Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Czego najbardziej zazdrościcie Chłopcu który przeżył?
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 26.12.2015 01:15
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Pytanie jak w temacie. Czy jest coś czego zazdrościcie Harryemu? A jeśli tak to dlaczego? Bo mimo wszystko chłopak nie był fuksiarzem. Miewał szczęście, ale stracił wiele osób. Czy jest taka rzecz, która mogłaby być Waszym obiektem pożądania, a jest w zasięgu Harry'ego? ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 29.12.2015 19:37
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Ja w sumie chyba niczego mu nie zazdroszczę. Miał śmiertelnego wroga, który polował na niego za każdym razem, wielu też go szczerze nienawidziło. Stracił masę przyjaciół i znajomych, był sierotą, Dursleyowie nim pomiatali... Jak już miałbym czegoś "zazdrościć", to oddanych, lojalnych i kochających przyjaciół. Takich, którzy byli gotowi nawet dla niego poświęcić życie. No i może jeszcze Błyskawicy ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Rose Lancaster |
Dodany dnia 29.12.2015 20:15
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 80 Dom: SlytherinPunkty: 2124 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 01.01.15 |
Ja osobiście zazdroszczę mu woli walki. Tego, że mimo przeciwności losu nie poddawał się, bo wiem iż będąc na jego miejscu niejedna osoba nie wytrzymałaby i się poddała. No i oczywiście przyjaciół na dobre i złe |
|
|
|
-lavender- |
Dodany dnia 30.12.2015 10:53
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 519 Dom: RavenclawPunkty: 12414 Ranga: Mistrz Expelliarmusa Data rejestracji: 20.06.13 |
Ja najbardziej mu zazdroszczę przyjaciół, którzy byli gotowi oddać za niego życie. Cały czas walczyli przy jego boku nawet kiedy wiedzieli, że mogą wtedy zginąć. Taki przyjaciel to naprawdę prawdziwy skarb. ![]() Life is better when you dance. ![]() And if the music is good you dance. ![]() Never too tired for it. ![]() ![]() W Hogwarcie Josephine Davis - klik! ![]() Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. ![]() W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() My body is like a rum chocolate souffle. If I don't warm it up right, it doesn't rise. ![]() Did you know that dolphins are just gay sharks? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MissMagic |
Dodany dnia 30.12.2015 12:36
|
![]() Postów: 5 Dom: SlytherinPunkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.12.15 |
Ja osobiście zazdroszczę mu jedynie świetnych przyjaciół, odwagi i chęci dążenia do celu. Tylko tego, ponieważ dzieciństwo miał okropne, musiał się zmierzyć z wieloma przeciwnościami solu żeby dokonać niemożliwego. |
|
|
|
Nedelle |
Dodany dnia 30.12.2015 13:05
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 2 Postów: 1086 Dom: HufflepuffPunkty: 11317 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 26.08.14 |
Akurat próbuję się wyzbyć odczuwania zazdrości, haha. Ogólnie to nie chciałabym być Harrym - gdybym nim była, światem rządził by Voldemort, bo mi by się tyłka z kanapy nie chciało zbytnio ruszyć, taka niemiła prawda. Albo walcząc z nim potknęłabym się. Więc jedyne, czego mu zazdroszczę to zielone oczyska, moje są takie brzydkie , przyjaciół mam wspaniałych, więc nie mam potrzeby mu ich zazdrościć ;d Hic sunt leones "Z pokojem wspólnym Ravenclaw była taka fanowska teoria, że uczniowie starszych roczników mają tak bardzo gdzieś te zagadki (bo chcą po prostu wejść do siebie, czy po coś jak mówiliście), że odpowiadają na nie na olewkę. Przykładowo: - Co ma wspólnego budzik i wiosło? - Obu tych rzeczy nie powinno się wsadzać sobie w du... - No.... w sumie racja. A pierwszoroczni patrzą wtedy na nich ze zgrozą i traktują jak bohaterów "Jesteśmy winni Szeregowemu przeprosiny. Szkoda, że nie pieniądze! Co to jest? Błyszczy i jest niepokojąco duże! Na pierwszy rzut oka to krystaliczny węgiel. Wynik oddziaływania ciśnienia i wysokiej temperatury. Kowalski! W prostych żołnierskich słowach! Inaczej najlepszy przyjaciel kobiety. Paralizator? Life's a piece of shit When you look at it Life's a laugh and death's a joke, it's true You'll see it's all a show Keep 'em laughin' as you go Just remember that the last laugh is on you ![]() Cóż za draka, jaka farsa Knedel nam odwala dansa Sznejp aż oczy swe przeciera. gdy do niego ta dociera. Kluska bierze Sznejpa w tany Slughorn cały uhahahany Zaraz z nimi tańczyć chce a to wszystko sen, hehe - SQ <3 ![]() Knedlu! Orędowniku Klusek! ty jesteś jak zdrowie. Ile Cię trzeba wielbić, ta Kluska się dowie, Co w Twą niełaskę wpadnie. Dziś wielkość Twą i chwałę Widzę i opisuję, bo mam nadzieję, że literkę dostanę! |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 30.12.2015 13:47
