Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
HOGWART - Imprezowa Loteria Haloweenowa
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 31.10.2018 16:51
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Cze¶æ! Witam w miejscu, w którym bêdziecie mogli wylosowaæ punktowane zadania na Kostiumowej Imprezie Haloloweenowej (KIH) w Lochach. Zabawa ta nie ma na celu ingerowanie w ogólny przebieg zabawy, a jedynie jej urozmaicenie, pamiêtajcie, ¿e nie musicie braæ w niej udzia³u, ale za udzia³ bêd± dodatkowe punkty. ![]() Regulamin: 1. Jednorazowo mo¿na wylosowaæ jedno zadanie - numerek poprzez podanie numeru losu w po¶cie, w tym temacie. 2. Nie ma pustych losów. 3. Losy s± bezp³atne. 4. Po wylosowaniu zadania macie 30 minut na zrezygnowanie z niego poprzez sowê do mnie. Mo¿na to zrobiæ raz. 5. Je¿eli zadanie nie zostanie wykonane bez uprzedniego poinformowania mnie w wyznaczonym czasie, bêd± przyznawane punkty minusowe. 6. Kolejne zadanie mo¿na wylosowaæ dopiero po wykonaniu wcze¶niejszego zadania. 7. W przypadku zadañ gdzie musicie wej¶æ w interakcjê z inn± osob±, musi to byæ postaæ osoby pisz±cej na imprezie, ewentualnie kogo¶, kto zarezerwowa³ posta. Nie mo¿e byæ to wymy¶lona przez Was osoba. 8. Przy wykonaniu zadania nale¿y podkre¶liæ tekst lub w inny sposób oznaczyæ, ¿e w tym miejscu realizujecie bonusowe zadanie. Musi byæ to jasno i jednoznacznie widoczne. 9. Wykonane zadania bêd± punktowane w zale¿no¶ci od poziomu trudno¶ci i wykonania od 1 do 10 punktów dla domu w Hogwarcie. Podwojona ilo¶æ punktów bêdzie przyznana na konto domu na stronie. 10. Pierwsze losy bêd± ods³oniête o 17:30, kolejne co godzinê. 1. Napisz posta dostaniesz 5 punktów. 2. Za¿artuj z bezg³owo¶ci Nicka, uwzglêdnij jego reakcje. 3. Spróbuj byæ zabawna opowiadaj±c suchy ¿art. 4.Zawrzyj now± znajomo¶æ. 5. Zrób psikusa dowolnemu Krukonowi. 6. Napisz posta na 6 linijek to dostaniesz 4 punkty 7. U¿yj s³owa kleptomania (dopuszczalne pochodne tego s³owa). 8. Zrób awanture o brak dowolnej przek±ski na imprezie. 9. Przewróæ siê na zbroje i uwzglêdnij konsekwencje tego zdarzenia. 10. Rozpocznij poszukiwania wampira w¶ród uczniów. 11. Delektuj siê dyniowym pasztecikiem. 12. Spróbuj kogo¶ namówiæ do wspólnej gry w dowoln± grê. 13. Pechowa trzynastka, a Ty za darmo dostajesz 7 punktów. 14. Zatañcz skoczny taniec z dowolnym nauczycielem. 15. Zacznij pogawêdkê z kim¶ kogo nie znasz od skrytykowania jego stroju. 16. U¿yj s³owa wiadro. 17. Zagadaj do kogo¶ kogo nie znasz i zaproponuj mu dojedzenie Twojego posi³ku. 18. Przestrasz Gryfona. 19. Zarymuj na dwa zdania, a dostaniesz punkty bez pytania. 20. Spróbuj namówiæ kogo¶ na wspólny taniec w kó³ku. 21. U¿yj s³owa bezduszny (w dowolnej formie). 22. Napisz posta, a dostaniesz 5 punktów. 23. Powiedz Nickowi co s±dzisz o konkursie na przebranie. 24. Dolej soku jab³kowego do ponczu i spróbuj komu¶ wmówiæ, ¿e to Ognista Whisky. 25. Znajd¼ ¦lizgona i wykpij jego dom. 26. Namawiaj dowoln± osobê by na Ciebie zag³osowa³a w konkursie na przebranie. 27. Zostajesz oblana/y sokiem dyniowym. Zareaguj na to. 28. Zapro¶ do tañca dowolnego ducha. 29. Id¼ w tany z jakim¶ Puchonem. 30. U¿yj s³owa potworno¶æ. ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 31.10.2018 16:54
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Poproszê 15 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
| Takoizu |
Dodany dnia 31.10.2018 16:57
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1014 Dom: SlytherinPunkty: 9614 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
Poproszê 21 ![]() |
