Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Harrych świąt!
22.04.2026 10:29
Dziś mija 19 lat, odkąd mam konto na HPnecie. Coś niebywałego. Urodziny

Potęga Krwistego Steka!
21.04.2026 21:23
Od mojego założenia konta do covidu minęło mniej czasu niż od covidu do teraz Duże oczy

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
HP i ZF - jak przejść...?
Horion
Hejka już chyba wiem w czym problem spróbujcie rzucić na tablice w salonie gryfonów Wirgardium Leviosa i napiszcie czy podziałało:smilewinkgrin:

minimka15
heh to to juz dawno bylo nadal mam 98%:D Karawila pewnie masz racje ja nieopisałam o ptakch bo to zbyt oczywiste nawet w calym hogwarcie tak jest:D
znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne

Martusia95
Co trzeba zrobic dla Snape ?

karawila
Martusia, musisz znaleźć książkę o eliksirach w dziale ksiąg zakazanych. Mniej więcej na końcu sali, po lewej stronie jest regał, który ma prawie puste półki; jest tam tylko jedna książka, właśnie ta, którą szukasz. Podejdź tam i kliknij enter (pojawi się ikonka).
hogsmeade.pl/button/hufflepuff.jpg

Martusia95
A jeszcze jedno ... co trzeba zrobic żeby wejśc do cieplarni ?

karawila
Musisz pomóc Neville'owi zniszczyć roślinę, która blokuje wejście do cieplarni. Będziesz to mogła zrobić dopiero wtedy, kiedy poznasz zaklęcie Incendio (raczej na początku gry).
hogsmeade.pl/button/hufflepuff.jpg

KIBIC81
Mam pytanie na 2 piętrze za drzwiami gdzie wchodzicie do zakl;ęć i uroków macie 2 lampy ( idąc w stronę biblioteki ) Czy udało się wam je zapalić ?? mam 90 % na 2 piętrze i nie wiem co jescze muśzę odkryć. Obraz odkryłem, resztę lamp, wytrzepałem dywany, accio dałem na te plakietki. Co jescze jest do odkrycia ? Z góry dziex za odp.

Horion
może pomożecie za nic nie moge zapalić pochodni na na tym mostku obok rynny???Nie

KIBIC81
Ja też nie mogłem jakoś udało mi się ją zapalić chyba stałem po przeciwnej stronie

Harry Potter487
MAM PROBLEM!!!!czy ktoś wie jak przejść do sowiarni? ciągle colin stoi tam i mówi żebym tam wszedł a ja niewiem jak i mącze się nad tym już kilka miesięcy

KIBIC81
musisz wejść po tych rynnach. Ale najpierw musisz spalić roślinę za pomocą Incendio. Potrzebujesz 4 osób ( Harry , hermiona , Colin i Ron ). Póżniej wchodzisz po scianie i wskakujesz do sowiarni . Więcej masz w poradniku

Martusia95
Ok już tak zrobiłam ;) A teraz inne pytanie ;) Co trzeba dac tej no (zapomniałam jak się nazywa) Tej co stoi w cieplarni ?

sese
Czy może mi ktoś powiedzieć co trzeba robić w Zakonie Feniksa jak już sie ma 76%...
ie co muszę zrobić...

Harry Potter487
dzięki Kibic naprzwde ci dzękujęjezyk

KIBIC81
nmzc. Ja mam 99 % gry juz i dwóch rzeczy nie mogę tylko zrobić złapać znicza w salonie gryfonów i na 2 pietrze zapalić pochodzi za urokami i zaklęciami. Na owym piętrze odkryłem 90 %. Brak mi 30 punktow do konca gry.

Harry Potter487
Czy wie ktoś gdzie są figury do szchów.Bardzo prosze o odpowiedź i z góry dziękuję

KIBIC81
Figury do szachów masz w lochach na 2 pietrze i wielu innych miejscach masz je za takimi jakby to nazwać płachtami muszisz wingarium lewiosa dawac. Masz tez za pajeczyna wtedy dalej incendio.

Gargulce są na dziedzincu, obrona przed czarna magia , wiadukcie, na gorze wybrukowanego dzidzinca , balkonie przy 4 pietrze.

Martusia95
A co trzeba zrobic jak się jest w Zakonie Feniksa ?

Horion
do końca gry musze tylko zapalić tą pochodznie koło rynny na tym wiszącym moście :(

Martusia95
Mam 52% i nie mam pojęcia co dalej robic :/ Kto by mi powiedział ?

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: