Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 09.04.2017 00:30
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to siê u¶miechnê Data rejestracji: 13.05.07 |
W sumie nie wiem. Tekst wa¿ny, ale ja nie lubiê Piha. Po pierwsze - jest strasznie dramatyczny i ma super ³zawe piosenki. Po drugie bardzo przeszkadza mi jego barwa g³osu, no po prostu okropnie. Czasami te¿ mam wra¿enie, ¿e bit leci swoj± drog±, a jego rap swoj± drog± ;D Mimo wszystko za tekst dam... HIT. Bo shitem to nie jest. Ale tak z 5/10 ;D Ma³pa - Satelity, jo³! https://www.youtu...F1hfDyiivc Pamiêtaj chemiku m³ody, komentuj ficki lub zmieñ siê w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoli³em aby szko³a przeszkadza³a mi w edukacji. Zawsze mia³am szczê¶cie. I znów bêdê je mieæ. Krew na twoich rêkach, Falka, Krew na twej sukience P³oñ, p³oñ, Falka, za twe zbrodnie Sp³oñ i skonaj w mêce! Trochê wstyd, ale có¿, zas³u¿y³am ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 09.04.2017 00:30
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
bardzo lubiê Ma³pe. mo¿e to nie jest moja ulubiona piosenka to jednak bardzo mi siê podoba. dobry bit, fajne s³owa. nawet nie wiedzia³am, ze nasz± Angie takiej muzyki s³ucha. dla mnie jest to hit, lubiê lubie. jestem na tak, bo jest w moim klimacie. PAMIÊTAM Edytowane przez Wioletta dnia 09.04.2017 00:37
![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 09.04.2017 00:47
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
Haha, Fisz jaki g³osik wtedy mia³ ![]() Tak naprawdê to jest jedyna wada "Pamiêtam", poza tym wiadomo, Józek trochê odstaje pod wzglêdem flow, ale m±dry tekst wiêc spoko. A tak to Ash tam mia¿d¿y, Eldo te¿ spoko chocia¿ syntezator Ivona flow :<. ¦wietne skrecze DJa Romka, WSPANIA£Y bit Noona. ¦wiat³a Miasta IMO najlepsza p³yta 2000 roku, a nie przyd³ugawa PFK. 9/10, hit. Pezet / PRO8L3M - Szósty Zmys³ / Dwa Trzyna¶cie @ Boiler Room https://www.youtu...4-wdE50N_g ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 13.04.2017 15:36
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Pezet by³ dobry jak siê by³o w Gimbazie. Podobno siê z niego wyrasta po 16 Sam tekst, bity i wszystko wokó³ tego kawa³ka pachnie i zalatuje zarazem przeciêtno¶ci± i z lekka chaosem. Nie ma sza³u ani rymów, które jako¶ powala³aby na kolana. Znane i s³uchane. Przeciêtno¶æ taka, wiêc 5/10 - ale hit. Lady Pank - Stacja Warszawa https://www.youtu...DZGoeCJB_Y ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 13.04.2017 15:53
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
£adny, spokojny instrumental, chocia¿ to tylko popowy polski The Police, no ale OK, bo dzia³a. Wokal taki sobie, tekst w sumie klasyczny, ale o Warszawce tutaj spoko da³. Produkcyjnie trochê za cicho master, ale dobrze. Ot, ³adne i tyle. I a¿ tyle. Bo chcia³oby siê wzmocniæ utwór, ale znowu nie bêdzie pasowa³ kompletnie znowu, eh. 6/10 hit. https://www.youtu...8umb2qBz8I dat bassline, tho ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 13.04.2017 20:19
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Czemu to ma a¿ 7 minut?? ![]() Powinno siê dawaæ ograniczenie w tej zabawie do maximum 4 minut. Po 50 sekundach dopiero jakby mia³o siê co¶ zacz±æ. Trochê jakby jakie¶ rytua³y godowe krokodyli. Potem siê co¶ zaczyna na dobre ;d Ciê¿ko mi siê w to by³o ws³uchaæ, co¶ poczuæ, jako¶ bardziej zidentyfikowaæ siê z muzyk±, brzmieniem. Taka mieszanka nieco, i co¶ niecodziennego ;p Taka odskocznia, ale niemi³a specjalnie dla mego spaczonego ucha ;p Dam 5/10, bo nie umar³em - sukces HIT Ode mnie Dotknij Panie moich oczu - Adoramus https://www.youtu...BZ1u93tDa0 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 13.04.2017 20:43
