Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Książkowe promocje
|
|
gne |
Dodany dnia 12.04.2016 15:27
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Wpadłam na pomysł takiego tematu, ponieważ właśnie kupiliśmy sobie z Sefem kilka książek po bardzo przystępnych cenach i mamy z tego powodu ujar. Chyba nie muszę tłumaczyć, że każda nowa książka na półce to powód do szczęścia, a jak jeszcze kosztowała tyle co nic, to czego chcieć do szczęścia więcej <3 Więc ten oto temat będzie do dzielenia się informacjami o różnych internetowych promocjach. Czym taniej tym lepiej. #1 W tej chwili na stronie internetowej wydawnictwa znak jest promocja na 100 tytułów po 9,90 zł każdy. Wystarczy wejść przez link podany w poście. https://web.faceb...=3&theater Osobiście uważam, że szału nie ma, ale każdy ma inne gusta i być może znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo DZISIAJ obowiązuje darmowa dostawa. Mam nadzieję, że znajdą się osoby które będą się tu dzielić informacjami i linkami.
|
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.04.2016 21:47
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Oj, cudowny pomysł i chociaż osobiście zawsze wolałam księgarnie to czasem coś zamówie onlajn. A przy okazji księgarń polecam TAK CZYTAM, mają oddziały w kilku miastach, a można bardzo tanio kupić nowe książki, może nie czołowe bestsellery, ale też nie brakuje znanych nazwisk, zresztą bardzo szeroki asortyment więc polecam ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 12.04.2016 21:49
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Internetowe księgarnie w zasadzie non stop oferują jakieś promocje, wyprzedaże i inne bajery. Do tej pory nie udało mi się pobić tego cudownego rekordu, gdy za 90 zł kupiłam 5 książek z bonito <3 to było piękne. Matras ma taką politykę, że jeżeli zamieścisz na ich stronie recenzję książki, to dostajesz kod rabatowy. Polecam dyskont książkowy Aros (chyba ta sama firma co bonito), można naprawdę oszczędzić (przykład - książkę z ceną nadrukowaną 50 zł, kupiłam za 33, inna kosztowała 59 zł, ja zapłaciłam też około 30) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 12.04.2016 21:55
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Ja niezmiennie polecam nieprzeczytane.pl bo jest najtaniej i już. Praktycznie takie same ceny są jeszcze na aros.pl i dadada.pl i właśnie od tych trzech księgarni zawsze zaczynam poszukiwania.Edit. Mam problem. Chciałam kupić książkę "Wilk stepowy", ale NIGDZIE JEJ NIE MA. Co ja mam robić. Może znacie jakieś miejsca, o których nie mam pojęcia. Co gorsze, jak sprawdzałam na allegro, to używane egzemplarze chodzą po kosmicznych cenach D: ![]() |
|
|
|
Seferyn Collotye |
Dodany dnia 13.04.2016 21:49
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 7 Postów: 1060 Dom: RavenclawPunkty: 19293 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 20.04.10 |
Aros.pl obchodzi teraz swoje piąte urodziny, w związku z czym proponuje 35% zniżki na cały asortyment. Może traficie na coś ciekawego. Ja już nawet nie ryzykuję i nie przeglądam, bo znowu coś mi się spodoba, a nie mam już ani funduszy, ani miejsca na nowe książki... Witaj, przybyszu, w przedsionku mojego umysłu, lecz strzeż się! Dla tych, którzy zagubią się w jego zakamarkach, nie ma ratunku. Przekraczaj więc jego bramy na własną odpowiedzialność. ![]() Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light... ![]() Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real? ![]() Praca na rzecz HPnetu: listopad - grudzień 2011 - moderator grudzień 2011 - listopad 2014 - administrator lipiec 2016 - luty 2017 - administrator techniczny ![]() Studnia przeznaczenia W studni przeznaczenia Na wysokim szczycie Pośród bezistocia Błyszczą gwiezdne oczy ![]() W studni przeznaczenia Dźwięczą bezustannie Echa próśb i modlitw Smętne treny wiatru ![]() W studni przeznaczenia Świecą wraz z