Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Tom Felton
Mirru
Tom jest chyba tym aktorem, który spad³ re¿yserowi z nieba. Zosta³ dopasowany idealnie xD Po prostu nie wyobra¿am sobie nikogo innego w tej roli! I najlepiej wczu³ siê w swoj± rolê. O ile np. taka Watson czêsto z niej wypada, to Tomowi jeszcze nigdy siê to nie zdarzy³o.
Jejku, jak sobie przypominam te dwa pierwsze filmy (akcja w Zakazanym Lesie, która rozwala mnie do dnia dzisiejszego + Esy i Floresy i Klub Pojedynków szczególnie), to jakie s³odkie dziecko z niego by³o. No po prostu cud, miód i orzeszki. Normalnie to nie lubiê dzieci (jestem potworem xD), ale on mnie oczarowa³. Jak bêdê mia³a syna, to ¿±dam a¿eby wygl±da³ tak samo, jak on xD W trzeciej czê¶ci to ju¿ siê z niego przystojniak zrobi³, ¿e s³ów brak (z³y hipogryf!), a teraz jest ju¿ coraz lepiej xD By³ niesamowity, jest niesamowity, bêdzie niesamowity. Poza tym ma anielski g³osik. I od pocz±tku gra³ wyborowo.
I tylko niech nie obcina w³osów, b³agam. Fryzura Draco jest dla niego stworzona, a nie to co zazwyczaj ma na g³owie.
A poza tym to Felton jest bardzo sympatycznym kolesiem; osobi¶cie robi na mnie znacznie lepsze wra¿enie, ni¿ obsada aktorska ¦wiêtej Trójcy. Taki... normalny jest.
Zdecydowanie mój ulubiony aktor m³odego pokolenia^^
Edytowane przez Mirru dnia 14.08.2007 17:59
Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year,
It's to make Harry Potter disappear.
Lots of love,
D. M.

www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me.

Get on the train, fish. Get on the train.

Limonka
I tylko niech nie obcina w³osów, b³agam. Fryzura Draco jest dla niego stworzona, a nie to co zazwyczaj ma na g³owie.

Fakt, lepiej mu w d³u¿szych w³osach. Ale on ju¿ chyba nie ma co obcinaæ, bo w ostatnim filmie mia³ perukê. A ogólnie zgadzam siê ze wszystkim co napisa³a¶ ;).

Hermionka_HP
Tom Felton znakomicie wcielil sie w Dracona Malfoya. Naj³adnie wychodzi na zdjeciach jak ma dluzsze wlosy:
http://www.sponge...osmall.jpg
http://imstars.au...2434_L.jpg
http://www.jerusa...ter/e4.jpg

ale nie podoba mi sie jak ma krociutkie wloski bo wtey ma taka duza glowe:
http://www.charlo...lton01.jpg
http://www.depart...es/tom.jpg
http://moira26.ph...1045-1.jpg
ale i tak go lubie:D:D:D:D:D
Edytowane przez Hermionka_HP dnia 25.08.2007 16:39

e-potter.com/images/gryffindor_podpis2.png

Nawet gdyby¶ da³ cz³owiekowi wszystkie wspania³o¶ci ¶wiata, nic mu to nie pomo¿e, je¶li nie ma przyjaciela, któremu mog³by o tym powiedzieæ.

img376.imageshack.us/img376/8049/victoriafrances4gg8.jpg

...friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly... x3

Nacia
Zaczytalam sie w wywiadach....Dowiedzialam sie wieeeelu rzeczy np ze toma denerwuj jego wszyscy fani ktorzy placza gdy go widza na premierach i nie romumie dlaczego na sile chca ulepszac swoich idoli...co do jego cud miod fryzurki to nie mam kompleksow...W jednym wywiadzie Tom na pytanie Masz dziewczyne odpowiedzial ze narazie nie ma zadnych zobowiazan...

Life is wasted on the living

i49.tinypic.com/282m7op.jpg

Limonka
Dowiedzialam sie wieeeelu rzeczy np ze toma denerwuj jego wszyscy fani ktorzy placza gdy go widza na premierach

Teraz ju¿ chyba go to nie denerwuje. Ostatnio w jednym z wywiadów powiedzia³, ¿e im wiêcej takich reakcji, tym najwidoczniej lepszy jest jego kunszt aktorski. To znaczy, je¿eli chodzi³o o ma³e p³acz±ce dzieci xD.

Btw, powstawiajcie tu linki do wywiadów, mo¿e (w co w±tpiê) trafiê na jaki¶, którego jeszcze nie czyta³am ;).

