Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami
17.09.2025 10:21
ona by Ci poleciła najlepsze lokalne kebaby co najwyżej xD

Pracownik departamentu
14.09.2025 19:58
Zapomniałam wcześniej zapytać o jakieś polecajki i nie udało mi się nigdzie znaleźć lokalnego jedzenia, tylko jakieś zwykłe kotlety :( Dobre, co prawda, ale takie jak w całej Polsce

Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami
14.09.2025 19:55
Anastazja Schubert, OnlyDream tam mieszka :D

Pracownik departamentu
13.09.2025 21:58
Hej! Ja zrobiłam sobie w zeszłym tygodniu wycieczkę po Podlasiu, pierwszy raz tam byłam, jestem zachwycona pięknymi cerkwiami. Nie pamiętam kto tu był z Łomży, ale melduję, że też odwiedziłam! jezyk

Żywy worek treningowy
12.09.2025 17:55
Takoizu, oby było lepiej jak wyjdzie serial

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39462 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikalosiek13

Posiada 34226 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
HP i ZF - opinie
Pielih
Zapraszam do wyrażania się opini o nowo powstałej grze Harry Potter i Zakon Feniksa. Ja na wstępie poweim już któryś raz z kolei ze jeste mzachwycony tą grą, od dnia dzisiejszego posiadam jej angielską wersje i jestem zaskoczony z jaką dokładnościa i rozmachem została zrobiona.
WIELKIE ZALETY:
-bardzo dobra grafika
-i ogromny hogwart którego bez nowej ulepszonej funkcji mapy huncwotów nie sposób na początku ogarnąc
-i oczywiście nowy utrudniony poziom rzucania zaklęć

Założylem ten temat też z innego powodu:D aż wstytd się przyznać po 3 h grania na najwyższym poziomie(tu też niespodzianku Electronic arts wprowadziła 3 poziomy trudności do wyboru) zawiesiłem się w pewnym i nijak nie mogę ruszyć dalej:D chodzi mi o moment w którym mamy wykonywać zadania dla przyszłych członków GD chodzi mi o zadanie które poweirza nam Ginny WEasley z peleryną niewidką.. co tam trzeba zrobić?? proszę o odpowiedź graczy którzy tak jak ja mogą się cieszyć z nabycie tej cudownej gryjezyk pozdrawiam
Edytowane przez Limonka dnia 12.07.2007 15:57

pol
Angielską wersję? Od dzisiaj można sobie kupić polską:) Mi kurier przywiezie w poniedziałek Zakon. Jak wygląda walka z dementorami na początku?

Pielih
No niestety angielską:( chodzi ci o walke przy obecności Dudleya?? a więc odbywa się w tunelu i jest to pierwsza akcja w której wykorzystamy różdżkę..a co z tym idzie nie musimy za wiele zrobić, wystarczy trzymać przycisk myszy i kręcić kułeczka po monitorzejezyk po czym pokazuje nam się pokazówka:D i po krótkim filmiku w który mto przychodzi po nas zakon by odeskorotwac nas na grimuald place przenosimy sięwłasnei w to miejsce i zaczyna sięnasza przygoda ze świate mamgi po raz 5 /I jesli chodzi o tą prośbe co podalem w pierwszym poście to już nie aktualne:D jestem już dużo dużo dalej// pozdrwaiam

Lord Voldemort 007
Ja sobie kupiłem dziś w sklepie. Całkiem fajna, ale mi ta grafika za bardzo się nie podoba, i wcale nie chodzi o to, że jest słaba. Niestety macie rację, że cena jest barbarzyńska ale ja nie ściągam gier.
Rammstein rządzi,Rammstein radzi,Rammstein nigdy Cię nie zdradzi.

