Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Jakim animagiem chcia³by¶/chcia³aby¶ zostaæ?
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 11.01.2008 15:28
|
![]() Postów: 960 Dom: HufflepuffPunkty: 1352 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Od dawna zastanawiam siê, jakbym by³a animagiem to w jakie zwierzê bym siê zmienia³a. My¶lê, ¿e by³by to lis. A wy, jakie zwierzê przypad³o wam najbardziej do gustu tak bardzo, ¿e chcieliby¶cie siê w nie zmieniaæ? Edytowane przez Xeri dnia 11.11.2013 18:41
|
|
|
|
Ana93 |
Dodany dnia 11.01.2008 20:04
|
![]() Postów: 21 Dom: HufflepuffPunkty: 227 Ranga: Pomocna d³oñ Data rejestracji: 30.12.07 |
Hmmm... Trudne pytanie. Ale po g³êbszym zastanowieniu siê by³abym sk³onna ku czemu¶ lataj±cemu. Byleby nie motylek! Ani nietoperz! Ewentualnie (jak Syriusz) pies. Tylko te¿ nie jaki¶ malutki...:lol: |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.01.2008 12:02
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2954 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Czy takiego tematu juz przypadkiem nie by³o? Ale wracj±c do niego chcia³abym byc wê¿em. Cudowne, pe³ne magii i tajemnic stworzenia. No i wszêdzie siê prze¶lizgn±...B) Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
Enid |
Dodany dnia 04.02.2008 09:54
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 1065 Dom: SlytherinPunkty: 1597 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 01.02.08 |
Bardzo czêsto siê nad tyn zastanawia³am. I dosz³am do wniosku ¿e wê¿em, mo¿na by siê przecisn±æ przez najmniejsze szpary, w ogóle bardzo lubiê te stworzenia , sama chcia³am sobie go kupiæ ale rodzice siê nie zgodzili. O albo jeszcze mog³a bym byæ fretk±. Edytowane przez Enid dnia 04.07.2008 15:48
|
|
|
|
| klaudusiaaa |
Dodany dnia 15.03.2008 14:45
|
![]() Postów: 17 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 515 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.12.07 |
Ja mog³abym byæ du¿ym psem, or³em lub jastrzêbiem, lwem, choæ najbardziej przypad³a mi do gustu puma. Tak, chcia³abym byæ pum±. A jak nie pum± to ewentualnie gepardzic±. A jak nie gepardzic± to panter±. O tak, wtedy ¿ycie by³oby piêkne!
|
|
|
|
Filemona |
Dodany dnia 19.03.2008 13:32
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1077 Dom: RavenclawPunkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Ja bym chcia³a byc lisem. S± takie piêkne i wdziêczne... Uwielbiam lisie ogony. ^^ Oczywi¶cie, nigdy nie na³o¿y³abym na siebie futra z lisa! Mówiê o ¿ywych zwierzêtach... Ewentualnie feniks albo jaskó³ka. |
|
|
|
| Fidelisa |
Dodany dnia 20.03.2008 21:42
|
![]() Postów: 278 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 511 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Ja mog³abym byæ bial± lisic± (kocham te zwierzêta za wdziêczny wygl±d i spryt, z jakim siê je uto¿samia) albo wilczyc± (bo wilki s± dla mnie jednymi z najpiêkniejszych stworzeñ na ¶wiecie) Edytowane przez Fidelisa dnia 20.03.2008 21:43 Puchonka przydzielona do Slytherinu
![]() ![]() ![]() ![]() *** Slytherin przyjmuje takich, Co maj± czyst± krew, Co maj± wiêcej sprytu Od uczniów domów trzech. *** A mo¿e w Hufflepuffie, Gdzie sami prawi mieszkaj±, Gdzie wierni i sprawiedliwi Hogwarta szko³y s± chwa³±. *** Dom: Slytherin Ró¿d¿ka: leszczyna, 12 1/4 cala, od³amek smoczego k³a Ulubiony przedmiot: Obrona przed czarna magi± Ulubiony nauczyciel: prof. Remus Lupin Patronus: Lis Animag: Wilczyca Metamorfomag *** Cz³onkini FunClubu Remusa Lupina ![]() *** ![]() *** Kilka s³ów wyja¶nienia, co do mojego ¶lizgoñstwa: Po pierwsze- to, ¿e kto¶ jest ¦lizgonk± i fank± swojego domu nie znaczy wcale, ¿e wielbi Draco Malfoya. Po drugie-to, ¿e jestem ¦lizgonk± nie znaczy, ¿e mam aspiracje na jadka Po trzecie i najwa¿niejsze- jestem Puchonk± o ¶lizgoñskich zachowaniach, takie przypadki te¿ siê zdarzaj±, wiêc nie wyobra¿ajcie sobie, ¿e jestem niewiadomo jak "z³a" (albo, ¿e siê za tak± uwa¿am)... Koniec wywodu, dziêkujê za uwagê *** Gdzie skarb Wasz, tam i serce Wasze... *** Things we lose have a way of coming back to us in the end. If not always in the way we expect... *** Pochylê siê nad ró¿±, choæby na moich oczach mial sp³on±æ las... Bo wszystko jest niczym, a co¶ mo¿e byæ wszystkim... Zawsze inna, zawsze taka sama... |
|
|
|
| lunka94 |
Dodany dnia 22.03.2008 19:28
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 19 Ranga: Mugol Data rejestracji: 22.03.08 |
Mo¿e to brzmi zwyczajnie, ale jako animag chcia³abym siê zamieniaæ w... kota. Ale nie w tak± donosicielkê, jak± by³a Pani Norris ![]() Co¶ mi siê wydaje, ¿e pani Rowling nie lubi kotów, bo zdecydowanie nieprzychylnie opisa³a Kotkê Filcha. |
|
|
|
NavHeera |
Dodany dnia 15.05.2008 14:58
|
![]() Postów: 137 Dom: HufflepuffPunkty: 221 Ranga: Pomocna d³oñ Data rejestracji: 14.05.08 |
Ja bym chyba wybra³a wê¿a. Maja swój urok, wszêdzie siê wcisn±³ i swoim wygl±dem mog± odstraszyæ niepo¿±dane osoby. Pumy tez mi sie bardzo podobaj±. S± takie ¶liczne i smuk³e, silne, w³adcze. Ka¿de zwierzê ma swoje zalety. |
|
|
|
| Insygnia |
Dodany dnia 16.05.2008 11:18
|
![]() Postów: 12 Dom: Brak przydzia³u Punkty: -55 Ranga: Wiêzieñ Azkabanu Data rejestracji: 14.05.08 |
NavHeera napisa³/a: Ka¿de zwierzê ma swoje zalety. Zgadzam siê jak najbardziej, dlatego trudno wybraæ to jedne jedyne zwierze. Lubiê smoki, ale one za bardzo rzuca³yby siê w oczy. Raczej chcia³bym byæ Irbisem. |
|
|
|
| Emma Danee |
Dodany dnia 17.05.2008 19:49
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 118 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 20.04.08 |
Hmm.... Ciê¿kie pytanie. Pies? Kot? Nie wiem. Nie zastanawia³am siê nigdy nad tym. Ka¿de zwierze jest fajne. Nie umiem wybraæ^^. Kocham ka¿de zwierz±tko. Nawet to, którego siê bojê :P. Nie umiem odpowiedzieæ na Twoje pytanie. Fajny temat^^. |
|
|
|
| HermionaBlack |
Dodany dnia 26.05.2008 21:50
|
![]() Postów: 135 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1859 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 23.09.07 |
Czesto sie nad tym zastanawialam. I czesto zmienialam decyzje. Poczatkowo bylo to zwierze dzikie,ostatnio puma. Ale jak tak sobie pomyslalam,jakby wygladala puma na miejsckich ulicach ;p,to doszlam do wniosku,ze to niezbyt "kryjaca transformacja". A wiec postawilam na psa. Doga niemieckiego. Jednakze Wasze propozycje dot. "czegos latajacego" sa kuszace ;p. Mysle,ze z latajacych stworzen bylby to sokol albo orzel. Edytowane przez HermionaBlack dnia 26.05.2008 21:53 *** -To bardzo wzruszaj±ce, Severusie -powiedzia³ z powag± Dumbledore. -A wiêc w koñcu dojrza³e¶ do tego, by przejmowaæ siê losem tego ch³opca? -Jego losem? -wykrzykn±³ Snape. -Expecto patronum! [...] -Przez te wszystkie lata?... -Zawsze... |
|
|
|
| Vemyana |
Dodany dnia 14.06.2008 17:42
|
![]() Postów: 252 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 746 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 19.05.08 |
Hmm... jakim animagiem chcia³abym zostaæ? Chyba ptakiem. Fajnie by by³o sobie tak polataæ, co? . Upragniona wolno¶æ. Na pewno nie psem ani kotem. Jako¶ nie lubiê tych zwierz±t [Filemona, bez urazy ;D].
