Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Oceñ swojego poprzednika vol 2
|
|
Clover |
Dodany dnia 31.08.2008 20:50
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
mimid: A- 5- N- 5- P- 5 [Dobra jeste¶. Obserwujê rozmowê na sb i ani razu nie u¿y³a¶ iks de ]O- 5 : ) Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy mo¿esz to spe³niæ, bo ma³o rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. B±d¼ dumny, id¼ z prawd± przez ¿ycie, b±d¼ rozumny - to pozwala byæ na szczycie. |
|
|
|
| miszel14 |
Dodany dnia 31.08.2008 21:00
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
A - 5 N - 4+ P - 5 O - 4+ ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mrukn±³ Edward.- Lew zakocha³ siê w jagniêciu. - Spu¶ci³am wzrok, dr¿±c z ekscytacj± na d¼wiêk tego najcudowniejszego ze s³ów. - Biedne g³upiê jagniê - westchne³am. - Chory na umy¶le lew masochista. - Przez d³u¿sz± chwilê wpatrywa³am siê w ciemn± ¶cianê lasu. By³am absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodzi³ z rodziny wampirów. Po drugie, drêczy³o go pragnienie - na ile by³ je w stanie pochamowaæ, tego nie wiedzia³am - pragnienie, by posmakowaæ mojej krwi. Po trzecie wreszcie, by³am w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwo³alnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Czarownica17 |
Dodany dnia 31.08.2008 21:11
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 197 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 17.03.08 |
A-3 N-5 P-4 O-5(kiedy¶ siê pozna³y¶my na SB...ale to by³o daawno) Bêdê wszystkim czego pragniesz
I wezmê siê w gar¶æ Bo Ty nie chcesz bym siê znów za³ama³a Ca³e moje ¿ycie Bêdê z Tob± na zawsze Prze¿yæ ca³y dzieñ z Tob± I sprawiæ by wszystko by³o dobrze ![]() My¶la³am ¿e mam wszystko Nie wiedzia³am co przyniesie ¿ycie Teraz wiem Szczerze Jeste¶ t± jedyn±, w³a¶ciw± osob± Jedyn±, która pozna³a moje wnêtrze Teraz mogê oddychaæ Bo jeste¶ tu ze mn± ![]() you're not alone together we stand I'll be by your side you know I'll take your hand When it gets cold and it feels like the end there's no place to go You know I wont give in No I wont give in Keep holding on coz you know I make it through I make it through Just stay strong coz you know I'm here for you I'm here for you There's nothing you can say(nothing you can say) nothing you can do(nothing you can do) There's no other way when it comes to the truth So Keep holding on coz you know I make it through I make it through So far away I wish you were here Before it's too late this could have disappeared Before the door's closed And it comes to an end with you by my side I will fight and death end I will fight and death end Hear me what I say,what I say I can leave Nothing's gonna change Nothing's gonna change estimate whatever's meant to be well without pythonic |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 31.08.2008 21:28
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
A - 5- N - 3 P - 4 O - 4- Chcê z Tob± przej¶æ przez piek³o...
|
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 31.08.2008 22:57
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
A - 4 N - 5- P - 4 O - 5- |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 01.09.2008 10:26
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
mimid: A - brak N - 5 P - 4= O - 3++ |
|
|
|
| Sev1302 |
Dodany dnia 01.09.2008 11:48
|
![]() Postów: 420 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
A - 3 N - 4+ P - 4 O - 4+ Chcia³abym wszystkim zakomunikowaæ, ¿e jestem dziewczyn± ;]
******** "Snape milcza³ przez chwilê, patrz±c na niego, a potem wychrypia³: - Wiêc ukryj ich gdzie¶. Ukryj j±... Ich wszystkich. W jakim¶... bezpiecznym miejscu. B³agam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczy³ oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowa³em dla ciebie, k³ama³em dla ciebie, nara¿a³em dla ciebie ¿ycie, a wszystko to robi³em, by zapewniæ bezpieczeñstwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, ¿e hodowa³e¶ go jak ¶winiaka na rze¼... - To bardzo wzruszaj±ce, Severusie - (...) - A wiêc w koñcu dojrza³e¶ do tego, by przejmowaæ siê losem tego ch³opca? -Jego losem? - wykrzykn±³ Snape. - Expecto patronum! Z koñca jego ró¿d¿ki wystrzeli³a srebna ³ania. Wyl±dowa³a na pod³odze, przebieg³a przez pokój i wyskoczy³a przez okno. Dumbledore patrzy³, a¿ jej srebrna po¶wiata zniknê³a w ciemno¶ci, a potem odwróci³ siê do Snape'a. Oczy mia³ pe³ne ³ez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 01.09.2008 11:50
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1295 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
