Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Trzy na trzy
|
|
Anciol |
Dodany dnia 26.08.2013 18:08
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
2/3 - OGÓRKI ZE ŚMIETANĄ?! - Nie przepada za sushi - Nie maluje paznokci - Chętnie śpiewa choć nie umie Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Kannui |
Dodany dnia 26.08.2013 20:52
|
![]() Postów: 15 Dom: HufflepuffPunkty: 31 Ranga: Charłak Data rejestracji: 26.08.13 |
2/3- nie lubie śpiewać jak nie umie ^^ -lubi zupki chińskie -nie lubi się uczyć -chętnie chodzi do kina |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 26.08.2013 22:32
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
3/3 D- Ma w pokoju lusterko - Był choć raz w życiu w Bieszczadach - Ma kolczyk(i) Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
luna19 |
Dodany dnia 27.08.2013 00:37
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 30 Dom: SlytherinPunkty: 1227 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 28.07.13 |
2/3 Nie byłam w Bieszczadach. I jeśli liczą się małe lusterka w pokoju, to mam kilka. ![]() - Lubi robić zdjęcia, - Boi się pająków, - Ma blond włosy, "Moja mama zawsze mówiła, że to, co utracimy prędzej, czy później do nas wróci. Chociaż nie zawsze wtedy, kiedy tego chcemy." - Luna Lovegood <3
"Co, polecisz do do swojego tatusia.? I powiesz mu, że jego cudowny synalek, mistrz szlachetnego sportu, boi się brzydkiej różdżki Harr'ego.?" - Harry Potter "Daj spokój, przecież pamiętam, że coś o tym wspominał. Raz... -Albo dwa... -Chwilę temu. -Przez całe lato." - Fred i George Weasley'owie "Granger odejmuję Gryffindorowi pięć punktów za chamskie wyrażanie się o naszej nowej pani dyrektor... Macmillan też pięć bo mi się sprzeciwiasz... Potter pięć bo cię nie lubię... Weasley, koszulka ci wyłazi za to też pięć punktów... Och, zapomniałem, ty Granger jesteś szlamą, za to 10 punktów... - Draco Malfoy Moje ulubione postacie z HP to: Luna Lovegood, Fleur Delacour, Tonks, Fred i George Weasley'owie, Ron Weasley i Draco Malfoy. <3 |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 27.08.2013 13:19
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 170 Dom: HufflepuffPunkty: 1962 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.07.13 |
0/3 ![]() -Jest upośledzona na punkcie Lucjusza Malfoya -Jest Ślizgonem -Nie lubi Harry'ego Pottera (jako osoby) Nie ma to jak śmierciożercy.
![]() Mój blog o dalszych losach dzieci hp: http://dziecihp.blogspot.com/ Zapraszam |
|
|
|
Kannui |
Dodany dnia 27.08.2013 17:12
|
![]() Postów: 15 Dom: HufflepuffPunkty: 31 Ranga: Charłak Data rejestracji: 26.08.13 |
0/3 -Podoba mu się Luna Lovegood -Ma bzika na punkcie Cedrika - gra w koszykówke ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 27.08.2013 23:25
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
1/3 love Luna <3 - lubi jeździć na deskorolce - ma rodzeństwo - jest dobrym biegaczem Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 28.08.2013 12:04
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1380 Dom: SlytherinPunkty: 9223 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
1,5/3 Deskorolki nie mam, a biegaczem byłam dobrym (sprinterką), ale w wakacje się rozleniwiłam i już tak nie bardzo ;c * nałogowo czyta książki * widziała nargle * jadła świniaka ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 28.08.2013 13:50
|
0,5/3 w sumie Lubie książki ale bez przesady ;p- Nudzi go zbieranie grzybów - Nigdy nie wymiotował na imprezie - Ma w pokoju ramki ze zdjęciami przyjaciół Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 28.08.2013 13:59
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
0,5/3 czasami fajnie się zbiera grzyby ![]() - chce skoczyć ze spadochronem - nigdy nie był za granicą - zna dobrze więcej niż jeden język obcy Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 28.08.2013 17:46
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 170 Dom: HufflepuffPunkty: 1962 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.07.13 |
3/3 ^^ - Jest fanem trudnych spraw itp. - Gra w simsy - Cały czas myśli jakby to było być czarodziejem . Nie ma to jak śmierciożercy.
![]() Mój blog o dalszych losach dzieci hp: http://dziecihp.blogspot.com/ Zapraszam |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 28.08.2013 20:40
|
2/3 nigdy nie grałam wsimsy - lubi sobie zdrowo pojeść - czuje się źle w swym ciele - czyta gazety Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 28.08.2013 23:17
|
3/3 - Ma kompleksy odnośnie wyglądu - Nosi bransoletkę - Sądzi, że widział kiedyś ducha Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 29.08.2013 17:56
|
2/3 Nie noszę bransoletek (byłoby to troszkę dziwne ^^) - Chciałby mieć horkruksy - Jest po 20-tce - Jest na min. 5 portalach społecznościowych... Nie ma to jak śmierciożercy.
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 29.08.2013 19:29
|
0/0 - uważa, że dożo waży - nie urodził się tam, gdzie obecnie mieszka - lubi zabawy typu prawda i wyzwanie, butelka Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 29.08.2013 23:23
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
0,5/3 troszkę lubię zabawy w butelkę - bez przegięcia. - Z tabletek przeciwbólowych na głowe, łyka apap. - Często coś go/ją boli. - Chodzi po domu w kapciach. ![]() Julia part smart ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 30.08.2013 12:02
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
2/3, nigdy nie jadam apapu - Ciągle myśli o swojej miłości - Uwielbia Ulkę B. P. - Ma rower ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 31.08.2013 16:37
|
2,25/3 Z tą Ulką, tobym nie przesadzał ![]() -Dałby wszystko żeby być na miejscu hp -Często bierze byle jaki kijek i krzyczy Accio, żeby zobaczyć, czy zadziała. - Uwielbia muzykę z I części hp Nie ma to jak śmierciożercy.
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 31.08.2013 16:48
|
2 na 3 bo nie podnoszę kijków ;p 1. Ma polo Lacoste 2. Pragnie mieć domowego skrzata 3. Zna kogoś kto ma żałosną ksywkę Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 01.09.2013 13:50
|
0/0 - Jest prefektem domu. - Uwielbia kluseczki. - Początkowo chciał być Gryfonem. Nie ma to jak śmierciożercy.
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Ravenclaw

Hufflepuff
D
luna19
Slytherin

Lubie książki ale bez przesady ;p