Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 04.05.2007 21:40
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
czego wy się czepiacie tych artów?? One zasługują na opublikowanie!! Gdyby pominąć, że brakuje im sensu, roi się od błędów, długość jest szaleńczo długa, to po prostu na stronę je dać ;DD ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Luna12 |
Dodany dnia 05.05.2007 01:10
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 238 Dom: Brak przydziału Punkty: 1636 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.04.07 |
POST I Nie jestem nierobem* pomyslał Harry* i nie wyslał listu.. POST II Żal mi tej dziewczyny.. Tylko nie wiem za co..za art, news czy cokolwiek się stara...ale te orty!!!:upset::upset: POST III Kurna,, z kąd to macie??może lepiej wynieść się Z TONTB)A tak na marginesie..wiktor, Lothien Peeves, Anika i..(pewnie nieliczni z niewielu..) POST IV może jakieś "wasze perełki"..aie tylko te bieżące.. Nie mam pojęcia, o czym mowa, ale połączyłam cztery posty w jeden =/. Edytowane przez Limonka dnia 12.07.2007 19:25 |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 05.05.2007 11:40
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
'nasze perełki'... Zostawię to bez komentarza... :/ Nowa perełka! autor:roksana Harry Potter bardzo go lubię nie wyobrażam sobie życia bez niego. Mam nawet różdżkę magnetyczną i pionka magnetycznego. Jak mówiłam nie wyobrażam sobie życia bez Harry 'ego Pottera. Przeczytałam 6 tomów cyklu o Harrym Potterze. Mam 11 lat. To również zostawię bez komentarza - ale z innych względów... fuck you very much.
|
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 05.05.2007 11:53
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
nie wyobrażam sobie życia bez Pottera :smilewinkgrin: suuuper ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Ginny_Weasley_ |
Dodany dnia 05.05.2007 12:38
|
![]() Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: -54 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 10.04.07 |
Nie smiejcie sie przecierz ona ma nawet rozdzke magnetyczna :lol: *Bo miłość boli* |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 05.05.2007 14:14
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
nie no... dlaczego tego nie dodałaś?? lothien, ja Ciebie nie rozumiem to wiersz na miarę * Ale ja się chyba tej magnetycznej różdżki boję ![]() *każdy niech doda jakiegoś swojego poetę
|
|
|
|
| luna_pomyluna |
Dodany dnia 05.05.2007 16:15
|
![]() Postów: 660 Dom: Brak przydziału Punkty: 872 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.04.07 |
Ja też chce różdżkę magnetyczną...!!! Gdzie to można kupić???? Art fajny, daję Wielkie Wu!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ![]() Jestem niezrównoważoną psychicznie dziewczynką, posiadam 14 lat, niebieskie oczy, brązowe włosy i szczery wielki uśmiech. Lubię śpiewać i gadać. Kocham oglądać filmy sensacyjne, obżerać się, wkurzać rodzeństwo, śmiać się do łez, oraz robić głupie miny... nienawidzę pająków, papierosów, papryki marynowanej, oliwek i przypraw ziołowych. Uwielbiam HP i wszystko co z nim jest związane, oraz taniec R&B. It's me! |
|
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 05.05.2007 21:50
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 158 Dom: SlytherinPunkty: 991 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 07.02.07 |
Ja dzisiaj nie z perelka a z inna sprawa. Niesamowicie bawi mnie, ze osoby piszace arty "na poziomie" (podobnym do perelek, moze tylko bardziej tragicznym a nie zabawnym), komentuja ze smiechem opublikowane tutaj cudenka. Mnie by wstyd zjadl, gdyby ktos opublikowal tutaj moj artykul lub tez przeczytalabym tutaj jakiegos arta podobnego do mojego. I mialabym sie jeszcze z tego wysmiewac? Ludzie gdzie wy macie wstyd. Ja osobiscie swoj mam, ale nie uzywam, jednak w takiej sytuacji to chyba byloby mi glupio. POdaje przyklad, mianowicie Sherry. Nie wiem jak mozna cos takiego robic. Przeciez to jest straszne. Nie wiem, moze to tylko ja, jako ze jestem starej daty mam takie zakurzone poglady... Po prostu no coment. Edytowane przez EthacridiniLactas dnia 05.05.2007 21:50
12 lat minęło... Merlinie
|
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 05.05.2007 22:53
