Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Przygody Merlina
|
|
Lilly_Potter |
Dodany dnia 24.07.2014 22:41
|
![]() Postów: 45 Dom: RavenclawPunkty: 670 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 02.07.14 |
serio ?? Ja ryczałam jak odchodził, ale wiadomo każdy ma swój gust i jeden się podoba inny nie. Jakkolwiek większość aktorów z serialu jest bardzo ekhm....wystrzałowa. o tak Tom też jest fajny ale ja zdecydowanie uwielbiam tego Pana ![]() A co myślicie o Mordredzie? "Sleep, my snowless winter
Let me warm you once before I go And I'll pretend to know and understand" ![]() |
|
|
|
| Only Dream |
Dodany dnia 26.03.2016 06:45
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 848 Dom: HufflepuffPunkty: 9544 Ranga: Ponury Żniwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
Mordred zapowiadał się na fajną postać i wydawało mi się, że może jednak nie zadźga Arcziego, bo Morgana go nie przekona, ale cóż... Moim zdaniem zbyt emocjonalnie zareagował na śmierć dziewczyny. Przecież dostała drugą szansę, ale ją odrzuciła, a to już niczyja wina. No i sam był zaszokowany tym, jak zabiła tamtego strażnika... Był zbyt impulsywny i mściwy.. Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: paniwinko ![]() HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! ![]() ![]() ![]() ![]() I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. ![]() Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych. Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie! ![]() Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb. Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 27.03.2016 17:26
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Obejrzałem chyba 3 odcinki, i jakoś mi się ten serial nie spodobał. Zawsze sobie Merlina wyobrażałem jako starego i potężnego czarodzieja, a tu jakiś młokos Nie wziąłem pod uwagę, że nawet znany czarodziej był kiedyś młody ;p Tam była chyba też niejaka Morgana, którą dosyć dobrze kojarzę. Sama fabuła i efekty specjalne według mnie takie sobie. Dla zabicia czasu owszem, ale żeby się w to wgłębiać czy być fanem, to nie. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alice_124 |
Dodany dnia 27.03.2016 22:35
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 2 Dom: GryffindorPunkty: 547 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 20.02.16 |
Jestem ogromną fanką tego serialu! Z drugiej strony zakończenie nie było banalne, co powinno cieszyć... A jednak tak się nie dzieje. Pomijając ostatni odcinek, to pozostałe zachwycają pełną parą!Efekty specjalne - nie najgorsze, gra aktorska - świetna, fabuła - rewelacyjna, dialogi - pełne humoru. Zdecydowanie polecam serial! "Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie." ~ Carlos Ruiz Zafón, Cień wiatru * Modrzew * Włos jednorożca * 14 ½ cala * Lekko giętka ![]() "Będziemy na tyle silni, na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi, na ile będziemy podzieleni." ~ J.K. Rowling "Możesz zamknąć oczy na rzeczy, których nie chcesz zobaczyć, ale nie możesz zamknąć serca na rzeczy, których nie chcesz czuć." ~ Johnny Depp Zapraszam z całego serduszka na mojego bloga: https://history-of-lily-evans.blogspot.com - "Nie zapominaj o przeszłości" z dziennika Lily Evans [center] MISS ME? <3 ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 28.03.2016 01:22
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Ej, no sorry, ale ostatni odcinek był tak beznadziejny, że brak słów. To było niczym naplucie fanom prosto w twarz. Takie do dupy i niewiarygodne, że aż żal. Nawet nie chcę tego wspominać, bo serial całościowo był spoko, szczególnie jeśli chodzi o wykorzystanie Old English i wgl legendy... ![]() Always ![]() |
|
|
|
Seferyn Collotye |
Dodany dnia 28.03.2016 10:24
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 7 Postów: 1060 Dom: RavenclawPunkty: 19293 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 20.04.10 |
losiek13 napisał(a): Ej, no sorry, ale ostatni odcinek był tak beznadziejny, że brak słów. To było niczym naplucie fanom prosto w twarz. Takie do dupy i niewiarygodne, że aż żal. Częściowo podzielam Twoją opinię, ale muszę przyznać, że po obejrzeniu tego odcinka kilka razy... no cóż, chyba po prostu się do niego przyzwyczaiłem i jakoś zaakceptowałem, ale początkowo też nie byłem przekonany. Serial był dla mnie świetny, jeden z moich ulubionych. Oglądałem go kiedyś nałogowo z moją genialną nauczycielką historii - wtedy jeszcze pierwsze sezony puszczali w telewizji, chyba na Polsacie, więc wysyłaliśmy sobie sms-y i komentowaliśmy akcję, haha. Wszystkim tak się podobał Artur, ale przecież Merlin też jest niczego sobie! Uwielbiałem humorystyczne sceny w tym serialu. Czasami jeszcze można obejrzeć powtórki na którymś z kanałów - nigdy nie mogę sobie odpuścić. Witaj, przybyszu, w przedsionku mojego umysłu, lecz strzeż się! Dla tych, którzy zagubią się w jego zakamarkach, nie ma ratunku. Przekraczaj więc jego bramy na własną odpowiedzialność. ![]() Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light... ![]() Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real? ![]() Praca na rzecz HPnetu: listopad - grudzień 2011 - moderator grudzień 2011 - listopad 2014 - administrator lipiec 2016 - luty 2017 - administrator techniczny ![]() Studnia przeznaczenia W studni przeznaczenia Na wysokim szczycie Pośród bezistocia Błyszczą gwiezdne oczy ![]() W studni przeznaczenia Dźwięczą bezustannie Echa próśb i modlitw Smętne treny wiatru ![]() W studni przeznaczenia Świecą wraz z księżycem Srebrnych monet stosy Puste zabobony W studni przeznaczenia Woda krwawi złotem Diament krzesi ogień Srebrem tętnią żyły ![]() W studni przeznaczenia Iskrzą się marzenia Myśli jak kryształy Krzyczą z bezsilności ![]() W studni przeznaczenia Plączą się warkocze Zdobne pantofelki Słychać jęk cierpienia ![]() ![]() Hall of Fame "I'd really like to be in closer contact with life. I'm a little too distant, I guess. I like to place myself outside." Yves Saint Laurent ![]() "I don't care if people I admire criticize me because their opinion is valuable to me." Karl Lagerfeld ![]() |
|
|
|
| Only Dream |
Dodany dnia 28.03.2016 12:40
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 848 Dom: HufflepuffPunkty: 9544 Ranga: Ponury Żniwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
Ja wolę Merlina od Artura a Merlin jako Dolma lub Dragoon/Emrys to już w ogóle mistrzostwo Z serialem spotkałam się już kilka razy, ale dopiero niedawno obejrzałam wszystkie sezony chronologicznie. Znalazł się w moich ulubionych :3 Co do ostatniego odcinka, to też się zawiodłam. Śmierć Arcziego mi nie przeszkadza, ale pozostało za dużo niewiadomych. Czy magię zalegalizowano, jaką Gwen była królową, czy Merlin wrócił do Camelot? Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: paniwinko ![]() HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! ![]() ![]() ![]() ![]() I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. ![]() Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych. Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie! ![]() Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb. Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Hufflepuff

Gryffindor

Z drugiej strony zakończenie nie było banalne, co powinno cieszyć... A jednak tak się nie dzieje. Pomijając ostatni odcinek, to pozostałe zachwycają pełną parą!

Uwielbiałem humorystyczne sceny w tym serialu. Czasami jeszcze można obejrzeć powtórki na którymś z kanałów - nigdy nie mogę sobie odpuścić.