Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Czego słuchacie w tej chwili? vol. 4
|
|
Inga Clinton |
Dodany dnia 27.01.2016 15:47
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 835 Dom: SlytherinPunkty: 7802 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 08.02.15 |
Katy Perry - Circle the Drain |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 27.01.2016 16:02
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Szwadron97 - Honor na wieki ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 27.01.2016 18:14
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Lou Bega - Mambo No. 5 ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 28.01.2016 13:38
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Nirvana - Lithium ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 29.01.2016 17:11
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Legion - ONR ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
HermionaA14 |
Dodany dnia 29.01.2016 18:53
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 49 Dom: SlytherinPunkty: 197 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 04.12.15 |
Jasmine Thompson r11; Adore Wybuchowa dziewczyna, która łatwo się denerwuje więc proszę jej nie przeszkadzać
Często dostaję głupawki ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 29.01.2016 20:10
|
Tormentia - Ostatni bunt ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 30.01.2016 23:07
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Frank Sumatra - I Love you baby ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 01.02.2016 18:05
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Patti Smith - Because the Night ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 01.02.2016 19:57
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Future Folk - Malinowa Dziewczyno (piosenka, do której tańczę w zespole Slavici Dance). |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.02.2016 12:22
|
Janusz Laskowski - Kolorowe Jarmarki ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Neterin |
Dodany dnia 05.02.2016 13:51
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 270 Dom: SlytherinPunkty: 6381 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 09.09.14 |
OneRepublic - Love Runs Out |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 07.02.2016 17:50
|
Basti - Obudź się Polsko! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 16.02.2016 19:18
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Kongos - Come With Me Now ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 16.02.2016 20:08
|
Obłęd - Wierzę w Polskę ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
beciaptterhead |
Dodany dnia 17.02.2016 15:10
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 62 Dom: HufflepuffPunkty: 498 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 16.10.15 |
Szparagi- Hermiona vs Smerfetka https://www.youtu...IpDlqRWFQI Wiceprezes oraz zastępca rzecznika prasowego ANTYmafi HPneta
"Dziewczynka z zapałkami" W Hogwarcie Betty Lorance Różdżka 11 cali, cis i pióro feniksa Najlepsza piosenki ever ![]() https://www.youtube.com/watch?v=EIpDlqRWFQI https://www.youtube.com/watch?v=D9Mv6gXqADM Jak można tak niszczyć książkę!? ![]() ![]() Mój chłopak ma być *Odważny jak Harry *Sexowny jak Draco *Wytrwały jak Ron *Zabawny jak Fred i George *Mądry jak Remus *Miły jak Neville *Z nosem jak każdy (oprócz Voldemorta) A Ty się pytasz czemu jestem wolna. ![]() ![]() Czarne oczy, czarna dusza Czarne włosy i nos kruczy Zostań fanem Severusa! A on mikstur cię nauczy Jeśli lubisz profesora Albo kochasz tak jak my! To jest bardzo dobra pora By ziściły się Twe sny Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami! Zamyślony, tajemniczy On jest Always&Forever Z każdym wrogiem się policzy! Ave! Ave! Boski Sever! Śmierciożerca ukochany! Tłustowłosy idol nasz! Profesorze! Pamiętamy! Twoją tajemniczą twarz. Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami |
|
|
|
beciaptterhead |
Dodany dnia 17.02.2016 15:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 62 Dom: HufflepuffPunkty: 498 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 16.10.15 |
Szparagi- Bella vs. Śnieżka https://www.youtu...gv_g3uFpGw Wiceprezes oraz zastępca rzecznika prasowego ANTYmafi HPneta
"Dziewczynka z zapałkami" W Hogwarcie Betty Lorance Różdżka 11 cali, cis i pióro feniksa Najlepsza piosenki ever ![]() https://www.youtube.com/watch?v=EIpDlqRWFQI https://www.youtube.com/watch?v=D9Mv6gXqADM Jak można tak niszczyć książkę!? ![]() ![]() Mój chłopak ma być *Odważny jak Harry *Sexowny jak Draco *Wytrwały jak Ron *Zabawny jak Fred i George *Mądry jak Remus *Miły jak Neville *Z nosem jak każdy (oprócz Voldemorta) A Ty się pytasz czemu jestem wolna. ![]() ![]() Czarne oczy, czarna dusza Czarne włosy i nos kruczy Zostań fanem Severusa! A on mikstur cię nauczy Jeśli lubisz profesora Albo kochasz tak jak my! To jest bardzo dobra pora By ziściły się Twe sny Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami! Zamyślony, tajemniczy On jest Always&Forever Z każdym wrogiem się policzy! Ave! Ave! Boski Sever! Śmierciożerca ukochany! Tłustowłosy idol nasz! Profesorze! Pamiętamy! Twoją tajemniczą twarz. Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami |
|
|
|
beciaptterhead |
Dodany dnia 17.02.2016 15:34
|
Szparagi- YouTuberki vs. Hejterzy https://www.youtu...Ix44T54Pjc Wiceprezes oraz zastępca rzecznika prasowego ANTYmafi HPneta
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 17.02.2016 19:13
|
Basti - "Stop Islamizacji Europy" (gitara Michał Bartczak; prod. Nestor) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
beciaptterhead |
Dodany dnia 17.02.2016 20:30
|
Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Wiceprezes oraz zastępca rzecznika prasowego ANTYmafi HPneta
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Inga Clinton

Slytherin

Gryffindor

Hufflepuff

Ravenclaw