Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Osoba nad Tobą
|
|
Xeri |
Dodany dnia 09.07.2013 20:56
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1380 Dom: SlytherinPunkty: 9223 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
Hehe, wojowniczka, dzięki Też znam riv od dziecka :O Zawsze była strasznie chuda -.- Jest raczej też dobrze kojarzona, z tego co wiem. Postów w Hogwarcie nie pisze, a szkoda. Też jest oczytana. Miło się z nią gada i skacze na trampolinie. Koszykarz na avatarze? Nie, sport to nie twoja bajka ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 09.07.2013 23:17
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Xeri wydaje mi się osobą bardzo miłą i przyjemną, choć czasami potrafi dokopać ;> Można na nią liczyć, gdy się ustala jakieś akcje w Slytherinie. Pisze posty w Hogwarcie i ma raczej duży zasób słów jak na swój wiek. Nie znalazłam jeszcze u niej żadnych wad, choć na pewno jakieś ma ;> AVATAR: Podoba mi się i nawet tak trochę sobie Ciebie wyobrażam realnie. Szczególnie z tą patelnią ;D PODPIS: Pomóżcie jej go szukać! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 10.07.2013 00:44
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1380 Dom: SlytherinPunkty: 9223 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
Angelina jest bardzo miłą i przyjemną osobą ;p Pisze cudowne i długie posty w Hogwarcie. Uwielbiam się nad nią znęcać. Ma zawsze ciekawe pomysły jeśli chodzi o Hogwart i Fan Fiction. Ma wielki talent do pisania. Zawsze zabawna. Potrafi sensownie argumentować swoje zdanie i chętnie bierze udział w dyskusjach politycznych, z tego co widzę. Avatar jest bardzo ładny i taki... magiczny. Wyobrażałam tak ją sobie dopóki nke zobaczyłam jej zdjęcia w temacie na forum do tego poświęconym. Podpis? Straaasznie podoba mi się ten fragment o Falce. ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Narcissa |
Dodany dnia 12.07.2013 22:54
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 647 Dom: SlytherinPunkty: 8673 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 29.06.13 |
Xeri mogłaby by być moją młodszą siostrą, miła zabawna ślizgonka która lubi dokuczać kluseczką,długie godziny spedza na hp.necie i zawsze mnie miło wita.Jej avatar, hmm nie wiem dlaczego ale tak sobie Ciebie wyobrażam z ta patelnia, taka mała zadziora, uwielbiam tą bajkę Zaplątani.A podpis gdzieś uciekł, 997 trzeba wezwać Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie
**** ![]() |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 13.07.2013 00:38
|
Narcissa mogłaby być moją starszą siostrą Jest dość pewna siebie. Zabawna, żywiołowa. Dość często siedzi na HPnecie (no, ale nie tyle co ja, cnie?). Lubi imprezy i alkohol co czasem kończy się dla niej nieptzyjemnym kacem. Nie da się jej oszukać; z łatwością rozgryzła Artura Denimo. Przyciąga do siebie ludzi swoją prostolijnością. Jest taką osobą, którą albo się bardzo lubi, albo nie może na nią patrzeć. Dość pozytywnie nastawiona do życia.Avatar bardzo fajny. Takie trochę (wg mnie) odzwierciedlenie jej. Nick na początku mi się nie podobał, bo nie wiedziałam jak wymówić te dwa s, ale potem mój mózg zakapował, że to od Narcyzy Malfoy i zamieniłam te dwa nieszczęsne s na z i gitara. Cytat w podpisie mój ulubiony, a tego po angielsku nie rozumiem więc nie skomentuję ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 13.07.2013 16:18
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Xeri to wygadana dziewczyna, zabawna i inteligentna. Lubi wbić szpileczkę Kluskom ;D Ładnie się wypowiada, ma swoje zdanie. Konkretna dziewucha marnująca dużo czasu na hpnecie podobnie jak ja ;P Avatar bardzo mi do niej pasuje. Wydaje mi się, że odzwierciedla jej charakter [na tyle, na ile mogłam go poznać]. Jestem gotowa wyruszyć z pomocą na poszukiwania jej zaginionego podpisu ;P "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 15.07.2013 17:00
|
Lossiril to bardzo sympatyczna osóbka. Jest nieco mroczna co daje jej tajemniczość. Ma duży talent do pisania i chętnie oraz umiejętnie sprawdza artykuły i fan fiction. Bardzo łatwo ją polubić. Nie znam jej zbyt długo i ciężko mi się jakoś wyczerpująco wypowiedzieć, ale nie mogłam się powstrzymać. Dodam, że bardzo ją lubię ;p ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 17.07.2013 14:11
