Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.04.2017 18:35
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Kocham, lubiê, znam, s³ucha³em - o Jezu - swego czasu to by³ tu to HIT przez du¿e H. normalnie jak by³a Imprezowa Butelka, to na stronie to s³ychaæ by³o wszêdzie - non stop. No i inne piosenki. Nie jestem narkomanem, wiêc siê nie wypowiem do tej kwestii. Napiszê tylko tyle, ¿e czasem warto po¶miaæ siê dla zdrowia - i mniej taka baka uzale¿nia ni¿ papierosy czy alkohol. Legalizujcie ludzie, no... HIT, 10/10 - piêkna wokalistka, melodia, tekst, wszystko jest cudne - normalnie siê zakocha³em - to najwspanialsze wydarzenie tego weekendu Sam ^^ Super <3 ode mnie: Lubelska Federacja Bardów - W mroku jest tyle ¶wiat³a https://www.youtu...C9YTg3-y6E Edytowane przez batalion_88 dnia 02.04.2017 18:46
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 02.04.2017 19:38
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Nope zbyt przymulaj±ca jak dla mnie w tej chwili. I tak walczê ze sob± by nie zasn±æ a tu klikam i takie przymulanie mi wyskakuje. Wokal te¿ mnie nie porwa³ w ¿aden sposób i do mnie nie trafi³. I nie lubiê jak ludzie komercjalizuj± tak s³owa JPII. Piosenka która siê do mnie przyczepi³a, mimo i¿ jej pocz±tek uwa¿am za irytuj±cy. Potem jednak mi siê podoba³a, ale to chyba dlatego, ¿e znalaz³am j± przy okazji ogl±dania fajnego filmiku https://www.youtu...yf69qOJdu4 Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 02.04.2017 20:05
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
Znaczy refren jest IMO s³aby, ale fajna perka, spoko melodyjka, wokal... no s³ysza³o siê takie i to jest problem, bo niby fajny (na zwrotkach, w refrenach jest meh, nie lubiê tego efektu), ale... mam wra¿enie, ¿e jest zbyt house'owy. O, spoko breakdown z t± perk±. Hit. https://www.youtu...gOLEd7XJEE No to jazda, Utai IV: Reawakening z najnowszego filmu aktorskiego z Ghost in the Shell. ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 02.04.2017 20:28
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
Pocz±tek przymulaj±cy, jednak z czasem co raz lepiej. Jest co¶ w tym magnetycznego i przyci±gaj±cego. podoba mi siê Razor! Jestem strasznie ciekawa tego filmu, ale najpierw muszê obejrzeæ animu. Uwielbiam japoñski <3 https://www.youtu...17W0Ake2QI ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.04.2017 21:32
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Bardzo mi siê Urszulo ta Karolina Baszak spodoba³a. Najbardziej chyba tekst, ale melodia i klip te¿ s± spoko. Ogólnie nie moje jakie¶ klimaty, ale naprawê mi³o mi siê s³ucha³o. Mo¿e mam jak±¶ s³abo¶æ do barwy g³osu tej pani. Niemniej mimo, ¿e niby uniwersalnie, to naprawdê pozytywnie. Na pewno nie shit, wiêc HIT - 8/10 ^^ Lady Pank - Kryzysowa Narzeczona https://www.youtu...PnEpzUy2V4 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 02.04.2017 21:42
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
Nie no, kopia The Police, fajnie brzmi, fajne melo, ¶rednia perka ¶redni tekst, no ale ok, niez³y g³os chocia¿, nie to co dzisiaj i piajckie wystêpy, huh? No ale to pop, wpada w uszko, no. Chcia³oby siê jednak czego¶ wiêcej od nich, no ale có¿. A, bekowy mastering i miks, no, nie lubi³em ze wzglêdu an samo brzmienie, ale to Polska wtedy by³a. Hit mimo wszystko. https://www.youtu...wXiFgi_NY8 He ruled, and still rules. ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.04.2017 22:09
|