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 510 Dom: GryffindorPunkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Kobiecy wokal- mo¿e byæ, ale nie zosta³am fank± jej g³osu... Mêski g³os ¶wietny, taki ciep³y tenor, az sie ciep³o na sercu robi jak siê ws³uchaæ. Co do ogólnego wykonania- wolê gdy pie¶ñ ta wykonywana jest odrobinê szybciej, ale mo¿e to wynika z przyzwyczajenia?Przez to tempo ma sie wrazenie, ¿e utwór sie dluzy i jest spiewany jakos tak ociê¿ale Mogê dac 6/10 bo slyszalam du¿o fajniejsze wykonania ^^ czyli HIT https://youtu.be/... |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 13.04.2017 21:32
|
O.o. Jak mi siê to bardzo spodoba³o <3 Muzyka, ca³o¶æ, ale g³os + melodia to taka wisienka na torcie jak to siê mawia ;p Ogólnie te¿ nie moje klimaty, ale nie sposób przy tym siê wynudziæ. Jestem jak najbardziej na TAK, i moim zdaniem co¶ lepszego od d³u¿szego czasu na co trafi³em 8/10 HIT ode mnie: Green Street Hooligans: One Blood https://www.youtu...Z80pTOWICQ Edytowane przez batalion_88 dnia 13.04.2017 21:40
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 13.04.2017 23:17
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Trochê nie dowierzam, ¿e batalion wrzuci³ co¶, co tak mi siê podoba Otó¿ zdecydowanie HIT, taka fajna muzyka, podoba mi siê gitarka jak gra, a i wokal niczego sobie. Dziêki bat ![]() John Mamann - Love Life https://www.youtu...PHmUD0QfmM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 14.04.2017 08:55
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 510 Dom: GryffindorPunkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Bardzo pozytywna piosenka, a zapomnialam o niej ca³kowicie. Tym razem bedziej podoba mi sie wokal ¿eñski, nie ma duzej ró¿nicy miedzy nimi. Ciep³e g³osy, sympatyczna piosenka, calkiem fajnie sie s³ucha³o dajê 6/10 ^^ https://youtu.be/... Edytowane przez Ewa Potter dnia 14.04.2017 09:25
|
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 14.04.2017 09:40
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Ale¿ to ¶wietne! Piêknie te skrzypce brzmi±. No i teledysk pasuje do tego perfekcyjnie, a¿ chce siê to ogl±daæ i ogl±daæ. HIT 8/10. Skojarzy³o mi siê z t± piosenk± Pink: https://m.youtube...UiVpixlrxg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 14.04.2017 09:58
|
Nie moje klimaty wiêc moja ocena pewnie nie bêdzie adekwatn±...Ma mocny g³os babeczka, ale ja nie przepadam za takim glosem u kobiet... poza tym wczoraj siê bardzo s³abo czu³am i dzisiaj te¿ nie jest najlepiej wiêc sluchanie tego mnie zmeczylo Mo¿e byc takie 5/10 HIT https://youtu.be/... ^^ |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 14.04.2017 10:15
|
Przykre to jest to, ¿e jak siê wywali jedno I z nazwy "Kombii" to zostanie wtedy pierdyliard razy lepszy zespó³ z lat 70'. A potem dodali do tej nazwy jedno I, i wysz³a kolejna, niby ¿yciowa popowa pioseneczka która leci w radiu i nic poza tym. No dobra, wokal Skawiñskiego jednak zawsze spoko. <skrecz>To smutne, to smutne.</skrecz> Ale z sentymentu za KombI dam te 6/10 i hit. HA. Mikael : D https://www.youtu..._CijMAzXJQ ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 14.04.2017 22:30
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Jakie to jest d³ugie O.o przynajmniej jak na standardy Hitów i Shitów, ale Ty Razor jeste¶ w tym specjalist± Co do utworu to dla mnie jest tego za du¿o, do tego osobi¶cie nie lubiê tego growlowania czy jak to siê zwie, ju¿ lepiej s³ucha mi siê rapsów, od tego moje uszy krwawi±, ale podoba mi siê muzyka, ta gitarka jest superowa, ale nie da³am rady ca³o¶ci wys³uchaæ, po 7 minucie wy³±czy³am, przepraszom Razor, ale boje siê, ¿e bêdzie mi siê po nocach ¶ni³o to jednak próbowa³am, cnie? ![]() Daje takie 3/10 i to za gitarkê ![]() Lord Huron - The Night We Met https://www.youtu...tlgYxa6BMU ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 14.04.2017 22:36
