016 15:29
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
O.o. kolejny Hit jak siê patrzy. Mam jeszcze chyba stare winylowe p³yty zespo³u Maanam Melodia, tekst, itp. s± spoko, nawet bardzo. Nie mam nic do tej nutki, podoba mi siê, bo stare melodie i utwory z "minionej epoki" s± wed³ug mnie najlepsze, a nie jaki¶ Justin Bieber, co to siê z wariatkowa urwa³ chyba ;p stara kapela, która zakoñczy³a dzia³alno¶æ w 1996 roku. Legion- Avalon , Wyspa mgie³ https://www.youtu...RxebS4HbYg Edytowane przez batalion_88 dnia 29.12.2016 16:11
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 29.12.2016 19:15
|
Fajnie, piosenka o rycerzach z wyspy mgiel, lubie opowiesci o rycerzach. Ogolnie, tekst jest jaki jest, muza i wokal tez, myslalem, ze ta piosenka nigdy sie nie rozkreci i bedzie tak leciec w eterze, ale jednak sie rozkrecila i dlatego 4-5/10 bo mialo byc 3-4 ![]() https://m.youtube...72s4WzUcKI I can dream... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 29.12.2016 19:28
|
no to pos³uchalam sobie i to taki typowy hit eurowizji, ¿e mam wra¿enie, ¿e ju¿ to kiedy¶ slysza³am. Bo w wiêkszo¶ci ta muzyka jest na jedno kopyto. Taka typowa radiowa sieczka, ale nie ma tragedii, bo jednak na Eurowizji potrafi± ¶piewaæ prawdziwe shity, to takie po¶rodku 5/10 To mo¿e zostañmy w klimatach eurowizji: https://www.youtu...T2DcpqvorI Edytowane przez Sam Quest dnia 29.12.2016 19:39
![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 29.12.2016 20:09
|
5/10? to eurowizje wygralo ale okej, on mial jeszcze taka inna piosenke, z ktora 2 lata wczesniej zajal 2 miejsce na Eurowizji, moze Ci ja pokaze, ale po glowie mi tez chodzi inna nuta![]() Co do Twojej piosenki, to to chyba z tegorocznego konkursu, ja tego niestety juz nie ogladalem, ale piosenka moze byc, niech bedzie + ![]() Zobacz to Orzech mowil, ze to taki holenderski Johnny Depp :https://m.youtube...We8PRsW4T0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 29.12.2016 20:37
|
To jest po prostu jeden, wielki, geeee neeee ryyyy cznyyyyyy festiwal. Niczym niewyró¿niaj±cy siê muzycznie utwór, tekst to lol, wokal jako tako, ale nie przewa¿a niestety. No ale to Eurowizja, powa¿nie traktowaæ tego nie nale¿y ;d Shit. https://www.youtu...VihYYe1ydE Kno is love, Kno is life. ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 29.12.2016 20:53
|
Lubie takie utwory od Lamci, zaiste zacny utwór Taki jaki lubiê s³uchaæ z bratem, a raczej ³agodna wersja, ale zaiste fajne. Bardzo mi siê spodoba³o i pos³ucham jeszcze innych utworów z proponowanych. Zdecydowany HIT i mocne 8/10to ja dam co¶ co uwielbiam w oryginale i uwa¿am za najlepsze serialowe intro, ale to trochê inna wersja: https://www.youtu...A6a7sYKeeA Edytowane przez Sam Quest dnia 29.12.2016 21:05
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 30.12.2016 00:35
|
Serialowe intra maja to do siebie, ze za pierwszym razem wcale ich nie zauwazamy, dopiero po paru odcinkach zaczynamy sie fascynowac, a potem to juz sie przeradza w milosc. Postaciami tez jestesmy bardzo zafascynowani, niekiedy pojawiaja sie w intro i to tez cieszy. Czasem muzyka z intro przewija sie gdzies w serialu i jesli juz ja kochamy, to jest to dla nas prawdziwa rozkosz. To troche jak z tymi piosenkami, na Eurowizji, zwykle wygrywaja te piosenki, ktore biora udzial w polfinale, dlatego, ze ludzie slysza je dwa razy, lub wygrywaja te piosenki, ktore, mialy spora reklame w Europie przed tym konkursem. Z wlasnego doswiadczenia tez to wiem, sluchalem Twojej jednej piosenki Bon Joviego i za pierwszym razem dalem Ci 8, w porywach do 9/10, dzisiaj, kiedy juz ta piosenke mam przesluchana wiecej razy, dalbym Ci spokojnie 10/10, a moze nawet i 11, a wtedy mi to nawet do glowy nie przyszlo. Dlatego nie wiem, jak to ocenic, bo Gry o Tron, nie ogladalem i nie ogladam(chociaz kiedys chcialem sobie kupic te ksiazki), i ta nuta jest