Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Kto po zabiciu Voldemorta bêdzie najgro¼niejszym czarodziejem na ¶wiecie?
Prefix u¿ytkownikaAnimag37
Ah tak? Niby od kiedy broñ palna ma w sobie zaklêcia? Np. zanik pamiêci, alohomorê i inne? Wybacz, ale tutaj nawet nie ma nawet porównania. Mo¿e i wiatrówka strzeli raz a porz±dnie, szybciej i konkretnie, ale to jedyna cecha przewa¿aj±ca ró¿d¿kê. Wymieñ mi jeszcze jakie¶ inne plusy posiadania broni, ni¿ ró¿d¿ki

A po co jej zanikanie pamiêci czy otwieranie drzwi? Ona ma tylko zabijaæ :/
Nawet je¿eli, to "co¶" co trzyma ró¿d¿kê, w³a¶nie u¿y³o zaklêcia i jest mysz±? Nie wydaje mi siê.

Jak mysz mo¿e u¿yæ zaklêcia? Wyobra¼ sobie, ¿e chodzi³o mi o cz³owieka xD
¦miercio¿ercy nie byli by na tyle g³upi, musieli mieæ jaki¶ plan. Nie mogliby by przecie¿ ot tak wej¶æ do ¶wiata mugoli i rozpocz±æ mordy. To by³yby tzw. Ciche akcje. Po za tym chyba nie chodzili by sobie ot tak, po ulicach z ró¿d¿k± w rêce? No b³agam.

Na cichych akcjach niewiele by zdzia³ali, w koñcu ka¿dy mugol dowiedzia³by siê przez media o istnieniu czarodziejów i wypowiedzianej przez ów akcje wojnê. Zostaliby ostrze¿eni przed pojawiaj±cymi siê znik±d postaciami, byliby w gotowo¶ci.
Nie rozumiem, sugerujesz, ¿e czarodziej jest mniej magiczny od mugola? No nie wierzê xD

Ale ty nie jeste¶ czarodziejk± xD I podczas takiej wojny mog³aby¶ pa¶æ z r±k bezimiennego czarodzieja. A ty za nimi trzymasz. Ale to odchodzi od tematu xD
Po co? Odpowied¼ jest prosta. Maj± pewne poczucie bezpieczeñstwa. A, i chcê podkre¶liæ, ¿e wiêkszo¶æ mog³aby tak post±piæ, wiadomo takie postacie, które pamiêtaj± terror Voldiego nie skusz± siê na tê propozycjê. Ale m³odzi czarodzieje? Szczerze mówi±c, gdybym nie zna³a historii Toma Riddle, do³±czy³abym do ¦miercio¿erców. Co nam zapewniaj±? Szansê na prze¿ycie

Tylko ¿e Voldiego bêd± pamiêtaæ ju¿ sze¶cioletnie dzieci. To bêdzie legenda z³a, tak samo ¦miercio¿ercy. Wiêc nikt siê do nich nie przy³±czy, ochronê zapewniaj± nijak±. Wcale nie lepsz± od dobrych czarodziejów.
Có¿, to ¶wiat fantasy, tam kto¶ taki móg³by zaistnieæ.

Móg³by Tak
ChmurkaChmurkaChmurkaChmurkaChmurkaChmurkaChmurka

Prefix u¿ytkownikakospirre
Ale ty nie jeste¶ czarodziejk± xD I podczas takiej wojny mog³aby¶ pa¶æ z r±k bezimiennego czarodzieja. A ty za nimi trzymasz. Ale to odchodzi od tematu xD

G³upia nie jestem, wiem. Ale jak ogl±dasz film, to chyba normalne, ¿e siê wczuwasz w jedn± ze stron i jej "kibicujesz"? Albo mi siê wydaje ^^

Odpowiedzia³abym na resztê twoich wytycznych, ale nie chcê robiæ spamu, bo nie mam za wiele do powiedzenia xD

Tak wiêc, jak mówi³am, moim zdaniem najgro¼niejszym bêdzie kto¶ z kierunku sawanny, czyli Afryka oraz prawdopodobnie - ¦miercio¿ercy, ale przez Animaga mam w±tpliwo¶ci haha xD Chocia¿ ta teoria o transmutacji i Afryce, chyba najbardziej mi siê podoba. Ale czy¿ wojna mugoli z czarodziejami nie by³aby intryguj±ca? Jestem bardzo ciekawa co by z tego wynik³o.

Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg.

