Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy Shit vol 2.
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 27.02.2021 12:29
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Bardzo ³adna piosenka. Taka spokojna, skromna (w sensie ¶rodków wyrazu), a jednak nacechowana emocjami, wzruszaj±ca, ale jednocze¶nie koj±ca. Nie jestem fanem takiej muzyki (to chyba z jakiego¶ filmu albo musicalu, prawda?), ale ta piosenka akurat ca³kiem mi siê podoba³a. z cyklu "wszyscy znaj±, nikt nie zna tytu³u" Jacques Offenbach - Can Can Music Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 07.04.2021 22:36
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Cudo. Od czasu do czasu bardzo lubiê pos³uchaæ muzyki klasycznej. W tym wypadku okre¶lenie tego mianem hitu jest wrêcz obra¼liwe dla tego utworu, który zna ka¿dy. Sama melodia, a od razu budzi w g³owie obraz tancerek... i gdybym tylko umia³a tak wywijaæ nogami jak one! Ja pójdê w inne klimaty, ale chodzi za mn± ostatnio: The Police - Roxanne ![]() ![]() Czasem co¶ piszê Artyku³y: Historia pod skór± zapisana Fan-fiction Drugie ¿ycie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjêcie do Hogwartu |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 08.04.2021 09:52
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
The Police, Sting, stary, dobry rock ^^ Chocia¿ akurat ta piosenka ¶rednio mi siê podoba, jest taka... dziwna, monotonna, za¶piewana za wysoko, jak na gust moich uszu. Nawet nie wiem, jak to dok³adnie okre¶liæ. Dziwnie bym siê czu³ mówi±c, ¿e Sting wypuszcza shity, ale ta piosenka niespecjalnie mi przypad³a do gustu. Mo¿e nie o sam± piosenkê tu chodzi, bo j± wszyscy znaj±, ale o klip, który rozbawia mnie do ³ez ![]() klik Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 08.04.2021 10:54
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Hmmm, w sumie nie wiem co o tym my¶leæ. Piosenka tytu³owa z Przyjació³, nic szczególnego - ka¿dy j± zna, klaszcze w odpowiednim momencie, wpada w ucho i nuci siê j± do koñca dnia. Rozumiem, ¿e tutaj chodzi³o o teledysk? Niemniej na pewno jest to HIT, inaczej byæ nie mo¿e. Nights in White Satin - The Moody Blues ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 08.04.2021 23:53
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Z piosenkami takimi jak ta, jest taki problem, ¿e zawsze czytam komentarze na YouTube i robi mi siê smutno. A ju¿ sama melodia wpycha w melancholiê, szukaj±c roku wyj¶cia piosenki znalaz³am zreszt± artyku³ o niej zatytu³owany Najsmutniejsza piosenka ¶wiata. Kolejnym moim przemy¶leniem przy tym hicie jest to, ¿e wszyscy cz³onkowie wygl±daj± na powa¿niejszych ni¿ 19-20 lat, które rzekomo tu mieli. A mo¿e to my wszyscy w porównaniu do nich wygl±damy w tym wieku zbyt dziecinnie? Os Tincoãs - Deixa A Gira Girar ![]() ![]() Czasem co¶ piszê Artyku³y: Historia pod skór± zapisana Fan-fiction Drugie ¿ycie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjêcie do Hogwartu |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.04.2021 17:32
