Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
HP i ZF - jak przejść...?
|
|
| palec |
Dodany dnia 15.05.2008 14:29
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 249 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.04.08 |
co zrobi jak zrobi się zadanie snape'a to znaczy jak odda mu sie wypracowania prosze napiszcie szybko bo nie wiem co robic |
|
|
|
| M@X |
Dodany dnia 16.05.2008 13:54
|
![]() Postów: 23 Dom: Brak przydziału Punkty: 35 Ranga: Charłak Data rejestracji: 21.04.08 |
Trzeba zdać OWTM'y. Musisz mieszać eliksiry zgodnie z kolorami. To logiczneB)B) Welcome to the Wonderful World of not Knowing What The Hell is Going On ![]() |
|
|
|
| minimka15 |
Dodany dnia 03.06.2008 15:29
|
![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 244 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.08.07 |
Ej co jeszcze można zrobić w salonie gryfonów?: mam znicza gadałam z portretami oprocz chrapiacych przy takim stole... Ksiązki podpaliłam te ksiazki kolo szachistow ruszyłam, w ogiem drewna wrzucilam tablice dwa razy przewrocilam. Szafke kolo wejscia na schody tez ruszylam ... a i nie moge ograc szachistki z biblioteki i nie wiem co jeszcze moge zrobic w opcm znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne
|
|
|
|
| SabinaPotterKhan |
Dodany dnia 07.06.2008 09:55
|
![]() Postów: 22 Dom: Brak przydziału Punkty: 89 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.03.08 |
A właśnie, a gdzie jest ten znicz tego obrazu gracza Quidditcha co jest w salonie Gryffonów ? I gdzie są te gadające gargulce ? bo żadnego znaleźć nie mogę ![]() Aha, i jeszcze gdzie jest ten obraz tej pasterki, bo gadałam z nią, ale jeszcze wtdy nie była mi potrzebna, a teraz nie moge jej znaleźć :/ Edytowane przez SabinaPotterKhan dnia 07.06.2008 11:44 |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 07.06.2008 12:07
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Weźcie najlepiej z tym skończcie - macie poradniki, jest w nich WSZYSTKO!! Jak przejść grę na 100,000 % Widząc waszą bezsilność, uploadowałem specjalnie dla HP net poradniki do wszystkich 5 części HP UWAGA! Do ich otworzenia potrzebny jest np. Adobe Reader, do ściągnięcia w poniższym linku http://dobreprogr...ader+8.1.2 Link do poradników http://rapidshare..._Razor.zip HASŁO!! : RAZOR1911 Instrukcja pobierania : Klikamy na przycisk FREE na dole, następnie czekamy na odmierzenie czasu, wpisujemy kod, i ściągamy ![]() Po ściągnięciu należy rozpakować pliki Upload (C) by RazorBMW Pozwalam na rozpowszechnianie linka do poradników ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
| SabinaPotterKhan |
Dodany dnia 07.06.2008 12:33
|
![]() Postów: 22 Dom: Brak przydziału Punkty: 89 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.03.08 |
One są pewnie po angielsku ? |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 07.06.2008 15:09
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Buahahahahha, portal Gry-OnLine.pl to POLSKI portal który robił te poradniki... trochę oleju w głowie i już wiesz^^ Ściągajcie i jednocześnie pomagajcie mi w uzbieraniu pkt. na konto premium! Poradniki robione przez profesjonalistów :-) W razie problemów - kontakt GG / Xfire/ PW ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
| tomkos6 |
Dodany dnia 07.06.2008 15:31
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 07.06.08 |
kurde oddalem te zadanie Snape'owi.. ale nie chce mi zrobic egzaminu.. kaze mi spadac a zadan nie mam zadnych.. co robic?
