Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Z kim chcieliby¶cie pój¶æ na bal bo¿onarodzeniowy?
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 31.12.2015 22:52
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Tak Bogiem a prawd±, to nigdy w ¿yciu siê nad tym nie zastanawia³em. Pewnie dlatego, ¿e nie bardzo przepadam za wszelkiego rodzaju tanecznymi imprezami, dyskotekami i temu podobnymi. Nie znoszê tañczyæ, tzn. nie umiem w ogóle . Dlatego tak mêcz± mnie wesela... Bo od sto³u siê rzadko wstaje ;p Je¿eli jednak ju¿ jakim¶ cudem mia³bym i¶æ na ten Bal Bo¿onarodzeniowy , to chyba z... Hermion± Granger. Inteligentna, bystra, sympatyczna. Mog³aby i nawet non stop o tej swoje Wszy nawijaæ, byle tylko nie zachcia³o jej siê tañczyæ ;p ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Inga Clinton |
Dodany dnia 07.01.2016 08:47
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 6 Postów: 835 Dom: SlytherinPunkty: 7802 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 08.02.15 |
Po przeczytaniu Proroka postanowi³am odnale¼æ ten temat. Mam go! To wracaj±c do tematu. Umiem tañczyæ ¶rednio na je¿a... Potrzebny by³ by dobry tancerz . Poza tym, nienawidzê nuudnych imprez. Potrzebny by by³ kto¶, z kim mog³abym siê po¶miaæ. Czyli rudzielce s± zajêci. To najlepiej by by³o jakbym posz³a sama, albo w ogóle nie posz³a . |
|
|
|
blad logiczny |
Dodany dnia 07.01.2016 16:59
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 525 Dom: RavenclawPunkty: 10701 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 13.12.14 |
Oto jest pytanie. Nie odpowiem na nie . Z prostej przyczyny, bo tak naprawdê to ile znamy osób z po¶ród uczniów ? To znaczy co¶ o nich wiemy. G³ównie tych co byli, w Gwardii Dumbledora, czyli 39 osobach lub tych co grali, w quidditcha. Czêsto s± to te same osoby. O ¦lizgonach jeszcze mniej, z wyj±tkiem kilkorga. Wcale mnie nie dziwi, ¿e by³y wymieniane ci±gle te same osoby. B³±d mam zawsze przed sob±.
Wszelkie b³êdy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubiê kuzynów. Uwa¿am, ¿e nale¿y wypêdziæ b³endy z pustymi do puszczy. |
|
|
|
Rue Riddle |
Dodany dnia 01.06.2017 20:21
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 10 Postów: 990 Dom: RavenclawPunkty: 11291 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
Ka¿dy kto mnie zna to wie ¿e chcia³abym pój¶æ z Draco W sumie to te¿ nawet wynika z mojego podpisu![]() Draco jest taki... W moim typie Na zewn±trz gruboskórny i sarkastyczny, zawsze wie co powiedzieæ a w ¶rodku wra¿liwy, trochê s³aby, tchórzliwy i potrafi siê otworzyæ przed kim¶ komu ufa. Ogólnie to jestem pewna ¿e by¶my siê ¶wietnie dogadali S±dzê te¿ ¿e jak m³ody Malfoy chce to potrafi byæ zabawny i mo¿na z nim mi³o spêdziæ czas Sen te¿ jest bardzo warto¶ciowy, a na pewno bardziej ni¿ edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna ¿e w Hogwarcie trafi³abym Slytherinu. Szczerze jednak mówi±c, jestem hybryd±, mianowicie Krugonk± ![]() Wprowadzi³am emotkê " " zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowa³o, ale i tak jestem z tego dumna )Moja HPnetowa twórczo¶æ Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiñski Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdzia³y. Moja seria o pocz±tkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdzia³. Moje drabble o... A zreszt± sami siê przekonajcie ![]() Artyku³y: Patriotycznie, czyli