Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Nowa gra o HP
|
|
Septim |
Dodany dnia 06.08.2013 23:15
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 13 Dom: RavenclawPunkty: 208 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 06.08.13 |
Może nie tyle o Harrym Potterze, ale o Hogwarcie. Gdzieś czytałem, że są plany na stworzenie gry gdzie każdy mógłby się wcielić w stworzoną przez siebie postać i mieć własne przygody. Taka gra - dobrze zrobiona i dostępna zarówno na komputery PC jak i na konsole - okazałaby się hitem (według mnie). Co o tym sądzicie i co chcielibyście, żeby się w niej znalazło ? Edytowane przez Xeri dnia 25.02.2014 20:48
|
|
|
|
Alexandra111 |
Dodany dnia 07.08.2013 09:00
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 9 Dom: RavenclawPunkty: 1014 Ranga: Prefekt Naczelny Ravenclawu Data rejestracji: 27.07.13 |
Ja uważam, że to będzie bardzo fajna gra i nie mogę się doczekać, aż ona wejdzie. Ogólnie chciałabym, aby były jakieś akcje u Hagrida i przed jego chatką, oczywiście, żeby można było wejść do dormitorium, a i żeby była historia w zakazanym lesie. Chciałabym też w tej grze spotkać się z nauczycielami i bohaterami "Harry'ego Pottera'', żeby podpowiadali nam jakieś rady. Fajnie by było też spotkać się z Dumbledore'em. Czekam na zapowiedź i myślę, że gra będzie bardzo fajna. Edytowane przez Xeri dnia 25.02.2014 20:49
|
|
|
|
plump_ginewra_17 |
Dodany dnia 07.08.2013 14:41
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 94 Dom: GryffindorPunkty: 2067 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 27.03.13 |
Dla mnie bomba!;D Jak można by było chodzić po zakazanym lesie....do Hagrida, a gabinet Dumbledore'a to już w ogóle Rozmowa z nauczycielami, np. ze Snapem chociażby;p taaaaaaaaak! Mam nadzieję, że gra wyjdzie Zbyt ona piękna, zbyt mądra zarazem, zbyt mądrze piękna, stąd istnym jest głazem.
|
|
|
|
TheWarsaw1920 |
Dodany dnia 03.01.2014 15:26
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 4 Postów: 134 Dom: SlytherinPunkty: 1850 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.06.13 |
Ta gra to by był strzał w dziesiątkę. Ale musiałyby się tam znaleźć wszystkie czary, stworzenia, mikstury, obrazy. Czysto technicznie musieliby odwzorować całe universum HP. "Pamiętajcie o ogrodach - Czy tak trudno być poetą? W żar epoki nie użyczy wam chłodu Żaden schron, żaden beton!" ~ Jonasz Kofta ![]() "Świecie nasz - daj nam, Daj nam wreszcie zgodę, Spokój daj - zgubę weź, Zabierz ją, odprowadź." ~ Marek Grechuta ![]() "Tak nas Panie obdarzasz, wżdy nam zawsze mało - Za nic mamy - co mamy, więcej by się chciało." ~ Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Isabell93 |
Dodany dnia 25.02.2014 20:52
|
![]() Postów: 1 Dom: SlytherinPunkty: 54 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 19.01.14 |
Harry Potter MMORPG jest w tworzeniu za zgodą Warner Brosa Zapraszam na stronę gdzie dowiecie się wiecej oraz znajdziecie link do angielskiego oryginału, gdzie będziecie być może mogli pomóc w tworzeniu gry. W lato ma wyjść pierwszy trailer, można też zostać alfa testerem. Zdecydowanie więcej informacji znajdziecie na forum (klasy postaci, crafting, informacje, jak zostać alfa testerem). http://hpo.enjin.... Szczerze mam nadzieję, że to nie żadne pomówienie biorąc pod uwagę że mają wziąć udział za tydzień w evencie HP w parku HP w Orlando, a za niecały miesiąc ma się pojawić wywiad z producerem. Wszystko wygląda profesjonalnie, oprócz ich oficjalnej strony. Ale nic nie tracimy wierząc ![]() edit. Jako że polska wersja strony została zawieszona podaję linka do angielskiego oryginału dla ciekawych Pojawił się już wywiad z twórcami gry i niedługo ma się pojawić pierwszy krótki gameplay ![]() http://theonlinew...otter.com/ Edytowane przez Xeri dnia 25.02.2014 20:51
|
|
|
|
Hermiona_34 |
Dodany dnia 26.07.2014 12:32
|
![]() Postów: 1 Dom: GryffindorPunkty: 118 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 22.07.14 |
Ja uważam, że to byłby świetny pomysł, gdyby stworzyć naprawdę DOBRĄ grę o Harrym Potterze. Bardzo dużo jest gier o HP, ale nie są kompetentne do gry. Z przykrością twierdzę, że nigdy nie spotkałam fajnej gry o HP. :'
|
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 12.02.2015 19:15
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Byłoby świetnie. Jeszcze żeby można było zaprzyjaźnić się z kimś z bohaterów, mieć wspólne intrygi, plany, zagadki. Bym kupiła takie coś, ale musiałoby być naprawdę dobre - rozbudowany Zamek, Błonia, Las Zakazany etc. Możliwość stworzenia ciekawej postaci, cała oprawa graficzna, wygląd, zachowanie postaci itd. ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Ravenclaw
Gryffindor
Rozmowa z nauczycielami, np. ze Snapem chociażby;p taaaaaaaaak! Mam nadzieję, że gra wyjdzie
Slytherin
Zapraszam na stronę gdzie dowiecie się wiecej oraz znajdziecie link do angielskiego oryginału, gdzie będziecie być może mogli pomóc w tworzeniu gry. W lato ma wyjść pierwszy trailer, można też zostać alfa testerem. Zdecydowanie więcej informacji znajdziecie na forum (klasy postaci, crafting, informacje, jak zostać alfa testerem).