A-->5 N-->3 P-->5+ O-->4+ The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 01.09.2008 12:48
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
A - 4 N - 5 P - 2 O - 4+ |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 01.09.2008 13:26
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
A - 3 N - 3 P - 2 O - 4 |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 01.09.2008 14:07
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
A - 4 N - 3 P -3 O - 5 |
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 01.09.2008 16:01
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
A- 2 [ Zbyt jasny i ogólnie md³y.. I do tego jeszcze ten napis, który zmienia sie na ró¿owo ;/ wiêc dlatego tylko dwója..wybacz (; ] N- 3 [ Nie jest z³y, ale móg³by byæ bez cyferek. ] P- 3+ [ Bardzo krótki.. Da³abym dwa, ale uwielbiam Opowie¶ci z Narnii i podoba mi siê ten fregment o Severusie wiêc ocena jest.. jaka jest .. ;P ]O- 5 [ Wydajesz siê byæ ca³kiem spoko ;* ] ![]() Bo ¦wiat ma wiele odcieni .. *** ¯yj z ca³ych si³ i u¶miechaj siê do ludzi Bo nie jeste¶ sam ¦pij, noc± ¶nij Niech z³y sen ciê nigdy wiêcej nie obudzi, Teraz ¶pij .. Niech dobry Bóg zawsze ciê za rêkê trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siej±c smutek i zw±tpienie Pamiêtaj, ¿e .. Jak na deszczu ³za, ca³y ten ¶wiat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, mo¿e byæ najlepsz± z twoich chwil .. Najlepsz± z twoich chwil .. Id¼ w³asn± drog±, bo w tym ca³y sens istnienia, ¯eby umieæ ¿yæ Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespe³nienia my¶li z³ych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Ksi±¿ê Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubiê, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykê, moj± gitarê, ksi±¿ki. -Pi³kê no¿n±, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarañczowy, trampki, czasami burzê.. (; -Las, wakacje, przyrodê, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunê Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a równie¿ ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w ksiê¿ycow± noc .. ? *** |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 01.09.2008 16:05
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
A - 4++ ( Bardzo pozytywnie kojarzy mi siê z moj± kuzynk± i piêknym miastem - Wroc³awiem. ) N - 4++ P - 4 ( s³aby...) O - 4+ "Powsta³em z nico¶ci, obra³em drogê ku wolno¶ci..."
Bóg mu ju¿ nie ufa Nie dotrzyma³ obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Sta³ siê nikim Sta³ siê cz³owiekiem. ![]() Mam maniê: To ci±g³e s³ów kompletowanie. Tak by³o, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych nale¿y jutrzejszy dzieñ, Co nowych ³akn± zdobyczy. Kto siê usuwa w ciszê i cieñ, Ten siê do ¿ywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poni¿ej 150 IQ^^ Nie napiszê "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widaæ. Gra pozorów. To co¶ co lubie. Chcesz mnie poznaæ? Powodzenia... Wiesz co siê liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardzia³ych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie s³owo i jeden taki dzieñ Mam ogieñ który p³onie i rozrywa cieñ, Znam chwile co jak nó¿ przecinaj± sznur, Dam ci jedno takie s³owo które zburzy mur... Odciêli anio³om skrzyd³a bo dawa³y wolno¶æ. Odarli z ich szat gdy¿ za piêkne by³y. Obrzucili je b³otem bo bia³± skórê mia³y Teraz stoj± Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskona³e... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie si³a lecz charakter daje nam przewagê..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Micha³ Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjació³. To osoby, które na d³ugo utkwi± w mej pamiêci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem U¶wiadom to sobie Ty te¿ jeste¶ Bogiem Tylko wyobra¼ to sobie S³yszysz s³owa od których w³os je¿y siê na g³owie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $¯e a¿ przezroczysty $W pe³ni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza ¶wiat realny $Da przep³yw momentalny, Energiê, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny g³oszê tre¶ci, s³uchaj proszê $Trafiam ciê w punkt centralny $Wiedz ¿e niepewno¶ci sp³oszê $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszê ciê, bo z góry widok kapitalny.... $Widzê, widzê, widzê. Wiêcej wiem wiêcej. Tak to jest mniej wiêcej $ Lekko jak hel nape³niam trwog±, i zapewniam jak wrogom kontakt z pod³og±. Tw± dozgonn± chêæ dorównania swym bogom ![]() Bo¿e, ludzie starzej± siê, marzenia nikn± Ja chce tylko swoim bliski zapewniæ wszystko. Mam jedn± sprawê ca³kiem osobist± Czasem ju¿ nie potrafiê ¿yæ z t± my¶l± To czego pragnê od lat to dla mnie wszystko Bo¿e, my¶lê ¿e mogê nazwaæ to modlitw±... Co przysz³o odejdzie, upadnie co powsta³o Jutro bêdzie du¿o tego czego dzi¶ jest ma³o Ja i ¶wiat t± ca³o¶æ mam I co by siê nie dzia³o dalej gram Oddajmy ho³d Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Kto¶ tu mi siê na profil w³ama³, MIMID! |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 01.09.2008 16:09