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Wiem o co ci chodzi, sorry każdy popełnia błędy. Wiem źle zrobiłam, ale mam teraz płakać? No bez przesady. Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| czarnoksieznik |
Dodany dnia 05.05.2007 23:18
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 436 Dom: Brak przydziału Punkty: 547 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 30.04.07 |
sherry jestes za stara zeby sie mazgaić stało sie Nie było mnie tak długo bo poszukiwałem czarną różdżkę, ale teraz już ją mam i was wszystkich pokonam
![]() Czarnoksiężnik vs Mr.Night 3-0 Czarna Różdżka jest MOJA Animag - 20 metrowa krwiożercza anakonda |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 06.05.2007 08:54
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Sherry przeproś i po sprawie ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 06.05.2007 12:42
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 158 Dom: SlytherinPunkty: 991 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 07.02.07 |
To nie chodzi o to, zeby przepraszac, tylko zeby przemyslec swoje zachowanie. 12 lat minęło... Merlinie
|
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 06.05.2007 12:51
|
tak wiem... moj art też był beznadziejny bo powtórkowy już o tym ktoś pisał ale ja nie myśle ;] ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 06.05.2007 18:46
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Moim zdaniem nie chodzo o to żeby przepraszać tylko o to żeby potrafić dostrzegać własne błęde. Mój art był tutaj i tego ni ukrywam^^. Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 06.05.2007 20:13
|
mojego tu nie było był troszke za słaby..... ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Aniatka |
Dodany dnia 06.05.2007 21:12
|
![]() Postów: 49 Dom: Brak przydziału Punkty: 403 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 07.04.07 |
hmm....takie arty mają w sobie dużo uroku...nie sądzicie...? lubię czasami poczytać takie rzeczy... Kochamy was!!!
Kochane węże ![]() od słonia ;/ So she left and never looking back.... sorry... Slytherinie....prowadź!!!!! |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 07.05.2007 15:05
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Przepraszam, że się wtrącę- powiem szczerze, ze nie rozumiem o co ta scysja. Ja jestem taka, że jeśli coś mi nie wychodzi smieję się z tego. Gdyby nie daj boże tutaj pojawił się jakiś mój art <tfu tfu>, to pewnie pod spodem sama bym się z niego śmiała!! Nie ma o co wojować! I tyle... |
|
|
|
| James_Potter |
Dodany dnia 07.05.2007 15:21
|
![]() Postów: 275 Dom: Brak przydziału Punkty: -648 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 25.12.06 |
wiecie ja tez kiedys nie napisalem najlepszego artykulu ale jeszcze za czasu gdy bylem adminem na pewno nie kazdy z nas jak np. lothien peeves ma talenty na miare ich ale ja juz to teraz mowie do tyhc co te perelki pisza Postarajcie chociaz napisac poprawnie artykul gramatycznie i ortograficznie i uwierzcie mi nawet jak by byl beznadziejny on tutaj sie nie znajdzie |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 08.05.2007 00:48
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Uhum... kolejna perełka... Ja kocham moją 'pracę' coraz bardziej^^ Autor: ola_f234 Temat: Hogwart Fragment: Hogwart Treść: Zastanawialam sie czy Hogwart istnieje naprawde. Ale juz wiem ze istnieje ale nie jest to szkola magii tylko normalne miasto .Hogwart jest bardzo ciekawym miejscem zarówno jako szkola magii i miasto .Szkola ta jest interesujaca posiada duzo tajemnic ma ukryte sale , wktórych znajduja sie niesamowite przedmioty na przyklad zwierciadlo Ain Eingarp czytane od tylu pragnienia czlowiek gdy sie nim przegladal widzial swoje najskrytsze pragnienia sa tu tez rózne inne ciekawe miejsca na przyklad wielka sala .Na terenie szkoly znajduje sie zakazany las........ |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 08.05.2007 12:33
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Aua, jak to boli... óczta siem dzjeci jensyka polzkiego to naprawde nie bolji Boże święty jak to czytam, to mi siada psychika <załamka>, ale też nieźle poprawia humor i dowartościowywuje
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor

Slytherin