Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Hogwarts Legacy
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 26.03.2023 11:47
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja ogólnie nie miałam wgl hype'u na tą grę, ale jak ludzie zaczęli grać i się ustalić to trochę miałam ochotę kupić konsole i grać w HL. Też właśnie słyszałam, że jest mnóstwo pająków, ale mi to akurat nie przeszkadza i szczerze mówiąc to co mnie najbardziej zachęca do tego by kiedyś to kupić, jest właśnie ta eksploracja świata. O fabule nie wiele słyszałam, ale też nie śledzę mocno gameplayów, obejrzałam tylko recenzje na To znowu oni i właśnie ich filmy mnie zachęciły do tej gry. No i słabo, że pająki grają dużą rolę, nawet w HP był Ron z arachnofobią, mogli postawić na sklątki tylnowybuchowe lub inne magiczne stworzenia, tym bardziej, że świat zwierząt jest mocno rozbudowany w uniwersum, szczególnie po FZ. ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 26.03.2023 12:32
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Ja gram i bawię się nawet nieźle. Od razu zaznaczę, że nie jestem żadnym profesjonalnym graczem, do tej pory interesowały mnie tylko Simsy i Tropico (z rzadka coś innego). Eksploracja świata jest świetna, podoba mi się, że jest tak duży i otwarty, a jeśli przenosimy się bezpośrednio między kominkami to może nas ominąć wiele rzeczy, które znajdują się po drodze. Gram w to trochę chaotycznie, bo chodzę i oglądam różne miejsca, robię zadania poboczne, a jeszcze nie odblokowałam wielu podstawowych zaklęć, bo nie robię głównej fabuły ![]() Tak czy siak, dla takiego nie-gracza jak ja Hogwart's Legacy wypada spoko i całkiem nieźle się bawię. Czy gra jest warte te prawie 400 zł? Nie, zdecydowanie nie. Dlatego, że tak to ujmę naokoło, nie wydałam tych pieniędzy. ![]() ![]() Czasem coś piszę Artykuły: Historia pod skórą zapisana Fan-fiction Drugie życie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjęcie do Hogwartu |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 26.03.2023 15:44
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
napisze tego posta bo zastanawiam się jaką forumową rangę posiadam ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 27.03.2023 14:55
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
W zeszłym roku mąż mnie wciągnął w Wiedźmina 3 i mega mi się podobało i tak grając w to, marzyłam, że taka gra z serii HP byłaby dla mnie już totalnym ideałem, a później się dowiedziałam, że właśnie coś takiego robią i oto jest - HL. Nie miałam jeszcze okazji pograć, ponieważ jej nie posiadam, ale myślę, że jak trafi się jakaś promka to weźmiemy, bo komentarze są zachęcające. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Ravenclaw

Hufflepuff