Lady Pink
Wiesz co... Ja też nie sciągne tej gry. Bo z moim kompem to prawdopodobnie nie ruszy... Może i obejde sie smakiem, ale nie dam tyle kasy za gre... Więzień Azkabanu przeszłam w 3 dni :) Chyba postawiłabym na Sims 2, bo limit jej długości jest nieskończony :D
i7.photobucket.com/albums/y257/Nagwithagun/Crying_by_zero_rider.jpg
cos all of the stars
are fading away
just try not to worry
you'll see them some day
take what you need
and be on your way
and stop crying your heart out.

http://www.yfly.com/show/590665
imway
Pielih, a w którym jesteś momencie? Bo ja gram na "normalnym" i utknęłam po rozrzucaniu bagien bliźniaków i pomaganiu innym członkom GD. Ron i Hermiona każą mi używać mapy żeby znaleźć resztę członków, ale ich tam nie ma... Nawet wykonałam prawie wszystkie zadania nauczycieli (nie mogę znaleźć książki dla Flitwicka) no i klops... Może umiesz mi pomóc? Albo ktokolwiek, kto jest dalej ode mnie? :)

Pielih
no ja już jestem po walce z Voldemortem w Ministerstwie Magi i mam 77% gry. Imway sądze ze nie rozstawiłeś jeszze wszystkich bagien. Łącznie powinny być chyba 3 bagna na terenie hogwartu. po walce w ministerstwie myśalem ze to juz koniec gry i t usie zdiwilem bo przedemna kolejan misja i znowu wstyd sie przyznac nei moge jej przejscjezyk mianowice mam pomóc Lunie znalezc jej zgubione rzeczy?? przeszedl to juz ktos?? bo znalazlem 4 rzeczy(głowe lwa, gazete, swetr-bluze,buty) reszty nie mogę znaleźć

The Watcher
Grałem w I część
W II,III,IV jakoś się złozyło, że nie wpadły do moich rączek.
Nad V się poważnie zastanawiam, albo bradzo chętnie wysłucham co się podoba a co nie.
-What is your life?
-My honour is my life.
-What is your fate?
-My duty is my fate.
-What is your fear?
-My fear is to fail.
-What is your reward?
-My salvation is my reward.
-What is your craft?
-My craft is death.
-What is your pledge?
-My pledge is eternal service.

Rockwood
Od dzisiaj jestem posiadaczem wersji na PC. BArdzo podoba mi sie motyw ze zdobywaniem ,,Doświadczenia'' a nie jakis glupich fasolek. Ogromna przestrzen i tetniacy zyciem hogwart robi wrazenie. Szcezgolnie ujeły mnie mini gry jak np. czarodziejskie szachy, eksplodujacy duren czy gargulce. Taka se grafika i poprostu okropny wyglad twarzy. Praca kamery jest beznadziejna. Jesli chodzi o zycanie zaklec to bardzo fajnie ze nie zucaja sie automatycznie po wycelowaniu tylko trzeba wykonac odpowiedni ruch muszka ale uwazam ze troche z tym przegieli, bo trzeba sie sporo nameczyc. Dałbym tej grze w skali 1-10 ocene 7. wiec warto sparawdzic ale JESLI KTOS POSIADA XBOX'A 360 I MA TROCHE KASY NA ZBYCIU TO PROPONUJE WERSJE NA TA KONSOLE !! ze wzgledu na grafike i mozliwosc sterowania. ((ja zalyje ze nie dolozylem 60zl na wersje na x360. POzdrawiam

bimber31
Ja wypowiem się na podstawie dema pełną wersję będę miał za 2 dni bo dostawca ma jakieś problemy z dowiezieniem do sklepu.Plusy:
-najlepsza grafika z wszystkich gier HP
-duży hogwary
-inny sposób żucania zaklęć
-i zdobywanie punktów
Minusy:
-chyba nie ma żadnych no może kamera mi troche w demie szwankuje ale w pełnej wersji powinno być lepiej

mrs_lovegood
Pielih napisał/a:
[...] mianowice mam pomóc Lunie znalezc jej zgubione rzeczy?? przeszedl to juz ktos?? bo znalazlem 4 rzeczy(głowe lwa, gazete, swetr-bluze,buty) reszty nie mogę znaleźć

Sakiewka pod liśćmi zdaje się, że tam gdzie pierwszy raz pojawiamy się w Hogu, czyli na dziedzincu, czy jak to się nazywa. Wingardium Leviosa na miotłę obok w kazdym razie, i potrzymać ją chwilę ponad liśćmi.
Edytowane przez mrs_lovegood dnia 27.07.2007 14:12

http://kathleen-lovegood.mylog.pl
N Tonksss
tak rzeczy luny trampki sa na dziedzincu przed sala wejsciowa obok fontanny i zostaje jeszcze sakiewka ktora znajduje sie na dziedzincu wiezy zegarowej ukryta jest po prawej stronie pod liscmi jest koloru niebieskiego moze ja zauwazysz! w wielkiej sali sa ubrania i naszyjnik luny obok portretu w pomieszczeniu gdzie idzie sie do gabinetu snape gazeta znajduje sie dokladnie obok szfy przy samym portrecie!tyle pamietam

edit

zadanie dla ginny! idziesz do dormitorium chlopcow szukasz swojego kufra pojawi sie napis ze masz nacisnac enter wtedy zalozysz peleryne niewidke potem udaj sie do gabinetu obrony przed czarna magia wejdz do komnaty dolores przejdz do takiego pomieszczenia ktore jest obok ppokoju tam zobaczysz kartony i masz podmienic czekoladki! zreszta beda pojawiac sie instrukcje i wszystkiego sie dowiesz w czasie gry
Edytowane przez Prefix użytkownikaAlette dnia 05.03.2013 13:17

HermionaBlack
kurde... mi tez szkoda tyle kasy na gre... chociaz strasznie jestem jej ciekawa :) moze poczekam az bedzie tansza :D i kurcze wypadaloby jeszcze IV pograc,ale tez nie mam :/ yhhh... ale narobiliscie mi smaku :(

-To bardzo wzruszające, Severusie -powiedział z powagą Dumbledore. -A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca?
-Jego losem? -wykrzyknął Snape. -Expecto patronum! [...]
-Przez te wszystkie lata?...
-Zawsze...

Prefix użytkownikafan Lupina
ja pożyczyłem od kumpla i przeszedłem ją w jeden dzień i na jakieś 60%(nie bawiłem się w odkrycia). W grze podobał mi się rozbudowany hogwart, system rzucania czarów, GD, skróty możliwe przez portrety, które skracały podróż. I grafika.

www.blednyrycerz.ddl2.pl
Wasiolinho
a jak rozwalić te roślina na 10% w szklarni??
bo używam czaru incendio i cały czas ta roślina odrasta... :(
pomoże mi ktoś?? HELP!
proszę odpowiedź.
najlepiej na gg: 6568992

Danex94
ej nie wiecie skad mozna ja sciagnac :) w jednym pliku? bo znam stronke ale tam jest 35 plików a to troche duzo troche BARDZO DUŻO;p pomóżcie moze być po angielsku lub po polsku xD Pozdrawiam napiszcie na gg: 6952430 xDB):D

Prefix użytkownikaRazorBMW
Nie ma wersji 1 plikowej
jak już to Torrenty, ale wtedy komp 24/7 ściąganie :]

Poza tym... Wszystkie części są lipne. Nawet w ZF grafa nie ma szans z zabójczym Crysis.
Prościzna, nawet na najwyższych poziomach , HP można przejść w kilka h, grywalność... IMO - nie ma :]
Wolę se w TDU pograć //Pozdr. dla PPCTeam ;] // - ma el0 i pr0 tryb online ;]
I nie skaczcie mi tu, bo jestem baaardzo doświadczonym graczem. EA ma nas w [gluteus maximus]. FIFA, NHL, etc... prawie to samo co roku :|
Edytowane przez Prefix użytkownikaRazorBMW dnia 06.02.2008 21:05
i.imgur.com/Axea2dj.jpg
i.imgur.com/AjekDS6.png
i.imgur.com/UHdLTdN.png

myanimelist.cdn-dena.com/signature/RazorBMW.png

Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał
Wielu walniętych, jednego wiernego miał
Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego
Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego
Umilacza czasu, pracownika wybitnego
Co zawsze w potrzebie rozweseli...
A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli.

The enemy is among us
The enemy is among us

And nobody is doing anything about it
They don't care
So we had to take matters into our own hands

A WORLD
NOT OF MY MAKING
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT