Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Wasze ulubione filmy poza HP
|
|
| buczacz94 |
Dodany dnia 19.07.2007 09:36
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 166 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.12.06 |
Pulp Fiction, Wściekłe Psy, Siedem, Podziemny krąg, Siódma pieczęć, Blue Velvet, Piękny umysł, Szósty zmysł, Inni, Ojciec chrzestny, Skazani na Shawshonk, Godfellas, Scarface, Lot nad kukułczym gniazdem. |
|
|
|
| Zoey |
Dodany dnia 19.07.2007 21:02
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 21 Ranga: Mugol Data rejestracji: 16.07.07 |
Moje to... ...Kłamca, Kłamca ...Maska ...Ace Ventura: Psi detektyw ...Gliniarz z Beverly Hills 1,2 i 3 ...Książę w Nowym Jorku ...Dr Dolittle 1 i 2 ...48 godzin ...Następne 48 godzin ...Shrek 1,2 i 3 ...Kobieta kot I czekam na jeden film,którego premiera ma być w sierpniu-"Transformers". Nie było jeszcze premiery,a ja już wiem że mi się podoba (Po tych klipach ,które oglądnełam wiem napewno,że mi się spodoba (W Ameryce w tydzień zarobił 150 mln :rip: ) ) |
|
|
|
| Kate_Luis |
Dodany dnia 17.08.2007 12:42
|
![]() Postów: 300 Dom: Brak przydziału Punkty: 1469 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 08.02.07 |
* Piła 1,2,3 * The Amityville Horror * Leon zawodowiec * Piraci z Karaibów 1,2,3 * Forrest Gump * Na żywo * Co gryzie Gilberta Grape'a? * Eurotrip * I.E Sztuczna Inteligencja i wiele innych Edytowane przez Kate_Luis dnia 17.08.2007 12:44 |
|
|
|
| jetinajt |
Dodany dnia 23.08.2007 22:33
|
![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
Najlepsze już wymieniałem, teraz ulubione (niestety najlepszych nie da się za często oglądać): 1.Shrek 2.Asterix i Obelix: Misja Kleopatra 3.Piraci z Karaibów 4.Gwiezdne Wojny 5.Władca Pierścieni |
|
|
|
| Bella Black |
Dodany dnia 04.09.2007 20:33
|
![]() Postów: 358 Dom: Brak przydziału Punkty: 509 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.09.07 |
hehe widzę że oglądam nieco inne filmy niż większość ![]() a więc zacznę: Requiem dla snu - niesamowity film, nie sądzę, żeby komuś udało się stworzyć drugi o tak przejmującej atmosferze... najlepszy film jaki widziałam w swoim życiu... Efekt motyla Pianista Przerwana lekcja muzyki Amelia Wróg u bram Raport mniejszości Piękny umysł no i na pewno jeszcze mnóstwo, bo bardzo lubię oglądać filmy ale nie wszystkie |
|
|
|
| Hermionka_HP |
Dodany dnia 05.09.2007 14:38
|
![]() Postów: 29 Dom: Brak przydziału Punkty: 136 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.08.07 |
a mnie to: *Piraci z Karaibów 1, 2 i 3 *Dirty Dancing 1 i 2 *Zielona Mila *Speed 1 i 2 *Miss Agent 1 i 2 *Szósty zmysł *Tomb Raider *Szybcy i wścielki *Za szybcy i za wsciekli *Yamakasi *Lśnienie *Rrrr... *High School Musical *Taxi 1, 2, 3 i 4 *Helena Trojańska *Szkoła Uczuć *W rytmie Hip-Hop'u *Wredne dziewczyny *Just my luck - tu wystąpił mój ukochany zepspół "McFly" wszystkie filmy z Hilary Duff i Lindsay Lohan(uwielbiam jeee!!) ![]() ![]() Edytowane przez Hermionka_HP dnia 05.09.2007 14:42 Nawet gdybyś dał człowiekowi wszystkie wspaniałości świata, nic mu to nie pomoże, jeśli nie ma przyjaciela, któremu mogłby o tym powiedzieć. ...friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly... x3 |
|
|
|
| nimfadora21 |
Dodany dnia 17.02.2008 22:50
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 85 Dom: Brak przydziału Punkty: 348 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.12.07 |
Filmy? Nie jestem fanka filmów, ale lubię: - Czasem słońce, czasem deszcz - Jestem przy tobie - Garfield 1, 2 - Sherek 1,2,3 i Sherek pada (wydanie specjalne, puszczane w święta) - Asterix i Obelix : Misja Kleopatra - High School Musical 1,2 - i jeszcze tam jakieś, których tytułów ie pamiętam. moje ulubione powiedzonko:
"NIE MÓW DO MNIE NIMFADORA":-) [img] http://hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg[/img] Ulubiony przedmiot: Transmutacja, Obrona przed Czarną Magią Ulubiony aktor: Rupert Grint Ulubiona aktorka: Emma Watson Wymarzona miotła: Piorunx ![]() Różdżka: 8 cali, kawałek klapy od sedesu, kawałek klamki Ulubiony nauczyciel: McGonagall Patronus: Kot Animag: Sarna Dom: Gryffindor Ulubiony kolor: niebieski, złoty ![]() ![]() ![]() Mój nick jest dość długi, więc, aby go całego nie pisać możecie pisać nimfa. Łatwij i prościej! |