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Tytu³ mnie rozbawi³, wiem, dojrzale. Jak zobaczy³am, ¿e ta piosenka ma 7 minut to siê zniechêci³am, ale szczerze mówi±c dosyæ szybko minê³o. Ta melodia jest taka, ¿e ciê¿ko siê jej pozbyæ z g³owy. Poza tym brzmi tak egzotycznie dla mnie. Nie s³ucham takiej muzyki, ale przyjemnie jest czasem w³±czyæ co¶ ca³kiem innego. (Moja wspó³lokatorka jak to us³ysza³a to powiedzia³a, ¿e brzmi jak piosenka do sikania, cokolwiek to znaczy ).Dla mnie takie 6/10, przyjemne i ciekawostka dla mnie, ale pewnie nie w³±czê ponownie. ![]() FINNEAS - Let's Fall in Love for the Night ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sharllottka |
Dodany dnia 09.04.2021 18:19
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 31 Dom: SlytherinPunkty: 3244 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 05.04.21 |
Ojoj slodziuchne!! Bardzo przyjemnie mi siê tej piosenki s³ucha³o! Naprawdê! Chocia¿ jeszcze lepiej siê ogl±da³o ¦piewa takie fajne ciasteczko.... Jak lubicie emocjonalne brzmienia, to polecam tê poni¿ej! Bardzo j± lubiê i potrafiê s³uchaæ jej godzinami Ten zespó³ ma jeszcze jedn± bardzo dobr± piosenkê, która te¿ mi mocno wpad³a w ucho![]() https://youtu.be/... ![]() Zwariowany mól ksi±¿kowy! Gdy czytam ksi±¿kê bez kija nie podchod¼! Nom! jak ju¿ czujesz siê ostrze¿ony, to zapraszam do poznania z bliska mej zar±biaszczej osoby ![]() Ogólnie uwielbiam uniwersum Harrego Pottera jak i jego fandomy ![]() Uwielbiam te¿ anime!!! To Druga rzecz zaraz po HP i Ksi±¿kach któr± kocham!! Moim Love jest -Tales of Zestiria! Jak ka¿da czaruj±ca m³oda adeptka magii mam specjalizacjê! Mianowicie? Quilling! I inne wyroby rêczne takie jak rysowanie i malowanie Kusudama te¿ siê gdzie¶ tam znajdzie razem z origami modu³owym ![]() Czê¶æ moich wyrobów mo¿ecie obserwowaæ na HPnetowym Discordzie! Czêsto siê chwalê w trakcie sklejania i kompletowania! Je¿eli s± zwi±zane z uniwersum HP oczywi¶cie trafiaj± na stronkê jako FanArt ![]() P.S. Du¿o osób zna/³o, mnie pod Puchoñskim kolorkiem jako CharlottePotter! Suprise!! Prawda? Niezbadane s± moce HPneta, co stworzy potrafi te¿ znikn±æ! Konta nie nale¿± do wyj±tków najwidoczniej... Wiê HPnet uznaj±c ¿e jest za nudno, sprawi³ mi niesamowit± niespodziankê urodzinow±! Znikn±³ moje konto! Najwidoczniej doszed³ tak¿e do wniosku ¿e si³y w Pucharze Domów s± niewyrównane, wiêc mo¿ecie wyobraziæ sobie jakie¿ by³o wielkie me zdziwienie, jak po ceremonii przydzia³u, me szaty zmieni³y kolor na zielony! Tak wiêc oto sta³am siê Puchoñskim Wê¿ykiem! Cieszê siê bardzo ¿e dotrwali¶cie do koñca mojego opisu! Wsiadam wiêc na moj± miot³ê i zasuwam pisaæ komentarze pod postami! Bayo! Mi³ego dnia wam ¿yczê I cudnej zabawy podczas odkrywania magii HPneta! Kto wie co on jeszcze skrywa... |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.04.2021 18:56
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Uwielbiam muzykê z "The Greatest Showman", chocia¿ samego filmu nie widzia³am. Ta piosenka nie bêdzie moj± ulubion± z tego filmu, ale nadal bardzo j± lubiê. Podobaj± mi siê takie musicalowe zbiorówki, a Hugh Jackman tu daje czadu i a¿ mam ciarki momentami. Do tego ta energia p³yn±ca z tej piosenki jest cudowna. Kocham! 9/10 i HIT Zostaj±c w klimacie The Greatest Showman - Never Enough ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sharllottka |
Dodany dnia 09.04.2021 19:09
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 31 Dom: SlytherinPunkty: 3244 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 05.04.21 |
