Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Miasto jest jak mafia? Zmieñ to! MAFIA 5 - ZAPISY
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 22.02.2019 13:26
|
![]() Pochwa³y: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 14.05.09 |
Zg³aszam sie ![]() Christian. ![]() Bo liczy siê to, co masz w ¶rodku. ![]() Ale czasami warto za³o¿yæ maskê. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikujê jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszê fanficka ducha, ¿e tak to ujmê, czyli takiego, którego nie ma" "po czê¶ci trudny jêzyk wynika z za³o¿eñ p³omieñ odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzêdniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartê I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 22.02.2019 13:27
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
Zg³aszam siê Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 22.02.2019 13:47
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Zg³aszam siê Discord, je¶li potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 22.02.2019 13:49
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Zg³aszam siê! ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Rue Riddle |
Dodany dnia 22.02.2019 14:12
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 10 Postów: 990 Dom: RavenclawPunkty: 11291 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
Zg³aszam siê Sen te¿ jest bardzo warto¶ciowy, a na pewno bardziej ni¿ edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna ¿e w Hogwarcie trafi³abym Slytherinu. Szczerze jednak mówi±c, jestem hybryd±, mianowicie Krugonk± ![]() Wprowadzi³am emotkê " " zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowa³o, ale i tak jestem z tego dumna )Moja HPnetowa twórczo¶æ Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiñski Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdzia³y. Moja seria o pocz±tkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdzia³. Moje drabble o... A zreszt± sami siê przekonajcie ![]() Artyku³y: Patriotycznie, czyli artyku³ o Ravenclawie. Ten artyku³ o Wiktorze Krumie pisa³am razem z Lork± - pozdro! A w tym wydaniu Proroka odpowiada³am za rozrywkê W tym te¿ ;pA tu s± takie (nie)mi³e rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzê tu nie dla punktów, tylko aby z tob± pogadaæ ~ potterkking Oczywi¶cie, ¿e to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chocia¿ ja tam ubóstwiam twoj± trytonkê i twierdzê, ¿e jest najpiêkniejsza ~ Bad wolf Witaj ksiê¿niczko rozrywki ~ Prorok Niecodzienny Biorê przyk³ad z najlepszych (czyt. Ciebie) ~ AdersYooo Mówi³am Ci kiedy¶, ¿e mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, mi³a kulka puchu ~ ulka_black_potterOna jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciêtych ripost, to z ni± wszystko mo¿liwe ~ Bad wolfJeste¶ ¶wietn± mêsk± postaci± ~ Angelina JohnsonUwa¿aj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny stra¿nik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha )Rue na w³adcê Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba ju¿ widzê kto bêdzie mia³ Hogwardzkiego Awardsa ~ Roksolana Delakur(Nie mia³am) ![]() Ale wiesz co? lubiê Ciê za ten Twój nieogar ~ gordian119S± tacy ludzie, którym siê nie odmawia, a ty jeste¶ jedn± z takowych ~ Roksolana DelakurAwwww <3 jeste¶ jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to siê zadzia³o, ¿eby kto¶ poprawia³ Rue Riddle ~ BumSzakalakaJeste¶ tak wyrodna, ¿e ciotka Petunia ju¿ bardziej kocha³a Harry'ego ni¿ ty swoje dzieci ~ MorfinGauntI mistrzowski tekst Adersa: Jak mo¿na nie piæ, jak tu wchodzisz. Ja tego na trze¼wo nie zniosê... ~ AdersYoooA oto niezbity dowód na moj± fajow± fajowato¶æ i ¶mieszno¶æ ![]() - Uwielbiam Ciê - Za co? - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black A to jest po prostu ¶mieszne Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrra¶ny. Taki ponury i nieociosany, mêski... zostaw kluchê Neville'a i bierz Bu³gara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na z³± drogê... mo¿e bêd± z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dziêki, ulka ![]() - Pff, Krukoni s± wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest ³atwa do wo³ania ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krañcu Polski reaguje ~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybli¼niaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa D³oñ (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Mo¿e kiedy¶ te¿ tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 22.02.2019 15:11
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
zglaszam sie Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODG£OS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzêtu, na którym nagrywam zaczyna³y byæ irytuj±ce. Ekran ¶nie¿y, sztuczna inteligencja resetuje siê, tnie. Zg³oszenia do serwisu dokona³am poprzedniego dnia. Aktualnie staram zaj±æ siê dokumentacj± tej usterki. [ PRZEWINIÊCIE DO POCZ¡TKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcê wiadomo¶ci, która zawirusowa³a system androida. Z powodu pewnego usuniêcia danych z dysku, staram siê przedstawiæ najwa¿niejsze fakty na tej kasecie. Nazywam siê Violet, nale¿ê do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmujê siê g³ównie pisaniem tekstów i grafik±. W wolnym czasie od spe³niania obowi±zków dobrego obywatela HP-neta, zag³êbiam siê w wiekowe artyku³y o warto¶ci historycznej lub udzielam siê w ¶wiecie równoleg³ym, postaci± o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planujê wiêkszy wk³ad w ¿ycie kraju. Uwa¿am, ¿e sztuczna inteligencja... [ ZACIÊCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZA£. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony g³ówna sztuczna inteligencja. Violet nie mo¿e podej¶æ do odbiornika. Zarz±dzenie: wprowadzenie nowego cz³onka spo³eczeñstwa z powody usuniêcia dotychczasowego. Powód usuniêcia: przeszukiwanie. Powód usuniêcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 22.02.2019 16:15