|
|
|
| Kapitan menel |
Dodany dnia 19.02.2008 15:16
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 190 Dom: Brak przydziału Punkty: 388 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.09.07 |
Boże dziewczyno co ty oglądasz!!!. Ja wolę filmy wojenne takie jak: -Szyfry wojny -Szeregowiec Rayan -Oblężenie -Wróg u bram -Byliśmy żołnierzami -Czterej pancerni i pies -Helikopter w ogniu Oprócz tych filmów podobają mi się także: -Teoria Chaosu -Gol -Hooligans -Meet to Spartan -Hot Shot -Siedem -Job -Chłopacy nie płaczą -Killer,killer 2 To takie najlepsze ale gdybym miał wypisywać więcej...A z resztą nie chce mi się. |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 21.02.2008 21:24
|
![]() Postów: 243 Dom: Brak przydziału Punkty: 1645 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.08.07 |
Na bogów Ardy, menel, popraw ten błąd w podpisie... Bardzo cenię sobie filmy: Seven The Awakenings Lot nad kukułczym gniazdem Sin City Godfather, wszystkie 3 Władcę pierscieni, jak wyżej 12 małp Fight Club American History Zapach kobiety Milczenie owiec Człowiek w ogniu Forrest Gump Szeregowiec Ryan |
|
|
|
| Kapitan menel |
Dodany dnia 21.02.2008 22:04
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 190 Dom: Brak przydziału Punkty: 388 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.09.07 |
Forrest Gump No właśnie...tego...Zapomiałem o Foreście. Film genialny jak kazdy z Tomem Hanksem(nie wiem czy tak się to pisze). I jeszcze film Zielona Mila-Jeden z lepszych z Hanksem. Ps.Mam taki błąd chyba jakiś nawyk z Włatców Móch ale już poprawiam. Edytowane przez Kapitan menel dnia 21.02.2008 22:05 |
|
|
|
| Marigold |
Dodany dnia 23.02.2008 18:46
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 18 Dom: Brak przydziału Punkty: 179 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.08.07 |
1.Władca Pierścieni.Powrót króla. 2.Forest Gump. 3.Zielona mila. 4.Pamiętnik. 5.Duma i uprzedzenie. 6.Egzorcyzmy Emily Rose 7.Życie doskonałe 8.RAIN MAN 9.Jutro idzemy do kina. 10.Break Away.poza światem 11.Katyń 12. Zakochana Jane. 13. Mama na obcasach 14.Ostatni Mohikanin 15 Ogniem i mieczem. "Legendy się nie zabija"
|
|
|
|
| blackberry |
Dodany dnia 24.02.2008 08:31
|
![]() Postów: 847 Dom: Brak przydziału Punkty: 1133 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.11.07 |
No to teraz moja kolej![]() Moje ukochane filmy : - Jedwabna Opowieść - jedyny w swoim rodzaju. W przeciwieństwie do większości filmów , nacisk został położony na plastyczność i estetykę, zamiast na akcję. Coś pięknego. - Życie jest piękne - ludzie mogą sobie mówić,że mało realistyczny, ale chyba nie o to w tym filmie chodzi. Mogą też uważać, że zrobienie filmu o Holocauście w postaci familijnej komedii jest niesmaczne. Nie zmienia to jednak faktu, że to właśnie "Życie jest piękne" jest jednym z filmów, które wzbudziły u mnie nasilniejsze emocje. - Forrest Gump - Komentarz chyba zbędny ![]() - Zmruż oczy - na półce postawiłabym go koło "Jedwabnej Opowieści". Dostarcza nietylko wrażeń estetycznych ,ale skłania do myślenia. - Amadeusz - Mistrzostwo. Wariacje na temat życia największego geniusza muzyki wszech czasów. Oglądałam wiele razy, zawsze z wielką przyjemnością. - Amelia - Piękne obrazy, piękna muzyka, ciekawa fabuła. Coś jeszcze? Edytowane przez blackberry dnia 24.02.2008 08:33 Dzieci są milsze od dorosłych
zwierzęta są milsze od dzieci mówisz że rozumując w ten sposób muszę dojść do twierdzenia że najmilszy jest mi pierwotniak pantofelek no to co milszy mi jest pantofelek od ciebie ty skurwysynie. A. Bursa Pantofelek |
|
|
|
| Marigold |
Dodany dnia 25.02.2008 18:13
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 18 Dom: Brak przydziału Punkty: 179 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.08.07 |
Nie wiem, ale zawsze jak oglądam "Ogniem i mieczem" , to na scenie kiedy Skrzetuski ułaskawia Bochuna i ten potem odjeżdża na swoim koniku, RYCZĘ jak małe dziecko. I fabuła oczywiście... Ale książka lepsza od filmu , więc polecam wszystkim!! Edytowane przez Marigold dnia 25.02.2008 18:16 "Legendy się nie zabija"
|
|
|
|
| chimera |
Dodany dnia 26.02.2008 17:45
|
