Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Oceñ swojego poprzednika vol 2
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 01.09.2008 21:01
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
hemcia: A- 5 [ Mmm.. Draco ;** ] N- 4 P- 4 O- 5 [Czemu nie ? ^^] ![]() Bo ¦wiat ma wiele odcieni .. *** ¯yj z ca³ych si³ i u¶miechaj siê do ludzi Bo nie jeste¶ sam ¦pij, noc± ¶nij Niech z³y sen ciê nigdy wiêcej nie obudzi, Teraz ¶pij .. Niech dobry Bóg zawsze ciê za rêkê trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siej±c smutek i zw±tpienie Pamiêtaj, ¿e .. Jak na deszczu ³za, ca³y ten ¶wiat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, mo¿e byæ najlepsz± z twoich chwil .. Najlepsz± z twoich chwil .. Id¼ w³asn± drog±, bo w tym ca³y sens istnienia, ¯eby umieæ ¿yæ Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespe³nienia my¶li z³ych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Ksi±¿ê Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubiê, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykê, moj± gitarê, ksi±¿ki. -Pi³kê no¿n±, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarañczowy, trampki, czasami burzê.. (; -Las, wakacje, przyrodê, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunê Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a równie¿ ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w ksiê¿ycow± noc .. ? *** |
|
|
|
| miszel14 |
Dodany dnia 01.09.2008 21:08
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
A - 2 N - 5 P - 5 O - 4 ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mrukn±³ Edward.- Lew zakocha³ siê w jagniêciu. - Spu¶ci³am wzrok, dr¿±c z ekscytacj± na d¼wiêk tego najcudowniejszego ze s³ów. - Biedne g³upiê jagniê - westchne³am. - Chory na umy¶le lew masochista. - Przez d³u¿sz± chwilê wpatrywa³am siê w ciemn± ¶cianê lasu. By³am absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodzi³ z rodziny wampirów. Po drugie, drêczy³o go pragnienie - na ile by³ je w stanie pochamowaæ, tego nie wiedzia³am - pragnienie, by posmakowaæ mojej krwi. Po trzecie wreszcie, by³am w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwo³alnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 02.09.2008 07:59
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Misze: A - 4 /nawet ³adny, dlatego bêdzie '+'/ N - 4 P - 5- O - 5= Chcê z Tob± przej¶æ przez piek³o...
|
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 02.09.2008 08:26
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
LMJ: A- 4+ [Mrocznyyy.. (; ] N- 5 P- 4 O- 5 ![]() Bo ¦wiat ma wiele odcieni .. *** ¯yj z ca³ych si³ i u¶miechaj siê do ludzi Bo nie jeste¶ sam ¦pij, noc± ¶nij Niech z³y sen ciê nigdy wiêcej nie obudzi, Teraz ¶pij .. Niech dobry Bóg zawsze ciê za rêkê trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siej±c smutek i zw±tpienie Pamiêtaj, ¿e .. Jak na deszczu ³za, ca³y ten ¶wiat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, mo¿e byæ najlepsz± z twoich chwil .. Najlepsz± z twoich chwil .. Id¼ w³asn± drog±, bo w tym ca³y sens istnienia, ¯eby umieæ ¿yæ Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespe³nienia my¶li z³ych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Ksi±¿ê Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubiê, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykê, moj± gitarê, ksi±¿ki. -Pi³kê no¿n±, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarañczowy, trampki, czasami burzê.. (; -Las, wakacje, przyrodê, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunê Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a równie¿ ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w ksiê¿ycow± noc .. ? *** |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 02.09.2008 16:08
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Patka-krejzolka ![]() A - 2 [znudzi³ mi siê ju¿... ]N - 5 ;] P - 5+ O - 4+ x] |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 02.09.2008 16:21
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Potteroholiczka A - 1 N - 2 P - 3 O - 4= Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 02.09.2008 16:24
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
A - 2- N - 3+ P - 3 ( kolor do kitu, za krótki i za ma³o do mnie "mówi"^^ ) O - 6 + ;* "Powsta³em z nico¶ci, obra³em drogê ku wolno¶ci..."
Bóg mu ju¿ nie ufa Nie dotrzyma³ obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Sta³ siê nikim Sta³ siê cz³owiekiem. ![]() Mam maniê: To ci±g³e s³ów kompletowanie. Tak by³o, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych nale¿y jutrzejszy dzieñ, Co nowych ³akn± zdobyczy. Kto siê usuwa w ciszê i cieñ, Ten siê do ¿ywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poni¿ej 150 IQ^^ Nie napiszê "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widaæ. Gra pozorów. To co¶ co lubie. Chcesz mnie poznaæ? Powodzenia... Wiesz co siê liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardzia³ych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie s³owo i jeden taki dzieñ Mam ogieñ który p³onie i rozrywa cieñ, Znam chwile co jak nó¿ przecinaj± sznur, Dam ci jedno takie s³owo które zburzy mur... Odciêli anio³om skrzyd³a bo dawa³y wolno¶æ. Odarli z ich szat gdy¿ za piêkne by³y. Obrzucili je b³otem bo bia³± skórê mia³y Teraz stoj± Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskona³e... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie si³a lecz charakter daje nam przewagê..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Micha³ Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjació³. To osoby, które na d³ugo utkwi± w mej pamiêci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem U¶wiadom to sobie Ty te¿ jeste¶ Bogiem Tylko wyobra¼ to sobie S³yszysz s³owa od których w³os je¿y siê na g³owie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $¯e a¿ przezroczysty $W pe³ni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza ¶wiat realny $Da przep³yw momentalny, Energiê, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny g³oszê tre¶ci, s³uchaj proszê $Trafiam ciê w punkt centralny $Wiedz ¿e niepewno¶ci sp³oszê $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszê ciê, bo z góry widok kapitalny.... $Widzê, widzê, widzê. Wiêcej wiem wiêcej. Tak to jest mniej wiêcej $ Lekko jak hel nape³niam trwog±, i zapewniam jak wrogom kontakt z pod³og±. Tw± dozgonn± chêæ dorównania swym bogom ![]() Bo¿e, ludzie starzej± siê, marzenia nikn± Ja chce tylko swoim bliski zapewniæ wszystko. Mam jedn± sprawê ca³kiem osobist± Czasem ju¿ nie potrafiê ¿yæ z t± my¶l± To czego pragnê od lat to dla mnie wszystko Bo¿e, my¶lê ¿e mogê nazwaæ to modlitw±... Co przysz³o odejdzie, upadnie co powsta³o Jutro bêdzie du¿o tego czego dzi¶ jest ma³o Ja i ¶wiat t± ca³o¶æ mam I co by siê nie dzia³o dalej gram Oddajmy ho³d Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Kto¶ tu mi siê na profil w³ama³, MIMID! |
|
|
|
Anix Malfoy |
Dodany dnia 02.09.2008 16:33
|
![]() Postów: 249 Dom: SlytherinPunkty: 850 Ranga: Wa¿na osobowo¶æ Data rejestracji: 17.03.08 |
A - 3 N - 5 P - 6 O - 5 ;D |
|
|
|
| miszel14 |
Dodany dnia 02.09.2008 17:45
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
A - 2 mog³aby¶ go zmieniæ ??? N - 2 P - 6 O - 6 ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mrukn±³ Edward.- Lew zakocha³ siê w jagniêciu. - Spu¶ci³am wzrok, dr¿±c z ekscytacj± na d¼wiêk tego najcudowniejszego ze s³ów. - Biedne g³upiê jagniê - westchne³am. - Chory na umy¶le lew masochista. - Przez d³u¿sz± chwilê wpatrywa³am siê w ciemn± ¶cianê lasu. By³am absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodzi³ z rodziny wampirów. Po drugie, drêczy³o go pragnienie - na ile by³ je w stanie pochamowaæ, tego nie wiedzia³am - pragnienie, by posmakowaæ mojej krwi. Po trzecie wreszcie, by³am w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwo³alnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 02.09.2008 18:36
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 5216 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
miszel ? znowu ? ![]() A- 3= N- 1 P- 2+ O- 4+ |
|
|
|
| Halfblood-Princess |
Dodany dnia 02.09.2008 18:42
|
![]() Postów: 183 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 262 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 30.05.08 |
hemcia A - 6 [muuaaaah ;*] N - 3+ P - 4 O - 4++ That's IT. No reason. Koniec z tymi wszystkimi obrazkami, wierszykami, tekstami piosenek, sentancjami i innymi takimi pierdo³ami. Nie ma i nie bêdzie. |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 02.09.2008 18:48
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 5216 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
A- 5++ ! <3 N- 1+ [sorki, ale nick od tytu³u ksi±¿ki ?] P- 1+ [ciê¿ko siê czyta 'te niebieskie' ; ) za bardzo wali w oczy ]O- 4+++ |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 02.09.2008 19:20
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
A - 4+ N - 3+ P - 4- O - 6 + ;* "Powsta³em z nico¶ci, obra³em drogê ku wolno¶ci..."
Bóg mu ju¿ nie ufa Nie dotrzyma³ obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Sta³ siê nikim Sta³ siê cz³owiekiem. ![]() Mam maniê: To ci±g³e s³ów kompletowanie. Tak by³o, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych nale¿y jutrzejszy dzieñ, Co nowych ³akn± zdobyczy. Kto siê usuwa w ciszê i cieñ, Ten siê do ¿ywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poni¿ej 150 IQ^^ Nie napiszê "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widaæ. Gra pozorów. To co¶ co lubie. Chcesz mnie poznaæ? Powodzenia... Wiesz co siê liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardzia³ych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie s³owo i jeden taki dzieñ Mam ogieñ który p³onie i rozrywa cieñ, Znam chwile co jak nó¿ przecinaj± sznur, Dam ci jedno takie s³owo które zburzy mur... Odciêli anio³om skrzyd³a bo dawa³y wolno¶æ. Odarli z ich szat gdy¿ za piêkne by³y. Obrzucili je b³otem bo bia³± skórê mia³y Teraz stoj± Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskona³e... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie si³a lecz charakter daje nam przewagê..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Micha³ Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjació³. To osoby, które na d³ugo utkwi± w mej pamiêci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem U¶wiadom to sobie Ty te¿ jeste¶ Bogiem Tylko wyobra¼ to sobie S³yszysz s³owa od których w³os je¿y siê na g³owie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $¯e a¿ przezroczysty $W pe³ni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza ¶wiat realny $Da przep³yw momentalny, Energiê, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny g³oszê tre¶ci, s³uchaj proszê $Trafiam ciê w punkt centralny $Wiedz ¿e niepewno¶ci sp³oszê $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszê ciê, bo z góry widok kapitalny.... $Widzê, widzê, widzê. Wiêcej wiem wiêcej. Tak to jest mniej wiêcej $ Lekko jak hel nape³niam trwog±, i zapewniam jak wrogom kontakt z pod³og±. Tw± dozgonn± chêæ dorównania swym bogom ![]() Bo¿e, ludzie starzej± siê, marzenia nikn± Ja chce tylko swoim bliski zapewniæ wszystko. Mam jedn± sprawê ca³kiem osobist± Czasem ju¿ nie potrafiê ¿yæ z t± my¶l± To czego pragnê od lat to dla mnie wszystko Bo¿e, my¶lê ¿e mogê nazwaæ to modlitw±... Co przysz³o odejdzie, upadnie co powsta³o Jutro bêdzie du¿o tego czego dzi¶ jest ma³o Ja i ¶wiat t± ca³o¶æ mam I co by siê nie dzia³o dalej gram Oddajmy ho³d Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Kto¶ tu mi siê na profil w³ama³, MIMID! |
|
|
|
| miszel14 |
Dodany dnia 02.09.2008 19:26
|
A - 4 N - 5 P - 5 O - 4+ ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mrukn±³ Edward.- Lew zakocha³ siê w jagniêciu. - Spu¶ci³am wzrok, dr¿±c z ekscytacj± na d¼wiêk tego najcudowniejszego ze s³ów. - Biedne g³upiê jagniê - westchne³am. - Chory na umy¶le lew masochista. - Przez d³u¿sz± chwilê wpatrywa³am siê w ciemn± ¶cianê lasu. By³am absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodzi³ z rodziny wampirów. Po drugie, drêczy³o go pragnienie - na ile by³ je w stanie pochamowaæ, tego nie wiedzia³am - pragnienie, by posmakowaæ mojej krwi. Po trzecie wreszcie, by³am w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwo³alnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 02.09.2008 20:27
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
miszel: A - 3= N - 4- P - 4= O - 4 Nie ma idea³ów, s± Anio³y, które spotyka siê raz w ¿yciu. ;** Mogê mieæ ¶wiat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogê mieæ takie ¿ycie, jak inni maj± sen. ;** Odnale¼æ szczê¶cia smak... ;** Lewa na górze, to ¿e damy radê, to le¿y w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki id± do nieba.. Niegrzeczne maj± raj na ziemii. ; D Trzeba siê ¶miaæ, wariatkê graæ, weso³ym byæ i z ¿ycia drwiæ ! Naæpana s³oñcem goniê wiatr. D¦miercio¿erca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana ¦lizgonka... |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 02.09.2008 20:32
|
A - 4- N - 3+ P - 6 ( baardzo rzadko dajê tak± ocenê za podpis, ale... tam s± moje dawne cytaty z moich piosenek, tam jest mój ulubiony kolor, tam jest o pi³ce no¿nej, to jest d³ugie, ach... ) O - 4++ "Powsta³em z nico¶ci, obra³em drogê ku wolno¶ci..."
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 02.09.2008 20:38
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
P - 6 A dziêkujê. ;D Mistrzyni_Afrytów: A - 6- N - 5- P - 6 [Có¿... To jest, wed³ug mnie, najlepszy podpis jaki do tej pory widzia³am. Po prostu ma w sobie ''to co¶''.] O - 5+ Nie ma idea³ów, s± Anio³y, które spotyka siê raz w ¿yciu. ;** Mogê mieæ ¶wiat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogê mieæ takie ¿ycie, jak inni maj± sen. ;** Odnale¼æ szczê¶cia smak... ;** Lewa na górze, to ¿e damy radê, to le¿y w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki id± do nieba.. Niegrzeczne maj± raj na ziemii. ; D Trzeba siê ¶miaæ, wariatkê graæ, weso³ym byæ i z ¿ycia drwiæ ! Naæpana s³oñcem goniê wiatr. D¦miercio¿erca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana ¦lizgonka... |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 03.09.2008 07:34
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Aga: A- 4 N - 4= P - 5= /czego¶ mi brakuje, ale jam osoba niezdecydowana i sama nie wiem czego /O - 4++ Chcê z Tob± przej¶æ przez piek³o...
|
|
|
|
Anix Malfoy |
Dodany dnia 03.09.2008 14:19
|
![]() Postów: 249 Dom: SlytherinPunkty: 850 Ranga: Wa¿na osobowo¶æ Data rejestracji: 17.03.08 |
A - 3 N - 5 P - 5- O - 4+ ![]() mog³aby¶ go zmieniæ ??? Nie. |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 03.09.2008 16:24
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1455 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Anix A - 6 [mai³em podobny tylko z napisem Slytherin Pride] N - 4+ [przykro mi, ale niezbyt oryginalny] P - 6+ [zawsze mi siê podoba³] O - 6- xP ![]() ¦miercio¿erca Auuuu wilko³aczki auuuu ! DCiemny loch Gor±cy proch Trochê krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Hufflepuff

Ravenclaw
Potteroholiczka
Slytherin