Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Wsparcie - problemy, emocje, złe samopoczucie
|
|
Nquus |
Dodany dnia 26.02.2022 21:47
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 269 Dom: GryffindorPunkty: 5511 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 03.05.18 |
Cześć wszystkim, którzy zdecydowali się zajrzeć w mój temat. Sprawa jest taka, szukam kogoś z kim mogę popisać wygadać się ze swoich problemów, myśli i wszystkiego co złe. Kogoś cierpliwego, potrafiącego okazać wsparcie, mimo powtarzania w kółko tego samego, kogoś kto doradzi i nie będzie w żadnym stopniu oceniać. Temat jest dla mnie bardzo ciężki, a myśli w okół niego strasznie negatywne. Jest ze mną źle, a ktoś kto chciałby pomóc musi być gotów na to, że do mnie ciężko trafić i zdarza się, że słyszę coś kilka razy i mimo szczerych chęci przez swoje myśli nie jestem w stanie to uwierzyć i neguję. Niestety terapia z psychologami i leczenie farmakologiczne już nie starcza, po ostatnich wydarzenia w moim życiu i na świecie. Proszę o PW "Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie." "Czym byś wilka nie karmił, zawsze na las spogląda." "Wilk nie winien temu, że Pan Bóg stworzył go wilkiem." "Wilki są chyba szlachetniejsze od owiec, z trudem wyobrażają sobie istnienie bez tych ostatnich, zaś owce? Szkoda mówić. " |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Gryffindor