Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy Shit vol 2.
|
|
Hanix082 |
Dodany dnia 12.05.2021 11:32
|
![]() Postów: 51 Dom: SlytherinPunkty: 368 Ranga: Najsprytniejszy wsród ¦lizgonów Data rejestracji: 24.03.21 |
Od razu podkre¶lam, ¿e nie lubiê tego typu muzyki, bo wolê inne ale jak na ten typ to ta nutka jest ca³kiem spoko. Trochê przera¿a mnie to zdjêcie. Moja ocena bêdzie do¶æ niska. oceniam t± nutê na 4/10, chocia¿ znam ludzi, którym ta muzyka by siê spodoba³a. Tutaj dajê linka do (narazie ) mojej ulubionej piosenki. Nie ka¿dy j± lubi, bo jest trochê specyficzna. ![]() https://www.youtu...bAPlojfgO0 Podaj proszê linka do utworu od siebie, by kolejna osoba mog³a go oceniæ - moncia Edytowane przez Hanix082 dnia 12.05.2021 13:04
|
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 03.06.2021 11:22
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
W sumie ca³kiem spoko utwór, taki radiowy. Sama z siebie bym raczej go nie w³±czy³a, ale jako t³o do jazdy samochodem czy sprz±tania okej. I przyznam szczerze, ¿e o wiele lepiej siê tego s³ucha bez ogl±dania teledysku, który (moim zdaniem) jest po prostu niepokoj±cy Takie 6/10, czyli raczej HIT.Mercedes Sosa - Todo Cambia ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 09.06.2021 11:59
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Bardzo melancholijna piosenka, sk³aniaj±ca do refleksji - nawet je¶li jakich¶ bli¿ej nieokre¶lonych, to siedzia³am i po prostu duma³am. Nie zna³am tego utworu, choæ wcale nie jest nowy. Dla mnie hit. A ja z okazji Dnia Przyjaciela wrzucam Bruno Mars - Count on me ![]() ![]() Czasem co¶ piszê Artyku³y: Historia pod skór± zapisana Fan-fiction Drugie ¿ycie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjêcie do Hogwartu |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 18.07.2021 20:51
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Ta piosenka kojarzy mi siê z angielskim w podstawówce, gdzie jako inny sposób nauki jêzyka ¶piewali¶my popularne wtedy utwory i uzupe³niali¶my luki w tek¶cie. Bardzo fajna nuta, lekka i przyjemna. Ju¿ wiem, ¿e do koñca dnia bêdê sobie liczyæ do trzech i nuciæ pod nosem. Zdecydowany HIT Id±c tym sentymentalnym tropem moich lekcji angielskiego Lenka - Everything At Once ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 19.07.2021 22:18
|
![]() Pochwa³y: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Kojarzê sk±d¶ tê piosenkê, ale nie mam pojêcia, sk±d. Mo¿e czêsto graj± j± w radiu? Jak dla mnie ma ca³kiem pozytywne brzmienie i choæ jest prosta, wpada w ucho i nie mêczy. Jednak nie nale¿y do takich, które puszcza siê jeszcze wiele razy dla przyjemno¶ci. Tak czy owak, hit ![]() Ode mnie Korpiklaani - Levan polkka |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 02.10.2021 19:49
|
Znam ten utwór z zupe³nie innej, spokojniejszej wersji. Ta konkretna jest moim zdaniem niepotrzebnie przy¶pieszona, przez co sprawia wra¿enie bardziej agresywnej. Z naprawdê fajnego utworu powsta³a taka bezmy¶lna ³upanka... Niestety nie pozostaje mi nic innego jak okre¶liæ j± mianem szitu. Lorde - Solar Power ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 02.10.2021 21:40
|
![]() Pochwa³y: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Nie czujê klimatu tej piosenki. Moim zdaniem jest po prostu nudna - nie lubiê takiego rodzaju muzyki. Md³a jak flaki z olejem. A ju¿ na pewno nie kojarzy siê z latem, pla¿±. Podejrzewam, ¿e gdyby zaczê³a graæ w radiu podczas jazdy autem, to bym ju¿ po prostu prze³±czy³a. Niestety szit. Destiny's Child - Survivor |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 03.10.2021 13:45
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Nie wiem, co o tej piosence powiedzieæ, bo jest w³a¶nie taka, ¿e... niewiele mo¿na o niej powiedzieæ Ot taki typowy amerykañski pop: elektronika, z której nie mo¿na wy³uskaæ ni brzmienia, ni rytmu, komputerowo zrobione g³osy, uk³ad choreograficzny wykonany przez roznegli¿owane dziewczyny... Nie moja bajka.Joe Dassin - Et si tu n'existais pas Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 06.10.2021 17:23