|
|
|
|
| madzia14 |
Dodany dnia 19.06.2008 22:24
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 37 Ranga: Char³ak Data rejestracji: 19.06.08 |
Ja wiele razy siê nad tym zastanawia³am i je¶li mia³by to byæ ssak to pies dok³adnie owczarek niemiecki. Je¶li by³by to ptak to orze³ (jest taki majestatyczny ), ale najbardziej chcia³abym byæ wê¿em a dok³adnie kobr± indyjsk± (jest ¶liczna ). Taki w±¿ wszêdzie siê w¶lizgnie i jako obronê ma jadowite k³y:smilewinkgrin:
|
|
|
|
| Wielki Inkwizytor Hogwartu |
Dodany dnia 16.07.2008 20:35
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 100 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 11.07.08 |
Ja chcia³abym byæ piêknym czarnym koniem albo jednoro¿cem, ale móg³by byæ te¿ feniks. Koniem dlatego, ¿e s± piêkne i naprawdê wyj±tkowe, a feniksem bo mog³abym lataæ. Edytowane przez Wielki Inkwizytor Hogwartu dnia 16.07.2008 20:37 |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 19.07.2008 10:46
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1455 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
No có¿ ja te¿ wiele razy siê zastanawia³em jakim zwierzêciem bym zosta³. Napewno nie ¿adnym ptakiem - wiêkszo¶ci nich siê brzydzê, tak¿e nie koniem, psem, kotem, krow± czy jakim¶ innym domowym zwierzaczkiem. Owady odpadaj±, gryzonie i p³azy te¿ nie. Pozostaj± ryby, ssaki i gady, czyli wszystko co lubiê. Gdybym mia³ wybraæ miêdzy rybami to wybra³bym - Jego = ![]() Gdybym mia³ wybraæ miêdzy ssakami to wybra³bym - Fenka = , lub Wilka = ![]() Gdybym mia³ wybieraæ miêdzy gadami to wybra³bym - Wê¿a oczywi¶cie = ![]() Ale, które z nich bym wybra³ to ju¿ nie wiem. ![]() ¦miercio¿erca Auuuu wilko³aczki auuuu ! DCiemny loch Gor±cy proch Trochê krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
| emigratka |
Dodany dnia 21.07.2008 00:42
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 321 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 20.04.08 |
Chyba najbardziej chcia³abym byæ kotem, bo s± takie tajemnicze i chodz± w³asnymi ¶cie¿kami, bo ceni± sobie niezale¿no¶æ. Poza tym s± bardzo zwinne. Ewentualnie móg³by byæ irbis, bo jest taki ¶liczny i puszysty
|
|
|
|
| majuneczka77 |
Dodany dnia 26.07.2008 09:17
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1289 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2038 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 01.04.07 |
Ja oczywi¶cie chcia³abym byæ Tygrysic±. Bezapelacyjnie. Te zwierzêta s± odwa¿ne, silne i stawiaj± na swoim. Po za tym dominuj±, a ja mam to ju¿ chyba w naturze, nawet je¶li tego bardzo nie chcê. Po za tym nie lubiê innych zwierz±t. Jedynie mo¿e psy, ale przecie¿ s± takie pospolite. Po za tym zobaczyæ Tygryska na ul. Privet Drive, to nic takiego![]() . Mam na imiê Paulina..
![]() Dom: Gryfindor Animag: tygrysica Patronus: lampart Od tchórzostwa ¦lizgonów, kujonostwa Krukonów i niechêci do walki Puchonów chroñ nas Gryffindorze! "Nie obchodzi mnie czyj¶ gniew,p³ynie we mnie moja krew" To normalne zgubiæ siê w biegu, zacznij i¶æ..jeszcze raz..=) "Gdzie skarb wasz tam i serce wasze" "¦mieræ bêdzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony" "--To jest ta dobra strona tego z³ego... a tak d³ugo jej szuka³am -- szepnê³a, a po chwili ju¿ ca³owa³a go tak, jak jeszcze nigdy nie ca³owa³a, a Harry ca³owa³ j±, zapominaj±c o ca³ym ¶wiecie...(...)" Moja ró¿d¿ka: Palma kokosowa- gor±ce wyspy(lubiê ciep³o) W³os tygrysa- jestem odwa¿na, silna, przebieg³a W³ókno kokosowe- wytrzyma³e i trwa³e Ró¿d¿ka jest nasi±kniêta moj± krwi± i rozpuszczonymi w niej ³zami feniksa 7 cali |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 06.05.2013 15:04
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 6 Postów: 1255 Dom: HufflepuffPunkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
To wszystko jest zale¿ne od sytuacji, bo przecie¿ nikt od tak nie zmienia³ siê w animaga. Zamieniali siê tylko wtedy gdy by³o jakie¶ zagro¿enie lub do ukrycia siê albo jeszcze czego¶ innego. Wiêc ja to bym chcia³ umieæ przemieniæ siê w ka¿de zwierze kocham juliettê115 Przez pomy³kê zrobi³em to specjalnie. ![]() Ach, ta £apka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny u¿ytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jeste¶my ¿yrafami, które urodzi³y siê nad przepa¶ci± :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 02.07.2013 14:47
|
![]() Pochwa³y: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Ja bym chcia³a zamieniaæ siê w du¿ego, czarnego psa. Pewnie dlatego, ¿e uwielbiam Syriusza, ale takie zwierze z pewno¶ci± mo¿e szybko biegaæ. Poza tym uwielbiam czworono¿ne, futerkowe zwierzêta, a psy ju¿ w szczególno¶ci ![]() *** Moje wewnêtrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Hufflepuff
Xeri

Slytherin
Ravenclaw

. Upragniona wolno¶æ. Na pewno nie psem ani kotem. Jako¶ nie lubiê tych zwierz±t [Filemona, bez urazy ;D].

Gryffindor