Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wsppraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy Shit vol 2.
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 16.12.2021 16:53
|
![]() Pochway: 35 Postw: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Przewa¿nie lubiê piosenki od Fuer i ta te¿ mi przypad³a do gustu. Ta melodia jest taka wprowadzaj±ca w trans. Do tego ten g³os bardzo mi siê podoba. Ca³o¶æ jest naprawdê fajna i sobie zaznaczy³am serduszko na spotifaju przy niej, na pewno wrócê do niej. Hit i 9/10 I can't remember love -Anna Hauss ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 18.12.2021 13:04
|
![]() Pochway: 31 Postw: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Super to jest! Bardzo lubiê tak± spokojn± stylistykê, tylko wokal oraz pianino/fortepian. Momentami bardzo przypomina³o mi to niektóre utwory z twórczo¶ci Sary Barellies. Ale wracaj±c do utworu w³a¶ciwego to podoba mi siê, ¿e tekst nawi±zuje do serialu. Chocia¿ w sumie nic dziwnego, skoro by³ pisany specjalnie do niego. Zdecydowanie HIT. I w sumie w³a¶nie dam to, co mi utwór od Sam przypomina Sara Bareilles - Gravity ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 27.12.2021 20:47
|
![]() Pochway: 35 Postw: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
OMG JAK JA DAWNO TEGO NIE S£YSZA£AM!!!!!1!!!!111 Z marszu dajê HIT i 10/10 ![]() No sorry, ale polecia³o mi po sentymencie, ile ja mia³am w gimnazujm i liceum patrzenia w dal przy tej piosence, to nie zliczê. Teraz z przyjemno¶ci± tego ods³ucha³am i nadal uwa¿am, ¿e jej g³os jest piêkny, a do tego te emocje, które a¿ lataj± w powietrzu. A¿ siê bym mog³a wzruszyæ do tego... kocham Ciê monciak za to, ¿e mi przypomnia³a¶ ten hit! ![]() Billie Eilish - Idontwannabeyouanymore ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 25.01.2022 10:03
|
![]() Pochway: 31 Postw: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Nie jestem jak±¶ wielk± fank± Billie Eilish, ale jak spotify czasem dorzuci mi co¶ z jej twórczo¶ci do jakiej¶ playlisty to nie rozpaczam. Ten utwór jest naprawdê przyjemny, taki do wolnej egzystencji i do pobujania siê w czasie sk³adania prania (co zaraz mnie czeka). Zdecydowanie nie jest to szit, a wiêc hit - bo nie mamy do wyboru nic po ¶rodku. Summer Girl - HAIM ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 03.02.2022 11:28
|
![]() Pochway: 6 Postw: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Lekka, spokojna piosenka. Trochê melancholijna, dobra do uspokojenia siê po ciê¿kim dniu. HIT, ale trzeba mieæ na niego humor. My stick (teledysk opiera siê na Gwiezdnych Wojnach, ale sama melodia i tre¶æ piosenki nie maj± z nimi nic wspólnego) ![]() ![]() Czasem co¶ piszê Artyku³y: Historia pod skór± zapisana Fan-fiction Drugie ¿ycie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjêcie do Hogwartu |
|
|
|
Animag37 |
Dodany dnia 04.02.2022 19:46
|
![]() Postw: 212 Dom: RavenclawPunkty: 3149 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Dawno nie widzia³em czego¶ tak randomowego mogê spokojnie stwierdziæ, ¿e ta piosenka to mój mózg podczas pracy raczej okre¶lê mianem shit, ale to tylko bo ten temat w±tku taki zadziorny, niestety nawet moje zauroczenie Adamem Driverem nie potrafi mnie przemóc do starwarsów ![]() https://youtu.be/... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 04.02.2022 20:33
|
Omg, uwielbiam ten utwór! Pamiêtam, ¿e jako¶ w podstawówce by³am na obozie i robili¶my filmik dla rodziców i ta piosenka by³a jako t³o muzyczne. Lekka, wpadaj±ca w ucho, a to gwizdanie na pocz±tku to ju¿ jest kultowe. Samo wideo równie¿ fajne, takie w stylu vintage <3 Zdecydowany HIT Shania Twain - That Don't Impress Me Much ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 07.02.2022 10:38
|
