Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
!! Wielki Hpnet Reunion !!
|
|
Animag37 |
Dodany dnia 15.12.2025 13:28
|
![]() Postów: 212 Dom: RavenclawPunkty: 3149 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Hej, z racji ¿e jestem bardzo sentymentalnym cz³owiekiem i z bólem serca ogl±da mi siê upadek forum które towarzyszy³o przez moj±, jak i zapewne Wasz± lwi± czê¶æ dzieciñstwa, zapraszam 26 grudnia, godz. 19:00 na wielki powrót, byæ mo¿e tylko chwilowy, do aktywno¶ci na stronce, by poczuæ siê znowu jak x lat temu ![]() Oczywi¶cie, nie mam dostêpu do ¿adnej promocji tego szczytnego wydarzenia, liczê po prostu ¿e aura ¶wi±t i wolnego od pracy/studiów przypomni niektórym o istnieniu tego miejsca Je¶li kto¶ jednak tu zajrzy, zalecam do zostawienia znaku od siebie w shoutboxie lub pod postem, ¿e zagl±dniêsz w powy¿szej dacie To bardzo wa¿ne, ¿eby uzyskaæ pewnego rodzaju efekt kuli ¶nie¿nej ![]() Je¶li to ma siê udaæ to chyba tylko w ¶wiêta, tak¿e nostalgicznie, ale te¿ serdecznie zapraszam Edytowane przez Animag37 dnia 15.12.2025 13:47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 15.12.2025 17:33
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Jestem tu codziennie po kilka razy, wiêc pewnie zagl±dnê. Ustawiê sobie nawet alarm, ¿eby nie przeoczyæ. Dobry pomys³ MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 16.12.2025 19:31
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Postaram siê zajrzeæ, chocia¿ to dok³adnie w urodziny taty, wiêc nie wiem czy siê uda grzebaæ w telefonie pod sto³em Ale ju¿ pó¼niejszym wieczorem pojawiê siê na pewno! ![]() ![]() Czasem co¶ piszê Artyku³y: Historia pod skór± zapisana Fan-fiction Drugie ¿ycie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjêcie do Hogwartu |
|
|
|
Animag37 |
Dodany dnia 16.12.2025 23:10
|
![]() Postów: 212 Dom: RavenclawPunkty: 3149 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Morfin Gaunt, super, zw³aszcza ¿e widzê po dacie rejestracji, ¿e te¿ masz tu niez³y sta¿ ![]() Anastazja Schubert, doceniam to po¶wiêcenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
louise60 |
Dodany dnia 24.12.2025 07:14
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 75 Dom: HufflepuffPunkty: 2679 Ranga: Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami Data rejestracji: 18.11.19 |
Moje obecne konto nie ma jakiego¶ d³ugiego sta¿u, bo jest drugie - pierwsze usuniêto na moj± pro¶bê, bo mieli¶my tu stalkera, który sobie mnie upatrzy³. Ale grono admiñskie stanê³o na wysoko¶ci zadania Tak naprawdê jestem tu jako¶ od 2018/2019 roku. I wpadnê na "Wigiliê" HPnetow±
|
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 21.03.2026 09:07
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Jak co¶ to nie by³o mnie tu wtedy, ale jestem teraz I nie ma 3 linijek niestety, ale nie bêdê wymy¶la³a na si³ê ![]() Piêkna idea! ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw
i wolnego od pracy/studiów przypomni niektórym o istnieniu tego miejsca
To bardzo wa¿ne, ¿eby uzyskaæ pewnego rodzaju efekt kuli ¶nie¿nej 

Hufflepuff

Tak naprawdê jestem tu jako¶ od 2018/2019 roku. I wpadnê na "Wigiliê" HPnetow±