Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Harry Potter i Komnata Tajemnic
|
|
YodaZgredek |
Dodany dnia 01.11.2016 10:08
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 121 Dom: SlytherinPunkty: 63 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 10.10.15 |
Wioletta napisa³(a): ja w sumie chyba wolê sobie obejrzeæ Ksiêcia Pó³krwi ni¿ Komnatê Tajemnic.. ka¿demu podoba siê co¶ innego wiêc mnie nawet nie namawiaj, i mi nie t³umacz co jest gorsze, a co lepsze. ![]() co do Zgredka by³ wa¿ny, ale dla mnie pokazali go wystarczaj±co. wa¿ne, ze nie pominêli jego ¶mierci. ![]() Ja z kolei odwrotnie, dlatego ¿e film niszczy moj± ukochan± ksi±¿kê w rankingu Komnata Tajemnic z kolei moim zdaniem nic nie niszczy.... czy ja ci t³umaczê no ale nie wa¿ne zapyta³em tylko a ty od razu my¶lami ¿e ci co¶ namawiam wmawiam itd... Pokazali wystarczaj±co? no akurat je¶li chodzi o Harry Potter i Komnata Tajemnic czy Insygnia ¦mierci to tak ale ogólnikowo moim zdaniem nie. Ulubiona scena z teasera trailera Star Wars The Last Jedi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Blue Star |
Dodany dnia 07.07.2017 16:07
|
![]() Postów: 2 Dom: GryffindorPunkty: 58 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 09.05.17 |
Komnata tajemnic to moim zdaniem najlepiej zrobipna czê¶æ w ca³ym cyklu harrego pottera.Podoba mi siê zarówno ksi±¿ka jak i film.Bardzo podoba mi siê komnata tajemnic jako pokój jak i to ¿ê Tom Riddle jest zrobiony jak nale¿y .Sorry za literówki |
|
|
|
Ron Mulek |
Dodany dnia 14.04.2018 19:26
|
![]() Postów: 32 Dom: RavenclawPunkty: 940 Ranga: Alfa i Omega Data rejestracji: 21.09.14 |
Dzisiaj bêdzie okazja sobie od¶wie¿yæ t± czê¶æ - dzisiaj na TVN Fabu³a o godzinie 21. |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 26.05.2022 19:57
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Jedna z najlepszych ekranizacji, wolê j± nawet od Kamienia, choæ g³ównie dlatego, ¿e i z ksi±¿ek bardziej podoba mi siê KT ni¿ KF. Uwielbiam bazyliszka, zdecydowanie straszniejszy od tego z mojej wyobra¼ni, a scena w Komnacie wysz³a genialnie. Niestety Hermiona trochê mnie... mo¿e irytowa³a, a przynajmniej rozczarowa³a, poniewa¿ - jak mniemam - Kloves chcia³ jej daæ wiêksz± rolê ;d Wiem, ¿e mia³o byæ sentymentalnie, bo powtórka z pierwszej czê¶ci, ale po tej akurat postaci nie spodziewa³abym siê czarowania na Pok±tnej w wakacje. Okulary powinien Harry'emu naprawiæ pan Weasley, jak to by³o w ksi±¿ce, w której równie¿ Ron, nie Hermiona, wyt³umaczyl, co oznacza s³owo szlama. Tekst o s³yszeniu g³osów te¿ do niego nale¿a³. A cytat "strach przed imieniem zwiêksza strach przed tym, kto je nosi" pochodzi od Dumbledore'a i do niego bardziej pasuje, skoro Hermiona zastosowa³a siê do tej rady dopiero w pi±tym tomie. I oczywi¶cie ona w³a¶nie dosta³a mo¿liwo¶æ zniszczenia t³uczka, który atakowa³ Harry'ego, czym mieli zaj±æ siê Fred i George. Wiem, ¿e to wygl±da na czepialstwo, a Hermiona mia³a byæ ¶wietna, wszystkowiedz±ca i pomocna tak¿e w ksi±¿kach, ale jak dla mnie wprowadzono za du¿o zmian na jej korzy¶æ, co wp³ywa na odbiór filmu Mo¿e chcieli, by zd±¿y³a siê popisaæ, skoro zamiast uczestniczyæ w najwa¿niejszych wydarzeniach le¿a³a w skrzydle szpitalnym... Edytowane przez Liliana2194 dnia 26.05.2022 22:09
![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spo¶ród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

YodaZgredek

Slytherin

Gryffindor
Ravenclaw
Hufflepuff
Mo¿e chcieli, by zd±¿y³a siê popisaæ, skoro zamiast uczestniczyæ w najwa¿niejszych wydarzeniach le¿a³a w skrzydle szpitalnym...