Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Paringi
|
|
Katsushi111 |
Dodany dnia 18.01.2018 12:40
|
![]() Postów: 29 Dom: GryffindorPunkty: 212 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 17.01.18 |
Nie mam nic przeciwko niekanonicznym pairingom, są gusta i guściki. Dramione nie shipuję, tak jak ktoś wyżej napisał, nie trawię tego bo Draco obrażał i poniżał Hermionę... Ogółem mam spory problem z shipowaniem Harry'ego z jakąkolwiek postacią, a jeśli chodzi o moje ulubione shipy, to są to Flintwood (najlepsza para rivals-to-lovers) i Hucey. |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 18.01.2018 12:50
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Ogółem mam spory problem z shipowaniem Harry'ego z jakąkolwiek postacią, a jeśli chodzi o moje ulubione shipy, to są to Flintwood (najlepsza para rivals-to-lovers) i Hucey. 'Flintwood' to podejrzewam, że yaoi? Nigdy nie trafiłam na to szczerze mówiąc : D. A co to 'Hucey'? Dramione nie shipuję, tak jak ktoś wyżej napisał, nie trawię tego bo Draco obrażał i poniżał Hermionę... A ja zawsze lubiłam ten parring, właśnie chyba ze względu na te dzielące ich różnice, w końcu "kto się czubi, ten się lubi". Także Hermiona mi przeokropnie pasuje do Draco, ale może to przez moje mroczne fantazje xD. Najbardziej nie trawie tych beznadziejnych kanonicznych parringów - głównie Ron - Hermiona BLEH. Pamiętam, że gdzieś czytałam, że nawet Jo żałuje tego wątku. >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Katsushi111 |
Dodany dnia 18.01.2018 12:55
|
![]() Postów: 29 Dom: GryffindorPunkty: 212 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 17.01.18 |
Sarahis napisał(a): Ogółem mam spory problem z shipowaniem Harry'ego z jakąkolwiek postacią, a jeśli chodzi o moje ulubione shipy, to są to Flintwood (najlepsza para rivals-to-lovers) i Hucey. 'Flintwood' to podejrzewam, że yaoi? Nigdy nie trafiłam na to szczerze mówiąc : D. A co to 'Hucey'? Dramione nie shipuję, tak jak ktoś wyżej napisał, nie trawię tego bo Draco obrażał i poniżał Hermionę... A ja zawsze lubiłam ten parring, właśnie chyba ze względu na te dzielące ich różnice, w końcu "kto się czubi, ten się lubi". Także Hermiona mi przeokropnie pasuje do Draco, ale może to przez moje mroczne fantazje xD. Najbardziej nie trawie tych beznadziejnych kanonicznych parringów - głównie Ron - Hermiona BLEH. Pamiętam, że gdzieś czytałam, że nawet Jo żałuje tego wątku. Flintwood to geje, yep. A Hucey to Terence Higgs x Adrian Pucey. Co do Dramione to tak jak napisałam, są gusta i guściki. Whale, oil, beef, hooked! I swear upon the holy book, The only 'craic' you'll get is a slap in the ear, Whale, oil, beef, hooked! I'll up & burst yer filthy mug, If you draw one more shamrock in me beer! ![]() Są tylko dwa powody do zmartwień: albo jesteś zdrów albo chory. Jeśliś zdrów, nie ma się co o martwić. Jeśli chory są dwa powody do zmartwień: albo wyzdrowiejesz, albo umrzesz. Jeśli wyzdrowiejesz, nie ma się co o martwić. Jeśli umrzesz, są tylko dwa powody do zmartwień: albo pójdziesz do nieba, albo do piekła. Jeśli pójdziesz do nieba, nie ma się co o martwić. Jeżeli do piekła, będziesz tak zajęty witaniem się z kumplami, że nie będziesz miał czasu żeby się martwić. To po co się martwić? ![]() MyAnimeList: https://myanimelist.net/animelist/Suck_my_f00t Wattpad: https://www.wattpad.com/user/Vestanaros Postać w Hogwarcie: Noah Ambrose ![]() |
|
|
|
DziecinnyRysownik |
Dodany dnia 18.01.2018 18:59
|
![]() Postów: 76 Dom: SlytherinPunkty: 2020 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 28.09.17 |
Co do dziwnych shipów-polecam sprawdzić tą stronę: (https://fanlore.o...ring_Names). Na tamtej liście można znaleźć takie "perełki", jak Snagrid (Snape x Hagrid), Volginny (Tom Riddle x Ginny), Snockhart (Snape x Lockhart)Lucjusz Malfoy i Artur Weasley czy Bellatrix x Ginny . nic
|
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 18.01.2018 20:55
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Volginny (Tom Riddle x Ginny) O matko! To byłoby super. Najlepiej oczywiście jakby Ginny miała tam już te 17 lat, a Voldemort ją jakimś cudem po zniszczeniu dziennika nadal nawiedzał jako 'duch' i by się zakochali <3. Nie wiem czemu nigdy na to nie wpadłam . Edit. Już wiem, szukałam ff z tym paringiem i nie jest łatwo :/. Ale Tomione znalazłam (Tom Riddle/Hermione Granger) ![]() Snagrid (Snape x Hagrid) WHAAAAT Kto to czyta?! >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Nehemia |
Dodany dnia 20.01.2018 11:38
|
![]() Postów: 20 Dom: HufflepuffPunkty: 711 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 20.01.18 |
Uwielbiam paringi tworzone przez fanów. Sama właściwie nie wiem dlaczego, zawsze miałam jakieś inne wyobrażenie kto i z kim powinien być niż Rowling (oczywiście nie mam nic przeciwko tym które one stworzyła, jednak mam pewien niedosyt). Co do twórczości fanów w tym temacie...cóż jeśli mam gorszy nastrój, to zawsze wyszukuję jakieś perełki i mi lepiej Chociaż ze Snagridem się jeszcze nie spotkałam. Co do tych, które czytam najchętniej, to uwielbiam Blinny całym serduszkiem Dramione, Pansy z Nevillem (nie znam nazwy na ten paring )
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Gryffindor
Slytherin

Hufflepuff