Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Prawda czy fałsz
|
|
| inkognito |
Dodany dnia 30.05.2007 23:49
|
![]() Postów: 113 Dom: Brak przydziału Punkty: 210 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.05.07 |
fałsz Malfoy był najlepszy z eliksirów. Gryfon całym sercem
Gryfon na wieki |
|
|
|
| Jaku |
Dodany dnia 31.05.2007 05:25
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 236 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.05.07 |
fałsz Hermiona jest najlepszą uczennicą na roku |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 31.05.2007 06:54
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
prawda Lord Voldemort chodzi z Bellatrix ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| harryfan |
Dodany dnia 31.05.2007 07:34
|
![]() Postów: 111 Dom: Brak przydziału Punkty: 241 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.05.07 |
fałsz Black to ród czarodzieji Nie lubię poniedziałku
W zasadzie wtorku też nie lubię |
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 31.05.2007 10:39
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Prawda Harry w czasie ulewnego meczu ściąga okulary, bo nie ma innego sposobu żeby widzieć przez deszcz. |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 31.05.2007 10:42
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
falsz Ron chodzi z Lavender Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 31.05.2007 10:44
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Fałsz. Juz nie chodzi ^^ Cho chodzi z Michaelem Cornerem. |
|
|
|
emma19 |
Dodany dnia 31.05.2007 21:57
|
![]() Postów: 726 Dom: GryffindorPunkty: 1410 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
fałsz Harry ma na drugie imię James I've seen that ray of light And it's shining on my destiny Shining all the time And I won't be afraid To follow everywhere it's taking me All I know is Yesterday is gone And right now I belong To this moment, to my dreams *** ![]() ___________________________________________ ''Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija.'' Na tej stronie znam wiele ludzi, ale te które znalazły się na liście poniżej będe pamiętała nawet do śmierci... Będe sobie przypominała jak z nimi rozmawiałam... Czasem na normalne tematy typu "szkoła, wakacje" , ale były też rozmowy, które zawsze podnosiły mnie na duchu... albo rozśmieszały do łez... Dlatego bardzo im dziękuje za... wszystko ;*** ~Ginny_Weasley12* ~adzilla* ~KaMcIa* ~asia15963 * ~slicznaGinnyWeasley* ~Hermiona12* _____________________________________ A oto lista osób, które bardz bardzo lubię : ~Angelina Johnson* ~Śmieciojadek* ~Essi* ~Her-mio-na 13* ~mimid* Kolejność bez znaczenia... "Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry" ![]() __________________________________________________ Jedna z założycielek KPP ^^ Członek KPAD członek popieprzonych marchewek w skarpetkach ___________________________________________________ "Uważaj na nogi, bo nie wiadomo dokąd Cię poniosą..." *** "Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem." !!! *** "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło." *** *Wierzę, że wyobraźnia jest mocniejsza niż wiedza, *że mit jest mocniejszy niż historia, *że to, o czym sie marzy, ma większą moc niż fakty, *że nadzieja zawsze tryumfuje nas doświadczeniem, *że śmiech jest jedynym lekarstwem na cierpienie. *Wierzę też, że miłość jest mocniejsza niż śmierć -Robert Fulghum "...I kiedy jesteśmy W dołku i czujemy sie samotni Chcemy uciec. Zaufaj sobie i nie poddawaj się Wiesz że możesz być lepszy od innych..." H.Duff ----> 'Fly' ![]() "Wielkość wzbudza zawiść, zawiść rodzi złość, złość sprzyja kłamstwom" Lord Voldemort ------------------------------- Mam sto rąk, Sto sztyletów Gdy chcę, Sto ran zadam Grand ![]() XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX S ---I ---A ---T ---K ---Ó ---W ---K ---A ![]() |
|
|
|
| Wielki Iryt |
Dodany dnia 01.06.2007 07:06
|
![]() Postów: 51 Dom: Brak przydziału Punkty: 133 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.05.07 |
Prawda Ron ma 4 braci. |
|
|
|
emma19 |
Dodany dnia 01.06.2007 08:24
|
