Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Hogwarts Legacy
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 26.03.2023 11:47
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja ogólnie nie mia³am wgl hype'u na t± grê, ale jak ludzie zaczêli graæ i siê ustaliæ to trochê mia³am ochotê kupiæ konsole i graæ w HL. Te¿ w³a¶nie s³ysza³am, ¿e jest mnóstwo paj±ków, ale mi to akurat nie przeszkadza i szczerze mówi±c to co mnie najbardziej zachêca do tego by kiedy¶ to kupiæ, jest w³a¶nie ta eksploracja ¶wiata. O fabule nie wiele s³ysza³am, ale te¿ nie ¶ledzê mocno gameplayów, obejrza³am tylko recenzje na To znowu oni i w³a¶nie ich filmy mnie zachêci³y do tej gry. No i s³abo, ¿e paj±ki graj± du¿± rolê, nawet w HP by³ Ron z arachnofobi±, mogli postawiæ na skl±tki tylnowybuchowe lub inne magiczne stworzenia, tym bardziej, ¿e ¶wiat zwierz±t jest mocno rozbudowany w uniwersum, szczególnie po FZ. ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 26.03.2023 12:32
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Ja gram i bawiê siê nawet nie¼le. Od razu zaznaczê, ¿e nie jestem ¿adnym profesjonalnym graczem, do tej pory interesowa³y mnie tylko Simsy i Tropico (z rzadka co¶ innego). Eksploracja ¶wiata jest ¶wietna, podoba mi siê, ¿e jest tak du¿y i otwarty, a je¶li przenosimy siê bezpo¶rednio miêdzy kominkami to mo¿e nas omin±æ wiele rzeczy, które znajduj± siê po drodze. Gram w to trochê chaotycznie, bo chodzê i ogl±dam ró¿ne miejsca, robiê zadania poboczne, a jeszcze nie odblokowa³am wielu podstawowych zaklêæ, bo nie robiê g³ównej fabu³y ![]() Tak czy siak, dla takiego nie-gracza jak ja Hogwart's Legacy wypada spoko i ca³kiem nie¼le siê bawiê. Czy gra jest warte te prawie 400 z³? Nie, zdecydowanie nie. Dlatego, ¿e tak to ujmê naoko³o, nie wyda³am tych pieniêdzy. ![]() ![]() Czasem co¶ piszê Artyku³y: Historia pod skór± zapisana Fan-fiction Drugie ¿ycie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjêcie do Hogwartu |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 26.03.2023 15:44
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
napisze tego posta bo zastanawiam siê jak± forumow± rangê posiadam ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 27.03.2023 14:55
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
W zesz³ym roku m±¿ mnie wci±gn±³ w Wied¼mina 3 i mega mi siê podoba³o i tak graj±c w to, marzy³am, ¿e taka gra z serii HP by³aby dla mnie ju¿ totalnym idea³em, a pó¼niej siê dowiedzia³am, ¿e w³a¶nie co¶ takiego robi± i oto jest - HL. Nie mia³am jeszcze okazji pograæ, poniewa¿ jej nie posiadam, ale my¶lê, ¿e jak trafi siê jaka¶ promka to we¼miemy, bo komentarze s± zachêcaj±ce. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw

Hufflepuff