Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
fuerte |
Dodany dnia 10.12.2016 14:02
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Gdzie¶ to s³ysza³am chyba. Ogólnie, no to jest typowo szkockie i w sumie a¿ nie wiem, co napisaæ, haha. Dobre jako utwór w jakim¶ filmie, generalnie wielkiego wra¿enia na mnie nie robi, ale jest okej. Mogê od biedy daæ HIT, chocia¿ z zastrze¿eniem, ¿e typowym hitem to nie jest w moim odczuciu. Hey - Delusions ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 10.12.2016 14:13
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Troszke hard dalbym tak po srodku hitu shitu ![]() Mimo zego nie sluvham, ale ta piosenke znam, wiec moze dam, uwazaj w niej bedzie szacunek ulicy ktorego nie lubisz :https://m.youtube...bzxYOPaHJo Edytowane przez AdersYooo dnia 10.12.2016 14:20
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 10.12.2016 14:18
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
Jedyny szacunek to mia³a u mnie Molesta, bo wiedzieli, kiedy skoñczyæ z tymi bzdurami dla dzieciaczków, które s± dzi¶ za m³ode by pamiêtaæ koñcówkê lat 90", bo taki jest teraz fanbejs Peji. Standardowy narrato flo³, wyrzygany bit, nudy. Shit. A pomy¶leæ ¿e Na Legalu by³o spoko, ale to by³o 15 lat temu... https://www.youtu...c4wsy17VA8 ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 10.12.2016 14:55
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Sam nie wiem jakies testy czy ktos tylko slucha czy slyszy i kompletnie nie wiem jak to ocenic i czy mozna na to w ogole patrzec jak na utwor muzyczny i czy tu mozna podjac decyzje o wycofaniu sie z oceny czy cos jest hitem czy shitem? bo ja naprawde nie wiem![]() To dam to chociaz nie wiem czy bardziej podoba mi sie piosenka czy kocie ruchy piosenkarki moze jakis facet to oceni :https://m.youtube...91hydQRGyM ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 10.12.2016 15:22
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Pomimo nicku który niektórych zwodzi na pocz±tku oraz zdjêæ z dzieciñstwa facetem nie jestem. ![]() Nigdy nie by³am fank± JLo, ale doceniam talent i g³os. Ma kilka spoko piosenek, a ta piosenka mi siê z m³odsz± m³odo¶ci± kojarzy, tak¿e tego, no taki klasyk popu troche cnie? Kiedy¶ by³am w kinie na ca³kiem spoko filmie z ni±, ale to tak btw ![]() daje taki lekki hit no to tera ja, jak to mówi± na dzielni: zarzucê co¶ z disneya, a co mi tam Naprawdê chce - Ma³a syrenka (cover Accantusów)https://www.youtu...QFczOidy5o ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 10.12.2016 15:50
|
Arielka marzycielka no coz, to moze sie podobac, naprawde.... tylko komu?Niech bedzie ze plus.... https://m.youtube...C_mV1IpjWA Z dubbingiem: https://m.youtube...G_Emfvebf4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 10.12.2016 21:28
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
No to ten, no nie jest to moja ulubiona piosenka z tej bajki, zreszt± te¿ Disneyowska Ma³± Syrenka, nie jest moj± ulubion± bajk±, a raczej jest po tej stronie ciemnej ![]() Dla mnie bli¿ej to Shitu ni¿ Hitu, ale z racji, ¿e bardzo lubiê inn± wersje tej piosenki to nie dam Shitu. Tu brakuje mi powera troche. Teraz z HIMYM - La Vie En Rose https://www.youtu...yFXtZ4fDfQ ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 10.12.2016 21:45
|
Toz ta piosenka oscara dostala :o a Ty ze blizej shitu niz hitu ![]() To co Ty wrzucilas to znam ba, wszyscy to znaja ale znam inne wykonania no i temu dam HIIIIIIIIIIIIIIIIIT![]() Ona tez ta piosenke spiewala :https://m.youtube...we3CzWZ4Bg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 11.12.2016 04:15
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Znane i stare jak ¶wiat, wiêc trudno, ¿ebym o tym nie s³ysza³ skoro sam wiekowy ju¿ jestem ;p Przy tym naprawdê cz³owieka nachodzi niezmierna ochota na wypicie samemu flaszki dobrego alko ;-; A chyba najlepsza w tym wszystkim melodia ... No, dajê HIT Basti - Europa umiera https://www.youtu...E6llzSGsyU ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 11.12.2016 20:25
