Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.03.2017 09:02
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Modelki, super, chociaż liczyłem na nie w innym temacie i na to że będą bardziej extra z wyglądu ona się tam rozebrala, to pokazywali i nie zablokowali tego na YT jeszcze? jakiś cud co do piosenki to fajna, podobała mi się i dałbym tu ocenę 8/10 ![]() Ode mnie Piersi - Caluj Mnie: https://m.youtube...fPZn2FUuG0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.03.2017 12:44
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Właściwie, to nie musiałem słuchać i dotwarzać, bo "piersi" Kukiza znam na pamięć. Oj, słuchało się tego, słuchało - bardzo dużo i długo ^^ Na wieży HI-FI u siostry starszej w pokoju. Tekst taki jak w disco polo, nie oszukujmy się. Lirycznie od 'mydełka Fa' to jakoś znacząco nie odbiega. Dźwięki fajne, i w tym refrenie taką radość uniesienia. 7/10 HIT Wspólnota Miłości Ukrzyżowanej - Nie ma Cię https://www.youtu...8vYCDfJ0YY ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.03.2017 14:00
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Yeah kolejna wyczepista, super nuta od Bata, w sam raz na Wielki Post! Jeślli chcesz się wczuć w ten okres to zapraszam Cię do sluchania. Piosenka z poczatku ma mało muzyki, później się chyba rozkręca i dochodzą skrzypce? albo glośniej one są, no i głos jakby mnogi się robił także tego, ode mnie 7/10Łap: https://m.youtube...HTs_b8Ppbo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.03.2017 14:09
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Zacznę od tego, że jest dla mnie jakim nieporozumieniem czy kpiną, żeby dawać w okresie Wielkiego Postu tutaj kolędy, (niektórzy Adersie na stronie są wierzący ). Dlatego wysłuchałem, bo w sumie to nie grzech. Jedna z najbardziej smutnych kolęd jakie znam - taka nostalgiczna, sentymentalna, no smutna... I dziś też nie ma miejsca dla Jezusa w postępowej Europie, nie ma miejsca dla dzieci, które giną podczas aborcji, nie ma miejsca w sercu dla Boga... HIT 10/10 Ode mnie Good God - Wzywam Cię, Duchu przyjdź https://www.youtu...K3bqodszZY Edytowane przez batalion_88 dnia 18.03.2017 14:19
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 18.03.2017 14:23
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Bardzo lubię tę piosenkę. Śpiewamy ją w zespole na fajnie rozpisane głosy. Piękny tekst, ciekawa muzyka. W tym przypadku niezłe wykonanie, choć nie najlepsze jakie słyszałam. W każdym razie HIT 8/10 ![]() Pozostanę w polskich klimatach, chyba moja najulubieńsza piosenka Natalii. Natalia Kukulska - Decymy https://www.youtu...aYShyAZYPA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.03.2017 14:38
|
Och, Natalka Kukulska ^^ Nie wiem czy ktokolwiek już wcześniej ją tu dawał. Bardzo mi się podoba, choć melodia naprawdę mogłaby być nieco lepsza. Słowa ok, sama Natalia pięknie się prezentuje. Ogólnie jest bardzo OK, choć na pewno w takich klimatach ciężko mi się odnaleźć. Dam 7/10 HIT teraz będzie polityczny raps Basti - "Islamizacja" https://www.youtu...YQWTf-8Wyw ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 18.03.2017 14:47
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
serio lubię rap, i słucham tego na co dzień, ale nie taki.. taka tematyka do mnie kompletnie nie trafia, jednak nie uważam tego za najgorsze co w życiu słyszałam.. jednakże nie chciałabym posłuchać tego kolejny raz.. daje takie 3/10, i w sumie tyle w tej kwestii. ode mnie coś bardziej romantycznego, a co! takiego bardziej w moich klimatach, ale nie uważam, że lepszego. każdy lubi co innego, i ma prawo do tego.! joł. ![]() ONAR - Ja bym oszalał Edytowane przez Wioletta dnia 18.03.2017 15:00
![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 18.03.2017 15:11
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Kuźwa, jakie to jest... Onar raz, że te 12 lat temu miał lepszy głos, to teraz kompletnie stracił jaja oraz, co gorsza, zamienił się w ciepłą kluskę, bez obrazy dla klusek. Flow jako takie, bit taki sobie, no ale tekstowo to jest koszmarne. Banały, ale nawet pomimo tego nie są w stanie wywołać emocji. NIE SĄ. W. STANIE. Także niestety, ale shitto. Polskie hiphopy o takich tematach to koszmarki, chyba jedyny kawałek jaki mi się z tej tematyki podoba... bo i tak ma porąbany tekst. https://www.youtu...ufvXpS0dzI ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.03.2017 16:04
|
Fajnie się zaczęła ta piosenka, fajne wejście, na początku fajny tekst, ale potem to jakieś ścierwo przesłuchałem imo wzystko cale, ale ta piosenka po protsu nudzi, nie odtwarzałbym jej drugi raz, ode mnie ocena 3/10Bushido - Alles Verloren: https://m.youtube...U_x44EhOSw ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.03.2017 16:52
|
Bushido... pierwsze słyszę Nie jest źle, ale kolo do mnie niespecjalnie trafia. Nie lubię rytmu tego - to już wiem na pewno. Takie to inne od wszystkiego co tu do tej pory dawałeś, więc ciężko się odnieść do tego. No dobra - źle nie jest, ale dam tak na pograniczu warunkowy HIT 5/10. ode mnie: Dempsey-Polscy Kibole feat Evtis,Szyszka prod Tune Seeker https://www.youtu...M-BsbU6nAI ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.03.2017 17:37