![]() Postów: 726 Dom: GryffindorPunkty: 1410 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Fałsz Hermiona bardzo lubi grę w Quddicha I've seen that ray of light And it's shining on my destiny Shining all the time And I won't be afraid To follow everywhere it's taking me All I know is Yesterday is gone And right now I belong To this moment, to my dreams *** ![]() ___________________________________________ ''Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija.'' Na tej stronie znam wiele ludzi, ale te które znalazły się na liście poniżej będe pamiętała nawet do śmierci... Będe sobie przypominała jak z nimi rozmawiałam... Czasem na normalne tematy typu "szkoła, wakacje" , ale były też rozmowy, które zawsze podnosiły mnie na duchu... albo rozśmieszały do łez... Dlatego bardzo im dziękuje za... wszystko ;*** ~Ginny_Weasley12* ~adzilla* ~KaMcIa* ~asia15963 * ~slicznaGinnyWeasley* ~Hermiona12* _____________________________________ A oto lista osób, które bardz bardzo lubię : ~Angelina Johnson* ~Śmieciojadek* ~Essi* ~Her-mio-na 13* ~mimid* Kolejność bez znaczenia... "Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry" ![]() __________________________________________________ Jedna z założycielek KPP ^^ Członek KPAD członek popieprzonych marchewek w skarpetkach ___________________________________________________ "Uważaj na nogi, bo nie wiadomo dokąd Cię poniosą..." *** "Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem." !!! *** "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło." *** *Wierzę, że wyobraźnia jest mocniejsza niż wiedza, *że mit jest mocniejszy niż historia, *że to, o czym sie marzy, ma większą moc niż fakty, *że nadzieja zawsze tryumfuje nas doświadczeniem, *że śmiech jest jedynym lekarstwem na cierpienie. *Wierzę też, że miłość jest mocniejsza niż śmierć -Robert Fulghum "...I kiedy jesteśmy W dołku i czujemy sie samotni Chcemy uciec. Zaufaj sobie i nie poddawaj się Wiesz że możesz być lepszy od innych..." H.Duff ----> 'Fly' ![]() "Wielkość wzbudza zawiść, zawiść rodzi złość, złość sprzyja kłamstwom" Lord Voldemort ------------------------------- Mam sto rąk, Sto sztyletów Gdy chcę, Sto ran zadam Grand ![]() XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX S ---I ---A ---T ---K ---Ó ---W ---K ---A ![]() |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 01.06.2007 10:49
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Fałsz Neville jest najlepszy z Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 01.06.2007 10:51
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Fałsz Draco ma szary oczy <--- nie wcale nie poprawiam swojego błędu Edytowane przez Peeves dnia 01.06.2007 10:59 "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 01.06.2007 10:52
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Szary ale to jest temat "prawda czy fałsz" kochana peeves :* Padma jest w Hufflepuffie |
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 02.06.2007 12:30
|
![]() Postów: 136 Dom: Brak przydziału Punkty: 265 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.05.07 |
fałsz,bo w Ravenclawie Tiara zastanawiała się czy nie posłać Harrego do Slytherinu Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie się na stronę www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko mało osób ją odwiedza..ZAPRASZAM
Uwielbiam: -Christina, -Limonka -Moony Alex -Anitka Lubię: -Bratek1 -Gruba Dama -TomV |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 02.06.2007 13:42
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
prawda Wszyscy z rodzeństwa Rona należą do Gryffindoru ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Wielki Iryt |
Dodany dnia 02.06.2007 13:45
|
![]() Postów: 51 Dom: Brak przydziału Punkty: 133 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.05.07 |
Prawda. Pan Dursley pracował na 8 piętrze. |
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 02.06.2007 13:47
|
![]() Postów: 136 Dom: Brak przydziału Punkty: 265 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.05.07 |
eee Fałsz. Na 9. W.Krum mówił na Hermionę Herma-nina. Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie się na stronę www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko mało osób ją odwiedza..ZAPRASZAM
Uwielbiam: -Christina, -Limonka -Moony Alex -Anitka Lubię: -Bratek1 -Gruba Dama -TomV |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 02.06.2007 16:22
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Lady odsyłam do pierwszej części HP. Dursley pracował na 8 piętrze wiec prawda. Fałsz. Mówił jeszcze gorzej ale dokładnie nia pamiętam. Harry najpierw poznał Rona a potem dopiero Draco. NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
| luki |
Dodany dnia 02.06.2007 16:31
|
![]() Postów: 161 Dom: Brak przydziału Punkty: 167 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.04.07 |
fałsz Luna była stuknięta Gryfoni górą i "koniec kropka, dowidzenia..."
Gryfon z krwi i kości Animag-skunks ![]() ![]() ![]() ![]() puk, puk -kto tam? -głłłoodzilla! -AAAAA!!! -żartowałem -no wiesz co!? Seven days, dobre i bez gadania ![]() ![]() Co Blondynka robi w bajorze ? Słucha bajora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kajablack |
Dodany dnia 02.06.2007 17:41
|
![]() Postów: 1345 Dom: SlytherinPunkty: 3215 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 17.03.07 |
prawda Snape kochał Harrego;p |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Gryffindor