Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
wiktor |
Dodany dnia 18.05.2007 14:14
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Nie no widać że ma dziewczyna talent. Pewnie widziała ich jak szli ulicą i ciągle lewitowali rożne samochody itp., potem podeszła do nich poprosić o autograf a oni ją zdrętwotowali a potem przyszedł Albus Dumbledore i ją odczarował, potem poprosił żeby napisała o tym newsa, dziewczyna siadła i pisała, pisała, pisała bez snu i w końcu po tygodniu wysłała nadzwyczaj dobrego newsa, jakiego jeszcze świat nie widział. |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 18.05.2007 19:14
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Tiaaa... talentów to tu jet od groma, nie trzeba szukać. Same sie zgłaszają
|
|
|
|
| Herma33 |
Dodany dnia 18.05.2007 23:27
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 922 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.05.07 |
Nie wiem po co tyle jadu w waszych komentarzach , przecież to Hobbit ma dopiero 11 lat. Trochę więcej zrozumienia!!! [img][/img]
|
|
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 18.05.2007 23:38
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 158 Dom: SlytherinPunkty: 991 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 07.02.07 |
Kolejna perelka Autor: rudy Tytul: Snape Fragment: Dlaczego Tresc: Czytałem książki Harrego Pottera i wywnioskowałem, dlaczego Snape nie chciał dopuścić Qiierra do kamienia fizoloficznego przecież był śmiercożercą pracował dla Voldemorta to dziwne jeszcze mimo to w szóstej części go zabił. Morze mi ktoś to wytłumaczyć. EDIT: Zastanawia mnie tylko kiedy Harry mial czas na pisanie ksiazek? No i ten Qiierr. 12 lat minęło... Merlinie
|
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 18.05.2007 23:41
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
nie no dobre ![]() Qiier (pewnie chciał napisać czyt.Kier) najwidoczniej lubi grać w karty ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Albus12 |
Dodany dnia 19.05.2007 08:22
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 1733 Dom: Brak przydziału Punkty: 2405 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.03.07 |
na prawdę to jest po prostu piękne.... "I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."
Martin Luther King |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 19.05.2007 08:32
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Świetne :lol: Muszę przeczytać książkę napisaną przez Harry'ego Ciekawe czy on ma talent Qiierr... Nie znam facia Może Wy znacie?? Albo tak jak Angela mówi, może i kiera z kart chodziło Czyli... że chyba kier wygrywał, ale Snape nie chciał przegrać A w szóstej części go zabił Kto i kogo?? Bo ja się już pogubiłam I Harry 6 części napisał?? Nie no... Ja już do sklepów biegnę
|
|
|
|
ginny-potter |
Dodany dnia 19.05.2007 08:43
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 1109 Dom: RavenclawPunkty: 1953 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 08.02.07 |
ja cię jakie to ludzie głupoty wypisują. Można ze śmiechu umrzeć..:lol: |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 19.05.2007 09:56
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
no ale koniecznie musimy przeczytać te książke napisaną przez Pottera B) ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 19.05.2007 11:25
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Harry James Potter Harry Potter i Książę Półkrwi Hahaha, jak ja lubię ten temat
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 19.05.2007 22:13
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
nie no... ten... jak to szło? Qiierr... i książki Harrego... nie no... brak mi słów. Z jednej strony to śmieszne, ale z drugiej: jak mozna takie cos napisać? przeciez to jest.... hańba! jak on mógł tak skrzywdzic harrego?:lol::lol::lol: ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Ginny_Weasley_ |
Dodany dnia 21.05.2007 22:25
|
![]() Postów: 60 Dom: Brak przydziału Punkty: -54 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 10.04.07 |
Kurde niewiedizlama ze Harry Pottrt ksiazki napisal D *Bo miłość boli* |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 22.05.2007 21:27
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Brawo!!! DDDD Nie wiedziałam tylko, że Harry Potter pisze książki DD. Ale cóż musze chyba kupić^^ Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| czarnoksieznik-powrot_za_grobu |
Dodany dnia 23.05.2007 23:17
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1648 Dom: Brak przydziału Punkty: 2065 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 08.05.07 |
O co tu chodzi bo ja nie w temacie |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 23.05.2007 23:20
|
Któryś z Adminów zamieszcza tu nadzwyczajnie "dobry" art. a my uczymy się na jego błędach i pośmiać się można np.(to ostatni) Autor: rudy Tytul: Snape Fragment: Dlaczego Tresc: Czytałem książki Harrego Pottera i wywnioskowałem, dlaczego Snape nie chciał dopuścić Qiierra do kamienia fizoloficznego przecież był śmiercożercą pracował dla Voldemorta to dziwne jeszcze mimo to w szóstej części go zabił. Morze mi ktoś to wytłumaczyć. ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| 5yriusz Black |
Dodany dnia 24.05.2007 16:05
|
![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 211 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.05.07 |
Jestem przeciwko podawaniu nicków tych, którzy nadesłali te kwiatki. Pamiętajmy, że niektórzy z nich to jeszcze dzieciaki. |
|
|
|
| czarnoksieznik-powrot_za_grobu |
Dodany dnia 24.05.2007 16:24
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1648 Dom: Brak przydziału Punkty: 2065 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 08.05.07 |
*tutaj syriusz sie zgodze z toba |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 24.05.2007 17:08
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Ja też, pamiętam, ze mój też gdzieś tam jest Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 24.05.2007 19:55
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 158 Dom: SlytherinPunkty: 991 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 07.02.07 |
Nie ma to jak pozadny offtop. No ale co tam. Jezeli chcecie sobie podyskutowac to raczej chyba nie jest miejce. CHoc moge sie mylic jak kazdy. Obecnie brak dobrych perelek. Pewnie wszyscy boja sie tutaj wystapic .A jednak. Autor: werek11 Tytuł: Co znajduje sie w Hogwarcie Fragment: Hogwart to stary Zamek w którym... Tresc: Hogwart to stary Zamek w którym nakręca się Film "Harry Potter" w tym Zamku panuje miła atmoswera przy nakręcaniu filmu. Daniel Radcliffe ciągle o coś pyta np: -Jak to działa?-lub coś w stylu- Co to jest?-. Kiedy Nakręcali scenę części 4 to do sceny spadania z dachu użyli manekina gdy nakręcali tą scenę to Dan Zaczą się śmiać...Wszystkich na planie łączy przyjaźń. Edytowane przez EthacridiniLactas dnia 24.05.2007 20:50
12 lat minęło... Merlinie
|
|
|
|
| emilcia1994 |
Dodany dnia 24.05.2007 20:59
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 67 Dom: Brak przydziału Punkty: 1031 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 03.12.06 |
Bardzo fajny art Nie widzę powodu dlaczego nie został dopuszczony |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw
Slytherin

No i ten Qiierr.