|
Jak chyba ju¿ nie raz w tym temacie pisa³am nie lubiê rapu, nie przemawia do mnie ten gatunek i nie umiem tego s³uchaæ, tutaj niby spoko, ale juz ten wywód na pocz±tku mnie zniechêci³. Przes³ucha³am jednak ca³e i nie podoba mi sie. Bardziej ni¿ rapu nie lubiê politycznych rapów, ale co kto lubi. Shitu nie dam bo niby spoko rapuje, no i muzyka te¿ ok, ale hitu te¿ nie dam bo ten tekst do mnie nie trafia. To mo¿e pójdê w inne klimaty: Lana Del Rey - Young and Beautiful https://www.youtu..._1aF54DO60 ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 11.12.2016 20:50
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
co prawda nie przepadam za piosenkami Lany Del Rey jednak nie mog³abym powiedzieæ, ¿e ta piosenka jest shitem. mimo, ¿e pos³ucha³am jej teraz, i nie wróci³abym do niej najchêtniej nigdy wiêcej. ani to hit, ani to shit. nie mój klimat, ale szanuje. ![]() ode mnie: R.E.M. - Losing My Religion ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 11.12.2016 20:53
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
c'mon, bez s³uchania piszê ![]() Wiadomo, spoko tekst, geenialna i prosta muzyka, wspania³y klimat, wspania³y wokal. Nie ukrywam, ¿e bardziej mnie jara wersja od Gregorians (SIC!) ale i tak jest mega. Wiadomo, ¿e hit. https://www.youtu...fx8-c63u0Q ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 11.12.2016 21:06
|
Ani grzeje ani ziebi ale sobie tekst tej nuty przynajmniej pospiewalem dam pomiedzy hiteem a shitem no ![]() Dla zagubionej milosci :https://m.youtube...6h5Z7hFxI4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 11.12.2016 21:11
|
No ta piosenka mi sie skojarzy³a z jakim¶ dejsingiem (jak mówi moja babcia) albo weselem tak pod koniec gdy nikt ju¿ nie ma si³y i tylko siê tak gibi± na boki ludziska ![]() T± konkretnie piosenkê s³yszalam ju¿ gdzie¶, ale nie wiem gdzie. Ani to hit, ani shit. taki kawalek spoko ![]() Marcelina feat. Piotr Rogucki - KARMELOVE https://www.youtu...sXQoNvwniI Edytowane przez Sam Quest dnia 11.12.2016 21:17
![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 11.12.2016 21:20
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Sam, poda³a¶ nie ten link co trzeba, ale ¿e znam tytu³, i wiem o co chodzi to sama sobie to znalaz³am by pos³uchaæ, oceniæ. wszystko by³oby pewnie piêknie gdyby nie to, ze odk±d mia³am nieprzyjemno¶æ ogl±daæ Piotra Roguckiego w MBTM to przesta³am lubiæ jego piosenki. jednak¿e chc±c nie chc±c nie mo¿na odmówiæ tej piosence klimatu, i uroku. ani to shit, ani hit, ale bardziej ku stronie hitu. ode mnie, najlepiej dla Sam, ale inni te¿ mog± ![]() HSM - Breaking Free ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 11.12.2016 21:29
|
Hahahahah <3 To HIT z mojej gimbazjalnej i podstawówkowej mlodo¶ci. Nie mog³abym daæ SHITU, to tak jakbym siê zaczê³a siê rapsami bata zachwycaæ Generalnie to piosenka obiektywnie nie jest jaka¶ sza³owa, ale ten sentyment robi z ludzi takie kluchy, ¿e a¿ mia³am ca³± piosenkê banana na ryjotwarzy ![]() No i te kocie ruchy Efrona ![]() Studio Accantus - Bluzwis [url] https://www.youtu...uGJws28s2w [/url] ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 11.12.2016 21:29
|
Troche sie kojarzy z jedna nuta Christiny Aguilery czy jak to sie pisze i w ogleMetro jest popularne, bo jest dobre takze bardzo dobra piosenka to jest![]() Riczi: https://m.youtube...4mHTjQQrqk Edytowane przez AdersYooo dnia 11.12.2016 21:52
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 11.12.2016 22:28
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