|
|
|
Zireael |
Dodany dnia 31.10.2018 16:57
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 766 Dom: GryffindorPunkty: 12754 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 14.07.14 |
Biorê 7 ![]() ![]() ![]() Uwa¿aj, komu siê nara¿asz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. ![]() ![]() Je¶li bóg, to tylko jeden ![]() ![]() Prawdziwy rycerz powinien siê w swoim ¿yciu wykazywaæ piêcioma cechami: 1. Hojno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 2. M±dro¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Waleczno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Honorem ![]() ![]() ![]() 5. Wspó³czuciem ![]() ![]() przede wszystkim jednak.. ![]() ...powinien pozostawaæ w naszych sercach bez wzglêdu na wszystko ![]() ![]() Jak gdyby jedynym w³a¶ciwym czasem ¿ycia by³a przesz³o¶æ... ![]() ![]() MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam ¶wiata w którym jedna jaskó³ka czyni wiosnê gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak ciê widz± to dzieñ dobry szukam ¶wiata w którym cz³owiek cz³owiekowi cz³owiekiem *** czasem chcia³bym zostawiæ to wszystko i ta g³upia nadzieja ¿e mam co¶ jeszcze do zostawienia *** *Orêdowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi st±d Prowadz± na tory Wszystkie drogi st±d Na kolejowy most.. Ju¿ do Ciebie biegnê Ile w p³ucach mam si³ Chocia¿ patrzê przed siebie I nie widzê nic Tak czêsto Ciê widzê Choæ tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choæ tak czêsto Ciê mam Na koñcu jêzyka I ju¿ siê modlê Do spadaj±cych gwiazd Bo mi brakuje ciep³a Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tob± siê rozbieram Zrzucam zmiête brudne my¶li I przed Tob± umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imiê Ile Ciê trzeba dotkn±æ razy ¯eby siê cz³owiek poparzy³ Koncerty: - festiwal, Poznañ; pierwsze zetkniêcie z zespo³em - festiwal, Swarzêdz; deszcz; zna³am prawie ka¿d± piosenkê - Poznañ; pierwszy zamkniêty koncert; ~zmêczony~<3 *Wierny cz³onek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umieraj±. Zhakowaæ mo¿na wszystko.. i wszystkich. ![]() *Od lat na li¶cie rezerwowej Avengersów!* - ¯o³nierzyk. Postaæ nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. ![]() - Do¶æ tego! Wszyscy stoicie ni¿ej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzê siê, aby pomiata³ mn±... - Wielki mi bóg. ![]() - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomo¶æ. - To pilne. - To nagraj siê pilnie. O, w³amanie! ![]() *Winter is coming..* Je¶li dostaniesz jakie¶ imiê, przyjmij je, uczyñ swoim, a wtedy ju¿ nigdy ciê nim nie zrani±. ![]() Ten, kto boi siê przegraæ, ju¿ przegra³. ![]() ![]() Mój uk³on w stronê starych, cudownych bajek ![]() Mulan - za pokazanie, ¿e bycie sob± jest najwa¿niejsze<3 ![]() Planeta Skarbów - bo nauczy³a wierzyæ we w³asne si³y<3 ![]() Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej mi³o¶ci<3 ![]() Herkules - za udowodnienie, ¿e ciê¿k± prac± mo¿na osi±gn±æ wszystko<3 ![]() Alladyn - nauczy³, ¿e powinno siê pod±¿aæ za marzeniami<3 ![]() ![]() Tabliczka cytatów! Strach nauczy siê mnie baæ ~Dotyk Julii Mi³o¶æ - zabije Ciê i jednocze¶nie Ciê ocali ~Delirium Piek³o jest puste, a wszystkie demony s± tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean ró¿owy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdz±, ¿e bogów nie ma i po ¶mierci jest jedynie pustka. Ja ju¿ pozna³em tê pustkê, nie bojê siê umrzeæ ~Wied¼min: Dziki Gon - Jeste¶ psychopat±. - Wolê okre¶lenie "cz³owiek z wyobra¼ni±" ~Szeptem -Chcesz posi±¶æ moje cia³o? -Chcia³bym z nim zrobiæ wiele rzeczy, poza t± jedn±.. ~Szeptem ![]() Kpop to styl ¿ycia ![]() ~Sta³em w drzwiach garderoby i patrzy³em na cz³onków zespo³u, wiedz±c, ¿e nie mogê do nich do³±czyæ. Przepraszam.. Naprawdê chcia³em wyj¶æ na scenê. Na scenê, która jest moim ¿yciem. Dziêkujê wam i... kocham was...