Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Ca³e zdanie t± sam± liter±
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 25.07.2007 15:12
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
Pati a litera? To ja dam P. Pewien pan pewnie Portugalczyk p³yno³ przez Polske.Przep³ywa³ przez poznañ po przek±tnej po po³udniu.Po pó³nocy przep³yno³ przez Przemy¶l.przycumowa³,przywo³a³ Patrycjê.Paulina przyjació³ka Patrycji przynios³a Piotrowi podwieczorek poziomkowy.Patrycja pojecha³a pod Pabianice.Portugalczyk,pan Piotr pop³yno³ po papugê,papierow±,poniewa¿ potrzebowa³ papieru.Po papierze pisa³ piórê purpurowym papugi papierowej.pisa³ podpowiedzi Paulinie,poniewa¿ przygotowa³a podwieczorek poziomkowy.Poda³ Paulinie podpowiedzi pisane purpurowym piórê papugi,papierowej,po¿egna³ Pauline.Po pietnastej pop³yno³ po Patrycjê,pi±t± przyjació³ke Paw³a.Przep³yneli przez Portugaliê pozostawiaj±c PAtrycji pusty pejza¿. Troche bez sensu. I Edytowane przez Hermiona12 dnia 25.07.2007 15:13 "¦piewaæ i tañczyæ to byæ dobrze wykszta³conym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiêdzy idea³em, a piêknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tañca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnio¶lejsz±, najbardziej wzruszaj±c±, najpiêkniejsz± ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prost± interpretacj±, czy wyobra¿eniem ¿ycia - jest samym ¿yciem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwsz± rzecz± jakiej siê nauczysz i ostatni± jak± opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Eragon041 |
Dodany dnia 27.07.2007 19:49
|
![]() Postów: 95 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 199 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Imperium i igloo importowali iloraz i Inkê Trochê bez sêsu Inka to taka kawa zbo¿owa. U Znowu po Hermionie12... Animag: W±¿
Patronus: Bazyliszek Dom: Gryffindor Cz³onek Stowarzyszenia Metamorfomagów Moje forum o tematyce HP |
|
|
|
Hermiona 01 |
Dodany dnia 28.07.2007 15:04
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 525 Dom: SlytherinPunkty: 724 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 27.05.07 |
Ula uczy ufoludka ufaæ .... g³upie, wiem ![]() A |
|
|
|
| Renaemma |
Dodany dnia 29.07.2007 19:14
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2369 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
Anio³ Ali Auto Akceptowa³ Ale Auto Ali Ani Alarmu Autobusowego Akcji Auto Ale g³upie S ![]() Zawsze ¶mieje siê, nawet kiedy ca³± ziemie przykry³ ciemny p³aszcz. Kiedy wszyscy pogr±¿eni s± w rozpaczy nigdy nie tracê swego serca które rozja¶nia mi drogê w ciemno¶ci. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedzia³ dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umieraj±cego mê¿czyzny, nie wiedzia³, co naprawdê czuje, patrz±c na bia³oszar± twarz Snape'a i jego palce, próbuj±ce wymacaæ krwawi±c± ranê na szyi. Zdj±³ pelerynê-niewidkê i spojrza³ na cz³owieka, którego tak nienawidzi³, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzy³y teraz na niego i który porusza³ wargami, jakby chcia³ co¶ powiedzieæ. Pochyli³ siê nad nim, a Snape chwyci³ go za szatê na piersiach i przyci±gn±³ bli¿ej. Z jego gard³a wydoby³ siê straszny charkot. - We¼... to... we¼... to. Co¶ z niego wyciek³o i nie by³a to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydoby³o siê co¶ srebrzystoniebieskiego, co¶, co nie by³o ani gazem, ani ciecz±... a Harry wiedzia³, co to jest, lecz nie mia³ pojêcia, co robiæ... Hermiona wcisnê³a mu do trzês±cej siê rêki wyczarowan± przez siebie butelkê. Przeniós³ ró¿d¿k± srebrzyst± substancjê do butelki. Kiedy by³a pe³na, uchwyt Snape'a zel¿a³, a on sam wygl±da³, jakby ju¿ ca³kowicie siê wykrwawi³. - Spójrz... na... mnie - wyszepta³. Zielone oczy odnalaz³y czarne oczy, ale po chwili co¶ w tych czarnych oczach znik³o, sta³y siê nieruchome, puste i martwe. Rêka trzymaj±ca szatê Harry'ego opad³a z g³uchym stukiem na pod³ogê i Snape ju¿ siê wiêcej nie poruszy³." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemiê, po której On st±pa, powietrze nad jego g³ow±; wszystko, czego dotknie jego rêka, ka¿de jego s³owo, ka¿de spojrzenie, ka¿dy postêpek i Jego ca³ego bez zastrze¿eñ.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Bêdê jak ska³a: twarda i niezniszczalna. - Ska³y s± twarde, ale z czasem kruszej±. - To czym mam byæ? - Kim. B±d¼ sob±. - Nie. Nie mogê byæ kim¶, kogo ju¿ nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdê mi na Tobie zale¿y. - uciê³a nagle. - Powiedzia³a¶... ¿e Ci na mnie zale¿y? - uniós³ szybko wzrok i patrywa³ siê w ni± oczami, które zdawa³y siê mieæ barwê i wyraz jakich jeszcze nigdy w ¿yciu Ona nie widzia³a. - Nie. - odpowiedzia³a po¶piesznie - Chcia³am tylko sprawdziæ, czy mnie s³uchasz. |