mi obca, dlatego chyba puszcze sobie jeszcze raz, no i oryginal tez jeszcze raz, bo go tez sluchalem, moze mi sie uda cos z siebie wydobyc. Przesluchalem 3 razy remix i 5 razy oryginal. Cos tam muzyki techno i remixow znam, kiedys mialem nawet rozne nuty na telefonie, ale na tym polu to Razor bylby lepszym ekspertem. Doszedlem do tego ze oryginal bardziej mi sie podoba od tego remixu, remix tez nie jest najgorszy, dla mnie na +, ale przy oryginale to bym wiecej tych plusow nastukal. Mam nadzieje, ze to nie jest jakas krzywdzaca ocena. Jak napisalas, ze to intro, to mi sie skojarzyly, tez seriale, ktore ja ogladalem, wiec wrzuce tu intro z jednego, wlasciwie zlepek intro z jednego serialu, z 4 sezonow, we wszystkich czesciach muzyka brzmi identycznie, chociaz wydaje mi sie troche roznic, ale to moze kwestia glosnosci i jakosci dzwieku, calosc trwa 5 minut : https://m.youtube...uzZjyH9ofk Edytowane przez AdersYooo dnia 30.12.2016 00:51
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 30.12.2016 20:19
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Dynastia Tudorów... no po prostu nie moje klimaty, w tym sensie, ¿e nie znam kompletnie tego serialu. Nie obejrza³em nawet jednego odcinka. Dlatego do koñca nie wiem jak mam siê do tego odnie¶æ. W ka¿dym b±d¼ razie nie ma ¿adnych s³ów <smutek> melodia jednak fajna, klimatyczna, kojarzy siê ze epok± ¦redniowiecza, rycerzami, walkami, zakonami mniszymi ;p Dam HIT no i czas na moje po¿egnanie - kocham tê nutê Perfect - Wszystko ma swój czas https://www.youtu...ZuYff81-Fc ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 30.12.2016 20:41
|
Perfect to znany zespol i ma znane piosenki, ale tej nuty nie znalem, myslalem, najpierw, ze to bedzie Zegnam was, juz wiem, nie zalatwie wszystkich pilnych spraw bla bla bla itd. no ale ta jest chyba troche bardziej pozytywna no i mi sie podoba, fajna jest ![]() Cos pozytywnego :https://m.youtube...G6pEolAKm8 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 30.12.2016 23:54
|
![]() Pochwa³y: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Ojezu, w koñcu siê doczeka³am czego¶ przy czym mogê siê z przyjemno¶ci± w³±czyæ do dyskusji. Hit i w³a¶ciwie nie wiem jak to uargumentowaæ. Lubiê te czasy, kiedy po artystach (wiadomo ¿e nie wszystkich) by³o widaæ wielkie zaanga¿owanie i wiarê w to co ¶piewaj±, kiedy du¿± rolê gra³a te¿ interpretacja utworu, sposób przedstawienia go na scenie. Piêkny, delikatny utwór z tekstem, którego chce siê s³uchaæ. A g³os Grechuty, zawsze dzia³a na mnie koj±co. By³ Gintrowski, to niech bêdzie i Kaczmarski. Krzyk https://www.youtu...ZaI0WQrb5Y Edytowane przez gne dnia 31.12.2016 00:20
![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 31.12.2016 15:18
|
Kaczmarski to klasyk i geniusz, którego nikt ju¿ nie "dogoni". Teksty wci±¿ aktualne (albo nawet bardziej aktualne). Po prostu nie móg³bym tego nie kochaæ <3 Przes³ucha³em setki jak nie tysi±ce razy, a "Krzyk" znam i bardzo lubiê. Dla mnie bezapelacyjnie HIT ^^ Akcent - Szczê¶liwa gwiazda https://www.youtu...xcyuhLDyco Edytowane przez batalion_88 dnia 31.12.2016 15:27
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 02.01.2017 19:42
|
Co¶ w tym roku zaniedbany ten temat ![]() Nie znam tego, co mnie szczerze mówi±c zaskoczy³o nie zebym byla wielk± fank± disco, ale z disco tak jest, ¿e a to na jakiej¶ imprezie, a to an domówce czasem co¶ leci i potem siê to zna, tutaj jest to dla mnie co¶ nowego. Z Zenkiem to jest tak, ¿e mnie jego g³os irytuje, wiem, ¿e jego muza to hity etc., ale jednak no wkurza mnie jego g³os i te ruchy, a piosenka taka jak wiele w tym gatunku. bez sza³u, ale te¿ nie ma tragedii. takie 5/10to ja proponuje, moje pierwsze wrzucone tutaj (w tym roku) techno : https://www.youtu...n9gSc2qa-k ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

Hufflepuff

Ravenclaw

:

to eurowizje wygralo