|
Pocz±tkowo trochê zdziwi³am siê twoj± propozycj±, po czym (po krótkiej chwili s³uchania) ogarnê³am, ¿e ju¿ kiedy¶ to s³ysza³am. Przyjemna nuta, spokojna. Mogê sobie wyobraziæ, ¿e jadê sobie rowerem przez pole i to leci w tle (no wiecie, takie filmowe ujêcie). Podoba mi siê, ¿e nie jest monotonna. Raczej HIT. Washed Out - Floating By ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 10.10.2021 11:34
|
![]() Pochwa³y: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 22.04.07 |
Hmm. Zamknê³am oczy podczas s³uchania. Pocz±tkowo trochê skojarzy³o mi siê to z Depeche Mode (choæ wiadomo, delikatniejsze). Ale bardzo przyjemnie siê s³ucha³o! ¦wietna muzyka, g³os wokalisty mnie za to nie porwa³. Mimo wszystko idê w stronê "HIT". Goo Goo Dolls - Iris Us³ysza³am tê piosenkê niedawno w radiu i niesamowicie skojarzy³a mi siê z HPnetem, dlatego a¿ musia³am j± tutaj wkleiæ. ![]() ![]() Nie mo¿na zap³aciæ za co¶, co nie ma ceny. Niektórzy twierdz±, ¿e ka¿da, absolutnie ka¿da rzecz na ¶wiecie ma swoj± cenê. To nieprawda. S± rzeczy, które ceny nie maj±, s± bezcenne. Naj³atwiej poznaæ takie rzeczy po tym, ¿e raz utracone, s± utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiêtasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieæ. I nie wiesz, co tak naprawdê s±dzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz siê o to z kim¶ k³óciæ. W samotno¶ci nie jeste¶ nawet ¶wiadomy swoich sprzeczno¶ci. ![]() Pamiêtaj. W ¶nie nie da siê szeptaæ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 28.10.2021 21:13
|
Bardzo lubiê t± piosenkê, jest ona nawet na jednej z moich sk³adanek, których s³ucha³am o nieludzkich porach jak je¼dzi³am do technikum. Zawsze podoba mi to, w jaki sposób rozwija siê ten utwór z up³ywem jego trwania. Od delikatnej gitarki (chcia³am siê tak kiedy¶ nauczyæ graæ, ale zabrak³o czasu) do "mocniejszego" brzmienia. Zdecydowanie HIT. Elton John - Rocket Man ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 30.10.2021 14:50
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Eltona na dobr± sprawê odkry³am przy filmie Rocket Man i kocham go jak powalona. Uwielbiam te¿ t± piosenkê, chocia¿ chyba przewa¿nie s³ucham inn± wersjê. Tekst, melodia, ca³y wykon to jest to co kocham. Dla mnie 10/10 i oczywi¶cie HIT. Teraz Moncia bêdê Eltona s³uchaæ ca³y dzieñ grandson - rain ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 31.10.2021 09:50
|
Ten utwór zdecydowanie nie jest w mojej stylistyce muzycznej. Ale widzê, ¿e to z jakiego¶ filmu/serialu, wiêc mogê sobie wyobraziæ s³uchanie tego jako t³a dla jakiej¶ akcji czy sceny. Tak samodzielnie to niestety nie, bo jest takie 3/10, wiêc raczej bli¿ej szitu ni¿ hitu ![]() Z cyklu dziwne utwory z dziwnymi teledyskami Rozalén - Ahora ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
louise60 |
Dodany dnia 31.10.2021 10:15
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 75 Dom: HufflepuffPunkty: 2679 Ranga: Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami Data rejestracji: 18.11.19 |
Totalnie nie w moim stylu, ale nie bêdê hejtowaæ z tego powodu. Kojarzy mi siê jakby to by³a muzyka z jakiego¶ serialu. Nie wylapalam jaki to jêzyk (nie wsluchalam siê), ale od razu zachcia³o mi siê przejechaæ jakim¶ skuterem po w³oskich uliczkach. Muzyczka przyjemna dla ucha, teledysk przyjemny dla oka i choreografia równie¿. Nie nazwê tego hitem, ale dajê mocne 6,5/10. https://www.youtu...X44CAz-JhU Edytowane przez louise60 dnia 31.10.2021 13:46
|
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 31.10.2021 10:51
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Podoba mi siê! To mo¿e nie jest ta muzyka, której s³ucham na co dzieñ, ale ta piosenka jest bardzo ciekawa. Patrz±c na teledysk i trochê na tekst mam wra¿enie, ¿e jest ona o uzale¿nieniach (choæ zapewne j± nadinterpretujê, jak zwykle ). Ca³kiem mi siê podoba, takie 8/10.Epic Rap Battles of History - Harry Potter vs Luke Skywalker Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 31.10.2021 20:15
|