|
|
|
Hermiona 01 |
Dodany dnia 30.07.2007 12:57
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 525 Dom: SlytherinPunkty: 724 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 27.05.07 |
Snape suszy stare skarpetki smarowane smalcem. L Edytowane przez Hermiona 01 dnia 30.07.2007 12:59
|
|
|
|
| Renaemma |
Dodany dnia 30.07.2007 13:06
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2369 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
Leniwy Leniwiec Leniwie Lata Latawcem J ![]() Zawsze ¶mieje siê, nawet kiedy ca³± ziemie przykry³ ciemny p³aszcz. Kiedy wszyscy pogr±¿eni s± w rozpaczy nigdy nie tracê swego serca które rozja¶nia mi drogê w ciemno¶ci. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedzia³ dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umieraj±cego mê¿czyzny, nie wiedzia³, co naprawdê czuje, patrz±c na bia³oszar± twarz Snape'a i jego palce, próbuj±ce wymacaæ krwawi±c± ranê na szyi. Zdj±³ pelerynê-niewidkê i spojrza³ na cz³owieka, którego tak nienawidzi³, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzy³y teraz na niego i który porusza³ wargami, jakby chcia³ co¶ powiedzieæ. Pochyli³ siê nad nim, a Snape chwyci³ go za szatê na piersiach i przyci±gn±³ bli¿ej. Z jego gard³a wydoby³ siê straszny charkot. - We¼... to... we¼... to. Co¶ z niego wyciek³o i nie by³a to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydoby³o siê co¶ srebrzystoniebieskiego, co¶, co nie by³o ani gazem, ani ciecz±... a Harry wiedzia³, co to jest, lecz nie mia³ pojêcia, co robiæ... Hermiona wcisnê³a mu do trzês±cej siê rêki wyczarowan± przez siebie butelkê. Przeniós³ ró¿d¿k± srebrzyst± substancjê do butelki. Kiedy by³a pe³na, uchwyt Snape'a zel¿a³, a on sam wygl±da³, jakby ju¿ ca³kowicie siê wykrwawi³. - Spójrz... na... mnie - wyszepta³. Zielone oczy odnalaz³y czarne oczy, ale po chwili co¶ w tych czarnych oczach znik³o, sta³y siê nieruchome, puste i martwe. Rêka trzymaj±ca szatê Harry'ego opad³a z g³uchym stukiem na pod³ogê i Snape ju¿ siê wiêcej nie poruszy³." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemiê, po której On st±pa, powietrze nad jego g³ow±; wszystko, czego dotknie jego rêka, ka¿de jego s³owo, ka¿de spojrzenie, ka¿dy postêpek i Jego ca³ego bez zastrze¿eñ.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Bêdê jak ska³a: twarda i niezniszczalna. - Ska³y s± twarde, ale z czasem kruszej±. - To czym mam byæ? - Kim. B±d¼ sob±. - Nie. Nie mogê byæ kim¶, kogo ju¿ nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdê mi na Tobie zale¿y. - uciê³a nagle. - Powiedzia³a¶... ¿e Ci na mnie zale¿y? - uniós³ szybko wzrok i patrywa³ siê w ni± oczami, które zdawa³y siê mieæ barwê i wyraz jakich jeszcze nigdy w ¿yciu Ona nie widzia³a. - Nie. - odpowiedzia³a po¶piesznie - Chcia³am tylko sprawdziæ, czy mnie s³uchasz. |
|
|
|
Hermiona 01 |
Dodany dnia 30.07.2007 13:13
|
Justyn je jasne jajko jad±ce jezdni±. R |
|
|
|
| NimfadoraTonks |
Dodany dnia 30.07.2007 15:32
|
![]() Postów: 291 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Ró¿d¿ka Rona r±bnê³a rybkê. M ![]() Od cnót Gryfonów, przebieg³o¶ci ¦lizgonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Hufflepuffie! ¦miercio¿erca Oto co znalaz³am na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywaj± Dom Sliterinu Tutaj ¦lizgoni odpoczywaj± Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podej¶cie. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczê¶cie nigdy nie daje; ono tylko po¿ycza. -STARE PRZYS£OWIE CHIÑSKIE. -Nie istnieje co¶ takiego jak rozrywka dla ca³ej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy ¿ycie podsuma Ci cytrynê powiedz: '' O, tak, lubiê cytryny. Masz wiêcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odp³yyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Staraj± siê tylko o fanki, a nie o to czy im ¶piewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze ¶piewa³y we dwie to jako¶ siê zespó³ trzyma³ i mia³y parê dobrych piosenek. Teraz gdy zosta³a Tola to Blog27 zamieni³o siê w ¶mietnik z sieczk±. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Mia³am kupione 3 chomiki. 2 samce i jedn± samiczkê, która mia³a ma³e( jednemu odgryz³a nogê) i jednego( tego bez nogi) da³am siostrze, a resztê sprzeda³am do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jak± stworzy³ ¶wiat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wygl±du ludzi z 21 wieku, bo umys³ maj± po jaskiniowcach( tak jak mowê), a skoro maj± przestarza³e modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wygl±dali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. S³ysza³am, ¿e to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimi¶ potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie ¶piewaæ, tañczyæ i jeszcze ma tyle odwagi aby wyj¶æ na scenê. Zamiast odessaæ sobie t³uszcz wepcha³a go do cycków i mo¿e teraz zostaæ sumo, chocia¿ wygra³a by w ka¿dych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzy³ by siê z jej tipsami zak³adanymi przez pani± Gosiê za flaszkê. ![]() Nie chodzi mi o to, ¿e uwielbiam t± postaæ ale o to, ¿e uwielbiam i jestem wielk± fank± Harry'ego jako ca³ej serii ksi±¿ek, filmów i gier, a tak¿e, ¿e jego ¶wiat jest ca³kiem niez³y. ![]() Tak jak staruszki maj± swój ¶rodek lokomocji- mê¿a córeczki, tak my- m³odzie¿ mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego mo¿na gadaæ, pisaæ, wysy³aæ pliki, a nawet robiæ konferencje! ![]() Mimo, ¿e mi siê zepsu³ to i tak by³ fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami u¿ywam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie te¿ kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szko³a?[/color] ![]() Mam psa, kiedy¶ mia³am innego. Frajd± jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich w³a¶cicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i po¿ywne. Te cechy spe³nia ¿are³ko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jak± jad³am pochodzi z W³och,a dok³adniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
|
Hermiona 01 |
Dodany dnia 30.07.2007 19:36
|
Minister Magii maluje ma³omówne misie marzn±c mocno. C Edytowane przez Hermiona 01 dnia 30.07.2007 19:36
|
|
|
|
| Lonald |
Dodany dnia 31.07.2007 13:37
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 123 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 231 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 06.06.07 |
Cytrynowe cukierki czêsto czuj± cykorie. W ¦miercio¿erca
animag-czarna tchórzofredka Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów chroñ nas Slitherinie! inteligentny dialog: -Buhahahahha! -Buhahahahaha! -Buhahhahhahaha? -Buhahahaha! -Buhahaha... |
|
|
|
Hermiona 01 |
Dodany dnia 31.07.2007 13:41
|
Wiê¿niowie w wiêzieniu wa³kuj± wredne wiewiórki. G |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 31.07.2007 13:41
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2682 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Wysoki Witek wygania³ wulgarne wrony wydziobuj±ce warzywa. A Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
Hermiona 01 |
Dodany dnia 31.07.2007 14:01
|
Arogancka agrafka akceptuje apatyczne akrobacje. G |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 31.07.2007 14:07
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2682 Ranga: ¦wietny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Gburowata gruszka gawêdzi³a g³o¶no gêgaj±c . S Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
Hermiona 01 |
Dodany dnia 31.07.2007 14:09
|
Straszny smok smarka³ szarym sokiem. D |
|
|
|
| Lonald |
Dodany dnia 31.07.2007 14:33
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 123 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 231 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 06.06.07 |
Dramatyzuj±c Dursleyowie drastycznie domkneli drzwi do domu, doszczêtnie dorwali dzrzwiami dywan. E ¦miercio¿erca
animag-czarna tchórzofredka Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-w³asnej-wszechwiedzy Krukonów chroñ nas Slitherinie! inteligentny dialog: -Buhahahahha! -Buhahahahaha! -Buhahhahhahaha? -Buhahahaha! -Buhahaha... |
|
|
|
| Harry00 |
Dodany dnia 31.07.2007 16:00
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 31.07.07 |
Eduardo edytuje eda i Edytowane przez Harry00 dnia 31.07.2007 16:01 |
|
|
|
Hermiona 01 |
Dodany dnia 31.07.2007 20:58
|
Irma ig³± ima imad³o. L |
|
|
|
| XxJustAFakexX |
Dodany dnia 01.08.2007 11:13
|
![]() Postów: 24 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 26 Ranga: Char³ak Data rejestracji: 20.07.07 |
Lubiê lizaæ lody. ![]() ¡ hahahahaha ![]() nie no ¿artujê ![]() S Edytowane przez XxJustAFakexX dnia 01.08.2007 11:13 Napalona fanka Ruperta G.
![]() ![]() |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 01.08.2007 11:26
|
Smutny samochodzik szepta³ smêtnie. ![]() J Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Hermiona 01
Slytherin