Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Quiz
|
|
| Carola3000 |
Dodany dnia 03.09.2007 12:54
|
![]() Postów: 507 Dom: Brak przydziału Punkty: 947 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 13.03.07 |
Sparkerus! Jak miała na imię siostra Petuni Dursley? |
|
|
|
Nuda |
Dodany dnia 03.09.2007 13:05
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 86 Dom: SlytherinPunkty: 974 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 06.01.07 |
Lily. Jak sie nazywa szkola, do ktorej uczeszcza Harry? D |
|
|
|
| LunaMadness |
Dodany dnia 03.09.2007 13:48
|
![]() Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: 135 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.08.07 |
Hogwarts imię profesor Trelawney Sirius Black: Escaped Azkaban, Evaded Dementors, Outwitted Ministry, Killed by drapery.
|
|
|
|
| agabella |
Dodany dnia 08.09.2007 22:58
|
![]() Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 30 Ranga: Charłak Data rejestracji: 26.07.07 |
Sybilla Kogo Fred zaprosił na bal bozonarodzeniowy w HPiCO? Everything should be make as simple as possible, but not simpler.
|
|
|
|
| Tomasz - 94 |
Dodany dnia 05.10.2007 14:49
|
![]() Postów: 26 Dom: Brak przydziału Punkty: 204 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.08.07 |
Sprinter?? To dla tych którzy przeczytali DH Kogo patronus ma kształt Łani A to dla tych którzy nie przeczytali Czy Albus Dambeldore umarł?? Od cnoty Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! |
|
|
|
| NimfadoraTonks |
Dodany dnia 15.10.2007 19:00
|
![]() Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
TaK Czemu Lupin nie chciał Tonks? ![]() Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. ![]() Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. ![]() Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! ![]() Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami używam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie też kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] ![]() Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 15.10.2007 20:29
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Bo uważał, że jest dla niej za stary, za biedny i zbyt niebezpieczny i ona zasługuje na kogoś lepszego. Kto był "wisielem" Fleur w HPiCO? Edytowane przez Veela dnia 15.10.2007 20:29 Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 18.10.2007 16:49
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Jej siostra Gabrielle. Kto jest ojcem chestnym Harry'ego? |
|
|
|
| alema |
Dodany dnia 18.10.2007 17:34
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: -256 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 26.08.07 |
Syriusz Black jak nazywał się najstarszy brat Rona? PROFIL DO USUNIĘCIA!!!!!!
|
|
|
|
| Aaronka |
Dodany dnia 26.10.2007 20:23
|
![]() Postów: 59 Dom: Brak przydziału Punkty: 380 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.07.07 |
Charlie chyba Kto wypowiedział przepowiednię? |
|
|
|
| Bella Ravenclaw |
Dodany dnia 05.11.2007 19:36
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 206 Dom: Brak przydziału Punkty: 150 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 23.10.07 |
Trawley(czy jakoś tak)- nauczycielka wróżbiarstwa w Hogwarcie co powtarzał Harry by nie rąbnąć czymś porządnym w Marge? |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 08.11.2007 12:56
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
przypominal sobie ksiazke quiditch przez wieki z kim harry poszedl na bal w CO? |
|
|
|
| Bella Ravenclaw |
Dodany dnia 13.11.2007 15:08
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 206 Dom: Brak przydziału Punkty: 150 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 23.10.07 |
Parvati Patil jakiego smoka wylosował Krum? |
|
|
|
| szczurek_13 |
Dodany dnia 14.11.2007 13:38
|
![]() Postów: 54 Dom: Brak przydziału Punkty: 177 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.07.07 |
Chińskiego ogniomiota Który pokuj w Dziurawym kotle wynajmowal Potter? |
|
|
|
| Anitka |
Dodany dnia 15.11.2007 08:59
|
![]() Postów: 265 Dom: Brak przydziału Punkty: 989 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.02.07 |
Na jakiej ulicy Tom Riddle kupił swój dziennik? EDIT: A odpowiedź:11(nie mam przy sobie książki, jak źle to przepraszam) Edytowane przez Anitka dnia 15.11.2007 09:00 |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 15.11.2007 11:35
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Na pewno na jakiejś ulicy mugolskiej... nie ma chyba dokładnego adresu. Kim jest Yaxley? Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
fan Lupina |
Dodany dnia 15.11.2007 20:17
|
![]() Postów: 223 Dom: GryffindorPunkty: 3941 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 03.08.07 |
Ponieważ Harry przypomina mu Jamesa. Rita przekręciła nazwę tych stworzzeń na tylnoodrzutowe. |
|
|
|
| Anitka |
Dodany dnia 18.11.2007 09:57
|
![]() Postów: 265 Dom: Brak przydziału Punkty: 989 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.02.07 |
Co do mojego pytania : jest wyjaśnione Gdzie Tom Riddle kupił swój dziennik? Edit: Odpowiedź to :Sklątki tylnowybuchowe Edytowane przez Anitka dnia 18.11.2007 09:59 |
|
|
|
fan Lupina |
Dodany dnia 19.11.2007 14:46
|
![]() Postów: 223 Dom: GryffindorPunkty: 3941 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 03.08.07 |
Veuxhall Road Jak wabił się kotek pani Figg który ,,pilnował" bliznowatego w 5 części? |
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 20.11.2007 08:12
|
![]() Postów: 136 Dom: Brak przydziału Punkty: 265 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.05.07 |
Maleństwo Ile jest członków GD??(nie teraz, ale wcześniej, jak zakładali dopiero) Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie się na stronę www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko mało osób ją odwiedza..ZAPRASZAM
Uwielbiam: -Christina, -Limonka -Moony Alex -Anitka Lubię: -Bratek1 -Gruba Dama -TomV |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Hufflepuff

Gryffindor