Te¿ nie ogl±da³am filmu. Mam zamiaru kiedy¶ obejrzeæ, ale w najbli¿szym czasie siê nie zapowiada ![]() Dziewczyna ma niesamowity g³os co nie? Ogólnie ca³y musical ma wyj±tkowo utalentowan± obsadê! I tak! Musicale ¿±dz±! Polecam grupê Accantus na YT i Spotify Maj± masê dobrych coverów w swoim arsenale.Dalej pozostaj±c w tym temacie: https://youtu.be/... ![]() Zwariowany mól ksi±¿kowy! Gdy czytam ksi±¿kê bez kija nie podchod¼! Nom! jak ju¿ czujesz siê ostrze¿ony, to zapraszam do poznania z bliska mej zar±biaszczej osoby ![]() Ogólnie uwielbiam uniwersum Harrego Pottera jak i jego fandomy ![]() Uwielbiam te¿ anime!!! To Druga rzecz zaraz po HP i Ksi±¿kach któr± kocham!! Moim Love jest -Tales of Zestiria! Jak ka¿da czaruj±ca m³oda adeptka magii mam specjalizacjê! Mianowicie? Quilling! I inne wyroby rêczne takie jak rysowanie i malowanie Kusudama te¿ siê gdzie¶ tam znajdzie razem z origami modu³owym ![]() Czê¶æ moich wyrobów mo¿ecie obserwowaæ na HPnetowym Discordzie! Czêsto siê chwalê w trakcie sklejania i kompletowania! Je¿eli s± zwi±zane z uniwersum HP oczywi¶cie trafiaj± na stronkê jako FanArt ![]() P.S. Du¿o osób zna/³o, mnie pod Puchoñskim kolorkiem jako CharlottePotter! Suprise!! Prawda? Niezbadane s± moce HPneta, co stworzy potrafi te¿ znikn±æ! Konta nie nale¿± do wyj±tków najwidoczniej... Wiê HPnet uznaj±c ¿e jest za nudno, sprawi³ mi niesamowit± niespodziankê urodzinow±! Znikn±³ moje konto! Najwidoczniej doszed³ tak¿e do wniosku ¿e si³y w Pucharze Domów s± niewyrównane, wiêc mo¿ecie wyobraziæ sobie jakie¿ by³o wielkie me zdziwienie, jak po ceremonii przydzia³u, me szaty zmieni³y kolor na zielony! Tak wiêc oto sta³am siê Puchoñskim Wê¿ykiem! Cieszê siê bardzo ¿e dotrwali¶cie do koñca mojego opisu! Wsiadam wiêc na moj± miot³ê i zasuwam pisaæ komentarze pod postami! Bayo! Mi³ego dnia wam ¿yczê I cudnej zabawy podczas odkrywania magii HPneta! Kto wie co on jeszcze skrywa... |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 10.04.2021 20:10
|
Accantusa znam, wiadomka. ![]() T± piosenkê bardzo lubiê, lubiê jej przekaz i wykonanie, jest w nim pe³no emocji i a¿ mam ciarki jak tego s³ucham. Do tego jest taka wyzwalaj±ca i a¿ mam ochotê wstaæ z ³ó¿ka i ¶piewaæ na ca³y g³os. Bardzo mi siê podoba i daje wiadomo HIT i mocne 9,5/10 Z racji 51 rocznicy rozpadu Beatlesów, zapodam co¶ od nich. The Beatles - Hey Jude ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sharllottka |
Dodany dnia 10.04.2021 20:22
|
Aww! To¿ to klasyk! Lubiê ich s³uchaæ, choæ to nie mój ulubiony gatunek. Najbardziej lubiê zespo³y typu Powerwolf, Skillet itp. Wracaj±c do piosenki... Dawno jej nie s³ucha³am mi³o jest czasami wróciæ do starych, mi³ych brzmieñ! Muszê znale¼æ Beatles'ów na Spotify.Ps. This is me- mia³am momenty ¿e ¶piewa³am w busie pracowniczym i kole¿anki patrzy³y na mnie jak na wariatkê Skoro jeste¶my w klasykach! https://youtu.be/... ![]() Zwariowany mól ksi±¿kowy! Gdy czytam ksi±¿kê bez kija nie podchod¼! Nom! jak ju¿ czujesz siê ostrze¿ony, to zapraszam do poznania z bliska mej zar±biaszczej osoby ![]() Ogólnie uwielbiam uniwersum Harrego Pottera jak i jego fandomy ![]() Uwielbiam te¿ anime!!! To Druga rzecz zaraz po HP i Ksi±¿kach któr± kocham!! Moim Love jest -Tales of Zestiria! Jak ka¿da czaruj±ca m³oda adeptka magii mam specjalizacjê! Mianowicie? Quilling! I inne wyroby rêczne takie jak