Jeszcze nie zdarzy³o siê nigdy, ¿eby RazorBMW da³ co¶ co znam w tej zabawie odk±d tu posty smarujê ;p Chocia¿ tego akurat nie jestem pewien. Byæ mo¿e u kumpla, który takie co¶ preferuje przypadkiem zas³ysza³em. Takie inne... Jakby nie z tego ¶wiata. Ciê¿ko siê odnie¶æ, ale tak za ca³o¶æ sk³onny jestem daæ 5/10 - tum tum tum HIT ode mnie Perfect - Autobiografia. https://www.youtu...JQ4OVcEiDQ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 04.04.2017 20:56
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Dzisiaj og³osili, ¿e Perfect bêdzie na Kortowiadzie, a tutaj Perfect ![]() Nie da siê ukryæ, ¿e to klasyk, bardzo to lubiê i czêsto chêtnie s³ucham tej piosenki bo tekst jest bardzo mocny momentami. Jak dla mnie zdecydowany HIT i 10/10, nie ma to jak Perfect z tamtego okresu, do tego ju¿ siê nie da wróciæ. Dziêki bat za przypomnienie https://www.youtu...bgLVIBTrvM ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 04.04.2017 21:20
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Kurczê nie zna³am tego. Jak zobaczy³am, ¿e Garu to nie spodziewa³am siê niczego ciekawego. A tu wcale nie jest tak ¼le, wrêcz ca³kiem fajnie Robert Janowski- ¶wietny wokal, wcale nie odstaje od Garu. S³ucham dalej, a tam??? PIOTREK mój! Jest zdecydowanie najlepszy z ca³ej trójki. Taka ballada z pazurem, dobrze siê tego s³ucha. HIT, mia³o byæ 6, ale Cugowski zdecydowanie podniós³ ten utwór i jest 8/10 ![]() Kayah & Bregovic- Tabakiera https://www.youtu...pNtuwPVzhM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 07.04.2017 21:03
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Ostatnio w³a¶nie znowu s³ucham ca³ej p³yty Kayah i Bregovica. Chyba przy okazji tej nadchodz±cej trasy koncertowej mnie tak nasz³o. Tabakiera jest jedn± z lepszych piosenek na p³ycie, chocia¿ nie jest moj± ulubion±. Natomiast zdarza mi siê czêsto s³uchaæ j± kilka razy z rzêdu. Dajê HIT. Sorry Boys - Zwyczajne cuda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 07.04.2017 21:16
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Nie znana dla mnie osoba i piosenka, ale bardzo mi siê podoba³a. Zw³aszcza klimatyczna muzyka. Lubiê takie trochê wierszowe teksty, takie jak tutaj. My¶lê, ¿e siêgnê jeszcze do twórczo¶ci tego zespo³u(?). W ka¿dym razie HIT 7/10 Maryla Rodowicz- £za na rzêsie https://www.youtu...IBA6rONS24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 08.04.2017 11:26
|
Nie za bardzo lubiê Marylê Rodowicz. Za jej hipisowskie lansowanie siê potem za tworzenie si³owni w zak³adach karnych (ale pod warunkiem, ¿e nie bêd± tam chodziæ ci "z kropk± pod okiem " ka¿dy wie o co kama kumaty]- Jednak ¿ycie i pogl±dy na bok/ - muzyka ³agodzi obyczaje. Sam tekst taki sobie, nic szczególnego. Melodia te¿ na kolana nie powala. G³os Maryli raczej sza³u nie robi. Nie widzê/s³yszê wiêc w tej nucie jakiego¶ dobrego pozytywu - takze mimo moich dobrych chêci - to niestety, ale ca³o¶æ na SHIT - 4/10 Bzyk X Hice - KODuj± Was non stop (prod. HICE) https://www.youtu...jpVBf6xhzM ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 08.04.2017 22:54
|
Jak ja nie lubiê takiego politycznego gówna...sorry za wyra¿enie, ale ciê¿ko to inaczej nazwaæ. SHIT 0/10 Maciej Musia³owski- Mamo moja https://m.youtube...zGUJl3OcZc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 08.04.2017 23:00
|