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
Mistrzyni_Afrytów: A - 6- N - 4++ P - 5+ O - 5 Nie ma idea³ów, s± Anio³y, które spotyka siê raz w ¿yciu. ;** Mogê mieæ ¶wiat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogê mieæ takie ¿ycie, jak inni maj± sen. ;** Odnale¼æ szczê¶cia smak... ;** Lewa na górze, to ¿e damy radê, to le¿y w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki id± do nieba.. Niegrzeczne maj± raj na ziemii. ; D Trzeba siê ¶miaæ, wariatkê graæ, weso³ym byæ i z ¿ycia drwiæ ! Naæpana s³oñcem goniê wiatr. D¦miercio¿erca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana ¦lizgonka... |
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 01.09.2008 16:22
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Aga_Black: A- 4+ [Gdy na niego patrzê, nie potrafiê sie nie u¶miechn±æ.. jest ¶liczny.. (; ] N- 5 [ Ju¿ kiedy¶ to pisa³am, jest super ^^. ] P- 5 [ Jeden z lepszych podpisów, które widzia³am na tej stronce. Jest ¶wietny! Noo, mo¿e trochê.. za d³ugi ;P ] O- 5 ![]() Bo ¦wiat ma wiele odcieni .. *** ¯yj z ca³ych si³ i u¶miechaj siê do ludzi Bo nie jeste¶ sam ¦pij, noc± ¶nij Niech z³y sen ciê nigdy wiêcej nie obudzi, Teraz ¶pij .. Niech dobry Bóg zawsze ciê za rêkê trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siej±c smutek i zw±tpienie Pamiêtaj, ¿e .. Jak na deszczu ³za, ca³y ten ¶wiat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, mo¿e byæ najlepsz± z twoich chwil .. Najlepsz± z twoich chwil .. Id¼ w³asn± drog±, bo w tym ca³y sens istnienia, ¯eby umieæ ¿yæ Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespe³nienia my¶li z³ych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Ksi±¿ê Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubiê, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykê, moj± gitarê, ksi±¿ki. -Pi³kê no¿n±, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarañczowy, trampki, czasami burzê.. (; -Las, wakacje, przyrodê, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunê Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a równie¿ ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w ksiê¿ycow± noc .. ? *** |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 01.09.2008 16:59
|
A - 3 N - 2+ P - 3+ O - 4- |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 01.09.2008 17:04
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
mimid: A - 5- [Bo jest Jack. ]N - 4+ P - 4- [Fajny. ;]] O - 4+ Nie ma idea³ów, s± Anio³y, które spotyka siê raz w ¿yciu. ;** Mogê mieæ ¶wiat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogê mieæ takie ¿ycie, jak inni maj± sen. ;** Odnale¼æ szczê¶cia smak... ;** Lewa na górze, to ¿e damy radê, to le¿y w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki id± do nieba.. Niegrzeczne maj± raj na ziemii. ; D Trzeba siê ¶miaæ, wariatkê graæ, weso³ym byæ i z ¿ycia drwiæ ! Naæpana s³oñcem goniê wiatr. D¦miercio¿erca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana ¦lizgonka... |
|
|
|
Anix Malfoy |
Dodany dnia 01.09.2008 18:00
|
![]() Postów: 249 Dom: SlytherinPunkty: 850 Ranga: Wa¿na osobowo¶æ Data rejestracji: 17.03.08 |
A - 4 N - 4 P - 6 O - 6;** |
|
|
|
| miszel14 |
Dodany dnia 01.09.2008 18:57
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
A - 2 N - 3 P - 6 O - 6 ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mrukn±³ Edward.- Lew zakocha³ siê w jagniêciu. - Spu¶ci³am wzrok, dr¿±c z ekscytacj± na d¼wiêk tego najcudowniejszego ze s³ów. - Biedne g³upiê jagniê - westchne³am. - Chory na umy¶le lew masochista. - Przez d³u¿sz± chwilê wpatrywa³am siê w ciemn± ¶cianê lasu. By³am absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodzi³ z rodziny wampirów. Po drugie, drêczy³o go pragnienie - na ile by³ je w stanie pochamowaæ, tego nie wiedzia³am - pragnienie, by posmakowaæ mojej krwi. Po trzecie wreszcie, by³am w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwo³alnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 01.09.2008 19:00
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 5216 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
miszel: A- 2 N- 1 P- 3+ O- 4 |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

Ravenclaw
mimid
Slytherin