rysowanie i malowanie Kusudama te¿ siê gdzie¶ tam znajdzie razem z origami modu³owym ![]() Czê¶æ moich wyrobów mo¿ecie obserwowaæ na HPnetowym Discordzie! Czêsto siê chwalê w trakcie sklejania i kompletowania! Je¿eli s± zwi±zane z uniwersum HP oczywi¶cie trafiaj± na stronkê jako FanArt ![]() P.S. Du¿o osób zna/³o, mnie pod Puchoñskim kolorkiem jako CharlottePotter! Suprise!! Prawda? Niezbadane s± moce HPneta, co stworzy potrafi te¿ znikn±æ! Konta nie nale¿± do wyj±tków najwidoczniej... Wiê HPnet uznaj±c ¿e jest za nudno, sprawi³ mi niesamowit± niespodziankê urodzinow±! Znikn±³ moje konto! Najwidoczniej doszed³ tak¿e do wniosku ¿e si³y w Pucharze Domów s± niewyrównane, wiêc mo¿ecie wyobraziæ sobie jakie¿ by³o wielkie me zdziwienie, jak po ceremonii przydzia³u, me szaty zmieni³y kolor na zielony! Tak wiêc oto sta³am siê Puchoñskim Wê¿ykiem! Cieszê siê bardzo ¿e dotrwali¶cie do koñca mojego opisu! Wsiadam wiêc na moj± miot³ê i zasuwam pisaæ komentarze pod postami! Bayo! Mi³ego dnia wam ¿yczê I cudnej zabawy podczas odkrywania magii HPneta! Kto wie co on jeszcze skrywa... |
|
|
|
Sharllottka |
Dodany dnia 11.04.2021 15:26
|
Ohoo... Metallica! To dopiero klasyk.... Ich brzmienie jest takie mrrrrr.... Lubiê ich s³uchaæ, muszê tak btw poszukaæ jaki¶ dobrych podobnych zespo³ów! Osobi¶cie uwielbiam rocka, hardrocka i metala. Oczywi¶cie w umiarze . Kocham te¿ klasyczny d¼wiêk solówki gitarki! Skoro postawi³e¶ na Metallice nie mo¿na zapomnieæ o ich czo³owym klasyku! https://m.youtube...AGnKpE4NCI ![]() Zwariowany mól ksi±¿kowy! Gdy czytam ksi±¿kê bez kija nie podchod¼! Nom! jak ju¿ czujesz siê ostrze¿ony, to zapraszam do poznania z bliska mej zar±biaszczej osoby ![]() Ogólnie uwielbiam uniwersum Harrego Pottera jak i jego fandomy ![]() Uwielbiam te¿ anime!!! To Druga rzecz zaraz po HP i Ksi±¿kach któr± kocham!! Moim Love jest -Tales of Zestiria! Jak ka¿da czaruj±ca m³oda adeptka magii mam specjalizacjê! Mianowicie? Quilling! I inne wyroby rêczne takie jak rysowanie i malowanie Kusudama te¿ siê gdzie¶ tam znajdzie razem z origami modu³owym ![]() Czê¶æ moich wyrobów mo¿ecie obserwowaæ na HPnetowym Discordzie! Czêsto siê chwalê w trakcie sklejania i kompletowania! Je¿eli s± zwi±zane z uniwersum HP oczywi¶cie trafiaj± na stronkê jako FanArt ![]() P.S. Du¿o osób zna/³o, mnie pod Puchoñskim kolorkiem jako CharlottePotter! Suprise!! Prawda? Niezbadane s± moce HPneta, co stworzy potrafi te¿ znikn±æ! Konta nie nale¿± do wyj±tków najwidoczniej... Wiê HPnet uznaj±c ¿e jest za nudno, sprawi³ mi niesamowit± niespodziankê urodzinow±! Znikn±³ moje konto! Najwidoczniej doszed³ tak¿e do wniosku ¿e si³y w Pucharze Domów s± niewyrównane, wiêc mo¿ecie wyobraziæ sobie jakie¿ by³o wielkie me zdziwienie, jak po ceremonii przydzia³u, me szaty zmieni³y kolor na zielony! Tak wiêc oto sta³am siê Puchoñskim Wê¿ykiem! Cieszê siê bardzo ¿e dotrwali¶cie do koñca mojego opisu! Wsiadam wiêc na moj± miot³ê i zasuwam pisaæ komentarze pod postami! Bayo! Mi³ego dnia wam ¿yczê I cudnej zabawy podczas odkrywania magii HPneta! Kto wie co on jeszcze skrywa... |
|
|
|
Sharllottka |
Dodany dnia 11.04.2021 16:02
|