![]() Postów: 400 Dom: Brak przydziału Punkty: 414 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.03.07 |
Dobrzeee.. to teraz ja ;] większość filmów zapewne sie będzie powtarzała, ale cóz.. ;] Nie moja wina, że ludzie udzielający się w tym temacie, wiedzą co dobre ;] Kolejność bez znaczenia: ^Czarny kot, biały kot ^Forrest Gump ^Moulin Rouge ^Tańczący w ciemnościach ^Labirynt Fauna ^Kto nigdy nie żył ^Jasminum ( o dziwo, bo to polska produkcja, niemniej jednak niesamowita-polecam ;]) ^Inni ^Egzorcyzmy Emily Rose ^Gorzka czekolada ^Apocalypto ^Amelia ^Między niebem a ziemią ^D'Artagnan ^Milczenie owiec ^Efekt motyla ^300 ^Pearl Harbor (za muzykę ma u mnie jeszcze większy plus ;]) ^Sin City ^Wszyscy jesteśmy Chrystusami ^The dark ^CUBE (1, 2, 0) ^Królestwo niebieskie I to chyba na tyle...Jeżeli coś mi się jeszcze przypomni, to dopisze ;] Nie chcę więcej żadnej nadziei. Nie chcę uwierzyć, że gdzieś na świeciejest lekarstwo albo metoda, czy guru, który potrafiłby wyzwolić mnie od lęku. Ja po prostu chciałabym nauczyć się umierać. ![]() I Belive I Can Fly I Believe ICan Touch The Sky ;] ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 01.04.2013 13:30
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
1. Jeden dzień 2. Pamiętnik 3. Fight Club 4. Star Wars 5. Władca Pierścieni 6. Spiderman (wszystkie części) 7. Pulp Fiction 8. Kill Bill 9. Scent of the woman 10. Nietykalni 11. Seven Pounds 12. SherlocK Holmes 13. Skazani na Shawshank 14. Gran Torino 15. Bang, bang you're dead 16. Limitless 17. Efekt motyla 18. Ojciec Chrzestny 19. American History X 20. Co gryzie Gilberta Grape'a 21. Piraci z Karaibów 22. We were soldiers 23. Czterej pancerni i pies ( serial, wiem, ale jaram się Jankiem i tekstami Gustlika i Tomusia) ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
ILoveDracoo |
Dodany dnia 01.04.2013 14:47
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 2 Dom: SlytherinPunkty: 223 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 24.03.13 |
1. "Oszukać przeznaczenie" wszystkie 5 części 2. "Walentynki" (horror, a nie jakaś głupia komedia) 3. "Kto wrobił królika Rogera" 4. Kiedyś "High School Musical" P5. "Jutro idziemy do kina" 6. "Vinci" ^_^ 7. "Asterix i Obelix Misja Kleopatra" Wydaje mi się, że kiedyś było tego więcej, ale jakoś mi wszystko wyleciało teraz z głowy... Edytowane przez ILoveDracoo dnia 01.04.2013 14:52
|
|
|
|
plump_ginewra_17 |
Dodany dnia 01.04.2013 17:42
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 94 Dom: GryffindorPunkty: 2067 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 27.03.13 |
Ja uwielbiam Sagę Zmierzch ![]() Trzy metrzy nad niebem, Tylko Ciebie chcę, Wybacz ale będę ci mówiła skarbie też jest super ![]() (Mam wielką słabość do filmów o wielkiej miłości) Seria Harry Potter jest oczywiście w czołówce moich ulubionych Zbyt ona piękna, zbyt mądra zarazem, zbyt mądrze piękna, stąd istnym jest głazem.
|
|
|
|
plamcia |
Dodany dnia 01.04.2013 18:41
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 9 Dom: GryffindorPunkty: 2342 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 03.09.12 |
1.Mój przyjaciel chaiko (nie wiem jak to sie pisze)+to chyba lubie najbardziej bo film jest piekny a szczegolnie koniec w ktorym pies nadal przychodzi po pana ktory juz nie zyje a pozniej i tak sam umiera :'![]() 2.Saga zmierzch+ktoz nie kocha mych wampirkow :-P |
|
|
|
zona_Rona |
Dodany dnia 03.08.2013 18:01
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 16 Dom: RavenclawPunkty: 310 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 02.08.13 |
oj... jest ich naprawdę wiele. chciałam zacząć wymieniać tutaj... ale na filmwebie konto jest, więc pochwalić się można może ktoś znajdzie coś ciekawego dla siebie ![]() http://www.filmwe...r/martvcha ABRACADABRA. ![]() |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 03.08.2013 19:44
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
Kolejność nie ma znaczenia.. 1. Duma i uprzedzenie 2. Push 3. LOL - spodobał mi się, jeszcze się nim jaram, niedługo przejdzie 4. Szybcy i wściekli - wszystkie filmy. 5. Uprowadzona (obie części) Nie wiele lubię, bardziej oglądam coś do połowy, nudzi mnie i zostawiam. "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff

Slytherin
Gryffindor
Ravenclaw