Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Foto - zwierzaki
|
|
fullmoon |
Dodany dnia 19.01.2015 17:05
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 3 Postów: 692 Dom: GryffindorPunkty: 12854 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 26.11.14 |
Mój królik, niby czyj ![]() Felek, Feluś, Felicław, jak kto woli Ma dopiero rok, zdjęcia jakoś z maja i wakacji. Nie zmienił się zbytnio, więc tego ![]() https://pbs.twimg....jpg:large https://pbs.twimg...AAjnW6.jpg https://pbs.twimg....jpg:large W wakacje zostawiłam go na chwilę na dworze. Oto co zobaczyłam, gdy wróciłam :https://pbs.twimg....jpg:large Zapewne mój królik to tak naprawdę animag, który czyta Zakon Feniksa kiedy nie widzę ![]() Dodałabym zdjęcia, ale coś mi szwankuje, więc musicie zadowolić się linkami ~ W Hogwarcie ~ Elizabeth Robertson pani Prefekt Naczelna i pałkarka dryżyny Gryfonów ![]() ![]() |
|
|
|
Nedelle |
Dodany dnia 28.01.2015 19:48
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 2 Postów: 1086 Dom: HufflepuffPunkty: 11317 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 26.08.14 |
Mam zaszczyt przedstawić Wam moją najukochańszą, najwspanialszą świnkę morską, jaką kiedykolwiek widziałam, która nazywa się Frużelina: http://pl.tinypic...MksgC6bSM9 Hic sunt leones "Z pokojem wspólnym Ravenclaw była taka fanowska teoria, że uczniowie starszych roczników mają tak bardzo gdzieś te zagadki (bo chcą po prostu wejść do siebie, czy po coś jak mówiliście), że odpowiadają na nie na olewkę. Przykładowo: - Co ma wspólnego budzik i wiosło? - Obu tych rzeczy nie powinno się wsadzać sobie w du... - No.... w sumie racja. A pierwszoroczni patrzą wtedy na nich ze zgrozą i traktują jak bohaterów "Jesteśmy winni Szeregowemu przeprosiny. Szkoda, że nie pieniądze! Co to jest? Błyszczy i jest niepokojąco duże! Na pierwszy rzut oka to krystaliczny węgiel. Wynik oddziaływania ciśnienia i wysokiej temperatury. Kowalski! W prostych żołnierskich słowach! Inaczej najlepszy przyjaciel kobiety. Paralizator? Life's a piece of shit When you look at it Life's a laugh and death's a joke, it's true You'll see it's all a show Keep 'em laughin' as you go Just remember that the last laugh is on you ![]() Cóż za draka, jaka farsa Knedel nam odwala dansa Sznejp aż oczy swe przeciera. gdy do niego ta dociera. Kluska bierze Sznejpa w tany Slughorn cały uhahahany Zaraz z nimi tańczyć chce a to wszystko sen, hehe - SQ <3 ![]() Knedlu! Orędowniku Klusek! ty jesteś jak zdrowie. Ile Cię trzeba wielbić, ta Kluska się dowie, Co w Twą niełaskę wpadnie. Dziś wielkość Twą i chwałę Widzę i opisuję, bo mam nadzieję, że literkę dostanę! |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 28.01.2015 20:09
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Jaka słodka! Kochane są mordy (znaczy świnki), ile ma już? Wygląda młodo dorosło Ładne ubarwienie sierści Łobuziara? ![]() |
|
|
|
Rose Lancaster |
Dodany dnia 28.01.2015 20:11
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 80 Dom: SlytherinPunkty: 2124 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 01.01.15 |
Przedstawiam wam "prawie" mojego psa wabi się Nero Jeśli się uda to później wstawię mojego c:
|
|
|
|
Nedelle |
Dodany dnia 28.01.2015 20:16
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 2 Postów: 1086 Dom: HufflepuffPunkty: 11317 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 26.08.14 |
Wygląda młodo dorosło Ładne ubarwienie sierści Łobuziara? ![]() No właśnie nie, jest taka słodka! Ciekawostką jest, że gdy położyłam ją na trawę w ogródku (lato wtedy było ) skubnęła jedno źdźbło i wskoczyła mi na nogi, potem na ramię i zaczęła lizać. Tak w sumie, ciągle mnie liże. Gdy wyjechałam na obóz, mama musiała dać jej do klatki mój mundurek, tak za mną tęskniła! Co do wieku, mama kupiła ją, gdy miała 5 tygodni, taki prezent na Święta Bożego Narodzenia 2013 Czyli ma około 2 lata, jeśli się nie mylę Hic sunt leones "Z pokojem wspólnym Ravenclaw była taka fanowska teoria, że uczniowie starszych roczników mają tak bardzo gdzieś te zagadki (bo chcą po prostu wejść do siebie, czy po coś jak mówiliście), że odpowiadają na nie na olewkę. Przykładowo: - Co ma wspólnego budzik i wiosło? - Obu tych rzeczy nie powinno się wsadzać sobie w du... - No.... w sumie racja. A pierwszoroczni patrzą wtedy na nich ze zgrozą i traktują jak bohaterów "Jesteśmy winni Szeregowemu przeprosiny. Szkoda, że nie pieniądze! Co to