Nie przepadam za rapem... Zw³aszcza z takim dziwacznym teledyskiem Jako¶ do mnie nie dotar³am ca³o¶æ tego co ogl±da³am i s³ucha³am, dla mnie rap to takie szczekanie...moje pierwsze skojarzenie... Sorki!Kolejny z klasyków... Mo¿na tak to uj±æ https://m.youtube...m7puo2uBzA ![]() Zwariowany mól ksi±¿kowy! Gdy czytam ksi±¿kê bez kija nie podchod¼! Nom! jak ju¿ czujesz siê ostrze¿ony, to zapraszam do poznania z bliska mej zar±biaszczej osoby ![]() Ogólnie uwielbiam uniwersum Harrego Pottera jak i jego fandomy ![]() Uwielbiam te¿ anime!!! To Druga rzecz zaraz po HP i Ksi±¿kach któr± kocham!! Moim Love jest -Tales of Zestiria! Jak ka¿da czaruj±ca m³oda adeptka magii mam specjalizacjê! Mianowicie? Quilling! I inne wyroby rêczne takie jak rysowanie i malowanie Kusudama te¿ siê gdzie¶ tam znajdzie razem z origami modu³owym ![]() Czê¶æ moich wyrobów mo¿ecie obserwowaæ na HPnetowym Discordzie! Czêsto siê chwalê w trakcie sklejania i kompletowania! Je¿eli s± zwi±zane z uniwersum HP oczywi¶cie trafiaj± na stronkê jako FanArt ![]() P.S. Du¿o osób zna/³o, mnie pod Puchoñskim kolorkiem jako CharlottePotter! Suprise!! Prawda? Niezbadane s± moce HPneta, co stworzy potrafi te¿ znikn±æ! Konta nie nale¿± do wyj±tków najwidoczniej... Wiê HPnet uznaj±c ¿e jest za nudno, sprawi³ mi niesamowit± niespodziankê urodzinow±! Znikn±³ moje konto! Najwidoczniej doszed³ tak¿e do wniosku ¿e si³y w Pucharze Domów s± niewyrównane, wiêc mo¿ecie wyobraziæ sobie jakie¿ by³o wielkie me zdziwienie, jak po ceremonii przydzia³u, me szaty zmieni³y kolor na zielony! Tak wiêc oto sta³am siê Puchoñskim Wê¿ykiem! Cieszê siê bardzo ¿e dotrwali¶cie do koñca mojego opisu! Wsiadam wiêc na moj± miot³ê i zasuwam pisaæ komentarze pod postami! Bayo! Mi³ego dnia wam ¿yczê I cudnej zabawy podczas odkrywania magii HPneta! Kto wie co on jeszcze skrywa... |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 17.04.2021 10:58
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Chyba inaczej rozumiemy klasykê, bo ja ten utwór s³yszê pierwszy raz w ¿yciu (i mam nadziejê, ze ostatni). Strasznie nie lubiê "elektronicznie" modulowanego g³osu, po prostu nie. Odnoszê te¿ wra¿enie, ¿e ¶cie¿ka instrumentalna jest nad wokalem, przez co staje siê on mniej s³yszalny. Zupe³nie nie mój klimat. Soraski, ale wed³ug mnie jest to shit. *NSYNC - Bye Bye Bye ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 22.04.2021 01:17
|
O rany, ale¿ ja mam mieszane uczucia do boysbandów ![]() Tak do pos³uchania w domu to trochê jednak shit, nie puszczam sobie za bardzo, chocia¿ jak lec± na Z³otych Przebojach to pos³ucham (czy ju¿ jestem tak stara, ¿e czêsto wybieram w³a¶nie to radio?). Ale na imprezach NSYNC i Backstreet Boys to zupe³nie inna historia. Jak wlec± to pasuj± idealnie. W sumie trochê to jak z disco polo - niby nikt nie zna, a wszyscy ¶piewaj±. Ostatecznie dajê i HIT i SHIT. Zale¿y od sytuacji. Putin, Putout - od razu zaznaczê, ¿e piosenka jest nagrana przez komika, który ¶mieje siê... dobrze wiecie z kogo ![]() ![]() Czasem co¶ piszê Artyku³y: Historia pod skór± zapisana Fan-fiction Drugie ¿ycie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjêcie do Hogwartu |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 25.04.2021 11:42
|