Znam, znam. Nic specjalnego jak na mój gust. Strasznie to siê d³u¿y. Ch³opiec g³os ma taki ¶redni, melodia mi siê nie bardzo podoba. Poza tym tekst jak dla mnie dziwny i taki niby górnolotny, a w rzeczywisto¶ci bardzo prosty oraz przewidywalny. Ogó³em smutna chrypka do mikrofonu, Niestety, ale shit - i tylko 2/10 Bzyk - Ole to my kibole ( G³os Trybun ) https://www.youtu...vHuJ5BaA5g ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 08.04.2017 23:02
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
no có¿.. dosyæ przyjemny wokal, nie najgorszy bit, który jest podobny do innych z tego typu kawa³ków, i to tyle plusów. kompletnie nie trafia do mnie tematyka, nie wiem dlaczego powstaje tyle piosenek o kibolach, ani to fajne ani to przyjemne. szczerze powiedziawszy nie pos³ucha³am nawet do koñca. kompletnie nie mój typ, i nie moja bajka. ode mnie taka popularna radiowka, która mêczy mnie zawsze jak jadê do pracy do tego stopnia, ze j± ju¿ lubiê. Adam Stachowiak - Wracam Co Noc Edytowane przez Wioletta dnia 08.04.2017 23:08
![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 08.04.2017 23:10
|
Kojarzê Adama z The Voice i tylko z tego utworu o Mamie. Tutaj niestety nie wpad³o mi tak w ucho, chocia¿ nie jest ¼le. Znam trochê realia rynku muzycznego i eiem, ¿e ciê¿ko jest robiæ muzykê na w³asnych zasadach. Takie 6/10 Enya- May it be https://m.youtube...JVxEaGrHS4 Edytowane przez PaulaSmith dnia 08.04.2017 23:15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 08.04.2017 23:17
|
sry, ja pierwszy. No OST z LotR zawsze trzyma³ poziom, bo i starali siê o selekcjê utworów i przez to te soundtracki siê pamiêta. Sama Enya ma geeeeeeeeeenialny wokal, co pokazuje w tym utworze. Jeszcze ta boska melodyjka, klasyczne new age, ale brzmi ciut inaczej ni¿ takie, powiedzmy Era. No jak tego nie kochaæ? Hit i ¶mia³e 9/10, to ciep³o @_@ To pora na wariata Garma co robi co chwila inn± p³ytê jako Ulver ;d #60'sPsychoCover https://www.youtu...V8MkJuE9mk Edytowane przez RazorBMW dnia 08.04.2017 23:22
![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 08.04.2017 23:17
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
zaczê³o siê dosyæ dziwnie, i ten pocz±tek mnie nie zachêci³, ale ¿e chcia³am poczekaæ na co¶ wiêcej ni¿ zas³yszane "bla bla" i dobrze zrobi³am. piosenka mi siê podoba, choæ dla mnie mog³aby mieæ nieco mocniejsze brzmienie do tego tekstu a przede wszystkim wokalu. daje mocne 7/10! HIT. ode mnie: Eldo - Chod¼ ze mn± Edytowane przez Wioletta dnia 08.04.2017 23:27
![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 08.04.2017 23:35
|
O, ³adny jazzowy bicik (Webber to geniusz w takich lajtowych klimatach), niby Eldo robi #IwonaFlow i bez szaleñstw, ale mimo wszystko ma jak±¶ energiê. Tekst podoba³ mi siê bardziej, gdy Eldo nie rapuje do s³uchacza, bo ja siê zmêczy³em takimi, ale przynajmniej nie wali bana³ów jak na PSI :S no ale to 2003 rok, czasy, gdy jeszcze chcia³o mu siê dobrze pisaæ, bo to jego najlepsza solówka, bo dobrze dawa³ te¿ na ¦wiat³ach Miasta z Grammatikiem... Wiadomo, ¿e HIT, Eternia najlepsza p³ytka Eldoki. To pora na kolejny Eurobeat z Initial D https://www.youtu...8ZAwhK3Ig4 ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 08.04.2017 23:41
|
odpali³am sobie t± nutkê, i pomy¶la³am o czasach dzieciñstwa jak gra³o siê w "need for speed" nie wiem co to ma z tym wspólnego, moze w sumie to, ¿e piosenka jest w podobnym stylu co te w grze by³y. nie wiem. ogólnie ¶rednio mi siê podoba, momentami melodia robi³a siê taka pod disco jak dla mnie, ale ogólnie bardzo przyjemna. 6/10! PIH - Przyjaciele ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Gryffindor

Hufflepuff

Ravenclaw