~ ![]() ~Nawet je¶li jêzyki s± ró¿ne, muzyka pozostaje ta sama~ ![]() ~Mam parê nóg na których mogê stan±æ, nawet gdy upadnê osiem razy~ ![]() Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy ![]() - No co¶ Ty.. Ja to zrobi³am? - Tak. W³a¶nie awansowa³a¶ z wariatki na ¶wiruskê. Moje gratulacje! ![]() - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! ![]() - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! ![]() - Nienawidzê ciê stryju, ¶mierdzisz! - Chyba tak nie powiedzia³e¶? - Tak, powiedzia³em.. ![]() Zemsta to tylko piêkne s³owo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. ![]() Lepiej zostaæ zranionym ni¿ raniæ innych. Dobrzy ludzie bêd± szczê¶liwi na przekór wszystkiemu. ![]() Mo¿esz o mnie mówiæ, ile chcesz, ale nie wa¿ siê powiedzieæ s³owa o moim barcie! ![]() Gry, do których chêtnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wied¼min - Civilization (g³ównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Je¶li chcesz pogadaæ o grach, uderzaj do mnie ![]() ![]() Cz³onkini redakcji czwartego, piêtnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 31.10.2018 16:58
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to siê u¶miechnê Data rejestracji: 13.05.07 |
24! Pamiêtaj chemiku m³ody, komentuj ficki lub zmieñ siê w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoli³em aby szko³a przeszkadza³a mi w edukacji. Zawsze mia³am szczê¶cie. I znów bêdê je mieæ. Krew na twoich rêkach, Falka, Krew na twej sukience P³oñ, p³oñ, Falka, za twe zbrodnie Sp³oñ i skonaj w mêce! Trochê wstyd, ale có¿, zas³u¿y³am ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 31.10.2018 16:59
|
![]() Pochwa³y: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
28 ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczê¶cie, które osi±gamy szczerymi intencjami, ¿yczliwo¶ci± i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby dzia³aæ zgodnie z energi± runy, dobrze jest otaczaæ siê dobrymi lud¼mi, którzy wznosz± nas do góry, zamiast ¶ci±gaæ na dó³. Szczê¶cie i rado¶æ mno¿y siê, kiedy siê je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel siê dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osi±gniêcia ![]() ![]() |
|
|
|
Rue Riddle |
Dodany dnia 31.10.2018 17:03
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 10 Postów: 990 Dom: RavenclawPunkty: 11291 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
9! Sen te¿ jest bardzo warto¶ciowy, a na pewno bardziej ni¿ edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna ¿e w Hogwarcie trafi³abym Slytherinu. Szczerze jednak mówi±c, jestem hybryd±, mianowicie Krugonk± ![]() Wprowadzi³am emotkê " " zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowa³o, ale i tak jestem z tego dumna )Moja HPnetowa twórczo¶æ Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiñski Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdzia³y. Moja seria o pocz±tkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdzia³. Moje drabble o... A zreszt± sami siê przekonajcie ![]() Artyku³y: Patriotycznie, czyli artyku³ o Ravenclawie. Ten artyku³ o Wiktorze Krumie pisa³am razem z Lork± - pozdro! A w tym wydaniu Proroka odpowiada³am za rozrywkê W tym te¿ ;pA tu s± takie (nie)mi³e rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzê tu nie dla punktów, tylko aby z tob± pogadaæ ~ potterkking Oczywi¶cie, ¿e to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chocia¿ ja tam ubóstwiam twoj± trytonkê i twierdzê, ¿e jest najpiêkniejsza ~ Bad wolf Witaj ksiê¿niczko rozrywki ~ Prorok Niecodzienny Biorê przyk³ad z najlepszych (czyt. Ciebie) ~ AdersYooo Mówi³am Ci kiedy¶, ¿e mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, mi³a kulka puchu ~ ulka_black_potterOna jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciêtych ripost, to z ni± wszystko mo¿liwe ~ Bad wolfJeste¶ ¶wietn± mêsk± postaci± ~ Angelina JohnsonUwa¿aj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny stra¿nik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha )Rue na w³adcê Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba ju¿ widzê kto bêdzie mia³ Hogwardzkiego Awardsa ~ Roksolana Delakur(Nie mia³am) ![]() Ale wiesz co? lubiê Ciê za ten Twój nieogar ~ gordian119S± tacy ludzie, którym siê nie odmawia, a ty jeste¶ jedn± z takowych ~ Roksolana DelakurAwwww <3 jeste¶ jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to siê zadzia³o, ¿eby kto¶ poprawia³ Rue Riddle ~ BumSzakalakaJeste¶ tak wyrodna, ¿e ciotka Petunia ju¿ bardziej kocha³a Harry'ego ni¿ ty swoje dzieci ~ MorfinGauntI mistrzowski tekst Adersa: Jak mo¿na nie piæ, jak tu wchodzisz. Ja tego na trze¼wo nie zniosê... ~ AdersYoooA oto niezbity dowód na moj± fajow± fajowato¶æ i ¶mieszno¶æ ![]() - Uwielbiam Ciê - Za co? - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black A to jest po prostu ¶mieszne Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrra¶ny. Taki ponury i nieociosany, mêski... zostaw kluchê Neville'a i bierz Bu³gara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na z³± drogê... mo¿e bêd± z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dziêki, ulka ![]() - Pff, Krukoni s± wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest ³atwa do wo³ania ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krañcu Polski reaguje ~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybli¼niaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa D³oñ (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Mo¿e kiedy¶ te¿ tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 31.10.2018 17:03
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
18 ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spo¶ród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 31.10.2018 17:14
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
8 ![]() |
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 31.10.2018 17:14
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
poproszê 4! :swiecacadynia: ''A ja Ciebie zaklnê w ¿ywy kamieñ! I bêd± Ciê czciæ w Republice Nowego Przyl±dka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 31.10.2018 17:34
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Zadania ujawnione! ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 31.10.2018 18:03
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Nr 20 mogê? ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogê ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Roksolana Delakur |
Dodany dnia 31.10.2018 18:35
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 6 Postów: 435 Dom: RavenclawPunkty: 7863 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 12.08.16 |
no to 26 |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 31.10.2018 18:36
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Poproszê 1 Poprzednie zadanie ju¿ zrobione. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 31.10.2018 19:10