artyku³ o Ravenclawie. Ten artyku³ o Wiktorze Krumie pisa³am razem z Lork± - pozdro! A w tym wydaniu Proroka odpowiada³am za rozrywkê W tym te¿ ;pA tu s± takie (nie)mi³e rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzê tu nie dla punktów, tylko aby z tob± pogadaæ ~ potterkking Oczywi¶cie, ¿e to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chocia¿ ja tam ubóstwiam twoj± trytonkê i twierdzê, ¿e jest najpiêkniejsza ~ Bad wolf Witaj ksiê¿niczko rozrywki ~ Prorok Niecodzienny Biorê przyk³ad z najlepszych (czyt. Ciebie) ~ AdersYooo Mówi³am Ci kiedy¶, ¿e mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, mi³a kulka puchu ~ ulka_black_potterOna jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciêtych ripost, to z ni± wszystko mo¿liwe ~ Bad wolfJeste¶ ¶wietn± mêsk± postaci± ~ Angelina JohnsonUwa¿aj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny stra¿nik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha )Rue na w³adcê Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba ju¿ widzê kto bêdzie mia³ Hogwardzkiego Awardsa ~ Roksolana Delakur(Nie mia³am) ![]() Ale wiesz co? lubiê Ciê za ten Twój nieogar ~ gordian119S± tacy ludzie, którym siê nie odmawia, a ty jeste¶ jedn± z takowych ~ Roksolana DelakurAwwww <3 jeste¶ jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to siê zadzia³o, ¿eby kto¶ poprawia³ Rue Riddle ~ BumSzakalakaJeste¶ tak wyrodna, ¿e ciotka Petunia ju¿ bardziej kocha³a Harry'ego ni¿ ty swoje dzieci ~ MorfinGauntI mistrzowski tekst Adersa: Jak mo¿na nie piæ, jak tu wchodzisz. Ja tego na trze¼wo nie zniosê... ~ AdersYoooA oto niezbity dowód na moj± fajow± fajowato¶æ i ¶mieszno¶æ ![]() - Uwielbiam Ciê - Za co? - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black A to jest po prostu ¶mieszne Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrra¶ny. Taki ponury i nieociosany, mêski... zostaw kluchê Neville'a i bierz Bu³gara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na z³± drogê... mo¿e bêd± z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dziêki, ulka ![]() - Pff, Krukoni s± wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest ³atwa do wo³ania ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krañcu Polski reaguje ~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybli¼niaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa D³oñ (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Mo¿e kiedy¶ te¿ tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 02.06.2017 10:53
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
Te¿ uwa¿am, ¿e znamy zbyt ma³o uczniów by stwierdziæ z kim chcia³oby siê pój¶æ na bal. Chyba posz³abym sama i tañczy³abym z ka¿dym po trochu A je¶li ju¿ musia³abym kogo¶ wybraæ to my¶lê, ¿e z Fredem lub Georgem bym siê nie nudzi³a. Wybra³abym wiêc jednego z nich, niech bêdzie Fred. A mo¿e w Beaxbatons jest jaki¶ uczeñ godny uwagi? No có¿, nie znamy ich wiêc trudno mi powiedzieæ. Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 03.06.2017 09:43
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Wybór do¶æ du¿y, ale Hogwart ma tylu uczniów, ¿e nie wszystkich da siê znaæ na tyle. Ale chyba ja osobi¶cie posz³a bym z Fredem albo z Georgem. Pa³am wielk± sympati± do tych bli¼niaków i my¶lê, ¿e mia³a bym wtedy genialne wspomnienia. Mo¿e jeszcze wkrêcili by mnie w jaki¶ ¿art ''A ja Ciebie zaklnê w ¿ywy kamieñ! I bêd± Ciê czciæ w Republice Nowego Przyl±dka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 12.06.2017 06:02