To od razu kojarzy mi siê z filmem "La bamba" ;p Nie moje gusta, choæ moje gusta s± mniejszo¶ci± i byæ mo¿e za bardzo selektywne i ograniczone ;p Jednak to wpada nawet w ucho, choæ po kilku ostatnio przes³uchanych przeze mnie utworów jako¶ mi tak "odstaje" >< Niemniej melodyjka mo¿e byæ na sen <w pozytywnym znaczeniu rzecz jasna> Dam wiêc HIT Uprzedzam: jak kto¶ rapu nie lubi, i to "politycznego", to siê zawiedzie ;p Evtis - M³odzie¿ Wszechpolska https://www.youtu...jLYV4Xda5g ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 00:47
|
Nooo jedziesz po bandzie zacznijmy od przekazu piosenki jest po prostu straszny S T R A S Z N Y Mlodziez Wszechpolska to taka organizacja nacjonalistyczna, a to sie nie kojarzy pozytywnie i nie o to chodzi ze ich Gazeta Wyborcza nie lubi jak w tekscie moglismy uslyszec Najlepsze jest to ze oni uwazaja sie za katolikow, co zreszta moglismy uslyszec w tekscie tyle ze zamienilisobie Wiara, Nadzieja, Milosc na Bog, Honor, Ojczyzna czy tez jak w tekscie na Mlodosc, Wiara, Nacjonalizm wezmy na uwage ta pierwsza opcje i przyjrzyjmy jej sie blizej![]() Katolicy z tego co wiem wierza w Jednego Boga w Trzech Osobach i katolicyzm czy ogolnie chrzescijanstwo jest religia OSOBY a nie religia KSIEGI a ta osoba jest Jezus Chrystus czyli dla chrzescijan najwiekszy wzor, ktorego powinni jak najdokladniej nasladowac lub przynajmniej probwac i do tego dazyc, zreszta Go powinnikochac bardziej od wszystkiego innego, chociaz to dla ludzi bywa bardzo trudne no ale jak ktos publicznie krzyczy ze jest katolikiem a zyje jak jakis poganin no to to troche dziwne![]() NO i przypatrzmy sie Jezusowi, ktory urodzil sie jako Zyd pod okupacja rzymska. Znamy historie Jezusa jak juz byl dorosly no i co tej Jezus robi a reczej czego nie robi ![]() Czy Jezus biega po Jerozolimie z flaga IZraela? Czy Jezus chodzi od synagogi do synagogi by spiewac w nich piesni patriotyczne? Czy Jezus jest partyzantem? Czy Jezus walczy z okupantem rzymskim? Czy Jezus namawia do walki z okupantem? Czy Jezus odwraca sie plecami do Rzymian gdy Ci przychodza doniegopo pomoc? ![]() Czy Jezus stanal na czele buntu przeciw Cesarstwu Rzymskiemu? ![]() Czy Jezus negatywnie wypowiada sie o Rzymianach? (a teraz spytaj sie kogos z Mlodziezy Wszechpolskiej comysli o Niemcach czy Rosjanach to sie przekonasz jaki z niego dobry nasladowca Chrystusa )No i moglibysmy tak sobie jeszcze wymieniac przyklady, chodzi ogolnie o to ze pewne rzeczy do siebie nie pasuja, niemozna byc jednoczesnie katolikiem/chrzescijaninem i uwazac sie za lepszego od innych, a juz zwlaszcza przez wzglad na swoje pochodzenie Jedniw tym kraju niestety zyja tak jakby Maryja i Jezus byli Polakami serio a ta piosenka utrzymuje te ich zludne wierzenia Widzialem kiedys takiegomema skierowanego do polskich nacjonalistow na ktorym pisalo: Nacjonalisto zapominasz ze Jozef Pilsudzki byl socjalista, Jezus byl Zydem, a wynalazca pierwszego komputera gejem ![]() Podsumowujac calosc w tej piosence podobalo mi sie tylko ze sprztaja parki no i podkladmuzyczny nie byl najgorszego sortu takze moja ocena to takie 2/10 ![]() I to nic osobistego Batalion, bo ja Cie lubie pamietaj ![]() Co by tu teraz dac chcialem dac cos specjalnie dla Questa ale sie zmyl wiec dam co innego :https://m.youtube...lyiQ4I-mcQ Ihaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 12.12.2016 15:08
|
Taki troszeczkê off-top malutki. Nie, Jezus nie lata³ z flag± Izraela, bo takow± flagê Izraela ustanowiono w 1948 roku... pañstwo wtedy powsta³o ;p Teraz co do nutki To musi byæ oczywi¶cie HIT, i to nawet porz±dny. Kojarzê, a to ju¿ jest jaki¶ sukces ^..^ Wpada w ucho i takie to skoczne. Zreszt±, przecie¿ ja doskonale pamiêtam Sylwestra w jednym z barów jak przy tej nucie tañczy³em (by³o dobrze po 03.00 ; ) Tak¿e jestem na tak. Mocne 8/10 w zwi±zku z jutrzejsz± rocznic± niech co¶ podnios³ego bêdzie Jacek Kaczmarski - Mury https://www.youtu...YGS9vhmFS0 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw

dalbym tak po srodku hitu shitu 

Hufflepuff

Gryffindor