Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Mentalizm
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 21.12.2013 21:58
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Tyle ode mnie. Twoje podejście do jego 'wierzeń' jest trochę dziwne. Czemu dziwne? Wyjaśnisz mi, proszę? ;] Zanim coś stwierdzę osobiście wolę wysłuchać osób powiązanych ze sprawą. Z całego tematu praktycznie każdy podważa jego zdanie, zamiast posłuchać o co dokładniej chodzi, zamiast choćby spróbować rozumieć. Bad wolf, dzięki, że stanęłaś po mojej stronie ![]() W sumie nie w tym rzecz, naprawdę według mnie warte jest poznanie Twojej opinii. DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 21.12.2013 21:59
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
To dobrze, że myślisz, iż to ;przykrywka na inną rzecz' ale wcześniej nie dałeś w żadnym stopniu tego do zrozumienia. Albo zmieniłeś zdanie aby uniknąć krytyki, albo na prawdę nie umiesz przekazywać poprawnie swoich myśli, co zauważyłam już przy wcześniejszych Twoich wątkach. Bad Wolf, z Twojego postu jasno wynika, że nie widzisz problemu w tym, że KubeN utrzymuje sie w błędzie. Coś w stylu ' Wierzysz, że kosmici są wśród nas i przekonujesz do tego innych? Super, niech inni nie nic do tego nie mają!' Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 21.12.2013 22:07
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Bad Wolf, z Twojego postu jasno wynika, że nie widzisz problemu w tym, że KubeN utrzymuje sie w błędzie. Coś w stylu ' Wierzysz, że kosmici są wśród nas i przekonujesz do tego innych? Super, niech inni nie nic do tego nie mają!' Przepraszam, że co? Wychodzi na to, że podważasz mój rozum, jako, że zamiast od razu stwierdzić "hmm, jest idiotą, wierzy w coś co nie istnieje" próbuję się dowiedzieć, co go skłoniło do takich a nie innych teorii. SPOKO (y) Utrzymuje się w błędzie, okej, ja to wiem, ale zamiast jemu wytłumaczyć, że jego zdanie jest błędne, od razu go krytykujesz i wręcz w sposób brutalny mówisz, że tylko Ty wiesz co jest słuszne, i że Ty masz rację, zamiast powoli i spokojnie mu przekazać dlaczego uważasz, że źle mówi. Nie mam zamiaru się kłócić, bo mi wręcz zabroniono tego robić więc przepraszam bardzo. Edytowane przez Bad wolf dnia 21.12.2013 22:15
DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 21.12.2013 23:50
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Wszyscy się kłócą ostatnio, o ja, o ja! Opanujcie się, haha. Zgadzam się z jopro i Lossi, że ten temat albo może jego rozwinięcie to czysta głupota i w sumie nie ma co w to drążyć. KubeN, fajnie że masz jakieś zainteresowania, ale jak zakładasz temat to najpierw się zastanów czy warto, jeśli nie jesteś w stanie wytłumaczyć o co tak naprawdę chodzi. A teraz kłótnia z joproxyz. DLACZEGO MASZ DEIDARĘ W AWATARZE?! I znowu muszę edytować. Bad Wolf, nie zachowuj się jak dzikus. Przepraszasz za wszystko i twierdzisz, że Ci czegoś się broni. No wyluzuj, dziewczyno. Mam świetny humor, idą Święta!!!: D Edytowane przez ulka_black_potter dnia 22.12.2013 00:13
![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Slytherin

Ravenclaw

Hufflepuff