![]() Pochway: 14 Postw: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 22.04.07 |
Jeju! W³±czy³am, zobaczy³am wykonawcê i tytu³, i czarna dziura! Ale po kilku sekundach ju¿ zaklika³o. Zdecydowanie HIT. Szczególnie na bury, zimny, a wrêcz paskudny poniedzia³ek. Dziêkujê za ten utwór. ![]() A to po seansie "Kontroli": RYSY - Starlink feat. Justyna ¦wiês ![]() Nie mo¿na zap³aciæ za co¶, co nie ma ceny. Niektórzy twierdz±, ¿e ka¿da, absolutnie ka¿da rzecz na ¶wiecie ma swoj± cenê. To nieprawda. S± rzeczy, które ceny nie maj±, s± bezcenne. Naj³atwiej poznaæ takie rzeczy po tym, ¿e raz utracone, s± utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiêtasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieæ. I nie wiesz, co tak naprawdê s±dzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz siê o to z kim¶ k³óciæ. W samotno¶ci nie jeste¶ nawet ¶wiadomy swoich sprzeczno¶ci. ![]() Pamiêtaj. W ¶nie nie da siê szeptaæ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 11.02.2022 19:17
|
Muszê przyznaæ, ¿e nie przepadam za polskimi utworami i po cichu liczy³am, ze kto¶ inny ten utwór oceni. No ale niestety Jednak¿e piosenka mnie mi³o zaskoczy³a. Podoba mi siê ten spokojny flow, ta surowo¶æ. Raczej ponownie nie wrócê, ale niech bêdzie HIT.Bleachers - 45 ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 15.02.2022 19:02
|
![]() Pochway: 23 Postw: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Patrz±c na zespó³ i tytu³ pomy¶la³am, ¿e nie znam tego utworu, ale jednak gdzie¶ ju¿ mia³am okazjê go s³yszeæ. W ka¿dym razie, bardzo podoba mi siê to gitarowe delikatne brzmienie, zapiszê sobie ten utwór, bo to zdecydowanie HIT. Ode mnie inny klimat Sarius - Wiking (prod. Gibbs) https://www.youtu...1OjQ_3kh4A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 24.02.2022 01:43
|
![]() Pochway: 6 Postw: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Bardzo lubiê tê piosenkê. Ma w sobie jak±¶ tak± moc, jak tego s³ucham to mam ochotê walczyæ z w³asnymi ograniczeniami. Definitywnie HIT. Ode mnie równie¿ zupe³nie inny klimat, polecam z teledyskiem, nabiera sensu CAZZETTE - She Wants Me Dead ![]() ![]() Czasem co¶ piszê Artyku³y: Historia pod skór± zapisana Fan-fiction Drugie ¿ycie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjêcie do Hogwartu |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 12.03.2022 13:55
|
![]() Pochway: 14 Postw: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 22.04.07 |
Kurczê, sama nie wiem. Chyba gdybym us³ysza³a te piosenkê w radiu, to bym zmieni³a stacjê. Wiêc wychodzi na to, ¿e niestety nie jest to HIT. :< Ale na teledysk siê mi³o patrzy. ![]() Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart ![]() Nie mo¿na zap³aciæ za co¶, co nie ma ceny. Niektórzy twierdz±, ¿e ka¿da, absolutnie ka¿da rzecz na ¶wiecie ma swoj± cenê. To nieprawda. S± rzeczy, które ceny nie maj±, s± bezcenne. Naj³atwiej poznaæ takie rzeczy po tym, ¿e raz utracone, s± utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiêtasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieæ. I nie wiesz, co tak naprawdê s±dzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz siê o to z kim¶ k³óciæ. W samotno¶ci nie jeste¶ nawet ¶wiadomy swoich sprzeczno¶ci. ![]() Pamiêtaj. W ¶nie nie da siê szeptaæ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 12.03.2022 14:07
|
![]() Pochway: 23 Postw: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Dla mnie to niesamowicie klimatyczny, magnetyczny i wci±gaj±cy kawa³ek, zdecydowanie kultowy i totalny HIT. Pamiêtam, ¿e mia³am go na mojej pierwszej mp3, jako nastolatka i zawsze s³ucham z takim sentymentem ![]() Taco Hemingway - Gdyby¶ nie istnia³a *SzUsty Blend* https://www.youtu...k&index=20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 22.08.2022 20:37
|