|
|
|
|
| minimka15 |
Dodany dnia 08.06.2008 22:24
|
![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 244 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.08.07 |
EJ RAZORBMW ten kod w rapidshare musi być 4cyfrowy lub literowy a ten kod co podaja jest 7. 6 literowy .... znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne
|
|
|
|
| SabinaPotterKhan |
Dodany dnia 09.06.2008 14:08
|
Dobra, ściągam nie musiałam wpisać kodu zobaczymy co z tego będzie ![]() aha, i przepraszam, że post pod postem, ale to forum mi wolno chodzi i nie chciało mi zedytowac poprzedniego edit.działa Edytowane przez SabinaPotterKhan dnia 09.06.2008 14:19 |
|
|
|
| HarryPotterPLL |
Dodany dnia 24.06.2008 08:34
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 13 Ranga: Mugol Data rejestracji: 28.03.08 |
Słuchajcie gdzie jest aparat Colina? bo nie moge go znalezc |
|
|
|
| ThePotter |
Dodany dnia 27.06.2008 15:24
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.06.08 |
Aparat Colina jest na tym dziedzińcu nad colinem musisz wejść po ławce(ją musisz przestawić) tam koło tej rośliny do spalenia.... |
|
|
|
| ThePotter |
Dodany dnia 27.06.2008 15:27
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.06.08 |
A jak dostać hasło do rymującego portretu?? Próbowałem robić tak jak czytałem ale po pasterce ide do tego od volo futurus uns i normalnie mnie przepuszcza ale ten portret z tym gościem co mówił znajdź mnie mówi żebym poszedł do jakiegoś Frącaka.....:confused: |
|
|
|
| Kowal |
Dodany dnia 01.07.2008 16:06
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.07.08 |
Mam pytanie trochę żenujące ale co poradzić?! Jak wyrwać tą piekielną mandragorę!? Próbowałem Vingardium Leviosa na różne sposoby i nic?! To trzeba jakoś specjalnie czy co?:mad:
|
|
|
|
| Pawlikpotter |
Dodany dnia 08.07.2008 10:43
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 1 Ranga: Mugol Data rejestracji: 08.07.08 |
Po pokonaniu malfoya i spółki miałem odnaleźć członków GD po raz kolejny Osoby były na mapie huncwotów Colin - Dać paczki od ministerswa z czekoladkami Dean - Popsuć Zegar Siostry Pattil - Głośniki , Ginny i Luna - Bagna . Gdy rozmawiam z hermioną mówi znajdź pozostałych członków GD a na mapie już nikogo nie ma gdzie oni są ?? Mam 46 % |
|
|
|
| M@X |
Dodany dnia 08.07.2008 15:46
|
![]() Postów: 23 Dom: Brak przydziału Punkty: 35 Ranga: Charłak Data rejestracji: 21.04.08 |
PawlikPotter Zapewne nie zrobiłeś wszystkich bagien, głośników czy cuś .Kowal Chodzi Ci o egzamin u prof. Sprout?? Jeśli tak, podejdź do niej i przejdziecie do pomieszczenia donicami, i tak, użyj Wingardium Leviosa!! Welcome to the Wonderful World of not Knowing What The Hell is Going On ![]() |
|
|
|
| Kowal |
Dodany dnia 08.07.2008 19:46
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.07.08 |
No Sprout już zaliczyłem tylko tej piekielnej mandragory nie mogę wyciągnąć. Jak jest te zadanie ze trzeba znaleźć kwiatki + tą mandragorę. :confused: |
|
|
|
| Daisy |
Dodany dnia 11.07.2008 13:10
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 525 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 08.07.08 |
Przepraszam, ale nie mogę znaleźć Proroka Codziennego dla tego portretu w bibliotece, Mówi, że trzeba iśc do Wielkiej Sali , ale jak tam idę to nie mogę nigdzie znaleźć. Proszę Mógłby mi ktoś pomóc ? |
|
|
|
| Claryn |
Dodany dnia 11.07.2008 17:44
|
![]() Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: -7 Ranga: Irytek Data rejestracji: 10.07.08 |
SabinaPotterKhan napisał/a: Dobra, ściągam nie musiałam wpisać kodu zobaczymy co z tego będzie ![]() Czasami są takie długie kody, trzeba się przyjrzeć tym literom/cyfrom i wpisać te na których są kotki. [wiem, że dawno był ten post pisany:lol:] Edytowane przez Claryn dnia 11.07.2008 17:45 |
|
|
|
| Daisy |
Dodany dnia 11.07.2008 17:59
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 525 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 08.07.08 |
I mam jescze jedno pytanie gdzie jest portret profesora Frąsaka ? |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Hufflepuff