Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Ja zaczynam, Ty koñczysz!
|
|
Anciol |
Dodany dnia 20.08.2013 15:28
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Wakacje s± jak dobra impreza. Najpierw siê na ni± cieszysz, potem idziesz, potem jeste¶ ca³y czas pijany a po niej wspominasz jeszcze bardzo d³ugo. Kiedy nie mogê spaæ... Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa ³o¶ka <3 Anciolu, piêkny i wspania³y, kim¿e ja przy Tobie jestem, taki niedojrza³y... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszcz± Ciê. Odpowiedz na to pytanie, czy ¿ycie razem nam dane? Oddaj mnie rentê swê*, a szepnê Ci do ucha, Kocham Ciê! *rentê swê - u¿yte tu celowo ,,Twój artyku³ zosta³ odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie bêdê tego sprawdzaæ. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 20.08.2013 16:32
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 6 Postów: 1255 Dom: HufflepuffPunkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
Kiedy nie mogê spaæ liczê postacie wystêpuj±ce w HP. ![]() Je¶li ¿yjê... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 24.08.2013 12:42
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 1 Postów: 170 Dom: HufflepuffPunkty: 1962 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.07.13 |
Je¶li ¿yjê, to muszê korzystaæ z ¿ycia. Wkurza mnie, jak... Nie ma to jak ¶miercio¿ercy.
![]() Mój blog o dalszych losach dzieci hp: http://dziecihp.blogspot.com/ Zapraszam |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 25.08.2013 16:36
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: ¯ywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Wkurza mnie, jak moja siostra cioteczna robi mi wyrzuty, ¿e nie chodzê do ko¶cio³a w niedziele ._. Jestem z³a, kiedy nie... Glanek, jopro - jak zwa³, tak zawa³ ![]() Je¿eli jeste¶ amatorem (lub amatork±) twórczo¶ci Borszewicza, to mo¿emy siê o¿eniæ |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 27.08.2013 13:23
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 1 Postów: 170 Dom: HufflepuffPunkty: 1962 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.07.13 |
Jestem z³a/y, kiedy nie myjê naczyñ... Kocham jak... Nie ma to jak ¶miercio¿ercy.
![]() Mój blog o dalszych losach dzieci hp: http://dziecihp.blogspot.com/ Zapraszam |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 27.08.2013 23:28
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: ¯ywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Kocham zapach benzyny. Lubiê, gdy moja... Glanek, jopro - jak zwa³, tak zawa³ ![]() Je¿eli jeste¶ amatorem (lub amatork±) twórczo¶ci Borszewicza, to mo¿emy siê o¿eniæ |
|
|
|
KHZP |
Dodany dnia 05.09.2013 17:08
|
![]() Pochwa³y: 4 Postów: 400 Dom: HufflepuffPunkty: 4582 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 14.06.13 |
Lubiê gdy moja mama mi pomaga w zadaniach. Nienawidzê mojego... Pozdro, Puchon KHZP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dawno mnie tu nie by³o. Trochê ¶miesznie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ![]() ![]() Ja i HPnet: od 14.06.2013 10:41 - na zawsze! ![]() Ol¶niewaj±cy swym u¶miechem KHZP ![]() Dziêkujê! ![]() Moje arcydzie³a: FF: 1. Na pla¿y. 2. Cukierki. 3. Wró¿ba z przesz³o¶ci Artystycznie: 1. Borsuk - wyszywanka. ************************************************************* NAJMROCZNIEJSZY OBSZAR MOJEGO PODPISU ![]() <p align="justify"> </p> ************************************************************* |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 05.09.2013 18:29
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 6 Postów: 1255 Dom: HufflepuffPunkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
Nienawidzê mojego ojca. Kocham.... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Potterowna |
Dodany dnia 05.09.2013 21:07
|
![]() Postów: 23 Dom: HufflepuffPunkty: 962 Ranga: Wzór do na¶ladowania Data rejestracji: 07.03.10 |
Kocham placki ![]() Ca³y rok... |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 06.09.2013 16:50
|
Ca³y rok szkolny zawalê. ;< Chcê zasn±æ z.... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 06.09.2013 16:56
|
![]() Pochwa³y: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Chcê zasn±æ ze ¶wiadomo¶ci±, ¿e jutro nie muszê wstawaæ wcze¶nie^^ Czêsto zmieniam zdanie, poniewa¿... xp ![]() *** Moje wewnêtrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 06.09.2013 22:21
|
Czêsto zmieniam zdanie, poniewa¿ mi siê chce ![]() Mam ochotê... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 07.09.2013 11:42
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1380 Dom: SlytherinPunkty: 9223 Ranga: Dystrybutor s³odyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
Mam ochotê na spaghetti Mam ostatnio wra¿enie, ¿e... ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Tu zawis³ ten, co troje zginê³o z jego mocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Choæ trup ze mnie ju¿, uwolniê ciê od przemocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Tu do mnie mia³a¶ zbiec, ¿eby unikn±æ przemocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê te¿? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 07.09.2013 15:12
|
Mam ostatnio wra¿enie, ¿e los siê na mnie uwzi±³ -.- Skok z .... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 07.09.2013 16:09
|
![]() Pochwa³y: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Sok z jab³ek jest pyszniasty! Uwa¿am, ¿e... ![]() *** Moje wewnêtrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 07.09.2013 17:01
|
Uwa¿am, ¿e bóg nie istnieje Wolê gdy mój... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 07.09.2013 21:32
|
Wolê, gdy mój komputer dziala szybko. Moim zdaniem, Ravenclaw jest... ![]() *** Moje wewnêtrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 08.09.2013 12:50
|
Moim zdaniem Ravenclaw ostatnio pisze zbyt du¿o artów ![]() Chcê mieæ rangê... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 09.09.2013 15:19
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1380 Dom: SlytherinPunkty: 9223 Ranga: Dystrybutor s³odyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
Chce miec range "zywa legenda" jak MoMo ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Tu zawis³ ten, co troje zginê³o z jego mocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Choæ trup ze mnie ju¿, uwolniê ciê od przemocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê? Tu do mnie mia³a¶ zbiec, ¿eby unikn±æ przemocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryæ siê te¿? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie ju¿ tutaj bywa³o, nie dziwniej wiêc by siê sta³o, gdyby¶my siê spotkali pod wisielców drzewem o pó³nocy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 09.09.2013 16:06
|
A zdanie? :< Ja se napiszê? Hogwart jest.... Hogwart jest cuda¶ny *-* Lara Croft jest jak... kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Ravenclaw

Hufflepuff

Gryffindor

Slytherin