księżycem Srebrnych monet stosy Puste zabobony W studni przeznaczenia Woda krwawi złotem Diament krzesi ogień Srebrem tętnią żyły ![]() W studni przeznaczenia Iskrzą się marzenia Myśli jak kryształy Krzyczą z bezsilności ![]() W studni przeznaczenia Plączą się warkocze Zdobne pantofelki Słychać jęk cierpienia ![]() ![]() Hall of Fame "I'd really like to be in closer contact with life. I'm a little too distant, I guess. I like to place myself outside." Yves Saint Laurent ![]() "I don't care if people I admire criticize me because their opinion is valuable to me." Karl Lagerfeld ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 13.04.2016 22:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
To może ja inaczej zapytam - znacie jakieś miejsce w sieci, gdzie mogłabym kupić książki po angielsku i NIE zbankrutować? Np. Harry'ego Pottera właśnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Seferyn Collotye |
Dodany dnia 13.04.2016 23:42
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 7 Postów: 1060 Dom: RavenclawPunkty: 19293 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 20.04.10 |
Cóż, nie jest to z pewnością najtańsze rozwiązanie, ale ja zazwyczaj kupuję książki obcojęzyczne na bookcity.pl - ceny mają, powiedzmy, znośne i duży asortyment. Na niektóre pozycje trzeba czasami poczekać, bo sprowadzają z danego kraju, ale wydaje mi się, że to łatwiejsze od szukania tych książek na stronach typu eBay czy Amazon... Zamawiałem już u nich kilka tytułów, byłem też w ich księgarni stacjonarnej i jestem zdecydowanie zadowolony z dotychczasowych doświadczeń. Witaj, przybyszu, w przedsionku mojego umysłu, lecz strzeż się! Dla tych, którzy zagubią się w jego zakamarkach, nie ma ratunku. Przekraczaj więc jego bramy na własną odpowiedzialność. ![]() Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light... ![]() Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real? ![]() Praca na rzecz HPnetu: listopad - grudzień 2011 - moderator grudzień 2011 - listopad 2014 - administrator lipiec 2016 - luty 2017 - administrator techniczny ![]() Studnia przeznaczenia W studni przeznaczenia Na wysokim szczycie Pośród bezistocia Błyszczą gwiezdne oczy ![]() W studni przeznaczenia Dźwięczą bezustannie Echa próśb i modlitw Smętne treny wiatru ![]() W studni przeznaczenia Świecą wraz z księżycem Srebrnych monet stosy Puste zabobony W studni przeznaczenia Woda krwawi złotem Diament krzesi ogień Srebrem tętnią żyły ![]() W studni przeznaczenia Iskrzą się marzenia Myśli jak kryształy Krzyczą z bezsilności ![]() W studni przeznaczenia Plączą się warkocze Zdobne pantofelki Słychać jęk cierpienia ![]() ![]() Hall of Fame "I'd really like to be in closer contact with life. I'm a little too distant, I guess. I like to place myself outside." Yves Saint Laurent ![]() "I don't care if people I admire criticize me because their opinion is valuable to me." Karl Lagerfeld ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 22.04.2016 08:49
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Aros.pl obchodzi teraz swoje piąte urodziny, w związku z czym proponuje 35% zniżki na cały asortyment. Ja chcę polecić, bo właśnie przedwczoraj kupiłam sobie na promocji książkę i wyobraźcie sobie, że jeszcze tego samego dnia dostałam sms, że książka jest spakowana i poszła do wysyłki, a dzisiaj rano mogę ją już odebrać (w kiosku ruchu, bo taką opcję wybrałam). Jestem zachwycona, mało kiedy tak szybko dostaję informacje i to jeszcze rzeczywiście sms, a nie na email ;D Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 22.04.2016 12:19
|