|
Bardzo ³adne, spokojne, odpowiedniej d³ugo¶ci Chyba siê zakocha³am serio, nie zna³am tej piosenki, ale w najbli¿szym czasie bêdzie ona moj± towarzyszk±. 8/10 HIT https://www.youtu...e+nadzieja |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 14.04.2017 23:14
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Jest w tej piosence co¶ co mnie przyci±ga, ale nie wiem czy mi siê podoba... podoba mi nutka, momentami tekst, ale ogólnie nie przekonuje mnie wykonanie i wokal. Pocz±tek jest ok, ale ca³ej piosenki nie jetem w stanie przes³uchaæ, bo w po³owie zaczyna nudziæ. Takie pó³ na pó³ 5/10https://www.youtu...7jaXI6oXpQ Ta piosenka bardzo dzia³a na moj± psychikê, uwielbiam j± i nienawidzê jednocze¶nie bo kojarzy mi siê z ni± wiele ró¿nych rzeczy Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 14.04.2017 23:21
|
Ooo... *.* no to jest cudo, nie zna³am- pokocha³am. Facet ma bardzo fajny g³os i tekst jest niesamowity Did you lose what won't return? Did you love but never learn? The fire's out but still it burns And no one cares, there's no one there Did you find it hard to breathe? Did you cry so much that you could barely see? You're in the darkness all alone And no one cares, there's no one there tego siê nie przebije 10/10 HIT https://www.youtu...RP8d7hhpoQ jest moc Edytowane przez Ewa Potter dnia 15.04.2017 18:31
|
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 16.04.2017 20:59
|
Ju¿ po samym tytule wiedzia³em, ¿e dam HIT. Cudowne, nastrojowe, przejmuj±ce, melodia jak nie z tego ¶wiata. ^^ Nie jestem w stanie sobie przypomnieæ ile razy s³ucha³em tego utworu. Za ka¿dym razem w skupieniu i z sercem bij±cym nieco szybciej na minutê, ni¿ powinno byæ ;d Wokal bardzo, bardzo przenikaj±cy. Brak zastrze¿eñ. HIT, 10/10 ^^ ode mnie dzisiaj tego pos³ucha³em i jestem pod wra¿eniem LATO PACHN¡CE MIÊT¡ - KATARZYNA JAMRÓZ https://www.youtu...UtpIBjlFzk ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 18.04.2017 12:51
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: ¯ywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Te czasy, kiedy nienawidzi³o siê dobrej muzyki, bo trzeba by³o uczyæ siê tekstów na pamiêæ do szko³y Sorry Boys - Chance https://www.youtu...PG-zXv4lIk Taki polski akcencik Glanek, jopro - jak zwa³, tak zawa³ ![]() Je¿eli jeste¶ amatorem (lub amatork±) twórczo¶ci Borszewicza, to mo¿emy siê o¿eniæ |
|
|
|
Wilena Romus |
Dodany dnia 18.04.2017 21:15
|
![]() Postów: 396 Dom: GryffindorPunkty: 5873 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 07.12.14 |
znam tê piosenkê z wzdychañ kilku osób i strasznie jej nie lubiê. Mo¿e przez natrêtne wzdychanie, mo¿e przez równie irytuj±ce d¼wiêki i denerwuj±cy wokal... Dla mnie brzmi jak ¶cie¿ka z psychodelicznego horroru i choæby nie wiem jak próbowa³o siê mnie przekonaæ, to niestety nie umiem nie wy³±czyæ tej piosenki w po³owie. So³ - shit.
Ode mnie piosenka, która wype³ni³a mój ¶wiat inspiracji, kiczu i wszystkiego co siê da ![]() The Crainsmokers i Coldplay - Something just like this https://www.youtu...M7MFYoylVs |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Slytherin

Gryffindor

Hufflepuff

Otó¿ zdecydowanie HIT, taka fajna muzyka, podoba mi siê gitarka jak gra, a i wokal niczego sobie. Dziêki bat 

wiêc moja ocena pewnie nie bêdzie adekwatn±...
Ravenclaw
jednak próbowa³am, cnie?