![]() Pochwa³y: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 22.04.07 |
£oj. To kompletnie nie jest mój typ muzyki. ¯adnego rodzaju rapy nie wchodz± w grê. Tutaj tylko ten animowany teledysk mi siê podoba. ![]() OneRepublic - Something I need Zaczynaj± siê sentymentalne miesi±ce. Pocz±tek listopada, pó¼niej ¶wiêta, Nowy Rok... A wiêc i tym razem przychodzê z sentymentem. Ta piosenka kojarzy mi siê z HPnetem. Czy nastêpna osoba bêdzie wiedzia³a, dlaczego? ![]() ![]() Nie mo¿na zap³aciæ za co¶, co nie ma ceny. Niektórzy twierdz±, ¿e ka¿da, absolutnie ka¿da rzecz na ¶wiecie ma swoj± cenê. To nieprawda. S± rzeczy, które ceny nie maj±, s± bezcenne. Naj³atwiej poznaæ takie rzeczy po tym, ¿e raz utracone, s± utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiêtasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieæ. I nie wiesz, co tak naprawdê s±dzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz siê o to z kim¶ k³óciæ. W samotno¶ci nie jeste¶ nawet ¶wiadomy swoich sprzeczno¶ci. ![]() Pamiêtaj. W ¶nie nie da siê szeptaæ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
louise60 |
Dodany dnia 03.11.2021 08:11
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 75 Dom: HufflepuffPunkty: 2679 Ranga: Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami Data rejestracji: 18.11.19 |
Widzê one republic, dajê 10/10. Nie ma mnie na stronie od dawna, wiêc niestety nie b³ysnê, czemu kojarzy siê z hpnetem, ale mo¿e kto¶ poni¿ej bêdzie wiedzia³ i siê wypowie (bo i ja sama chêtnie siê dowiem). Wspomnê tylko jeszcze, ¿e tekst piosenki prawdziwy, choæ dla niektórych mo¿e siê wydawaæ denny od mi³o¶ci ![]() https://www.youtu...DO12ElGV2o |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 03.11.2021 16:06
|
O, nie jest z³e. Kojarzy mi siê z jak±¶ teendram± i koñcówk± odcinka, kiedy postaæ A p³acze w poduszkê, postaæ B doznaje ol¶nienia i raptownie wybiega z pokoju, postaæ C jedzie na lotnisko, ¿eby jeszcze zd±¿yæ z³apaæ postaæ D, zanim ta wsi±dzie do samolotu. A wiêc niech bêdzie HIT.A co do OneRepublic, to ta piosenka by³a podk³adem do filmiku zrobionego przez Kath na 10 urodziny HPnetu. Chcia³am tutaj wkleiæ filmik, ale nie ma po co, bo okaza³o siê, ¿e YouTube wyciszy³ d¼wiêk z uwagi na prawa autorskie... White Lies - Farwell to the Fairground ![]() Nie mo¿na zap³aciæ za co¶, co nie ma ceny. Niektórzy twierdz±, ¿e ka¿da, absolutnie ka¿da rzecz na ¶wiecie ma swoj± cenê. To nieprawda. S± rzeczy, które ceny nie maj±, s± bezcenne. Naj³atwiej poznaæ takie rzeczy po tym, ¿e raz utracone, s± utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiêtasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieæ. I nie wiesz, co tak naprawdê s±dzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz siê o to z kim¶ k³óciæ. W samotno¶ci nie jeste¶ nawet ¶wiadomy swoich sprzeczno¶ci. ![]() Pamiêtaj. W ¶nie nie da siê szeptaæ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 10.11.2021 01:18
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Przyznam siê bez bicia, ¿e nie znam ani zespo³u, ani piosenki. A¿ do teraz. Fajny teledysk, ju¿ zimowa aura, tylko choinki brak. U mnie jeszcze ¶niegu nie ma, a jak tak pomy¶lê o zimnych wieczorach, kiedy pali³o siê w piecu kaflowym i pi³o mleko z miodem, to siê robi ciep³o na serduszku. Piosenka spoko, najbardziej chyba podoba mi siê to od czego siê zaczê³o, czyli od perkusji. £adnie brzmi. Ca³o¶æ oceni³ bym bli¿ej hitu jak shitu, takie 7/10. Ode mnie piosenka z filmu, który dzi¶ ponownie zobaczy³em i za ka¿dym razem siê wzruszam. Sami zobaczcie co to! https://m.youtube...gzX_S6Gd48 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 15.12.2021 19:13
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Jest to ten rodzaj muzyki, który nigdy do mnie nie przemawia³ i nie przemawiaæ nie zacznie. Trudno mi w zasadzie napisaæ co¶ wiêcej. Mo¿e oprócz tego, ¿e dla mnie to jednak shit. Tricky - Like a stone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Hanix082

Slytherin

Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff