Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 09.04.2017 00:30
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
W sumie nie wiem. Tekst ważny, ale ja nie lubię Piha. Po pierwsze - jest strasznie dramatyczny i ma super łzawe piosenki. Po drugie bardzo przeszkadza mi jego barwa głosu, no po prostu okropnie. Czasami też mam wrażenie, że bit leci swoją drogą, a jego rap swoją drogą ;D Mimo wszystko za tekst dam... HIT. Bo shitem to nie jest. Ale tak z 5/10 ;D Małpa - Satelity, joł! https://www.youtu...F1hfDyiivc Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 09.04.2017 00:30
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
bardzo lubię Małpe. może to nie jest moja ulubiona piosenka to jednak bardzo mi się podoba. dobry bit, fajne słowa. nawet nie wiedziałam, ze naszą Angie takiej muzyki słucha. dla mnie jest to hit, lubię lubie. jestem na tak, bo jest w moim klimacie. PAMIĘTAM Edytowane przez Wioletta dnia 09.04.2017 00:37
![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 09.04.2017 00:47
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Haha, Fisz jaki głosik wtedy miał ![]() Tak naprawdę to jest jedyna wada "Pamiętam", poza tym wiadomo, Józek trochę odstaje pod względem flow, ale mądry tekst więc spoko. A tak to Ash tam miażdży, Eldo też spoko chociaż syntezator Ivona flow :<. Świetne skrecze DJa Romka, WSPANIAŁY bit Noona. Światła Miasta IMO najlepsza płyta 2000 roku, a nie przydługawa PFK. 9/10, hit. Pezet / PRO8L3M - Szósty Zmysł / Dwa Trzynaście @ Boiler Room https://www.youtu...4-wdE50N_g ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 13.04.2017 15:36
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Pezet był dobry jak się było w Gimbazie. Podobno się z niego wyrasta po 16 Sam tekst, bity i wszystko wokół tego kawałka pachnie i zalatuje zarazem przeciętnością i z lekka chaosem. Nie ma szału ani rymów, które jakoś powalałaby na kolana. Znane i słuchane. Przeciętność taka, więc 5/10 - ale hit. Lady Pank - Stacja Warszawa https://www.youtu...DZGoeCJB_Y ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 13.04.2017 15:53
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Ładny, spokojny instrumental, chociaż to tylko popowy polski The Police, no ale OK, bo działa. Wokal taki sobie, tekst w sumie klasyczny, ale o Warszawce tutaj spoko dał. Produkcyjnie trochę za cicho master, ale dobrze. Ot, ładne i tyle. I aż tyle. Bo chciałoby się wzmocnić utwór, ale znowu nie będzie pasował kompletnie znowu, eh. 6/10 hit. https://www.youtu...8umb2qBz8I dat bassline, tho ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 13.04.2017 20:19
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Czemu to ma aż 7 minut?? ![]() Powinno się dawać ograniczenie w tej zabawie do maximum 4 minut. Po 50 sekundach dopiero jakby miało się coś zacząć. Trochę jakby jakieś rytuały godowe krokodyli. Potem się coś zaczyna na dobre ;d Ciężko mi się w to było wsłuchać, coś poczuć, jakoś bardziej zidentyfikować się z muzyką, brzmieniem. Taka mieszanka nieco, i coś niecodziennego ;p Taka odskocznia, ale niemiła specjalnie dla mego spaczonego ucha ;p Dam 5/10, bo nie umarłem - sukces HIT Ode mnie Dotknij Panie moich oczu - Adoramus https://www.youtu...BZ1u93tDa0 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 13.04.2017 20:43
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 510 Dom: GryffindorPunkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Kobiecy wokal- może być, ale nie zostałam fanką jej głosu... Męski głos świetny, taki ciepły tenor, az sie ciepło na sercu robi jak się wsłuchać. Co do ogólnego wykonania- wolę gdy pieśń ta wykonywana jest odrobinę szybciej, ale może to wynika z przyzwyczajenia?Przez to tempo ma sie wrazenie, że utwór sie dluzy i jest spiewany jakos tak ociężale Mogę dac 6/10 bo slyszalam dużo fajniejsze wykonania ^^ czyli HIT https://youtu.be/... |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 13.04.2017 21:32
|
O.o. Jak mi się to bardzo spodobało <3 Muzyka, całość, ale głos + melodia to taka wisienka na torcie jak to się mawia ;p Ogólnie też nie moje klimaty, ale nie sposób przy tym się wynudzić. Jestem jak najbardziej na TAK, i moim zdaniem coś lepszego od dłuższego czasu na co trafiłem 8/10 HIT ode mnie: Green Street Hooligans: One Blood https://www.youtu...Z80pTOWICQ Edytowane przez batalion_88 dnia 13.04.2017 21:40
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 13.04.2017 23:17
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Trochę nie dowierzam, że batalion wrzucił coś, co tak mi się podoba Otóż zdecydowanie HIT, taka fajna muzyka, podoba mi się gitarka jak gra, a i wokal niczego sobie. Dzięki bat ![]() John Mamann - Love Life https://www.youtu...PHmUD0QfmM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 14.04.2017 08:55
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 510 Dom: GryffindorPunkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Bardzo pozytywna piosenka, a zapomnialam o niej całkowicie. Tym razem bedziej podoba mi sie wokal żeński, nie ma duzej różnicy miedzy nimi. Ciepłe głosy, sympatyczna piosenka, calkiem fajnie sie słuchało daję 6/10 ^^ https://youtu.be/... Edytowane przez Ewa Potter dnia 14.04.2017 09:25
|
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 14.04.2017 09:40
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Ależ to świetne! Pięknie te skrzypce brzmią. No i teledysk pasuje do tego perfekcyjnie, aż chce się to oglądać i oglądać. HIT 8/10. Skojarzyło mi się z tą piosenką Pink: https://m.youtube...UiVpixlrxg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 14.04.2017 09:58
|
Nie moje klimaty więc moja ocena pewnie nie będzie adekwatną...Ma mocny głos babeczka, ale ja nie przepadam za takim glosem u kobiet... poza tym wczoraj się bardzo słabo czułam i dzisiaj też nie jest najlepiej więc sluchanie tego mnie zmeczylo Może byc takie 5/10 HIT https://youtu.be/... ^^ |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 14.04.2017 10:15
|
Przykre to jest to, że jak się wywali jedno I z nazwy "Kombii" to zostanie wtedy pierdyliard razy lepszy zespół z lat 70'. A potem dodali do tej nazwy jedno I, i wyszła kolejna, niby życiowa popowa pioseneczka która leci w radiu i nic poza tym. No dobra, wokal Skawińskiego jednak zawsze spoko. <skrecz>To smutne, to smutne.</skrecz> Ale z sentymentu za KombI dam te 6/10 i hit. HA. Mikael : D https://www.youtu..._CijMAzXJQ ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 14.04.2017 22:30
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Jakie to jest długie O.o przynajmniej jak na standardy Hitów i Shitów, ale Ty Razor jesteś w tym specjalistą Co do utworu to dla mnie jest tego za dużo, do tego osobiście nie lubię tego growlowania czy jak to się zwie, już lepiej słucha mi się rapsów, od tego moje uszy krwawią, ale podoba mi się muzyka, ta gitarka jest superowa, ale nie dałam rady całości wysłuchać, po 7 minucie wyłączyłam, przepraszom Razor, ale boje się, że będzie mi się po nocach śniło to jednak próbowałam, cnie? ![]() Daje takie 3/10 i to za gitarkę ![]() Lord Huron - The Night We Met https://www.youtu...tlgYxa6BMU ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 14.04.2017 22:36
|
Bardzo ładne, spokojne, odpowiedniej długości Chyba się zakochałam serio, nie znałam tej piosenki, ale w najbliższym czasie będzie ona moją towarzyszką. 8/10 HIT https://www.youtu...e+nadzieja |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 14.04.2017 23:14
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Jest w tej piosence coś co mnie przyciąga, ale nie wiem czy mi się podoba... podoba mi nutka, momentami tekst, ale ogólnie nie przekonuje mnie wykonanie i wokal. Początek jest ok, ale całej piosenki nie jetem w stanie przesłuchać, bo w połowie zaczyna nudzić. Takie pół na pół 5/10https://www.youtu...7jaXI6oXpQ Ta piosenka bardzo działa na moją psychikę, uwielbiam ją i nienawidzę jednocześnie bo kojarzy mi się z nią wiele różnych rzeczy Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 14.04.2017 23:21
|
Ooo... *.* no to jest cudo, nie znałam- pokochałam. Facet ma bardzo fajny głos i tekst jest niesamowity Did you lose what won't return? Did you love but never learn? The fire's out but still it burns And no one cares, there's no one there Did you find it hard to breathe? Did you cry so much that you could barely see? You're in the darkness all alone And no one cares, there's no one there tego się nie przebije 10/10 HIT https://www.youtu...RP8d7hhpoQ jest moc Edytowane przez Ewa Potter dnia 15.04.2017 18:31
|
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 16.04.2017 20:59
|
Już po samym tytule wiedziałem, że dam HIT. Cudowne, nastrojowe, przejmujące, melodia jak nie z tego świata. ^^ Nie jestem w stanie sobie przypomnieć ile razy słuchałem tego utworu. Za każdym razem w skupieniu i z sercem bijącym nieco szybciej na minutę, niż powinno być ;d Wokal bardzo, bardzo przenikający. Brak zastrzeżeń. HIT, 10/10 ^^ ode mnie dzisiaj tego posłuchałem i jestem pod wrażeniem LATO PACHNĄCE MIĘTĄ - KATARZYNA JAMRÓZ https://www.youtu...UtpIBjlFzk ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 18.04.2017 12:51
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Te czasy, kiedy nienawidziło się dobrej muzyki, bo trzeba było uczyć się tekstów na pamięć do szkoły Sorry Boys - Chance https://www.youtu...PG-zXv4lIk Taki polski akcencik Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Wilena Romus |
Dodany dnia 18.04.2017 21:15
|
![]() Postów: 396 Dom: GryffindorPunkty: 5873 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 07.12.14 |
znam tę piosenkę z wzdychań kilku osób i strasznie jej nie lubię. Może przez natrętne wzdychanie, może przez równie irytujące dźwięki i denerwujący wokal... Dla mnie brzmi jak ścieżka z psychodelicznego horroru i choćby nie wiem jak próbowało się mnie przekonać, to niestety nie umiem nie wyłączyć tej piosenki w połowie. Soł - shit.
Ode mnie piosenka, która wypełniła mój świat inspiracji, kiczu i wszystkiego co się da ![]() The Crainsmokers i Coldplay - Something just like this https://www.youtu...M7MFYoylVs |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Slytherin

Gryffindor

Hufflepuff

więc moja ocena pewnie nie będzie adekwatną...
Ravenclaw
jednak próbowałam, cnie?