Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Czyj macie charakter?
|
|
Catherine Black |
Dodany dnia 24.08.2016 13:41
|
![]() Postów: 97 Dom: HufflepuffPunkty: 2194 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 11.08.16 |
Ron - to lenistwo je¶li chodzi o szko³ê Hermiona - ale uwielbiam czytaæ i dowiadywaæ siê tego co mnei interesuje, no i zawsze jako¶ mia³am farta w szkole Huncwoci - uwielbiam psikusy Ginny - mieszanka jej nie¶mia³o¶ci z pocz±tku i jej charakterku kiedy by³a strasza
|
|
|
|
Rue Riddle |
Dodany dnia 21.05.2017 13:45
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 10 Postów: 990 Dom: RavenclawPunkty: 11291 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
Ja jestem hybryd±. Draco ok. 35% - Tutaj mo¿e tego nie widaæ, ale w realu jestem wredna i sarkastyczna jak kogo¶ nie lubiê, wydajê siê bez uczuæ ale tylko z pozoru i ogólnie siê jako¶ z nim uto¿samiam . Hermiona ok. 30% - Uczê siê w miarê dobrze i jestem spostrzegawcza, potrafiê szukaæ szybko informacji i jestem molem ksi±¿kowym. Ron ok. 20% - JESTEM LENIWA i to straszliwie No i kocham s³odycze![]() Luna ok. 15% - Jestem oryginalna, introwertyczna i taka... ekscentryczna. Inna. Edytowane przez Rue Riddle dnia 14.06.2017 17:03
Sen te¿ jest bardzo warto¶ciowy, a na pewno bardziej ni¿ edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna ¿e w Hogwarcie trafi³abym Slytherinu. Szczerze jednak mówi±c, jestem hybryd±, mianowicie Krugonk± ![]() Wprowadzi³am emotkê " " zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowa³o, ale i tak jestem z tego dumna )Moja HPnetowa twórczo¶æ Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiñski Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdzia³y. Moja seria o pocz±tkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdzia³. Moje drabble o... A zreszt± sami siê przekonajcie ![]() Artyku³y: Patriotycznie, czyli artyku³ o Ravenclawie. Ten artyku³ o Wiktorze Krumie pisa³am razem z Lork± - pozdro! A w tym wydaniu Proroka odpowiada³am za rozrywkê W tym te¿ ;pA tu s± takie (nie)mi³e rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzê tu nie dla punktów, tylko aby z tob± pogadaæ ~ potterkking Oczywi¶cie, ¿e to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chocia¿ ja tam ubóstwiam twoj± trytonkê i twierdzê, ¿e jest najpiêkniejsza ~ Bad wolf Witaj ksiê¿niczko rozrywki ~ Prorok Niecodzienny Biorê przyk³ad z najlepszych (czyt. Ciebie) ~ AdersYooo Mówi³am Ci kiedy¶, ¿e mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, mi³a kulka puchu ~ ulka_black_potterOna jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciêtych ripost, to z ni± wszystko mo¿liwe ~ Bad wolfJeste¶ ¶wietn± mêsk± postaci± ~ Angelina JohnsonUwa¿aj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny stra¿nik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha )Rue na w³adcê Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba ju¿ widzê kto bêdzie mia³ Hogwardzkiego Awardsa ~ Roksolana Delakur(Nie mia³am) ![]() Ale wiesz co? lubiê Ciê za ten Twój nieogar ~ gordian119S± tacy ludzie, którym siê nie odmawia, a ty jeste¶ jedn± z takowych ~ Roksolana DelakurAwwww <3 jeste¶ jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to siê zadzia³o, ¿eby kto¶ poprawia³ Rue Riddle ~ BumSzakalakaJeste¶ tak wyrodna, ¿e ciotka Petunia ju¿ bardziej kocha³a Harry'ego ni¿ ty swoje dzieci ~ MorfinGauntI mistrzowski tekst Adersa: Jak mo¿na nie piæ, jak tu wchodzisz. Ja tego na trze¼wo nie zniosê... ~ AdersYoooA oto niezbity dowód na moj± fajow± fajowato¶æ i ¶mieszno¶æ ![]() - Uwielbiam Ciê - Za co? - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black A to jest po prostu ¶mieszne Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrra¶ny. Taki ponury i nieociosany, mêski... zostaw kluchê Neville'a i bierz Bu³gara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na z³± drogê... mo¿e bêd± z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dziêki, ulka ![]() - Pff, Krukoni s± wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest ³atwa do wo³ania ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krañcu Polski reaguje ~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybli¼niaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa D³oñ (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Mo¿e kiedy¶ te¿ tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 12.06.2017 05:59
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Kiedy¶ chyba wypowiada³am siê w tym temacie, ale nie zaszkodzi odtworzyæ w³asnych my¶li Jestem pewna, ¿e postaciami, do których najbardziej pasujê jest Luna Lovegood oraz Remus Lupin. Jestem typem samotnika, kr±¿±cego gdzie¶ my¶lami w w³asnym ¶wiecie, posiadaj±cym swój w³asny, ma³y ¶wiat. Bezwarunkowo po¶wiêcam siê pasji i wolê trzymaæ siê na uboczu, z dala od ha³asu i wiêkszych grup ludzi. Mimo to tak jak Lupin, zawsze gotowa jestem okazaæ pomoc tym, którzy jej potrzebuj±, wys³uchaæ ka¿dego kto ma jakikolwiek problem. Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
| Takoizu |
Dodany dnia 22.03.2021 19:03
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1014 Dom: SlytherinPunkty: 9614 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
A to dobre pytanie! Nigdy nie zastanawia³am siê do którego z charakterów mog³abym siê przyrównaæ. Wydaje mi siê, ¿e mog³abym mieæ trochê z Ginny - nie jest w centrum zainteresowañ, uczy siê ca³kiem nie¼le (a przynajmniej nigdy nie by³o wzmianki o tym ¿eby uczy³a siê ¼le), ma swoich znajomych z którymi siê trzyma i zawsze staje w obronie przyjació³. Wydaje mi siê te¿ ¿e mam co¶ z ogólnej cechy ¶lizgonów, nie wiem czy mogê siê do któregokolwiek przyrównaæ, ale zdecydowanie odznacza mnie spora ambicja (czasem zbyt du¿a) . ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 23.03.2021 12:45
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Ja ju¿ tu kiedy¶ pisa³em, w sumie to niewiele siê od tamtego czasu zmieni³o, ale móg³bym od¶wie¿yæ swoj± wypowied¼. No to... ja te¿ jestem hybryd± Co w sumie nic dziwnego...Dumbledore - do niego chyba jestem najbardziej podobny, zw³aszcza, je¶li chodzi o stosunek do ludzi. Staram siê byæ osob± bardzo ciep³±, dawaæ wszystkim drug±, trzeci±, czwart±, dziesi±t± i sto piêædziesi±t± szansê, je¶li tylko ten kto¶ na to zas³uguje (a zas³uguje ka¿dy, kto tylko jest szczery w swoich intencjach), ale jednocze¶nie bojê siê konfrontacji, wolê jej unikaæ, choæ mo¿e z nieco innych powodów, ni¿ on. Lubiê te¿ uciekaæ do swojego ¶wiata filozoficznych rozmy¶lañ. Hermiona - z ni± to ja normalnie móg³bym siê hajtn±æ mamy bardzo podobne charaktery, ja te¿ uwielbiam b³yszczeæ (choæ tej akurat cechy lepiej nie podzielaæ z partnerem ), uwielbiam siê popisywaæ swoj± wiedz±, zawsze próbujê byæ najm±drzejszy, nie³atwo mnie przegadaæ, zawsze mam racjê, nawet wtedy, kiedy jej nie mam, ale w sumie to jestem oddany swoim przyjacio³om, zrobi³bym dla nich wszystko, nie jestem tylko (niestety) taki bystry, jak ona.Ron - jestem leniwy ale tu nawet nie o to chodzi. Bardziej o to, ¿e uto¿samiam siê z jego uczuciami, problemami. Te¿ siê czujê wiecznie przez wszystkich pomijany, niekochany, nierozumiany, zawsze od wszystkich gorszy.Tonks - jej walka o Lupina bardzo mi siê podoba, sam (jak wierzê) tak bym post±pi³. Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 23.03.2021 12:56
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja mam charakter po mojej mamie, ale trochê domieszki ojca mam. W niektórych rzeczach jestem podobna do babci (mamy mamy), a z wygl±du jestem jak mój ³ysy dziadek (tata taty). Nie wiem czy to jest charakter w Potterach, ale my¶lê, ¿e najbardziej pasowa³aby jaka¶ randomowa Krukonka, która ma ³ysego dziadka, do którego jest podobna. ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 23.03.2021 15:53
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
No to ja podobnie jak inni wy¿ej, powiedzia³abym, ¿e jestem hybrydk±. Okre¶li³abym siebie r03;jako mieszaninê Hermiony i... Seamusa. Hermiona przede wszystkim kojarzy mi siê z poszerzaniem swojej wiedzy na ka¿dym polu, ale te¿ z aktywizmem - WESZ mo¿e nie by³ wa¿nym w±tkiem, ale jednak siê pojawi³, zreszt± nie czarujmy siê, Harry sam nie ogarn±³by Gwardii Dumbledore'a. Pod tym dwoma wzglêdami ja i moje studia oraz dodatkowe aktywno¶ci w ¿yciu pasuj±. Z drugiej strony czujê w sobie nutê Seamusa. By³ g³o¶ny, du¿o gada³ i by³o go wszêdzie pe³no. A przynajmniej tak mi siê kojarzy z filmów, w zasadzie nie pamiêtam czy w ksi±¿ce te¿ by³ tak przedstawiony. Patrz±c na same te cechy to te¿ jestem ca³a ja. Gadam bardzo du¿o, mo¿e nawet czasem za du¿o, zdarza siê, ¿e irytacja mnie zjada od ¶rodka, a mimo to z wieloma osobami staram siê ¿yæ dobrze. No i wszêdzie mnie pe³no. Nawet w pandemii mnie "pe³no" online
|
|
|
|
| ramsey |
Dodany dnia 25.10.2023 14:51
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.10.23 |
Ja z kolei wybiorê jakiego¶ nauczyciela Mysle, ¿e taki Severus Snape móg³by do mnie pasowac. Wiele tajemnic, z³o¿ono¶ci i silnych uczuæ, brak w nim jednoznaczno¶ci. jednoczesnie jest w tym wszystkim taki... monulantalny. Ale by¶lê, ¿e gdybym nim by³ to jednak zachowywa³bym siê trochê inaczej, mo¿e by³bym mnie ponury
|
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 04.06.2024 18:49
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja mam charakter po mojej mamie, ale trochê domieszki ojca mam. W niektórych rzeczach jestem podobna do babci (mamy mamy), a z wygl±du jestem jak mój ³ysy dziadek (tata taty). Nie wiem czy to jest charakter w Potterach, ale my¶lê, ¿e najbardziej pasowa³aby jaka¶ randomowa Krukonka, która ma ³ysego dziadka, do którego jest podobna. Wesz³am w ten temat tylko po to by napisaæ co¶ w ten deseñ xddddddd widzê Samica w formie by³a w 2021 i pewne rzeczy siê nie zmieniaj±. Jednak brak 3 linijek nie daje mi spokoju, wiêc dodam, ¿e chcia³abym byæ jak Luna, bo lubiê takie odjechane postaci, ale w ¿yciu chyba nie znam takich ludzi, mo¿e bym my¶la³a, ¿e jest odklejona. ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Hufflepuff

Ravenclaw
" zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb 

~ 
~

kospirre
Slytherin

Mysle, ¿e taki Severus Snape móg³by do mnie pasowac. Wiele tajemnic, z³o¿ono¶ci i silnych uczuæ, brak w nim jednoznaczno¶ci. jednoczesnie jest w tym wszystkim taki... monulantalny. Ale by¶lê, ¿e gdybym nim by³ to jednak zachowywa³bym siê trochê inaczej, mo¿e by³bym mnie ponury