![]() Pochway: 30 Postw: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Polskie rapsy to nie do koñca moja bajka, ale Taco lubiê, szanujê, s³ucham czasem. Nie jest to mo¿e piosenka, któr± jako¶ szczególnie lubiê, ale dam HIT, bo to jednak Taco. Childish Gambino - Les ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Beatrice |
Dodany dnia 22.08.2022 21:53
|
![]() Postw: 45 Dom: GryffindorPunkty: 203 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 31.05.15 |
Ostatnio moja ulubiona piosenka! Nie prze¿yjê jednego dnia bez wys³uchania jej. To jest a¿ dziwne, ¿e "Les" siê tutaj pojawi³o, bo nie spotka³am siê jeszcze z osob±, która by j± poleca³a. Jak najbardziej HIT. Ode mnie przysz³o¶æ polskiej sceny muzycznej: https://www.youtu...CXvApyBMk0 Gryffindor
_________________________________________________________ _________________________________________________________ ![]() _________________________________________________________ |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 29.03.2023 14:08
|
Pos³ucha³am i bardzo mi siê podoba. Potem od razu polecia³y mi dwie kolejne jego piosenki i ogólnie stwierdzam, ¿e ma bardzo przyjemny g³os. Szkoda, ¿e nie s³ychaæ o nim wiêcej, ale kto wie, mo¿e jeszcze rozkrêci karierê. Tak czy inaczej HIT Ode mnie piosenka ze specyficznym teledyskiem, ale lubiê pos³uchaæ francuskiej (w tym przypadku szwajcarskiej) muzyki. https://youtu.be/... ![]() ![]() Czasem co¶ piszê Artyku³y: Historia pod skór± zapisana Fan-fiction Drugie ¿ycie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjêcie do Hogwartu |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 06.04.2023 10:54
|
![]() Pochway: 5 Postw: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
O jak ja lubiê ten w±tek przes³ucha³am sobie kilka kawa³ków z poprzednich postów, bo tu zawsze jest co¶ ciekawego do odkrycia ![]() Co do utworu powy¿ej, jest bardzo klimatyczny, teledysk ma artystyczny format i jak dla mnie jest manifestem wolno¶ci. Nie znam jêzyka, tote¿ nie rozumiem tekstu, ale s³ucha siê tego bardzo przyjemnie. Zazwyczaj francuski dra¿ni mi ucho (nie przepadam za jêzykami zachodniej Europy), ale tutaj fajnie komponuje siê w ten syntezatorowy, futurystyczny vibe. Hit. Co¶ z zimniejszego kraju ![]() Eivør - Í Tokuni https://www.youtu...Eiv%C3%B8r >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 13.04.2023 18:32
|
Baardzo spoko nuta, przes³ucha³am jej sobie i polecia³a jeszcze jedna piosenka tej wykonawczyni. Chocia¿ nie zrozumia³am nic, spodoba³a mi siê, warstwa d¼wiêkowa, wizualna, muzyczna, wszystko super gra. Nie wiem o czym ona ¶piewa, ale czu³am, ¿e o czym¶ co do mnie przemawia. Jest te¿ trochê takiego folkloru w tym. Sprawdzi³am teraz t³umaczenie i faktycznie to do mnie przemawia, to jest si³a muzyki. 8/10 i HIT Camille - She Was ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 18.04.2023 14:28
|
Otó¿ ogólnie lubiê "smêty", ale tutaj takie wycie wokalistki, pomiêdzy szeptem, falsetem doprowadza³o mnie do irytacji. Ciê¿ka do zniesienia maniera, wiêc niestety, ale dla mnie SHIT. Ode mnie co¶ polskiego ![]() Taco Hemingway - Zapach Perfum https://www.youtu...spzykLP81k ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 30.11.2023 14:25
|
Ach Taco, dla mnie jak zawsze hit. ¯a³ujê, ¿e w tym roku nie zd±¿y³am kupiæ biletów na jego now± trasê. Có¿, mo¿e za rok siê uda. Monokate, Go_A - Vorozhyla ![]() ![]() Czasem co¶ piszê Artyku³y: Historia pod skór± zapisana Fan-fiction Drugie ¿ycie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjêcie do Hogwartu |
|
|
|
| Podziel si z innymi: |
|
| Przejd do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Ravenclaw

Gryffindor

raczej okre¶lê mianem shit, ale to tylko bo ten temat w±tku taki zadziorny, niestety nawet moje zauroczenie Adamem Driverem nie potrafi mnie przemóc do starwarsów 

Hufflepuff

Slytherin