Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Mafia 6.0.
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 27.03.2020 22:11
|
![]() Pochwa³y: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
![]() Dnia 27 marca 2020 roku niebo spad³o nam na g³owê, a ¶wiat sta³ siê najgorszym koszmarem. Miasto spustoszone przez zamieszki, zniszczone i rozdarte sta³o siê wspólnym wiêzieniem. Magiczna bariera obejmuje sw± elektryczno¶ci± ca³y obszar, na którym HPnetowiczom przysz³o ¿yæ razem. Ludzie rozdarci pomiêdzy dobrem a z³em - w³adz± demokratyczn± a mafi± - zastraszani, zdruzgotani i niepewni dzia³añ musz± jako¶ prze¿yæ. Walki o ¿ywno¶æ i wodê s± ju¿ codzienno¶ci±. Puste domy skrywaj± w piwnicach dr¿±cych o ¿ycie u¿ytkowników. Jednak sytuacja jest oczywista. Trzeba powstaæ i przej±æ to, co siê im nale¿y! Spokój, dostatek i prawo do ¿ycia. Komu przyjdzie w³adaæ miastem? Kto wygra tê walkê? U¿ytkownicy czy administratorzy? W tym oto momencie ruszaj± zapisy do 6 edycji mafii! Wpierw dla przypomnienia kilka podstawowych zasad: Spoiler :: - Celem gry jest aby miasto wyeliminowa³o mafiê i odwrotnie. - Gra dzieli siê na dwa cykle - dzieñ, który trwa od godziny 21:30 do 17:30 kolejnej doby. Faza ta polega na przedstawieniu swoich typów co do tego kto jest mafiozem i g³osowanie. Osoba z najwiêksz± ilo¶ci± zostaje wyeliminowana. Drug± faz± jest noc, trwaj±ca od 17:30 do 21:30, podczas której NIKT nic nie pisze w temacie. Wtedy mafia wybiera jedn± osobê któr± eliminuje. - Rozmowy o mafii odbywaj± siê tylko i wy³±cznie na forum. W poprzednich edycjach wiadomo jak by³o z pisaniem na sb o mafii, jednak tym razem jest dwóch organizatorów i dwa razy wiêcej oczu do pilnowania, dodatkowo nad porz±dkiem w Shoutboksie czuwaæ bêdzie Nieoryginalna. - Obowi±zuje bezwzglêdny zakaz sojuszy (poza tym mafijnym). Oczywi¶cie nie mo¿na zakazaæ komu¶ uwierzyæ w to co mówi druga osoba, na tym polega gra ¿eby siê wybroniæ i przekonaæ do niewinno¶ci. Nie mo¿na jednak tworzyæ grup na zasadzie ¿e pokazujemy sobie nawzajem karty postaci i uzgadniamy poza forum na kogo g³osowaæ. - Karty s± tylko dla was. Nie mo¿na siê nimi chwaliæ, pokazywaæ ich, zdradzaæ moce swojej karty ani nawet mówiæ ¿e ma siê moc. - Za ³amanie regulaminu (rozmowy na sb, sojusze, chwalenie siê moc±) grozi pozbawienie mocy, a je¶li sytuacja siê powtórzy eliminacja z gry. - Wszystkie karty bêd± przesy³ane do waszych skrzynek na stronie, tak samo jak ewentualne informacje wynikaj±ce z u¿ycia waszych mocy. W³a¶nie z tych powodów prosimy o wzglêdne wyczyszczenie waszych skrzynek i pilnowanie aby by³o w nich miejsce. - Gra koñczy siê wraz z wyeliminowaniem ostatniego mafioza lub gdy liczba mafiozów bêdzie wy¿sza od liczby miastowych. Szczegó³owy regulamin zostanie opublikowany wraz z rozpoczêciem rozgrywki. Czujesz siê zagubiony? Nie rozumiesz zasad gry albo nigdy wcze¶niej w ni± nie gra³e¶? Organizatorzy tej edycji mafii: Syriusz32 i Aneta02 chêtnie odpowiedz± na wszelkie pytania! Natomiast dobrym duszkiem czuwaj±cym nad t± mafi± jest Nieoryginalna, do której równie¿ mo¿ecie siê zg³aszaæ w razie jaki¶ wiêkszych zastrze¿eñ b±d¼ w±tpliwo¶ci. Zapisy trwaj± od TERAZ do 1 kwietnia, do godziny 23:00. By zadeklarowaæ chêæ udzia³u wystarczy wys³aæ sowê do Anety02 w temacie wpisuj±c: ZG£OSZENIE lub pisz±c post poni¿ej. Pragniemy przypomnieæ, ¿e mafia wymaga codziennej aktywno¶ci, wiêc prosimy dwa razy przemy¶lcie swój udzia³! Pomys³odawc± zabawy na stronie jest Morfin, do tej pory przeprowadza³a j± równie¿ Lilyatte. Link do poprzedniej mafii: ¶wistoKLIK Podziêkowania nale¿± siê Klaudii Lind, która na potrzeby tej mafii u¿yczy³a nam swoich grafik! Wszelkie pytania mo¿ecie te¿ zadawaæ w tym temacie. Zapraszamy do zabawy! Edytowane przez Aneta02 dnia 27.03.2020 22:22
|
|
|
|
Nquus |
Dodany dnia 27.03.2020 22:17
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 1 Postów: 269 Dom: GryffindorPunkty: 5511 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 03.05.18 |
Jak ju¿ tu jestem to zg³aszam siê ;D "Choæby¶ ¿ycie swe w³o¿y³ w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie." "Czym by¶ wilka nie karmi³, zawsze na las spogl±da." "Wilk nie winien temu, ¿e Pan Bóg stworzy³ go wilkiem." "Wilki s± chyba szlachetniejsze od owiec, z trudem wyobra¿aj± sobie istnienie bez tych ostatnich, za¶ owce? Szkoda mówiæ. " |
|
|
|
Didi Malfoy |
Dodany dnia 27.03.2020 22:25
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 108 Dom: SlytherinPunkty: 1756 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 28.01.20 |
ja! |
|
|
|
CoSieDzieje |
Dodany dnia 27.03.2020 22:53
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 1033 Dom: HufflepuffPunkty: 30039 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 20.08.17 |
Zg³aszam siê ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wcze¶niejszych nie mogê znale¼æ i dobrze "¯ycie jak tandetny jarmark" - z³ota kryj± siê nawet w szkolnych notatkach |
|
|
|
Rue Riddle |
Dodany dnia 27.03.2020 23:53
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 10 Postów: 990 Dom: RavenclawPunkty: 11291 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
Zg³aszam siê! Sen te¿ jest bardzo warto¶ciowy, a na pewno bardziej ni¿ edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna ¿e w Hogwarcie trafi³abym Slytherinu. Szczerze jednak mówi±c, jestem hybryd±, mianowicie Krugonk± ![]() Wprowadzi³am emotkê " " zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowa³o, ale i tak jestem z tego dumna )Moja HPnetowa twórczo¶æ Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiñski Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdzia³y. Moja seria o pocz±tkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdzia³. Moje drabble o... A zreszt± sami siê przekonajcie ![]() Artyku³y: Patriotycznie, czyli artyku³ o Ravenclawie. Ten artyku³ o Wiktorze Krumie pisa³am razem z Lork± - pozdro! A w tym wydaniu Proroka odpowiada³am za rozrywkê W tym te¿ ;pA tu s± takie (nie)mi³e rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzê tu nie dla punktów, tylko aby z tob± pogadaæ ~ potterkking Oczywi¶cie, ¿e to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chocia¿ ja tam ubóstwiam twoj± trytonkê i twierdzê, ¿e jest najpiêkniejsza ~ Bad wolf Witaj ksiê¿niczko rozrywki ~ Prorok Niecodzienny Biorê przyk³ad z najlepszych (czyt. Ciebie) ~ AdersYooo Mówi³am Ci kiedy¶, ¿e mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, mi³a kulka puchu ~ ulka_black_potterOna jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciêtych ripost, to z ni± wszystko mo¿liwe ~ Bad wolfJeste¶ ¶wietn± mêsk± postaci± ~ Angelina JohnsonUwa¿aj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny stra¿nik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha )Rue na w³adcê Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba ju¿ widzê kto bêdzie mia³ Hogwardzkiego Awardsa ~ Roksolana Delakur(Nie mia³am) ![]() Ale wiesz co? lubiê Ciê za ten Twój nieogar ~ gordian119S± tacy ludzie, którym siê nie odmawia, a ty jeste¶ jedn± z takowych ~ Roksolana DelakurAwwww <3 jeste¶ jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to siê zadzia³o, ¿eby kto¶ poprawia³ Rue Riddle ~ BumSzakalakaJeste¶ tak wyrodna, ¿e ciotka Petunia ju¿ bardziej kocha³a Harry'ego ni¿ ty swoje dzieci ~ MorfinGauntI mistrzowski tekst Adersa: Jak mo¿na nie piæ, jak tu wchodzisz. Ja tego na trze¼wo nie zniosê... ~ AdersYoooA oto niezbity dowód na moj± fajow± fajowato¶æ i ¶mieszno¶æ ![]() - Uwielbiam Ciê - Za co? - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black A to jest po prostu ¶mieszne Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrra¶ny. Taki ponury i nieociosany, mêski... zostaw kluchê Neville'a i bierz Bu³gara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na z³± drogê... mo¿e bêd± z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dziêki, ulka ![]() - Pff, Krukoni s± wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest ³atwa do wo³ania ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krañcu Polski reaguje ~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybli¼niaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa D³oñ (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Mo¿e kiedy¶ te¿ tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Krnabrny |
Dodany dnia 28.03.2020 06:58
|
![]() Pochwa³y: 4 Postów: 933 Dom: SlytherinPunkty: 13047 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 08.11.14 |
07 Zg³aszam siê! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 28.03.2020 07:30
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
Pewnie, ¿e siê zg³aszam Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 28.03.2020 08:28
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
zg³aszam siê ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 28.03.2020 09:18
|
![]() Pochwa³y: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Zg³aszam siê ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*ksi±¿ki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dziêki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 28.03.2020 10:51
|
![]() Pochwa³y: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Czekamy na Was Lista graczy dotychczas zg³oszonych: Takoizu Nquus Livka Roksolana Delakur Didi Malfoy Scarllet CoSieDzieje Rue Riddle Krnabrny ania919 fuerte Klaudia Lind -lavender- gordian119 Je¶li siê zg³osi³e¶/a¶ i nie widzisz tutaj swojego nicku to daj znaæ w po¶cie poni¿ej lub wiadomo¶ci prywatnej. Edytowane przez Aneta02 dnia 28.03.2020 11:04
|
|
|
|
EmilyWright |
Dodany dnia 28.03.2020 11:23
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1126 Dom: RavenclawPunkty: 11036 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 18.12.14 |
To niech bêdzie ¿e ja te¿ ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 28.03.2020 13:51
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to siê u¶miechnê Data rejestracji: 13.05.07 |
To ja te¿ Pamiêtaj chemiku m³ody, komentuj ficki lub zmieñ siê w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoli³em aby szko³a przeszkadza³a mi w edukacji. Zawsze mia³am szczê¶cie. I znów bêdê je mieæ. Krew na twoich rêkach, Falka, Krew na twej sukience P³oñ, p³oñ, Falka, za twe zbrodnie Sp³oñ i skonaj w mêce! Trochê wstyd, ale có¿, zas³u¿y³am ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 28.03.2020 14:38
|
Lista zaktualizowana o Emily Wright i Angelinê Johnson! ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczê¶cie, które osi±gamy szczerymi intencjami, ¿yczliwo¶ci± i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby dzia³aæ zgodnie z energi± runy, dobrze jest otaczaæ siê dobrymi lud¼mi, którzy wznosz± nas do góry, zamiast ¶ci±gaæ na dó³. Szczê¶cie i rado¶æ mno¿y siê, kiedy siê je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel siê dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osi±gniêcia ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 28.03.2020 23:20
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Aneta chcia³a ¿eby od¶wie¿yæ, to od¶wie¿am, ale zapisany ju¿ jestem mam nadziejê, ¿e tego nie po¿a³ujê i ¿e przede wszystkim to Aneta nie po¿a³uje namówienia mnie na to Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
ania potter |
Dodany dnia 29.03.2020 19:24
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 1163 Dom: SlytherinPunkty: 10153 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 17.04.14 |
jaa sie zglaszam! lights will guide you home and ignite your bones and i will try to fix you w Hogwarcie mo¿ecie mnie znale¼æ jako Anne Leishale ![]() ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 29.03.2020 22:26
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierñ krzy¿a Data rejestracji: 26.01.14 |
:mafiozo: :mafia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 30.03.2020 13:37
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Nie ma mafii bez Morfin, nie zg³aszam siê! ![]() Always ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 30.03.2020 15:56
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Zg³aszam siê, niech bêdzie ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 30.03.2020 19:38
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
no to ja te¿: zg³aszam siê ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 30.03.2020 23:25
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
no dobra, niech bêdzie, fuerte mnie przekona³a zg³aszam siê Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

Didi Malfoy
Slytherin
Hufflepuff

Ravenclaw
" zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb 

~ 
~

mam nadziejê, ¿e tego nie po¿a³ujê i ¿e przede wszystkim to Aneta nie po¿a³uje namówienia mnie na to