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

64.media.tumblr.com/63ddd495dff33ec7c8f44e35801573be/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo1_500.gif

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

infj|aquarius|xvii|ravenclaw

~~~
there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life
~~~

64.media.tumblr.com/16e929c292fef1869760e896884cf51c/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo2_500.gif

Natka Potter, Lilyatte

Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3

Tak wiêc, jak mówi³am, moim zdaniem najgro¼niejszym bêdzie kto¶ z kierunku sawanny, czyli Afryka oraz prawdopodobnie - ¦miercio¿ercy

¦miem zauwa¿yæ, ¿e ¶miercio¿ercy poginêli/wyl±dowali w Azbakanie/stwierdzili, ¿e nie bêd± walczyæ dla osoby, która ju¿ nie ¿yje. Co do Afryki. Uwa¿am, ¿e wiêksze zagro¿enie stanowiliby amerykañscy czarodzieje. JO mówi³a, ¿e oni nie u¿ywaj± ró¿d¿ek, a poza tym musz± byæ lepszymi magami, bo podobno ma³o, który europejski czarodziej to umie. Argument o mordowaniu wszystkiego z ró¿d¿k± upada, przynajmniej w Ameryce.
Wiêc nikt siê do nich nie przy³±czy, ochronê zapewniaj± nijak±. Wcale nie lepsz± od dobrych czarodziejów.

Dobrzy czarodzieje padali jeden po drugim, ale do tego przyczyni³a siê raczej pewna zapora mentalna. Zabili Kowalskiego. Kowalski by³ podobno dobry. Nie mam z nimi szans. Ci dobrzy czarodzieje nie byli taki dobrzy, ¶miercio¿ercy bronili siê strachem. Taka mafia. Nie bêdziesz z nimi walczy³, bo wiesz co zrobili. A jak po ciebie przyjd±, nie dasz z siebie wszystkiego.

Prefix u¿ytkownikakospirre
Uwa¿am, ¿e wiêksze zagro¿enie stanowiliby amerykañscy czarodzieje. JO mówi³a, ¿e oni nie u¿ywaj± ró¿d¿ek, a poza tym musz± byæ lepszymi magami

Tego to nie wiedzia³am. Muszê przyznaæ, ¿e ca³kiem ciekawa teoria. Rowling wspomina³a, ¿e Afrykañczycy s± najlepsi w Transmutacji ale w³adanie bez ró¿d¿ki... Musi byæ niez³e. Ciekawa jestem, jakie s± tego konsekwencje. Jakie mo¿liwo¶ci. Dziêki tobie zaliczam Amerykê do "najgro¼niejszych", dziêkujê.

abili Kowalskiego. Kowalski by³ podobno dobry. Nie mam z nimi szans. Ci dobrzy czarodzieje nie byli taki dobrzy (...)

Zgadzam siê, po czê¶ci.

A wiêc mamy teraz Afrykê i Amerykê, ca³kiem nie¼le. Ciekawe co z Azj±. No i bieguny... Pasuje mi tutaj zwi±zanie z zorz± polarn±, mo¿e co¶ zwi±zanego z duchami? Eyebrows
Mimo tego wszystkiego, przyznam, ¿e zawsze bêdê zwolenniczk± ró¿d¿ek i Europy ^^

Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg.

64.media.tumblr.com/63ddd495dff33ec7c8f44e35801573be/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo1_500.gif

infj|aquarius|xvii|ravenclaw

~~~
there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life
~~~

64.media.tumblr.com/16e929c292fef1869760e896884cf51c/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo2_500.gif

Natka Potter, Lilyatte

Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3

Prefix u¿ytkownikaWymowny
A ja my¶lê, ¿e ka¿dy móg³by zaj±æ miejsce Voldemorta gdyby tylko chcia³, oczywi¶cie uprzednio wykazuj±c siê jakim¶ czynem godnym uwagi, aby przeprowadziæ na swoj± stronê jak najwiêksz± liczbê ludzi.
To wyrzek³szy, przewróci³ talerz dnem do góry
Na znak, ¿e je¶æ nie bêdzie, i milcza³ ponury

W hogwarcie Felix Caldwell

Nie mogê byæ kochankiem, bêdê bohaterem.

Prefix u¿ytkownikaBumSzakalaka
Koñczymy z Tygodniem Z Tematem!

03.01.2019 r. -
Pogromca Parchatego Trolla
www.harry-potter.net.pl/images/articles/bum.png

W Hogwarcie: Madison Dixie
www.harry-potter.net.pl/infusions/hogwart/images/avatars/ao9yo2no.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkombum.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20201.jpg

_____________________~*~_____________________

- I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587.
- My name is OLIVER QUEEN.

66.media.tumblr.com/4363f636607b153051dee48f88fc8d96/tumblr_pi5gvmEQ8N1vq3qe1o2_540.gif
data.whicdn.com/images/216550281/original.gif

- Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem?
- Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej.

i.pinimg.com/originals/77/1c/bf/771cbf249ac2523f149efe9619045a26.gif

BumSzakalaka

Przyjació³ko ma najdro¿sza!
Pisaæ wiersze sprawa "prosta"
W dniu mi³o¶ci co¶ wypada,
Prawie g³owa mi odpada...
Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie..
I na pewno nie w Madrycie.
Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em,
Jestem Ci go jednak winien.
Szko³a chyba ciê wykañcza,