|
![]() Pochwa³y: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
5 Poprzednie wykonane ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczê¶cie, które osi±gamy szczerymi intencjami, ¿yczliwo¶ci± i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby dzia³aæ zgodnie z energi± runy, dobrze jest otaczaæ siê dobrymi lud¼mi, którzy wznosz± nas do góry, zamiast ¶ci±gaæ na dó³. Szczê¶cie i rado¶æ mno¿y siê, kiedy siê je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel siê dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osi±gniêcia ![]() ![]() |
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 31.10.2018 19:18
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
30. Poprzednie zadanie wykonane ''A ja Ciebie zaklnê w ¿ywy kamieñ! I bêd± Ciê czciæ w Republice Nowego Przyl±dka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
Zireael |
Dodany dnia 31.10.2018 19:19
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 766 Dom: GryffindorPunkty: 12754 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 14.07.14 |
13 poprzednie wykonane ![]() ![]() ![]() Uwa¿aj, komu siê nara¿asz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. ![]() ![]() Je¶li bóg, to tylko jeden ![]() ![]() Prawdziwy rycerz powinien siê w swoim ¿yciu wykazywaæ piêcioma cechami: 1. Hojno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 2. M±dro¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Waleczno¶ci± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Honorem ![]() ![]() ![]() 5. Wspó³czuciem ![]() ![]() przede wszystkim jednak.. ![]() ...powinien pozostawaæ w naszych sercach bez wzglêdu na wszystko ![]() ![]() Jak gdyby jedynym w³a¶ciwym czasem ¿ycia by³a przesz³o¶æ... ![]() ![]() MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam ¶wiata w którym jedna jaskó³ka czyni wiosnê gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak ciê widz± to dzieñ dobry szukam ¶wiata w którym cz³owiek cz³owiekowi cz³owiekiem *** czasem chcia³bym zostawiæ to wszystko i ta g³upia nadzieja ¿e mam co¶ jeszcze do zostawienia *** *Orêdowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi st±d Prowadz± na tory Wszystkie drogi st±d Na kolejowy most.. Ju¿ do Ciebie biegnê Ile w p³ucach mam si³ Chocia¿ patrzê przed siebie I nie widzê nic Tak czêsto Ciê widzê Choæ tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choæ tak czêsto Ciê mam Na koñcu jêzyka I ju¿ siê modlê Do spadaj±cych gwiazd Bo mi brakuje ciep³a Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tob± siê rozbieram Zrzucam zmiête brudne my¶li I przed Tob± umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imiê Ile Ciê trzeba dotkn±æ razy ¯eby siê cz³owiek poparzy³ Koncerty: - festiwal, Poznañ; pierwsze zetkniêcie z zespo³em - festiwal, Swarzêdz; deszcz; zna³am prawie ka¿d± piosenkê - Poznañ; pierwszy zamkniêty koncert; ~zmêczony~<3 *Wierny cz³onek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umieraj±. Zhakowaæ mo¿na wszystko.. i wszystkich. ![]() *Od lat na li¶cie rezerwowej Avengersów!* - ¯o³nierzyk. Postaæ nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. ![]() - Do¶æ tego! Wszyscy stoicie ni¿ej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzê siê, aby pomiata³ mn±... - Wielki mi bóg. ![]() - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomo¶æ. - To pilne. - To nagraj siê pilnie. O, w³amanie! ![]() *Winter is coming..