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Zg³aszam siê ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
-lavender- |
Dodany dnia 22.02.2019 16:25
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 519 Dom: RavenclawPunkty: 12414 Ranga: Mistrz Expelliarmusa Data rejestracji: 20.06.13 |
Zg³aszam siê ![]() Life is better when you dance. ![]() And if the music is good you dance. ![]() Never too tired for it. ![]() ![]() W Hogwarcie Josephine Davis - klik! ![]() Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. ![]() W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() My body is like a rum chocolate souffle. If I don't warm it up right, it doesn't rise. ![]() Did you know that dolphins are just gay sharks? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 22.02.2019 16:40
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierñ krzy¿a Data rejestracji: 26.01.14 |
ja te¿!! zg³aszam siê ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 22.02.2019 17:30
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Zg³aszam siê!!! ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 22.02.2019 19:24
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
To ja te¿ siê zg³aszam DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 22.02.2019 22:34
|
![]() Pochwa³y: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Zg³aszam siê ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*ksi±¿ki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dziêki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
CoSieDzieje |
Dodany dnia 22.02.2019 22:39
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 1033 Dom: HufflepuffPunkty: 30039 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 20.08.17 |
Podwójnie powiadasz? Zg³aszam siê - na razie pojedynczo
|
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 22.02.2019 23:07
|
![]() Pochwa³y: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Zg³aszam siê, najwy¿ej szybko odpadnê Cze¶æ wszystkim! Tak naprawdê to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotka³y siê na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnê³y w ciebie ¿ycie Portret upamiêtniaj±cy s³ynna bitwê na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Nymeria |
Dodany dnia 22.02.2019 23:09
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 208 Dom: SlytherinPunkty: 4646 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 01.08.16 |
Zg³aszam siê Witam w moim ma³ym zielonym królestwie. ![]() "Widzê Nymeriê, widzê Nimrodel i widzê adminów. Co¶ tu nie gra wiêc pytanie brzmi: Wê¿u co ty znowu kombinujesz?" Lilyatte Lilyatte Jak te czo³gi dzisiaj szybko je¿d¿± Nymeria czo³gi ? je¿d¿± ?? czy mnie omija jaka¶ apokalipsa ? Lilyatte Znaj±c ciebie, to ty j± wywo³asz pi±ty je¼d¼cu |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 22.02.2019 23:21
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to siê u¶miechnê Data rejestracji: 13.05.07 |
Zg³aszam sie! Pamiêtaj chemiku m³ody, komentuj ficki lub zmieñ siê w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoli³em aby szko³a przeszkadza³a mi w edukacji. Zawsze mia³am szczê¶cie. I znów bêdê je mieæ. Krew na twoich rêkach, Falka, Krew na twej sukience P³oñ, p³oñ, Falka, za twe zbrodnie Sp³oñ i skonaj w mêce! Trochê wstyd, ale có¿, zas³u¿y³am ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 23.02.2019 10:20
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Proszê przyj±æ moje zg³oszenie
|
|
|
|
Nquus |
Dodany dnia 23.02.2019 13:43
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 1 Postów: 269 Dom: GryffindorPunkty: 5511 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 03.05.18 |
Zg³aszam siê. "Choæby¶ ¿ycie swe w³o¿y³ w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie." "Czym by¶ wilka nie karmi³, zawsze na las spogl±da." "Wilk nie winien temu, ¿e Pan Bóg stworzy³ go wilkiem." "Wilki s± chyba szlachetniejsze od owiec, z trudem wyobra¿aj± sobie istnienie bez tych ostatnich, za¶ owce? Szkoda mówiæ. " |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 24.02.2019 19:49
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Zapraszam, zapraszam, miejsc jest jeszcze bardzo du¿o MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Syriusz32 |
Dodany dnia 24.02.2019 20:03
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 17 Postów: 1120 Dom: GryffindorPunkty: 15213 Ranga: Potêga Krwistego Steka! Data rejestracji: 30.06.14 |
Zg³aszam siê |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Hufflepuff

Ravenclaw

Slytherin

Gryffindor

" zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb 

~ 
~