Pamiêtam jak tego s³ucha³am zaraz po tym, jak ta piosenka wysz³a Trzeba przyznaæ, ze zdecydowanie wpada w ucho, cz³owiek nuci j± pó¼niej przez ca³y dzieñ. Teledysk równie¿ fajny, - jest balet, jest pó³nagi Putin na koniu, czego chcieæ wiêcej. Doceniam aspekt humorystyczny i g³ównie przez to (bo muzycznie arcydzie³o to to nie jest) dajê HIT. Jako ¿e Taylor ponownie nagrywa swoje pocz±tkowe albumy, to a¿ trzeba co¶ z jednego tutaj wrzuciæ. Taylor Swift - Forever & Always (Piano Version) (Taylor's Version) ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Zgredziak |
Dodany dnia 25.04.2021 12:15
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 17 Dom: GryffindorPunkty: 749 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 21.04.21 |
Fajna, mi³a i wpadaj±ca w ucho piosenka Taylor Swift, nie jestem jakim¶ wielkim fanem jej muzyki i s³ucham jej piosenek raczej rzadko a je¶li ju¿ to g³ównie jak lec± w radiu ale doceniam jej talent i piosenki bo s± one dobrej jako¶ci. Podoba mi siê wykonanie tej piosenki oraz ona sama bo jest dobrej jako¶ci i s³ucha siê jej dobrze. Dajê HIT bo utwory Taylor Swift s± naprawdê przyzwoite a ten jest tego przyk³adem. To teraz mo¿e trochê klasyki od mojego ulubionego zespo³u, Depeche Mode. https://www.youtu...nILjFUkk_A |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 25.04.2021 12:22
|
Edit.: Zgredziak mnie wyprzedzi³, ale nie bêdê usuwa³a mojej opinii, wiêc zostan± dwie ![]() Do piosenki Monciaka: Nie s³ucham Taylor szczerze mówi±c, wiêc chêtnie co¶ sprawdzê. ![]() Po przes³uchaniu stwierdzam, ¿e brzmi to jak co¶ co mog³abym sama sobie pu¶ciæ i na pewno wrócê do tego, bo bardzo wpad³a mi w ucho. Podoba mi siê g³os Taylor, szczególnie w refrenach, gdy ¶piewa trochê inaczej. Do tego ta melodyjka. Naprawdê jestem zaskoczona, bo spodziewa³am siê czego¶ innego. ![]() Mocne 8/10 i HIT Do piosenki Zgredziaka: Nie s³ucham równie¿ Depeche Mode, wiadomka, znam ich bo to faktycznie chyba klasyki, ale sama jako¶ nie mam tego na playli¶cie. Bardzo czuæ ten klimat "ejtisów" w tej piosence, teledysk to z³oto moim zdaniem, sama piosenka jest bardzo w porz±dku, nie wiem czy j± wcze¶niej s³ysza³am, ale na pewno bym jej nie wy³±czy³a jakby na autoodtwarzaniu polecia³a. Sama wolê z tamtych czasów trochê inne klimaty, ale tutaj mogê daæ takie 7/10 i HIT To ja zarzucê nowym HITem youtube'a Sobel "Fio³kowe pole" Edytowane przez Sam Quest dnia 25.04.2021 12:34
![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 26.04.2021 20:39
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
S³ysza³am to chyba ostatnio w radio podczas mojej niezbyt przyjemnej podró¿y do domu. Nie za bardzo to jest mój klimat; trochê za du¿o chêci wyj¶cia na Amerykê, a trochê za du¿o s³ychaæ w tym takiego typowego polskiego radiowego hitu. Tak¿e czego¶ mi tu brakuje. Proszê o udzielenie mo¿liwo¶ci powstrzymania siê od g³osu zatem, haha. Ani hit, ani shit. Klangkarussell, GIVVEN - Ghostkeeper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 12.05.2021 10:29
|
Przyznam, ze trochê siê obawia³am (za spraw± nazwy wykonawcy), ¿e trafiê na co¶ w jêzyku niemieckim. Wiêc w tym aspekcie jestem mi³o zaskoczona ![]() Nuta nie jest co prawda w moim style, ale mogê sobie wyobraziæ siedzenie na jakiej¶ posiadówce, gdzie to leci w tle. Albo scenê z filmu, gdzie kto¶ jedzie pust± autostrad±, a ten utwór jest czê¶ci± soundtracku. HT. Birdy - Surrender ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Slytherin

Ravenclaw

Gryffindor

Bardzo przyjemnie mi siê tej piosenki s³ucha³o! Naprawdê! Chocia¿ jeszcze lepiej siê ogl±da³o