Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.03.2017 09:02
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Modelki, super, chocia¿ liczy³em na nie w innym temacie i na to ¿e bêd± bardziej extra z wygl±du ona siê tam rozebrala, to pokazywali i nie zablokowali tego na YT jeszcze? jaki¶ cud co do piosenki to fajna, podoba³a mi siê i da³bym tu ocenê 8/10 ![]() Ode mnie Piersi - Caluj Mnie: https://m.youtube...fPZn2FUuG0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.03.2017 12:44
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
W³a¶ciwie, to nie musia³em s³uchaæ i dotwarzaæ, bo "piersi" Kukiza znam na pamiêæ. Oj, s³ucha³o siê tego, s³ucha³o - bardzo du¿o i d³ugo ^^ Na wie¿y HI-FI u siostry starszej w pokoju. Tekst taki jak w disco polo, nie oszukujmy siê. Lirycznie od 'myde³ka Fa' to jako¶ znacz±co nie odbiega. D¼wiêki fajne, i w tym refrenie tak± rado¶æ uniesienia. 7/10 HIT Wspólnota Mi³o¶ci Ukrzy¿owanej - Nie ma Ciê https://www.youtu...8vYCDfJ0YY ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.03.2017 14:00
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Yeah kolejna wyczepista, super nuta od Bata, w sam raz na Wielki Post! Je¶lli chcesz siê wczuæ w ten okres to zapraszam Ciê do sluchania. Piosenka z poczatku ma ma³o muzyki, pó¼niej siê chyba rozkrêca i dochodz± skrzypce? albo glo¶niej one s±, no i g³os jakby mnogi siê robi³ tak¿e tego, ode mnie 7/10£ap: https://m.youtube...HTs_b8Ppbo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.03.2017 14:09
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Zacznê od tego, ¿e jest dla mnie jakim nieporozumieniem czy kpin±, ¿eby dawaæ w okresie Wielkiego Postu tutaj kolêdy, (niektórzy Adersie na stronie s± wierz±cy ). Dlatego wys³ucha³em, bo w sumie to nie grzech. Jedna z najbardziej smutnych kolêd jakie znam - taka nostalgiczna, sentymentalna, no smutna... I dzi¶ te¿ nie ma miejsca dla Jezusa w postêpowej Europie, nie ma miejsca dla dzieci, które gin± podczas aborcji, nie ma miejsca w sercu dla Boga... HIT 10/10 Ode mnie Good God - Wzywam Ciê, Duchu przyjd¼ https://www.youtu...K3bqodszZY Edytowane przez batalion_88 dnia 18.03.2017 14:19
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 18.03.2017 14:23
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Bardzo lubiê tê piosenkê. ¦piewamy j± w zespole na fajnie rozpisane g³osy. Piêkny tekst, ciekawa muzyka. W tym przypadku niez³e wykonanie, choæ nie najlepsze jakie s³ysza³am. W ka¿dym razie HIT 8/10 ![]() Pozostanê w polskich klimatach, chyba moja najulubieñsza piosenka Natalii. Natalia Kukulska - Decymy https://www.youtu...aYShyAZYPA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.03.2017 14:38
|
Och, Natalka Kukulska ^^ Nie wiem czy ktokolwiek ju¿ wcze¶niej j± tu dawa³. Bardzo mi siê podoba, choæ melodia naprawdê mog³aby byæ nieco lepsza. S³owa ok, sama Natalia piêknie siê prezentuje. Ogólnie jest bardzo OK, choæ na pewno w takich klimatach ciê¿ko mi siê odnale¼æ. Dam 7/10 HIT teraz bêdzie polityczny raps Basti - "Islamizacja" https://www.youtu...YQWTf-8Wyw ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 18.03.2017 14:47
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
serio lubiê rap, i s³ucham tego na co dzieñ, ale nie taki.. taka tematyka do mnie kompletnie nie trafia, jednak nie uwa¿am tego za najgorsze co w ¿yciu s³ysza³am.. jednak¿e nie chcia³abym pos³uchaæ tego kolejny raz.. daje takie 3/10, i w sumie tyle w tej kwestii. ode mnie co¶ bardziej romantycznego, a co! takiego bardziej w moich klimatach, ale nie uwa¿am, ¿e lepszego. ka¿dy lubi co innego, i ma prawo do tego.! jo³. ![]() ONAR - Ja bym oszala³ Edytowane przez Wioletta dnia 18.03.2017 15:00