W empiku jest teraz promocja, na którą długo czekałam - 3 w cenie 2. Jestem ogromną przeciwniczką empiku i wygórowanych cen jakie tam mają, ale dostałam kartę prezentową za 50 zł, więc czekałam na taką okazję, by móc ją jak najlepiej wykorzystać. Promocja trwa od dzisiaj do soboty (chyba włącznie z sobotą, ale nie mam pewności). Z okazji tego, że mam do wydania nie moje 50 zł postanowiłam wrzucić sobie do empikowego schowka książki wśród których wybiorę najbardziej optymalną kombinację. Wyszło tego 10 sztuk. Przy okazji postanowiłam dla porównania sprawdzić ile zapłaciłabym za te 10 książek przez internet. EMPIK 340 zł* NIEPRZECZYTANE 248,50 zł + 4 zł przesyłka do kiosku *jest to cena przy zamówieniu przez internet, czyli opcja która wychodzi o około 6% taniej niż kupując w salonie. Wychodzi około 90 złotych różnicy. Średnio 9 zł zaoszczędzone na każdej książce. A za 9 zł to już sobie można 3 piwa kupić, albo iść na pizze ze znajomymi. Podsumowując EMPIK SSIE. Serio, nie kupujcie u nich, bo to strata pieniędzy. Chyba że jest jakaś wyjątkowo atrakcyjna promocja, ale podejrzewam że nawet z taką promocją jak 3 za 2 i tak wychodzi się na to samo co w dyskontach bez promocji D: Ja chcę polecić, bo właśnie przedwczoraj kupiłam sobie na promocji książkę i wyobraźcie sobie, że jeszcze tego samego dnia dostałam sms, że książka jest spakowana i poszła do wysyłki, a dzisiaj rano mogę ją już odebrać (w kiosku ruchu, bo taką opcję wybrałam). Jestem zachwycona, mało kiedy tak szybko dostaję informacje i to jeszcze rzeczywiście sms, a nie na email ;D Też tak zawsze robię. ;D Odbiór w kiosku to super sprawa, a smsy przychodziły mi ze wszystkich księgarni, w których zamawiałam. Dodatkowo można śledzić status przesyłki w necie. Bardzo podoba mi się jak to wszystko działa. Edytowane przez gne dnia 22.04.2016 12:27
![]() |
|
|
|
Seferyn Collotye |
Dodany dnia 23.04.2016 10:41
|
Uwaga, uwaga. Tylko dzisiaj, z okazji Światowego Dnia Książki, Wydawnictwo Czarne daje aż 50% na cały asortyment. Jeśli ktoś czyta Czarną Serię i nie zdążył jej skompletować, to być może jest to ospowiednia okazja. Witaj, przybyszu, w przedsionku mojego umysłu, lecz strzeż się! Dla tych, którzy zagubią się w jego zakamarkach, nie ma ratunku. Przekraczaj więc jego bramy na własną odpowiedzialność. ![]() Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light... ![]() Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real? ![]() Praca na rzecz HPnetu: listopad - grudzień 2011 - moderator grudzień 2011 - listopad 2014 - administrator lipiec 2016 - luty 2017 - administrator techniczny ![]() Studnia przeznaczenia W studni przeznaczenia Na wysokim szczycie Pośród bezistocia Błyszczą gwiezdne oczy ![]() W studni przeznaczenia Dźwięczą bezustannie Echa próśb i modlitw Smętne treny wiatru ![]() W studni przeznaczenia Świecą wraz z księżycem Srebrnych monet stosy Puste zabobony W studni przeznaczenia Woda krwawi złotem Diament krzesi ogień Srebrem tętnią żyły ![]() W studni przeznaczenia Iskrzą się marzenia Myśli jak kryształy Krzyczą z bezsilności ![]() W studni przeznaczenia Plączą się warkocze Zdobne pantofelki Słychać jęk cierpienia ![]() ![]() Hall of Fame "I'd really like to be in closer contact with life. I'm a little too distant, I guess. I like to place myself outside." Yves Saint Laurent ![]() "I don't care if people I admire criticize me because their opinion is valuable to me." Karl Lagerfeld ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 23.04.2016 13:48
|
Pjona, gne, za hejtowanie empiku. Kiedyś wydawało mi się to jedyne miejsce, w którym można kupić książkę, no i dlatego kupowałam je tak rzadko. Potem palnęłam się w głowę wielkim młotem i zaczęłam szukać bardziej sensownych opcji. Empik to śmietnisko z drogimi pierdołami. Nie tylko książki, ale też np. gry - taka karciana kosztuje w Empiku 170, a w necie można znaleźć za 50... nie żartuję. Do tego dochodzi paskudne traktowanie pracowników, no i ogólnie nie kupuję tam już od paru lat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

Christina

Ravenclaw

Ja już nawet nie ryzykuję i nie przeglądam, bo znowu coś mi się spodoba, a nie mam już ani funduszy, ani miejsca na nowe książki... 

Slytherin