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
Xeri.. Xeri.. Ano więc bardzo lubię Xeri mimo, że czasami zdarzą się jakieś idiotyczne kłótnie. Jest naprawdę miłą osobą i dziwię się, że jeszcze ma do mnie szacunek (a przynajmniej na tyle jego posiada, że normalnie ze mną rozmawia). Jest szczera i potrafi wyrazić swoją opinię w zaledwie kilku słowach, które zawsze opisują co jest źle a co dobrze. Bardzo dużo też pomaga. Jest inteligentna, a nawet bardzo elokwentna. Stara się być aktywna i pomóc zwyciężyć swojemu domowi. Pisze artykuły i nawet jakby jej nie przyjęli poprawia (tak mi się wydaję ). Nigdy się nie poddaje i jest odważna. Nie wiem co mogę jeszcze o niej napisać...Avatar odwzorowuje ją a przynajmniej tak mi się wydaję. Twarda i nieodpuszczająca samej sobie dziewczyna. Podpis? Haha, nie potrafię skomentować. Osobę znam i często udziela się.. Wszędzie? ;o Edytowane przez Cordiale dnia 17.07.2013 14:16
"Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 17.07.2013 20:28
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
Cordiale to osoba, która dodaje SB kolorów, która zawsze jest. Jest osobą, która jest wrażliwa i delikatna, ale to skrywa. Nie ma lodówki, co jest śmieszne Ma cięty język, gdy coś jej się nie podoba, szczerze mówi. Jest obiektywna i przyjacielska. Jest osobą towarzyską, starającą się pomóc. Często się o coś wali, a potem marudzi. A tak, jest mega marudą. Kocha swój ślizgoźizm, ale przyznała, że mogłaby być w innym domu. Stara się zdobywać punkty i naśmiewa się z Puchonów ;< Kocha węże. Gra na gitarze (tak mi się zdaje). Cenię ją i bardzo lubię ;> Obie jesteśmy pod kilkoma względami podobne. Avatar: mi się podoba, cóż tu dodać. Podpis: nie ogarniam ;p ![]() Julia part smart ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 19.07.2013 10:42
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Co za zabawy. Nie wiem co napisać. Sheeby ma długie włosy i mnie wkurza jak nie pisze szybko artykułów , ale ogólnie jest spoko Dużo gada i namiętnie gra w simsy. Nie znam jej w realu, bo mieszka na podlasiu, o którym do niedawana nie miałam jeszcze żadnego pojęcia. Sheeby jest bardzo zaangażowana w Puchowe sprawy i motywuje uczestników do działania. Jest chyba najmilsza Puchonką. O opisie nic nie powiem, bo go w tym momencie nie widzę, a awatr? No cóż, przyzwyczaiłam się do jej pierwszego, ale ten też może być;p ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 01.08.2013 01:24
|
Ha! Nikt się nie odważy opisać ulki_black_potter? To okej, ja siem odważna, podejmę się tego zadania, a za karę będziecie musieli opisać mnie Muahaha Okej, ursus, trudna sprawa. Jest zawsze na stronie. Godnie reprezentuje Hufflepuff (czyt. Kluski). Raczej lubiana i z większością dogadująca się osoba. Leniwa, jak to kluski, aczkolwiek kiedy już się za coś zabierze to kończy, raczej. Krótkonoga (musiałam ) Nie lubi wesel, a na ostatnim wyglądała jak różowe coś, zapomniałam co to było. Układa długie, rozbudowane wypowiedzi na forum i potrafi zwykle sensiwnie uzasadnić swoje zdanie. Jest zabawna, ale czasem zbiera się jej na rozmyślania o życiu. Mój ulubiony jej cytat to, rzecz jasna, "huehuehue" <3 ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 05.08.2013 21:41
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Xeri czasami potrafi powiedzieć coś śmiesznego, ale i ciętego co podziwiam, bo rzadko się to zdarza u osób w jej wieku. Jest wojowniczką, w sensie, że jej nick pochodzi od postaci, którą wymyśliła na potrzeby książki, którą pisze. Jest ślizgonką, o dziwo, i nie jest zbyt konfliktowa. Taka normalna dziewoja z kujawsko - pomorskiego. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
YourSmile |
Dodany dnia 08.08.2013 04:40
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1328 Dom: GryffindorPunkty: 29744 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 13.01.13 |
O! Tu jeszcze mnie nie było. No to tak... Osoba nade mną bliżej znana jako: Ursus, Królowa i Generał Kluska. Pani prefekt Hufflepuff, zaangażowana w kluskowe sprawy. Szczyci się lenistwem, ale jak coś trzeba zrobić to bierze dupę w troki i jedzie. Ma świetne poczucie humoru, zawsze wygadana i towarzyska. Mieszka gdzieś tam na Pomorzu. Będzie studiować na Uniwersytecie Gdańskim. Bardzo lubi morze. Kiedyś zmieniła nick, ale nie wytrzymała i wróciła do wcześniejszego (teraźniejszego). ;P A i ma jeszcze złoty kociołek. ;D Zna się na ludziach. ; )Lubię ją, ciężko nie lubić takiej wygadanej kluski. ;D |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 09.08.2013 14:53