![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 18.03.2017 15:11
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
Ku¼wa, jakie to jest... Onar raz, ¿e te 12 lat temu mia³ lepszy g³os, to teraz kompletnie straci³ jaja oraz, co gorsza, zamieni³ siê w ciep³± kluskê, bez obrazy dla klusek. Flow jako takie, bit taki sobie, no ale tekstowo to jest koszmarne. Bana³y, ale nawet pomimo tego nie s± w stanie wywo³aæ emocji. NIE S¡. W. STANIE. Tak¿e niestety, ale shitto. Polskie hiphopy o takich tematach to koszmarki, chyba jedyny kawa³ek jaki mi siê z tej tematyki podoba... bo i tak ma por±bany tekst. https://www.youtu...ufvXpS0dzI ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.03.2017 16:04
|
Fajnie siê zaczê³a ta piosenka, fajne wej¶cie, na pocz±tku fajny tekst, ale potem to jakie¶ ¶cierwo przes³ucha³em imo wzystko cale, ale ta piosenka po protsu nudzi, nie odtwarza³bym jej drugi raz, ode mnie ocena 3/10Bushido - Alles Verloren: https://m.youtube...U_x44EhOSw ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.03.2017 16:52
|
Bushido... pierwsze s³yszê Nie jest ¼le, ale kolo do mnie niespecjalnie trafia. Nie lubiê rytmu tego - to ju¿ wiem na pewno. Takie to inne od wszystkiego co tu do tej pory dawa³e¶, wiêc ciê¿ko siê odnie¶æ do tego. No dobra - ¼le nie jest, ale dam tak na pograniczu warunkowy HIT 5/10. ode mnie: Dempsey-Polscy Kibole feat Evtis,Szyszka prod Tune Seeker https://www.youtu...M-BsbU6nAI ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.03.2017 17:37
|
Taka piosenka, jakby chcia³a wybieliæ to co robi± zwykle kibole w sumie fajnie sie s³ucha i jest okej, ale tekst do mnie nie trafia, chocia¿ to siê czêsto zdarza przy politycvznych rapsach niemniej dam tutaj wysok± ocenê 7/10 ![]() Ode mnie: Bushido - Leben und Tod des Kenneth Glöckler https://m.youtube...T-hBZXTwEI ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 18.03.2017 17:41
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Rytmicznie Hit, ale ogólnie to nope. Nie podoba mi siê ten jêzyk, wrêcz go nie mogê wys³uchaæ. No i sam teledysk nie robi na mnie pozytywnego wra¿enia. Po prostu nie moje klimaty. Ogólnie wiêc dla mnie takie 2/10 https://www.youtu...07&index=1 Co¶ totalnie potterowego Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 18.03.2017 17:42
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
melodia przepiêkna, i zapowiada³o siê naprawdê genialnie jednak po d³u¿szej chwili to wy³±czy³am. kompletnie nie podoba mi siê g³os wokalistki, i to jak zosta³o to za¶piewane, a raczej bardziej wyrecytowane. kompletnie nope. daje shit, mimo, ze jest to ze ¶wiata Harry'ego Pottera to mi siê kompletnie nie podoba. Alicja Majewska - Odkryjemy mi³o¶æ nieznan± Edytowane przez Wioletta dnia 18.03.2017 17:47
![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.03.2017 17:46
|
Znam wszystkie piosenki Alicji Majewskiej, któr± bardzo szanujê. Akurat ten utwór jest trochê mniej mi znany i przez to mo¿e lubiany. Jako¶ tak pachnie mi to góralsk± spu¶cizn±. G³os ma cudowny, ale ta muzyka tu mi raczej nie pasuje. Jednak ju¿ refren i wiadome s³owa s± the best! Zawsze mile to wspominam i z sentymentem. Takie prawdziwe i ¿yciowe. No i sama melodia - bardzo mi siê podoba. Tak¿e dajê zas³u¿onego HIT-a - punktacja 8/10 ode mnie: Wspólnota Mi³o¶ci Ukrzy¿owanej - Maryjo we¼ mnie za rêkê https://www.youtu...J8AsRmT36g Edytowane przez batalion_88 dnia 18.03.2017 17:54
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 18.03.2017 20:36
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Nie zna³am tego utworu, tekst nie jest z³y, ale jak ju¿ wielokrotnie mówi³am, wykonania tej scholi nie podobaj± mi siê, ostatnio jaki¶ ch³opak zawodzi,l teraz jaka¶ dziewczyna, która brzmi jakby jej co¶ odciêli... 2/10 SHIT. Ode mnie: https://youtu.be/... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 19.03.2017 21:08
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Ju¿ po tytule skojarzy³am to ze "Szko³± uczuæ", dobrze to znam bo bardzo lubie soundtrack do tego filmu, wiêc t± piosenkê te¿ si³± rzeczy ![]() Podoba mi siê g³os wokalisty i tekst, ta piosenka jest taka, ¿e mog³abym jej s³uchaæ przed snem i siê w ni± zatapiaæ.. ahh... cudowna, lubiê takie klimatyczne kawa³ki, a ten przenosi mnie do innego ¶wiata i chocia¿ chwilami jest za p³aska, to daje zdecydowanie 8/10 ![]() to co¶ od Sam, nie¶miertelne lata 80te ![]() Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun https://www.youtu...dQY7BusJNU ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 21.03.2017 15:52
|
W teledysku sobie ogladaja jakas tam tlenowele a potem sie zaczyna muza, albo jakims film to jest z romantycznym motywem, nie wiem bo nie kojarze w sumi9e ten teledysk to tez jest o zabarwieniu milosnym jak i piosenka, piosenke juz znalezm, ale teledysku nie, pododba mi sie i oczywiscie ode mnie HIT, bo ta nuta jest ponadczasowa i ocena 10/10Moje, Michael Jackson - Thriller: https://m.youtube...OnqjkJTMaA ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 21.03.2017 16:50
|
Nie wiem czy kto¶ jeszcze chce czytaæ moje peany na cze¶æ muzyki Michaela ![]() W ka¿dym razie jest to kolejny ¶wietny numer, bardzo lubiê jego dynamikê. Ale, ale przecie¿ tu nie tylko o muzykê chodzi. Teledysk, który jest w³a¶ciwie krótkometra¿owym filmem, jest jednym z najlepszych na ¶wiecie do dzi¶, a najlepszy na pewno na tamte czasy! MJ mia³ wspania³e muzyczne wyczucie, doskona³e pomys³y. HIT 10000/10 The Rembrandts- I'll be there for you https://www.youtu...CQGnVrTsAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 22.03.2017 10:37
|
Ooo ale mile zaskoczenie, po tytule nie ogarnalem co to jest, a okazuje sie ze to znam bardzo dobrze podoba mi sie, ze w teledysku wystapili tez aktorzy grajacy w serialu Przyjaciele, taki na wesolo ten teledysk, znam ta piosenke i lubie, wiec HIT i ocena 10/10 ![]() Ode mnie Bryan Adams- Everything I Do: https://m.youtube...FD2gu007dc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 23.03.2017 21:09
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Niezbyt przepadam za t± piosenkê, ale ju¿ z braku laku j± przes³ucham. Na przyk³ad jak leci w radiu czy na jakiej¶ imprezie to chc±c nie chc±c trzeba jako¶ to przetrwaæ. Ale nie ¿eby to by³ jaki¶ KIT dla mnie. W sumie ta piosenka nic mi nie zrobi³a, ale wolê zupe³nie co¶ innego. Dlatego dajê takie 6/10. Teraz co¶ ode mnie. Ze starych czasów. Tarkan i jego KISS ![]() https://www.youtu...N4Rbc6HSPY Po prostu Marcin Takie cudo dosta³em <3 ![]() Takie mi³e s³owa mnie spotka³y ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjêcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Og³aszam wszem i wobec, i¿ GiHP to moja siostra bli¼niaczka. Dedykujê jej tego gifa Edki, bo mi siê podoba i jej te¿ musi siê spodobaæ ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 ¦l±sk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "¦mieræ bêdzie ostatnim wrogiem, jaki bêdzie pokonany" "Ka¿dy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak siê sta³o, ¿e moja muzyka odnalaz³a najpiêkniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i warto¶ciowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw
co do piosenki to fajna, podoba³a mi siê i da³bym tu ocenê 8/10 

Gryffindor

Hufflepuff