|
Taka piosenka, jakby chciała wybielić to co robią zwykle kibole w sumie fajnie sie słucha i jest okej, ale tekst do mnie nie trafia, chociaż to się często zdarza przy politycvznych rapsach niemniej dam tutaj wysoką ocenę 7/10 ![]() Ode mnie: Bushido - Leben und Tod des Kenneth Glöckler https://m.youtube...T-hBZXTwEI ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 18.03.2017 17:41
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Rytmicznie Hit, ale ogólnie to nope. Nie podoba mi się ten język, wręcz go nie mogę wysłuchać. No i sam teledysk nie robi na mnie pozytywnego wrażenia. Po prostu nie moje klimaty. Ogólnie więc dla mnie takie 2/10 https://www.youtu...07&index=1 Coś totalnie potterowego Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 18.03.2017 17:42
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
melodia przepiękna, i zapowiadało się naprawdę genialnie jednak po dłuższej chwili to wyłączyłam. kompletnie nie podoba mi się głos wokalistki, i to jak zostało to zaśpiewane, a raczej bardziej wyrecytowane. kompletnie nope. daje shit, mimo, ze jest to ze świata Harry'ego Pottera to mi się kompletnie nie podoba. Alicja Majewska - Odkryjemy miłość nieznaną Edytowane przez Wioletta dnia 18.03.2017 17:47
![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.03.2017 17:46
|
Znam wszystkie piosenki Alicji Majewskiej, którą bardzo szanuję. Akurat ten utwór jest trochę mniej mi znany i przez to może lubiany. Jakoś tak pachnie mi to góralską spuścizną. Głos ma cudowny, ale ta muzyka tu mi raczej nie pasuje. Jednak już refren i wiadome słowa są the best! Zawsze mile to wspominam i z sentymentem. Takie prawdziwe i życiowe. No i sama melodia - bardzo mi się podoba. Także daję zasłużonego HIT-a - punktacja 8/10 ode mnie: Wspólnota Miłości Ukrzyżowanej - Maryjo weź mnie za rękę https://www.youtu...J8AsRmT36g Edytowane przez batalion_88 dnia 18.03.2017 17:54
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 18.03.2017 20:36
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Nie znałam tego utworu, tekst nie jest zły, ale jak już wielokrotnie mówiłam, wykonania tej scholi nie podobają mi się, ostatnio jakiś chłopak zawodzi,l teraz jakaś dziewczyna, która brzmi jakby jej coś odcięli... 2/10 SHIT. Ode mnie: https://youtu.be/... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 19.03.2017 21:08
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Już po tytule skojarzyłam to ze "Szkołą uczuć", dobrze to znam bo bardzo lubie soundtrack do tego filmu, więc tą piosenkę też siłą rzeczy ![]() Podoba mi się głos wokalisty i tekst, ta piosenka jest taka, że mogłabym jej słuchać przed snem i się w nią zatapiać.. ahh... cudowna, lubię takie klimatyczne kawałki, a ten przenosi mnie do innego świata i chociaż chwilami jest za płaska, to daje zdecydowanie 8/10 ![]() to coś od Sam, nieśmiertelne lata 80te ![]() Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun https://www.youtu...dQY7BusJNU ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 21.03.2017 15:52
|
W teledysku sobie ogladaja jakas tam tlenowele a potem sie zaczyna muza, albo jakims film to jest z romantycznym motywem, nie wiem bo nie kojarze w sumi9e ten teledysk to tez jest o zabarwieniu milosnym jak i piosenka, piosenke juz znalezm, ale teledysku nie, pododba mi sie i oczywiscie ode mnie HIT, bo ta nuta jest ponadczasowa i ocena 10/10Moje, Michael Jackson - Thriller: https://m.youtube...OnqjkJTMaA ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 21.03.2017 16:50
|
Nie wiem czy ktoś jeszcze chce czytać moje peany na cześć muzyki Michaela ![]() W każdym razie jest to kolejny świetny numer, bardzo lubię jego dynamikę. Ale, ale przecież tu nie tylko o muzykę chodzi. Teledysk, który jest właściwie krótkometrażowym filmem, jest jednym z najlepszych na świecie do dziś, a najlepszy na pewno na tamte czasy! MJ miał wspaniałe muzyczne wyczucie, doskonałe pomysły. HIT 10000/10 The Rembrandts- I'll be there for you https://www.youtu...CQGnVrTsAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 22.03.2017 10:37
|
Ooo ale mile zaskoczenie, po tytule nie ogarnalem co to jest, a okazuje sie ze to znam bardzo dobrze podoba mi sie, ze w teledysku wystapili tez aktorzy grajacy w serialu Przyjaciele, taki na wesolo ten teledysk, znam ta piosenke i lubie, wiec HIT i ocena 10/10 ![]() Ode mnie Bryan Adams- Everything I Do: https://m.youtube...FD2gu007dc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 23.03.2017 21:09
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Niezbyt przepadam za tą piosenkę, ale już z braku laku ją przesłucham. Na przykład jak leci w radiu czy na jakiejś imprezie to chcąc nie chcąc trzeba jakoś to przetrwać. Ale nie żeby to był jakiś KIT dla mnie. W sumie ta piosenka nic mi nie zrobiła, ale wolę zupełnie coś innego. Dlatego daję takie 6/10. Teraz coś ode mnie. Ze starych czasów. Tarkan i jego KISS ![]() https://www.youtu...N4Rbc6HSPY Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Ravenclaw

Gryffindor

Hufflepuff