jest? Błyszczy i jest niepokojąco duże! Na pierwszy rzut oka to krystaliczny węgiel. Wynik oddziaływania ciśnienia i wysokiej temperatury. Kowalski! W prostych żołnierskich słowach! Inaczej najlepszy przyjaciel kobiety. Paralizator? Life's a piece of shit When you look at it Life's a laugh and death's a joke, it's true You'll see it's all a show Keep 'em laughin' as you go Just remember that the last laugh is on you ![]() Cóż za draka, jaka farsa Knedel nam odwala dansa Sznejp aż oczy swe przeciera. gdy do niego ta dociera. Kluska bierze Sznejpa w tany Slughorn cały uhahahany Zaraz z nimi tańczyć chce a to wszystko sen, hehe - SQ <3 ![]() Knedlu! Orędowniku Klusek! ty jesteś jak zdrowie. Ile Cię trzeba wielbić, ta Kluska się dowie, Co w Twą niełaskę wpadnie. Dziś wielkość Twą i chwałę Widzę i opisuję, bo mam nadzieję, że literkę dostanę! |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 28.01.2015 20:52
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Nedelle napisał(a): Gdy wyjechałam na obóz, mama musiała dać jej do klatki mój mundurek, tak za mną tęskniła! OOOO to bardzo związana jest z Tobą Towarzyska bestia, ja miałam kiedyś świnki, a potem przestałam mieć małe zwierzaki... Kochana jest, one są mega przyjazne, chociaż ja miałam jedną po przejściach to gryzła, zestresowana cała czas... Ehh ale przeżyła swoje, więc się jej nie dziwiłam.Super że ta Twoja jest taka kochaśna ![]() Ja to miałam chomika co lubił mnie lizać. też był z niego oryginał. Nero to mieszaniec? Bo wygląda na sporą domieszkę Niemca ![]() |
|
|
|
Rose Lancaster |
Dodany dnia 28.01.2015 21:43
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 80 Dom: SlytherinPunkty: 2124 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 01.01.15 |
Tak na dobrą sprawę to wszyscy twierdzą, że nie jest mieszańcem, ale jak dla mnie to raczej rasowy on nie jest.. Ale rzeczywiście dużoo ma z Owczarka Niemieckiego
|
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 28.01.2015 22:51
|
Krzyżówką jakąś jest, bo widać że ma w genach z Owczarka, ale po samych uszach widzę że rasowiec nie. Musiałby mieć rodowód na rasowego. poza tym co tam papierek, psiak się liczy. ![]() |
|
|
|
Rose Lancaster |
Dodany dnia 29.01.2015 15:41
|
No to prawdę przez cały czas ma takie uszko, co już sugeruję, że rasowy nie jest, ale masz rację rodowód to tylko w sumie do niczego potrzebny papierek, dla którego niektórzy zrobili by wszystko :c... No, ale cóż grunt, że można zawsze się do niego przytulić, pobawić itp.
|
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 29.01.2015 18:35
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Więc oto moja mordeczka![]() ![]() Cudowna jest ![]() hej |
|
|
|
Rose Lancaster |
Dodany dnia 29.01.2015 20:19
|
Ojejku jaka słodka Jak się nazywa? Od dawna ją masz? + śliczne kolory, pewnie masz z niej pociechę
|
|
|
|
Neterin |
Dodany dnia 20.02.2015 19:23
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 270 Dom: SlytherinPunkty: 6381 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 09.09.14 |
Dziś zostałem właścicielem małej suczki - Kory.![]() Zdjęcie nie najlepsze, ale utrzymanie jej w bezruchu choć na moment graniczy z cudem ![]() ![]() |
|
|
|
_raven_ |
Dodany dnia 20.02.2015 21:51
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 432 Dom: HufflepuffPunkty: 3314 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 11.04.13 |
A to też wrzucę swoje zwierzątko, póki mam. Bo niedługo nie będę mieć. To jest Ryan: ![]() Ryan mieszkał we Wrocławiu, w akwarium mojej siostry, ale był niegrzeczny i za karę przyjechał na wieś i zamieszkał w kuli miał dwie żony, z których jedną zamordował, drugą popodżerał, a jak zaczął skubać ogony welonów, to się siostra wkurzyła i go eksmitowała. No, ale Ryan jest teraz nieszczęśliwy, ma depresję, jest mu ciasno i zimno (powinien mieć chyba 29 stopni, a ma... no, sporo mniej). Jako że znajomy podrzucił pomysł, jak wyeliminować jego agresywne zachowanie, Ryan prawdopodobnie wróci do swojego starego domu przy następnej wizycie siostry. ![]() #FinoAllaFine *** But I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell am I doing here? I don't belong here. *** ![]() ![]() ![]() WAVE GOODBYE, WISH ME WELL I've become something else Something else, something else, it's just this world |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 29.07.2015 15:24
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