* Je¶li dostaniesz jakie¶ imiê, przyjmij je, uczyñ swoim, a wtedy ju¿ nigdy ciê nim nie zrani±. ![]() Ten, kto boi siê przegraæ, ju¿ przegra³. ![]() ![]() Mój uk³on w stronê starych, cudownych bajek ![]() Mulan - za pokazanie, ¿e bycie sob± jest najwa¿niejsze<3 ![]() Planeta Skarbów - bo nauczy³a wierzyæ we w³asne si³y<3 ![]() Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej mi³o¶ci<3 ![]() Herkules - za udowodnienie, ¿e ciê¿k± prac± mo¿na osi±gn±æ wszystko<3 ![]() Alladyn - nauczy³, ¿e powinno siê pod±¿aæ za marzeniami<3 ![]() ![]() Tabliczka cytatów! Strach nauczy siê mnie baæ ~Dotyk Julii Mi³o¶æ - zabije Ciê i jednocze¶nie Ciê ocali ~Delirium Piek³o jest puste, a wszystkie demony s± tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean ró¿owy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdz±, ¿e bogów nie ma i po ¶mierci jest jedynie pustka. Ja ju¿ pozna³em tê pustkê, nie bojê siê umrzeæ ~Wied¼min: Dziki Gon - Jeste¶ psychopat±. - Wolê okre¶lenie "cz³owiek z wyobra¼ni±" ~Szeptem -Chcesz posi±¶æ moje cia³o? -Chcia³bym z nim zrobiæ wiele rzeczy, poza t± jedn±.. ~Szeptem ![]() Kpop to styl ¿ycia ![]() ~Sta³em w drzwiach garderoby i patrzy³em na cz³onków zespo³u, wiedz±c, ¿e nie mogê do nich do³±czyæ. Przepraszam.. Naprawdê chcia³em wyj¶æ na scenê. Na scenê, która jest moim ¿yciem. Dziêkujê wam i... kocham was...~ ![]() ~Nawet je¶li jêzyki s± ró¿ne, muzyka pozostaje ta sama~ ![]() ~Mam parê nóg na których mogê stan±æ, nawet gdy upadnê osiem razy~ ![]() Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy ![]() - No co¶ Ty.. Ja to zrobi³am? - Tak. W³a¶nie awansowa³a¶ z wariatki na ¶wiruskê. Moje gratulacje! ![]() - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! ![]() - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! ![]() - Nienawidzê ciê stryju, ¶mierdzisz! - Chyba tak nie powiedzia³e¶? - Tak, powiedzia³em.. ![]() Zemsta to tylko piêkne s³owo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. ![]() Lepiej zostaæ zranionym ni¿ raniæ innych. Dobrzy ludzie bêd± szczê¶liwi na przekór wszystkiemu. ![]() Mo¿esz o mnie mówiæ, ile chcesz, ale nie wa¿ siê powiedzieæ s³owa o moim barcie! ![]() Gry, do których chêtnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wied¼min - Civilization (g³ównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Je¶li chcesz pogadaæ o grach, uderzaj do mnie ![]() ![]() Cz³onkini redakcji czwartego, piêtnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 31.10.2018 19:29
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to siê u¶miechnê Data rejestracji: 13.05.07 |
17 poprzednie zrobione! Edytowane przez Angelina Johnson dnia 31.10.2018 19:32 Pamiêtaj chemiku m³ody, komentuj ficki lub zmieñ siê w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoli³em aby szko³a przeszkadza³a mi w edukacji. Zawsze mia³am szczê¶cie. I znów bêdê je mieæ. Krew na twoich rêkach, Falka, Krew na twej sukience P³oñ, p³oñ, Falka, za twe zbrodnie Sp³oñ i skonaj w mêce! Trochê wstyd, ale có¿, zas³u¿y³am ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 31.10.2018 19:30
|
![]() Pochwa³y: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
10 Cze¶æ wszystkim! Tak naprawdê to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotka³y siê na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnê³y w ciebie ¿ycie Portret upamiêtniaj±cy s³ynna bitwê na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 31.10.2018 19:41
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
27 Poprzednie wykonane! ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw

Slytherin
Gryffindor

" zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb 

~ 
~

Hufflepuff

askaeddie