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Je¿eli nie braliby¶my pod uwagê lat, z pewno¶ci± wybra³abym Syriusza Blacka lub Remusa Lupina. Uwielbiam tê dwójkê i jestem pewna, ¿e mieliby¶my mnóstwo tematów do rozmów i ¶miechów. Zauwa¿y³am, ¿e wiêkszo¶æ z dziewcz±t wybra³a bli¼niaków. Ja szczerze mówi±c nie by³abym specjalnie uradowana, bêd±c zaproszona przez jednego z nich. Uwielbiam Freda i Georga, jednak ta dwójka lubi byæ w centrum uwagi co mnie ca³kowicie odrzuca Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Zgredziak |
Dodany dnia 22.05.2021 14:45
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 17 Dom: GryffindorPunkty: 749 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 21.04.21 |
Ja chyba poszed³bym z Hermion± Hermi to fajna i sympatyczna dziewczyna, rozkrêci³bym j± na Balu Bo¿onarodzeniowym tak ¿e zabawa by³aby przednia Do tego gdyby na Balu by³ alkohol to ju¿ w ogóle Hermi mia³aby tak± zabawê której do koñca ¿ycia by nie zapomnia³a oczywi¶cie w pozytywnym tego s³owa znaczeniu, dla Hermi kultura musia³aby byæ oczywi¶cie Zabawi³bym siê z Herm± tak ¿e ta noc by³aby najlepsz± noc± w naszym ¿yciu, postaraliby¶my siê na balu o tytu³ króla i królowej oraz szaleliby¶my a¿ do bia³ego rana na parkiecie Ten bal na pewno by³by dla Hermiony niesamowity i niezapomniany Lubiê imprezy i lubiê siê na nich dobrze bawiæ, zawsze to ja je rozkrêcam i sprawiam ¿e zabawa jest zabaw± Bal Bo¿onarodzeniowy by³by kolejn± fajn± imprezk± na której ja i Hermiona by¶my ¶wietnie siê bawili
|
|
|
|
Hanix082 |
Dodany dnia 22.05.2021 15:56
|
![]() Postów: 51 Dom: SlytherinPunkty: 368 Ranga: Najsprytniejszy wsród ¦lizgonów Data rejestracji: 24.03.21 |
Ja posz³a bym z Draco, poniewa¿ my¶lê, ¿e dla osoby, która jest dla niego urocza, troskliwa i mi³a (ja taka jestem jak kto¶ jest taki dla mnie) on by by³ dla niej taki sam wiêc by by³ mi³y. Przystojny to on jest i to BARDZO. My¶lê, ¿e z nim zabawa by³a do samego rana, tañce, rozmowa, ¶miech. To moje wyobra¿enia Draco tej dobrej strony. To dla tego bym z nim posz³a na bal.
|
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 24.05.2021 12:49
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
Hanix, muszê Ciê zmartwiæ, niestety to ja posz³abym z Draco na bal. Uwa¿am, ¿e jego postaæ w filmie mia³a najpiêkniejszy ¿ó³ty, ulizany kolor blondu na ¶wiecie i po prostu idealnie komponowa³oby siê to z moimi w³osami na parkiecie. Jestem wredna i z³o¶liwa oraz sprytna oraz ubieram siê na zielono ¿eby wygl±daæ jak ¦lizgonka jak on, wiêc idealnie do siebie pasujemy. xoxo p.s. mieszkam w lochach jak mój Draco. DRACkULA 4 ever! (lub drackulka jak kto woli) ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Hanix082 |
Dodany dnia 24.05.2021 13:25
|
![]() Postów: 51 Dom: SlytherinPunkty: 368 Ranga: Najsprytniejszy wsród ¦lizgonów Data rejestracji: 24.03.21 |
Niestety Ulka masz nazwisko Potter w±tpiê, ¿eby Dracze poszed³ ze zdrajczyni± krwi na bal. Ja równie¿ jestem z³o¶liw±, wredn±, narcystyczn±, egoistyczn± dziewczyn±, a nie dopisa³am, ¿e du¿o osób siê mnie boi i jestem liderem. Ubieram siê na zielono i czarno. Ja jestem w Slytherinie, a ty jak widzê w Hufflepuff przykro mi ale to ja posz³abym z Draco na bal i to ja bardziej do niego pasujê nawet ci, z którymi siê nie lubiê tak mówi±. P.S. Wymiatam na parkiecie. |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 24.05.2021 13:35
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
Ja przeczyta³am HP 22 razy (mo¿e 20...) wiêc znam lepiej Draco i my¶lê, ¿e nawet z moim potterowym nazwiskiem wola³by i¶æ ze mn± na bal, serio... My¶lê, ¿e Draco nie lubi liderek, tylko takie szare myszki ja ja, które sta³by u jego boku i g³adzi³y po czuprynie. ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Hanix082 |
Dodany dnia 24.05.2021 13:56
|
Oj kochana mylisz siê! Draco woli liderki, a nie szare myszki, które nie potrafi± powiedzieæ czego¶ publicznie. Poza tym to, ¿e jestem liderk± to nie znaczy, ¿e nie jestem wra¿liw±, troszcz±c± siê o dziewczyn±. Kiedy mia³am ch³opaka troszczy³am siê o niego i zawsze mia³am go na uwadze(taki dodatek, ¿e z nim zerwa³am, bo zacz±³ mnie wykorzystywaæ i od tamtej pory ju¿ siê nie da mnie wykorzystaæ). Ja na pewno dla Draco wst±pi³a bym w grona ¦miercio¿erców z troski i pomocy dla niego. Znam seriê Harry Potter jak w³asn± kieszeñ mam nawet k±cik do tej serii przeznaczona, a planujê kupiæ szafê. P.S. G³adzi³a bym równie¿ go po tej piêknej, platynowej czuprynie. |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 24.05.2021 14:24
|
Trochê mnie zabola³o, ¿e nazywasz mnie szara myszka, chocia¿ mnie nie znasz... Sama o sobie mogê tak mówiæ ale gorzej jak inni to robi±... Ja bym nie wst±pi³a do grona Smierciozercow. Oni siê podobno nie myj± zbyt czêsto, sama Ale to Carrow mówi³a o tym w 6. czê¶ci. My¶lê, ¿e ja po prostu sprowadzi³abym go na dobr± drogê. Nie chcia³abym byæ brudask± jak reszta Smierciozercow. Poza tym sama ju¿ nie wiem czy chcia³abym i¶æ z nim na ten bal... Przypomnia³o mi siê, ¿e on lubi dziewczyny o twarzy mopsa (Pansy Parkinson). No nie wiem, nie wiem. ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Hanix082 |
Dodany dnia 24.05.2021 14:46
|
Sorry nie chcia³am ciê uraziæ co do tej szarej myszki ale my¶la³am, ¿e jak sama to stwierdzasz to mo¿na tak powiedzieæ. Ja t± dramê raczej bra³am jako bekê. Co do Parkinson siê zgadzam nie lubiê jej. To, ¿e siê niby nie myjê jest k³amstwem i te¿ mnie to trochê zabola³o ale gdyby¶ mnie w rzeczywisto¶ci zobaczy³a, to by¶ o tym nie wiedzia³a, bo ja dobrze ukrywam ból. Ja szybko z ch³opaków nie rezygnujê(chyba, ¿e stwierdzê, ¿e s± g³upi i nie zas³uguj± na mnie). Przypominam, ¿e Draco nie wyszed³ za Pansy i nawet jej nie kocha³. Proponujê zakoñczyæ dramê tylko dla tego, ¿e nie chcê siê z kim¶ wyk³ócaæ kto ma takie same zainteresowania i ma dobry gust. |
|
|
|
| Kosmadeus |
Dodany dnia 10.08.2021 13:29
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 12 Ranga: Mugol Data rejestracji: 19.05.21 |
Oczywi¶cie, ¿ê z Hermion± :-) |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

Inga Clinton
Slytherin

Ravenclaw
. Z prostej przyczyny, bo tak naprawdê to ile znamy osób z po¶ród uczniów ? To znaczy co¶ o nich wiemy. G³ównie tych co byli, w Gwardii Dumbledora, czyli 39 osobach lub tych co grali, w quidditcha. Czêsto s± to te same osoby. O ¦lizgonach jeszcze mniej, z wyj±tkiem kilkorga. Wcale mnie nie dziwi, ¿e by³y wymieniane ci±gle te same osoby. 
" zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb 

~ 
~

Hermi to fajna i sympatyczna dziewczyna, rozkrêci³bym j± na Balu Bo¿onarodzeniowym tak ¿e zabawa by³aby przednia
Hufflepuff