To ja od ok. tygodnia posiadam świnkę morską imieniem Letty ;D Ma około 4-6 tygodni, kupiłam ją w zeszły wtorek w sklepie zoologicznym. Jest bardzo nieśmiała i strachliwa, ale mam nadzieję, że będzie lepiej i się do mnie przekona. ;> ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 29.07.2015 15:50
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Śliczna jest *o* A teraz poznajcie moje zwierzaczki: ![]() To jest Onufry. Onufry wypadł spod jednego z paneli, którymi obity jest mój dom. Chciałam go złapać, ale uciekł, zdążył jednak uzyskać imię. Czasem lata sobie wieczorem lub w nocy wokół domu lub stodoły. ![]() To jest Frania. Frania jest ropuchą, która przychodzi pod mój dom regularnie co najmniej raz w miesiącu począwszy od kwietnia, skończywszy na październiku. Wnioskując po tym, że przychodzi od kilku dobrych lat, może to być jej dziecko. Frania jest bardzo sympatyczną ropusią. Integruje się z resztą moich zwierzaków. No i nigdy nie ucieka, jak się do niej podejdzie. ![]() Oto Brutus. Brutus ma 3 lata i jest małym upierdliwym pieskiem. Lubi głównie włóczyć się do wsi oddalonej o 4 kilometry od mojego domu razem ze swoją zgrają. Gdy już zdarzy się, że siedzi przy domu (bo wraca podkulawiony i liże rany), uskutecznia hobby, którym jest szczekanie na wszystko, co się porusza, uciekanie przed tym, lub chowanie się za mną i szczekanie. Lubi spać, a przez sen chrapie. Do tego jego sen jest tak mocny, że można przyjść i go ukraść, a on się nie kapnie. ![]() Barney to mój drugi kot, który przetrwał co najmniej rok. Miał cztery lata, gdy wyszedł i nie wrócił ponad miesiąc temu. Przyjacielski kot, który łasił się tylko do członków mojej rodziny, a przed innymi ludźmi uciekał. Jego znakiem rozpoznawczym było mruczenie jak mały traktor, łaszenie się i kładzenie swojego futrzastego "ja" na moich zeszytach, zwłaszcza od chemii i biologii. Został spisany na straty i już chyba nie wróci ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 26.08.2015 08:50
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Poszłam sobie wczoraj sprawdzić coś na budowie a tam Rudy - Długi Kot, haha.![]() Mój drugi kot - Gloria, przyniosła dzisiaj z pola mysz i bawiła się nią w jadalni. Mama była przerażona a ja myślałam, że ten sierściuch w końcu ją zje, ale nie, ta mysz jej uciekła i siedzi pod zlewem w kuchni Pozdro! ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 26.08.2015 08:52
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Poszłam sobie wczoraj sprawdzić coś na budowie a tam Rudy - Długi Kot, haha.![]() Mój drugi kot - Gloria, przyniosła dzisiaj z pola mysz i bawiła się nią w jadalni. Mama była przerażona a ja myślałam, że ten sierściuch w końcu ją zje, ale nie, ta mysz jej uciekła i siedzi pod zlewem w kuchni Pozdro! ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
BlueAri |
Dodany dnia 26.08.2015 10:59
|
![]() Postów: 83 Dom: RavenclawPunkty: 417 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 16.08.15 |
A oto mój pies - Arvena. To jest wprawdzie stare zdjęcie ![]() https://instagram...liwia_szul (Nie wiem, czy z ig się otworzy) [center]Przysięgam uroczyście, że knuję coś niedobrego A może w Ravenclawie Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie. ![]() ![]() ![]() Idź tam, gdzie prowadzi cię serce, inaczej utracisz wszystko ![]() Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale la drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko. Kto czyta książki, żyje podwójnie. Koniec psot [/center] |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 26.08.2015 13:12
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Rudy długi kot mi się podoba Psy się, aż tak nie zmieniają Mój kot Drakkul https://instagram...vengerberg Kotka Figa: https://instagram...vengerberg I Mesi https://instagram...vengerberg Edytowane przez Anciol dnia 26.08.2015 13:18
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
ania potter |
Dodany dnia 26.08.2015 18:23
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 1163 Dom: SlytherinPunkty: 10153 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 17.04.14 |
Jeden z moich 6 kotów ![]() Rudzielec ![]() ![]() http://oi58.tinyp...h746mx.jpg lights will guide you home and ignite your bones and i will try to fix you w Hogwarcie możecie mnie znaleźć jako Anne Leishale ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Gryffindor

Hufflepuff
"

Slytherin

Musiałby mieć rodowód na rasowego.