I jeszcze jedno. Nacia1234, musisz zmieniæ avatar. Nie mo¿na ot tak kopiowaæ sobie obrazków od newsów. Jak nie wiesz sk±d wzi±æ ciekawe avatary to odezwij siê do mnie na PW. :)
Edytowane przez Limonka dnia 27.08.2007 13:28

Nacia
nie skopiowalam tego avatara!! mam go na kompie od jakiegos miesiaca !! a jesli mzslicie ze skopiowalam to bardzo przepraszam i z przyjemnoscia zmienie go...

nie chcialam nikogo urazic ...
O..Limonko widzie nowy avatar jest ciekawszy od tamtego !! Tak trzymac !!

Czytalam jeszcze ze wiele dzieci sie go boi gdy go widzi ale to daje mu tylko satysfakcje ze dobrze odegral swoja role...do tej grupki zaliczaja sie m.i dzieci rezysera
aha i jesli chodzi o moj poprzedni post to chodzilo mi raczej o nastolatki i fanki Toma...

To tyle!! Avatarek juz zmieniam tylko popatrze gdzie on jest bo nie mam zamiaru sie klucic poniewaz Limonko wydajesz mi sie interesujaca forumowiczka i chcialabym sie z toba zaprzyjaznic !!

Limonka
nie skopiowalam tego avatara!! mam go na kompie od jakiegos miesiaca !! a jesli mzslicie ze skopiowalam to bardzo przepraszam i z przyjemnoscia zmienie go...

Mog³aby¶ mieæ go sobie na kompie nawet od roku, ale i tak jest to w³asno¶æ strony i nie mo¿na ot tak jej sobie przyw³aszczaæ :).

A tak w ogole Limonko to bez urazy ale czy ty aby nie jestes zazdrosna?:D:D Chidzi mi o te filmiki :D

I znowu. Borze zielony, ile razy ja jeszcze bêdê to pisa³a? Naprawdê tak ciê¿ko jest uwierzyæ, ¿e je¿eli siê kogo¶ nie lubi, to nie koniecznie z zazdro¶ci? Nie jestem pewna o jakich filmikach mówisz, ale domy¶lam siê, ¿e o tych z Disney Kids Awards (?). Wiêc niby o co mam byæ zazdrosna? ¯e Emma stoi tam z Tomem? Jak ju¿ mia³abym byæ zazdrosna to prêdzej o Melissê ;). A i do niej nic nie mam.

No chyba, ¿e mówisz o innych filmikach, to wtedy powiedz, o jakich xP.

Nacia
Hmm...O wszstich na ktorych Emma jest z Tomem ale przewazajaca tresc mojego posta to oczywiscie zart jezykjezyk Hmm...Ja moge przynac ze go uwielbiam ale jeden uzytkiwnik tego forum bardzo mnie denerwuje jezyk pytaniem zakochalas sie w nim? pff... pozdro dla ciebie !

Kristel
Uwielbiam TomaTak No, ale na zdjêciach czasami wychodzi brzydko:|:@ A Draco kocham...:bigrazz: Mam zami³owanie do czarnych charakterów, chocia¿ Draco zaczê³am lubiæ w pó¼niejszych czê¶ciach, bo wcze¶niej to by³ taki kapu¶, lizus i tylko ojcem straszy³ xD A takich ludzi nie lubiê:@
Niezarejestrowany animag: sokó³
Patronus: lew

www.harrypotterrr.bnx.pl
Serpensortia
No ok, chwilunia, w ksi±¿ce by³o wyra¼nie zaznaczane, ze Dracon mia³ w³oski g³adko zaczesane do ty³u... Mnie to jak najbardziej odpowiada³o, a co do pytania to tak, gówniarz mo¿e byæ zniewalaj±cy (cholera... mam pedofilskie zakusy? 0___o xD).
Swoj± drog± nie rozumiem, skoro dziewczêta szalej± za Paris-wygl±daj±cym-Lucjuszem-z-rozpuszczon±-czupryn±, to dlaczego neguj± wygl±d Dracona ulizanego do ty³u? To nadaje mu taki suiknsynowski wygl±d xD Wystarczy spojrzeæ jak czesali siê wszyscy mafiosi :D
Jestem jak najbardziej ZA ulizanym Draconem (w mojej g³owie i tak wygl±da jak Bóg), a w tym wypadku Toma ^^ Pieczarkom mówiê stanowcze: NIE :D
¦lizgonka, Snaperka, Lupinistka, Malfoy'istka.

* Totally obsessed Snupin fangirl! *

'The right song can turn an emperor into a laughing stock, can bring down dynasties. A song can last long after the events and people in it are dust and dreams are gone.'

Myrtle
Tom felton jest boski. Jak gra , to mo¿naby pomy¶leæ, ze naprawdê jest tym okropnym Malfloy'em. Czyta³am gdzie¶ zreszt±, ¿e czasem dzieci go poznaj± i - my¶l±c, ¿e to Draco - uciekaj± przed nim.
Draco Malfoy'a nieznoszê, ale Toma uwielbiam.