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Zazdroszczę Harry'emu przyjaciół, nie dość, że miał dwóch, to jeszcze takich wiernych i pomocnych No i tego, że nie był jakoś szczególnie nieśmiały. Zazdroszczę mu też koloru oczu, uwielbiam zielone, a ja mam takie zielono-niebiesko-szare, nawet nie da się jednoznacznie ich określić... Chociaż w sumie się da. Są mieszane. ;-; Edytowane przez Liliana2194 dnia 26.05.2022 12:45
![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 07.05.2016 22:02
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Nie ma czego zazdrościć, całe życie trwał w niepewności. Śmierć bliskich mu osób, Voldemort. Ale jest jedna rzecz... Przyjaciele, wsparcie. I to nie byle jacy przyjaciele. Harry miał szczęście, że znalazł tyle wspaniałych ludzi, którzy zawsze byli przy nim, wierni i pełni zrozumienia. U mnie, chyba nie ma ani jednej takiej osoby, która wskoczyła by za mną w ogień (prócz rodziców, chyba). To jest to, czego mu zazdroszczę. Nie sława, nie potęga ale przyjaciele, na których zawsze i wszędzie mógł liczyć Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Elizabeth_ |
Dodany dnia 07.05.2016 22:20
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 5 Postów: 850 Dom: SlytherinPunkty: 12302 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 23.05.15 |
Ja mu zazdroszczę po prostu tego, że jest czarodziejem. To najfajniejsze, co tylko może być. Jego życie nigdy nie było łatwe, ale mimo wszystko fakt, że jest czarodziejem zmienił wszystko w jego życiu na lepsze. Poznał ludzi przyjaznych sobie, zdobył przyjaciół. To wszystko dzięki magii. Ucałowanka dla Elki. Niech moc Sznejpa będzie z Tobą! ~ Sam Quest
Noszę z dumą ![]() Totalnie Zielona W swoim podpisie wita Was Elizabeth Lili Prince-Baudelaire. Oda do Elizabeth by Sam Quest (trzymajcie się mocno) Elizabeth, Ty jesteś jak zdrowie, Jak mocno można kochać ten tylko się dowie Kto wie, jak Wielbisz Zielony i Snarry lub Drarry O zgrozo też Lucarry! Uwielbiasz czytać o Harrym Co rodzic ma dzieci i myślisz sobie O rety! Niestety nie każdy miał okazję W blasku twej chwały się tarzać, Jak koty które ubóstwiasz Po szafach twoich skakać. Lecz wiedz o najlepsza, że Chociaż pisać nie umiem, To wierzę, że mój wiersz, Nie zniknie nigdy w tłumie. - Harry, mam ci coś ważnego do powiedzenia, nie wiem jak zareagujesz... - Dumbledore odchrząknął. - Harry - profesor Snape jest twoim ojcem. - Naprawdę? - Nie. Ale zawalasz Eliksiry. Postaraj się pracować nieco sumienniej, dobrze? Fanfik którego imienia nie wolno wymawiać ![]() ![]() ![]() Siedzi w gabinecie! - wyrzucił z siebie Harry z wyraźnym niesmakiem. - Dlaczego? Nie powinien być teraz na lekcjach? - A to łobuz - podsumował Ron. - Co on robi w swoim własnym gabinecie? Trylogia Draco by Cassandra Clare Piszę: Dziesięć lat trudniej [1/10] Historia Pewnych Ślizgonów [2/12] Hogwart po północy [wstrzymane] Momenty z życia Snape'a w trzech aktach [10/10] Słowniczek x Harry [2/4] Pojednanie [3/12] Sprawa to jasna, że Puchar Domów Najlepiej wygląda w rękach Ślizgonów Why do you think I'm calling you? Just to say hello? Hello sick people. ![]() It's my own gallery of Gregory House: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Why I love him so much? ![]() ![]() Gregory House in black&white ![]() Three truths in life: ![]() ![]() ![]() ![]() Fanka snarry, lucarry, drarry, mpreg, severitusów & SmH. Harry spojrzał na niego zirytowany. - Następnym razem, gdy prześpię się z twoim ojcem, poinformuję cię o tym - wypluł i niemal natychmiast tego pożałował, bo Draco spojrzał na niego w czystym szoku. - Nie chcę z tobą o tym rozmawiać - dodał pospiesznie, czując narastającą panikę. - Masz brata. Jest bezpieczny. Teraz jest was trzech, gratuluję. Nas jest pięcioro, przyzwyczaj się do tej matematyki. Powinności by euphoria814 Zerknął w dół i ujrzał medalion. Spojrzał na Toma, znów stojącego przed nim, i uniósł brew. - Dobrze na tobie wygląda. - Tylko tyle powiedział Tom, nim z powrotem usiadł. Harry popatrzył na niego z niedowierzaniem. Chwilę później zaczął chichotać. - Wkrótce będę miał więcej kawałków twojej duszy, niż ty sam - zażartował. - Nie mogły trafić w lepsze ręce. Takiej odpowiedzi się nie spodziewał. - Bardziej służę jako cel do ćwiczeń - mruknął Barty, patrząc na Harry'ego z czułością w oczach, na wskutek czego Tom musiał zacisnąć zęby. Absolutnie gardził tym, jak jego śmierciożerca był blisko Harry'ego. Jednak wiedział, że nie mógł nic na to poradzić. Przynajmniej na razie. Barty podniósł wzrok i ich oczy się spotkały. Tom zobaczył w nich wszystko, czego potrzebował. Jego śmierciożerca się nie wycofa. A on nie zmusi go do poddania. Złośliwy uśmiech wypłynął na jego usta i ponownie spojrzał na Harry'ego. Chłopak będzie jego. Poza nim, nikt nie był wystarczająco dobry dla Harry'ego. To było takie proste. Syn Śmierci by Little.Miss.Xanda Dziesiąty Severus spojrzał na Harry'ego spod uniesionych brwi, z niechętnym podziwem. - Dostałeś Wybitny z Eliksirów na SUMach? Harry uśmiechnął się radośnie. - Dałem egzaminatorowi autograf. Snape jęknął. Jedenaście razy by Horcerxhexer Severus Snape. Being a hero doesn't always mean being a saint. ![]() |
|
|
|
Margaret Black |
Dodany dnia 08.05.2016 09:24
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: RavenclawPunkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Naprawdę jest dużo rzeczy, których można mu zazdrościć. Po pierwsze jest czarodziejem. Piekielnie bogatym czarodziejem. Ma wspaniałych, wiernych przyjaciół. Jest nieprawdopodobnym wręcz szczęściarzem. Może nie aż tak wybitnym uczniem, ale czarodziejem na pewno. Nie brak mu odwagi. I na koniec, najważniejsze. Ma zielone oczy. Tak bardzo chciałabym mieć zielone oczy "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
|
blad logiczny |
Dodany dnia 08.05.2016 11:47
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 525 Dom: RavenclawPunkty: 10701 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 13.12.14 |
Tylko przyjaciół, bo tak naprawdę to nie ma czego mu zazdrościć. Miał ciężkie i zwariowane życie i jeszcze, w dzieciństwie musiał się użerać z Dursleyami. Może jeszcze tego, że trafił na rodzinę Weasley'ów, która mu trochę zastąpiła jego własną. Oczywiście też przyjaźni z Hagridem dzięki temu miał gdzie się udać, kiedy już miał wszystkiego dosyć, w szkole. Przypominam, że nie jest to dział Gry i Zabawy, więc obowiązują 3 pełne linijki. - Szakal Edytowane przez blad logiczny dnia 26.02.2017 18:17
Błąd mam zawsze przed sobą.
Wszelkie błędy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubię kuzynów. Uważam, że należy wypędzić błendy z pustymi do puszczy. |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 02.08.2016 02:30
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 510 Dom: GryffindorPunkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Najbardziej zazdroszczę mu tych wszystkich niezapomnianych przygód jakie przeżył w swoim życiu i tego, że miał okazję grać w meczach quidditcha
|
|
|
|
potterekking |
Dodany dnia 27.11.2016 16:46
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: GryffindorPunkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Ja mu niczego nie zazdroszczę, bo zazdrość to negatywna cecha. Mogę tylko powiedzieć, że też chciałbym być takim świetnym czarodziejem jak on, o ile by istniała magia![]() Nie mogę powiedzieć, że mu zazdroszczę, może on jest lepszy w czymś odemnie, ale ja jestem lepszy niż on w czymś innym. Taka oto filozofia
|
|
|
|
Elsa |
Dodany dnia 27.11.2016 20:54
|
![]() Postów: 25 Dom: HufflepuffPunkty: 767 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 05.11.16 |
Chyba najbardziej zazdroszczę mu przyjaciół
|
|
|
|
olusinka |
Dodany dnia 28.11.2016 08:37
|
![]() Postów: 28 Dom: SlytherinPunkty: 428 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 13.11.16 |
Poza górą złota w banku jedyne czego mu zazdroszczę to przyjaciele. Ciężko w prawdziwym życiu znaleźć kogoś tak oddanego jak Ron i Hermiona |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 26.02.2017 17:42
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Ja Harry'emu zazdroszczę świata czarodziejów do którego należał. Że umiał czarować, że uczył się magii w Hogwarcie, że chodził na kremowe piwo do Trzech Miotel, że mógł latać na miotle i sporzadzac eliksiry
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Gryffindor

Slytherin