|
MoMo godnie reprezentuje Gryfonów. Ma poczucie humoru, chciaz zazwyczaj jest poważna. Jest naczelnym wampirem strony, pilnuje jej nocą. Dodaje za dużo zdjęć do galerii, dlatego jest na drugim miejscu na liście najaktywniejszych, które należy się Ślizgonom, rzecz jasna ;P Zawsze myśli pozytywnie za co bardzo ją szanuję. Ma niezłe pomysły, z którymi zwraca się do adminów i muszę przyznać, że takie "xxx możesz na GG?" jest czasem irytujące, ale nic nie mówię, bo ją lubię (Mam nadzieję MoMo, że cię nie uraziłam, jeżeli tak, to przepraszam) Uczęszcza do szkoły muzycznej, co ją w trakcie roku szkolnego wykańcza, ale to lubi więc aż tak bardzo nie narzeka. Uwielbia występy w filharmonii. Jest spoko ;p ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 09.08.2013 21:04
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Luna... Cóż, ciężko oceniać kogoś, kogo się właściwie nie zna, bo wydaje mi się, że poza tymi kilkoma dniami, to nie była zbyt aktywna na stronie, a przynajmniej ja tego nie zauważyłam. Z rozmów na sb wnioskuję, że jest osobą o raczej miłym usposobieniu i z poczuciem humoru "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 09.08.2013 21:16
|
Lossi to Ślizgonka. Koniec. Mogłabym tak napisać, ale się rozwinę bo wiem o niej trochę więcej, a co! A więc polubiłam ją od pierwszego wejrzenia (w post). Jakoś tak chyba przez tę nieszczęsną matmę się zgadałyśmy i jakoś wydała się spoko. Poza tym jako można nie lubić kogoś kto wielbi LOTR - ave Frodo, niech moc będzie z tobą! Hmm, Lossi jest zazwyczaj neutralna we wszelkich dyskusjach Ślizgoni vs. Kontra Świata (mam rację, jesteś?:< Lubię ją za nie wiem co w sumie. Taka ziomalka z niej, choć słucha cięzkiej muzy ( ja też, czasami). A! No i odstaje wyglądem od reszty. W takim sensie, że jest mroczna i ma fajne długie włosy. JEST OK. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 09.08.2013 21:19
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Ulka mi się wydaje być bardzo zabawną osobą, duszą towarzystwa. Bije od niej taka pozytywna energia. Wnioskuję oczywiście po rozmowach na sb i postach na forum. Ogólnie wydaje się być całkiem w porządku |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 09.08.2013 21:23
|
Oczywiście, jestem super: D joproxyz, jest nowa, ale ją lubię bo poprawnie pisze. Jak na razie tyle moge o niej powiedzieć;p ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 09.08.2013 21:55
|
Ulka to jest ładny numer. Ma ogromne poczucie humoru i dlatego od razu ją polubiłam. Czasem przywali tekstem jak dzik w żołędzie. Wszędzie jej pełno. Ma własne zdanie i nie boi się go przedstawić. Równa dziewczyna, fanka LOTRa i jak na kluskę, to jakaś taka mało rozlazła. Ma charakterek ;> "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 11.08.2013 01:55
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
Mam zaszczyt opisać Loss. Tak, a więc; Pierwsze co mi się z nią kojarzy, to Narcissa, jakby były przyjaciółkami 4ever, jak jedna jest to i druga. Taka mroczna kocica, do tej pory pamiętam jej fotę na RL Gębach. ;D Chwalona z bycia best betą, kiedyś sama wypróbuje. Aktywny Ślizgon, a niech ją. Zbyt pracowicie stara się zdobyć punkty dla Slyśluzu. Fanka Lucjusza, wszędzie to widać. Kocha o nim rozmawiać, a raczej pisać. ;> Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z osobą-elfem. Może dlatego, że kocha LOTR? ;O Ma też zawsze avki z blondynami ;p Co jeszcze dodać? Nie wiem, cholernie trudne te opisywanie ludzi. ;< Pomagająca i sympatyczna (pomimo swojej przynależności do Ślimaków) osoba. ;> ![]() Julia part smart ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Jest dość pewna siebie. Zabawna, żywiołowa. Dość często siedzi na HPnecie (no, ale nie tyle co ja, cnie?). Lubi imprezy i alkohol co czasem kończy się dla niej nieptzyjemnym kacem. Nie da się jej oszukać; z łatwością rozgryzła Artura Denimo. Przyciąga do siebie ludzi swoją prostolijnością. Jest taką osobą, którą albo się bardzo lubi, albo nie może na nią patrzeć. Dość pozytywnie nastawiona do życia.

Hufflepuff

Gryffindor
Ravenclaw