Matilda Felton
Dla mnie Tom Feltonjezyk w kazdej fryzurze wygl±da mniam,mniam!Ale ja mówie tak,bo go wprost uwielbiam,tak samo jak bli¼niaków Phelpsjezyk!!Czasami ma nie koniecznie ³adn±,ale cz³owiek na ni± nie patrzy kiedy widzi jego ujmujac± aparyciê,i¶cie angielsk± i ten jego zniawalajacy u¶miech!:lol:!!
Od cnót Gryfonów ,
kretynizmu Puchonów
I wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy
Krukonów
CHROÑ NAS SLITERINIE
POZDRAWIAM WSZYSTKICH CO MNIE POZDRAWIAJ¡

i28.photobucket.com/albums/c207/Elena2000/Avatar/Maratsafinbanner.jpg

i18.photobucket.com/albums/b109/wombat_the_harryite/mostlikelytomarryharryaward.jpg

Martina
Ja kocham czarne charaktery.
Podobnosama jestem strasznie wredna.
A Draco.. Ach szczególnie.
Tom ¶wietnie zagra³ Dracona Malfoya.
Wrednym tez trzeba umieæ byæ.
Tylko nie podoba³ mi siê g³os Draco w polskiej wersji filmu, ale
to przecie¿ nie Toma wina :)

Serpensortia
Jak to siê mówi, s± gusta i gu¶ciki... :)
Tom sam w sobie niczym mnie niestety nie zachwyca... A szkoda, bo liczy³am na wiêcej :)
No ale niech mu bêdzie... Na gitarze gra ca³kiem, ca³kiem... ^^
¦lizgonka, Snaperka, Lupinistka, Malfoy'istka.

* Totally obsessed Snupin fangirl! *

'The right song can turn an emperor into a laughing stock, can bring down dynasties. A song can last long after the events and people in it are dust and dreams are gone.'

Ania 95
Ja siê w tym temacie nie wypowiada³am? Jak to siê sta³o? Dobra, niewa¿ne.
Uwielbiam Toma Feltona, tak samo jak uwielbiam Draco Malfoya. Co prawda czasem( na niektórych zdjêciach), wychodzi koszmarnie, ale to i tak nie zmienia faktu, ¿e jest bardzo ³adny... Ma oryginaln± urodê. Tak± niespotykan±...

Alice_Gomez
Tom Felton jako Draco Malfoy jest nieziemski, boski, cudowny, wspania³y, ol¶niewaj±cy, zabójczo przystojny, sexowny, smakowity, zachwycaj±cy i w ogóle cud-miód-czekolada-powid³a ¶liwkowe-i-ogórki kiszone (lubiê ogórki). W fryzurze na pieczarkê mu lepiej, wygl±da doro¶lej i powa¿niej. Kocham go :D

Klaudia@Harry Potter
Ja lubiê tego aktora i t± postaæ. On w filmie gra czarny charakter. A w dalszych czê¶ciach ksi±¿ki strasznie siê boi Voldemorta chocia¿ jest ¶miercio¿erc±. Tom Felton znakomicie wciela w postaæ Draco Malfoya.Tak
Moje nowe konto to: Lotien.

Gabi
Yy.. no boskim ¦lizgonem bym go raczej nie nazwa³a :rip: Bo nienawidzê Slytherinu i MaLfoy'ów, ale wczuwa siê w role ;). Ogólnie ca³kiem fajny aktor, lubiê go dosyæ, chocia¿ nie do szaleñstwa jezyk. Ca³kiem przystojny i dobrze gra xDD.
~~~~Harry Potter~~~~~~

roit_girl
Ostatnio pojawi³ siê (na tej stronce) artyku³ o Feltonie gdzie by³y podane 4 piosenki dwie z nich s± na youtube a czy ma kto¶ te dwie pozosta³e?

I czy ma kto¶ tekst, po polsku czy po angielsku, bez ro¿nicy tych piosenek: http://pl.youtube...re=related ?
Edytowane przez roit_girl dnia 23.05.2008 23:22
"Everybody
Put your hands up say,
I don't wanna be in love, I don't wanna be in love!"

"...Có¿ jedn± matkê, jak± znasz
Jest nadzieja...
G³upi± matkê masz..."

http://hermiona-draco-inna-bajka.blog.onet.pl/
Prefix u¿ytkownikaNavHeera
Tom Felton jest cudowny! Gra takiego lodowatego drania, ale w tak naprawdê jest... inny xD. Bez niego film by³y nudnawy, mniej zabawny. dodaje uroku Slytherinowy, który ka¿demu kojarzy³ siê z okropieñstwem, wredot± i brzydot±.

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: