Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Moje prace
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 09.12.2016 22:15
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 140 Dom: HufflepuffPunkty: 1544 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.12.16 |
Rysuję od około pięciu lat. Głównie konie, ponieważ szaleję za tymi zwierzakami, ale inne gatunki w mojej kolekcji również można znaleźć. Proszę o konstruktywną krytykę : ) |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 09.12.2016 22:20
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 140 Dom: HufflepuffPunkty: 1544 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.12.16 |
![]() Jest to jeden z moich najlepszych rysunków. Orzeł, rysowany białą kredką na czarnej kartce
|
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 09.12.2016 22:31
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Totalne dno. Nie moge na to patrzec i nie wymiotowac. Pewnie bede mial w nocy koszmary. Wlasciwie pisze dopiero teraz bo przez 5 minut wymiotowalem. Nie mam juz czym wymiotowac wiec moge to ocenic. Totalne dno. Czy to jest konstruktywna krytyka? ![]() Obrazek ma dobre wymiary, dobre proporcje, widac ze zadbalas o szczegoly i na pewno duzo czasu poswiecilas na narysowanie tego. Mi sie podoba, no i chyba do niczego bym sie w sumie nie przyczepil. Btw. to co to za ptak? orzel? Masz talent ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 10.12.2016 18:19
|
AdersYooo napisał(a): Totalne dno. Nie moge na to patrzec i nie wymiotowac. Pewnie bede mial w nocy koszmary. Wlasciwie pisze dopiero teraz bo przez 5 minut wymiotowalem. Nie mam juz czym wymiotowac wiec moge to ocenic. Totalne dno. Czy to jest konstruktywna krytyka? ![]() Obrazek ma dobre wymiary, dobre proporcje, widac ze zadbalas o szczegoly i na pewno duzo czasu poswiecilas na narysowanie tego. Mi sie podoba, no i chyba do niczego bym sie w sumie nie przyczepil. Btw. to co to za ptak? orzel? Masz talent ![]() Tak,to orzeł Nie wiem jaki dokładnie, bo rysowany był bardzo dawno, może rok temu?W sumie jest to chyba mój najlepszy rysunek, więc nie wiem czy dobrze robię wstawiając go jako pierwszego, te młodsze rysunki to w porównaniu dno ![]() W każdym razie, bardzo dziękuję za tak miłą wiadomość
|
|
|
|
Margaret Black |
Dodany dnia 10.12.2016 18:52
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: RavenclawPunkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Śliczne <3 Musiałaś się bardzo nad nim namęczyć - nie pewnie musiałabym przez kilka godzin przykładać kartkę do ekranu Masz talent. Aż jestem ciekawa, czy masz jakieś rysunki związane z Harrym Potterem? "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 10.12.2016 20:40
|
Margaret Black napisał(a): Śliczne <3 Musiałaś się bardzo nad nim namęczyć - nie pewnie musiałabym przez kilka godzin przykładać kartkę do ekranu Masz talent. Aż jestem ciekawa, czy masz jakieś rysunki związane z Harrym Potterem?W sumie zajął mi jakieś...3 godziny? Akurat technika białej kredki na czarnej kartce nie jest zbyt pracochłonna ![]() Tak,mam taki. Postaci nie potrafię rysować, ale udało mi się odtworzyć hipogryfa. Od zawsze uwielbiałam Hardodzioba ![]()
|
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 15.12.2016 20:42
|
Apropo fanartów z Harrego Pottera...przedstawiam "Akromantulę na luzie" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Vestanaros |
Dodany dnia 15.12.2016 21:03
|
![]() Postów: 86 Dom: HufflepuffPunkty: 241 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 17.09.16 |
przedstawiam "Akromantulę na luzie" Zgaduję, że tytuł wziął się z okoliczności wykonywania rysunku, ale mogę się mylić-nie bij. Jej oczka są śliczne, kocham. Niby takie niepozorne, ale jednak coś w tym jest. Co do orzełka podziwiam za cierpliwość i kunszt wykonania pracy, nie zrobiłabym czegoś takiego w życiu, bo za bardzo poszłam w cienkopisy i tym podobne. Masz wyrobiony jakiś konkretny styl? Ja szukam, ale chyba nigdy nie znajdę. No ale trzeba próbować. ![]() Łap tu mój rysunek Saitamy, może pikny nie jest, ale cóż. ![]() We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 15.12.2016 21:22
|
Zgaduję, że tytuł wziął się z okoliczności wykonywania rysunku, ale mogę się mylić-nie bij. ![]() Dobrze zgadujesz. Nie martw się, rzadko biję. Częściej gryzę ![]() Jej oczka są śliczne, kocham. ![]() Co do orzełka podziwiam za cierpliwość i kunszt wykonania pracy, nie zrobiłabym czegoś takiego w życiu, bo za bardzo poszłam w cienkopisy i tym podobne. Hmm akurat przy tej pracy wpadłam w swój trans i po około trzech godzinach rysunek był gotowy a ja poszłam od razu spać ![]() wyczuwam markery-zgadłam ;D? Masz wyrobiony jakiś konkretny styl? Ja szukam, ale chyba nigdy nie znajdę. No ale trzeba próbować. Jasne że nie mam Moja każda kolejna praca wygląda jakby była wykonana przez innego artystę, zwłaszcza że co chwilę zmieniam techniki...Łap tu mój rysunek Saitamy, może pikny nie jest, ale cóż. Ma charakter, zdecydowanie Ogólnie zazdroszczę, bo ja ni w ciul nie potrafię rysować w komiksowym stylu. Albo kończę to a'la realistycznie, albo zostawiam to, co wygląda jak rysunki dziecka z przedszkola... Nie mam pojęcia skąd to się bierze... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Vestanaros |
Dodany dnia 15.12.2016 21:31
|
![]() Postów: 86 Dom: HufflepuffPunkty: 241 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 17.09.16 |
Wiesz, ten rysunek to jeden z nielicznych które mi w miarę wyszły. D: Teraz non-stop zostawiam postacie poprawione długopisem bądź markerem, ewentualnie dodając krwotoku z nosa albo z oczodołów i prace są w ciul monotonne. Jasne że nie mam Moja każda kolejna praca wygląda jakby była wykonana przez innego artystę, zwłaszcza że co chwilę zmieniam techniki...Może jesteś na dobrej drodze odnalezienia swojego stylu, a może nawet lepiej żebyś go nie szukała. Niektórzy cenią sobie różnorodność, ale to już zależy od artysty. wyczuwam markery-zgadłam ;D? Jeżeli już padło na markery, to tak jak napisałam wyżej, używam ich tylko przy konturach. Miałam okazję pobawić się Promarkerami i Brushmarkerami mojej koleżanki, ale to chyba nie dla mnie. We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 15.12.2016 21:36
|
Vestanaros napisał(a): Wiesz, ten rysunek to jeden z nielicznych które mi w miarę wyszły. D: Teraz non-stop zostawiam postacie poprawione długopisem bądź markerem, ewentualnie dodając krwotoku z nosa albo z oczodołów i prace są w ciul monotonne. Jasne że nie mam Moja każda kolejna praca wygląda jakby była wykonana przez innego artystę, zwłaszcza że co chwilę zmieniam techniki...Może jesteś na dobrej drodze odnalezienia swojego stylu, a może nawet lepiej żebyś go nie szukała. Niektórzy cenią sobie różnorodność, ale to już zależy od artysty. wyczuwam markery-zgadłam ;D? Jeżeli już padło na markery, to tak jak napisałam wyżej, używam ich tylko przy konturach. Miałam okazję pobawić się Promarkerami i Brushmarkerami mojej koleżanki, ale to chyba nie dla mnie. Też tak ostatnio miałam, cały czas rysowałam końskie głowy i to wszystkie zwrócone w jedną stronę. Taki swoisty art-block. Z jednej strony chciałabym znaleźć swój styl, ale z drugiej rzeczywiście- różnorodność fajna rzecz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Vestanaros |
Dodany dnia 15.12.2016 21:44
|
A próbowałaś może cieniowania prostymi liniami? *przykład* ![]() Ciągle tak cieniuję i nie widziałam jeszcze tego nigdy u innej osoby, z wyjątkiem rysowania wyrazistej mimiki postaci, więc jestem ciekawa. We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 15.12.2016 22:38
|
Cieniowałam, aczkolwiek nigdy nie stawiałam linii tak daleko od siebie. Zawsze rysuję w "zagęszczeniu". To musi w całości wyglądać mega oryginalnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 07.01.2017 23:24
|
Wieczorne ćwiczenie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 03.02.2017 18:10
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Orzeł jest przepiękny. Wiem, że rysowanie białą kredką na czarnym tle nie jest trudne i pracochłonne, ale daje wspaniały efekt. Reszta rysunków też ładna, widać że masz do tego dryg, nic tylko ćwiczyć, a będzie coraz lepiej
|
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 05.02.2017 21:11
|
Przed państwem ''kwadrat nicości'': ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 09.02.2017 20:17
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Czy to są akwarele? Tło i trawa nawet ładnie wyszły, ale nad drzewem bym bardziej popracowała, aby wyglądało na bardziej rzeczywiste ![]() Bardzo podoba mi się kolor nieba i Słońce. |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 10.02.2017 15:15
|
[img]http://fameria.deviantart.com/art/Rondo-ciemnosci-662663654?ga_submit_new=10%3A1486735824[/img] Tak Klaudek, to akwarele. Dziękuje za opinię Edytowane przez Fameria WindForest dnia 12.02.2017 12:41
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 12.02.2017 12:41
|
![]() Srokaty kuń, akwarele. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 12.02.2017 22:40
|
Bardzo ładny konik. Tylko ta biała plama na karku wygląda zbyt płasko, widać, że zostawiłaś po prostu niezamalowaną kartkę w tym miejscu. W innych częściach ciała tego, aż tak nie widać. Podoba mi się, że na pysku dałaś kolorku, ale później znowu jest po prostu biało, a przecież na pewno jest tam załamanie światła i powinny się znaleźć jakieś cienie, chociażby przy grzywie![]() Konik jest namalowany dosyć realistycznie, ale kopytka mają niepotrzebnie obrys. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Hufflepuff

Ravenclaw