Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Twoja Twarz Brzmi Znajomo
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 18.04.2016 22:27
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Program, w którym ludzie, którzy kochają muzykę zmieniają się w prawdziwe legendy muzyki i disco polo. Jurorzy są nawet mili i fajni. Na razie w skład jurorów wchodzą: Małgorzata Walewska, Bartek Kasprzykowski, Katarzyna Skrzynecka, Paweł Królikowski. Program fajny lecz nadawany późno. Jak jest u Was lubicie ten program? |
|
|
|
Margaret Black |
Dodany dnia 19.04.2016 11:17
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: RavenclawPunkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Oczywiście, że go oglądam (od czasu, do czasu), ale nie czekam z niecierpliwością na każdy odcinek. Zazwyczaj gdy emitują powtórkę, a ja nie mam co robić, to oglądam. Pomysł może i dobry (trochę dziwnie byłoby przed każdym odcinkiem robić operację plastyczną), ale pomimo to jury wydaje mi się niesprawiedliwe. Wygląda to tak, jak w każdym "talent show" dla dzieci. W tym przypadku jednak panuje zasada: "on jest sławny, więc nie możemy go zbytnio skrytykować". Najlepiej jest gdy oczywiście wykonują znane mi piosenki, z teledyskami, które oglądałam, bo w innym wypadku trudno o sprawiedliwą ocenę. Zazwyczaj jednak występy są udane (sama nigdy nie zaśpiewałabym tak dobrze). No i oczywiście sama nazwa programu: "Twoja twarz brzmi znajomo" jest genialna (chociaż to akurat nie jest zasługa polskich producentów) "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 19.04.2016 15:48
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Obejrzałem kilka odcinków I edycji, ale zupełnie do mnie nie trafił ten program. Tego typu w ogóle od jakiegoś czasu mnie nie interesują, więc po prostu ich nie oglądam. Dla mnie to nie ma w nim nic nadzwyczajnego (ściągnięty z Hiszpanii jak coś);p Pamiętam jak jakaś tam aktorka miała zaśpiewać jak Louis Armstrong, i się na czarno pomalowała, i mi jakiegoś bohatera horroru przypominała, no ale mniejsza z tym Zaśpiewała jednak ładnie, i jury było na tak, choć chyba bardziej byli pod wrażeniem tej charakteryzacji a nie wykonania. Mnie tego typu show już nudzą, bo ja zakończyłem przygodę ze śpiewającymi aktorami na programie Jak oni śpiewają ; ) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Seferyn Collotye |
Dodany dnia 19.04.2016 16:07
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 7 Postów: 1060 Dom: RavenclawPunkty: 19293 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 20.04.10 |
"Kocham, kocham, kocham!", jakby powiedziała Kora. Bardzo mi się podoba, ale chyba głównie ze względu na świetną pracę wszystkich charakteryzatorów, stylistów i całej reszty ekipy technicznej. Polska edycja nie jest pod tym względem najlepsza, bo na przykład Rosjanie mają - według mnie - najzdolniejszych charakteryzatorów i uczestnicy wyglądają tam genialnie. A co do samego pomysłu, to uważam, że jest bardzo ciekawy i udany. Niektóre wykonania rzeczywiście lepiej przemilczeć, ale sporo mi się podoba i chętnie się ich słucha i ogląda, szczególnie utwory, które znam i lubię. Ogólnie oceniam na plus i raczej polecam osobom, które jeszcze nie widziały, aczkolwiek pierwsze edycje były chyba nieco ciekawsze... Witaj, przybyszu, w przedsionku mojego umysłu, lecz strzeż się! Dla tych, którzy zagubią się w jego zakamarkach, nie ma ratunku. Przekraczaj więc jego bramy na własną odpowiedzialność. ![]() Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light... ![]() Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real? ![]() Praca na rzecz HPnetu: listopad - grudzień 2011 - moderator grudzień 2011 - listopad 2014 - administrator lipiec 2016 - luty 2017 - administrator techniczny ![]() Studnia przeznaczenia W studni przeznaczenia Na wysokim szczycie Pośród bezistocia Błyszczą gwiezdne oczy ![]() W studni przeznaczenia Dźwięczą bezustannie Echa próśb i modlitw Smętne treny wiatru ![]() W studni przeznaczenia Świecą wraz z księżycem Srebrnych monet stosy Puste zabobony W studni przeznaczenia Woda krwawi złotem Diament krzesi ogień Srebrem tętnią żyły ![]() W studni przeznaczenia Iskrzą się marzenia Myśli jak kryształy Krzyczą z bezsilności ![]() W studni przeznaczenia Plączą się warkocze Zdobne pantofelki Słychać jęk cierpienia ![]() ![]() Hall of Fame "I'd really like to be in closer contact with life. I'm a little too distant, I guess. I like to place myself outside." Yves Saint Laurent ![]() "I don't care if people I admire criticize me because their opinion is valuable to me." Karl Lagerfeld ![]() |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 19.04.2016 16:23
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Moja matka ten program uwielbia, a ja obejrzę sobie od biedy, jak nic ciekawszego nie mam do roboty Nic szczególnego, moim zdaniem. Większości tych "artystów" nie znam, czasem przewinie się jakaś znajoma twarz, jak np. teraz Ola Szwed, ale ja ją pamiętam jeszcze z Rodziny Zastępczej, nie wiem czy teraz w ogóle gdzieś się udziela, taki sobie program dla zapomnianych celebrytów trochę ^ ^ ale podoba mi się, że wygrane z odcinków przekazywane są na cele charytatywne.oh i jury jest nieco irytujące, może oprócz Walewskiej. Komentarzy Skrzyneckiej i Królikowskiego słuchać się nie da masakra "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

Ravenclaw

Gryffindor

Lossiril
Slytherin