Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Anime
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 23.12.2013 21:57
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
To o walczących marzycielach ma tytuł 'GO!!' i nie ma wykonawcy, spoko A drugi też był spko, pierwszy też, wgl wszystkie prawie w shippuudena są świetne Oprócz piątego bodajże, bo zdradził mi wszystko, co się stanie w tym sezonie. No lol, równie dobrze mogli walnąć zgony w openingu i na to samo by wyszło ;/ Bardziej wymownie się nie dało tego zrobić. Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 23.12.2013 22:12
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Jak na razie w Shippudenie też mi się wszystkie podobają, haha. to mówisz, żeby uważać na piaty? Hyhy, ok: D ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 23.12.2013 22:16
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Noo, piąty czy czwarty, whatever. W każdym razie mnie zdenerwował i zawsze go przewijałam. A endingów to wcale nie oglądałam, żadnego. Za to siedziałam cały ranek i szukałam śmiesznych filmików na YT, znalazłam kilka pertełek, na których sikałam normalnie Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 23.12.2013 22:22
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
No te końcowe piosenki to totalna kpina. A jak zobaczyłam Naruta, Saska, Gaarę i chyba Shikamaru w garniturach to spadłam z łóżka Po kij to w ogóle skoro tak beznadziejnie to robią. A po tych endingach zawsze jest jeszcze jakaś scena, co nie?Podrzuć jakieś filmiki, chyba żę to spojlery, to nie;p ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 23.12.2013 22:25
|
http://www.youtub...LttfEvRtc4 http://www.youtub...kwKWS4WbeI http://www.youtub...19NC5lpvz0 http://www.youtub...mvfquJXxLo Na tych się nieźle uśmiałam. Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 23.12.2013 22:54
|
LEŻĘ (serio leże, ale w przenośni ze smiechu). Ostatni filmik to bengier roku, hahahahahahahahahaha. Sakura: I love u. Sasuke: I love me too. Hahahahahahahahahahhahahaahah. Poka poka tez dobre ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 23.12.2013 23:05
|
Gwałcę Poke Pokę cały dzień, to jest genialne ![]() No i te gify to są po prostu najlepsze. Mam jeszcze dwie części. http://www.youtub...AvZ1u3-z84 http://www.youtub...Gvh3bIUB-0 Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 23.12.2013 23:20
|
A te juz sobie obczaiłam, ale pierwsza najlepsza. Zagłębiłam sie tak daleko w yt szukając filmików o Naruto, że chyba czas stamtąd spadać, bo robi się niesmacznie. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 23.12.2013 23:30
|
Yaoi, wszędzie yaoi. Trzeba umieć szukać Znalazłam tam jeszcze kilka fajnych, ale dupy nie urywa. Zaraz podeślę dzieła polskich fanów ![]() http://www.youtub...cSKZ0NyfDs znam to prawie na pamięć ![]() http://www.youtub...1vx_BzpEfs tego już całkiem nie ogarniam http://www.youtub..._cPh_Vo3yI http://www.youtub...4sUOpGi1zQ nawet ma własnego harlem sahke, jeny A teraz moc tumblra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dwa ostatnie mnie miażdżą. Edytowane przez Sixth Gun dnia 23.12.2013 23:53
Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 23.12.2013 23:46
|
Jeny, Ty znasz wszystkie nazwy wszystkiego Gdybym byłam młodsza i nie miała miliona rzeczy na głowie też pewnie bardziej bym się w to zagłębiła, ale wiem jak potrafię się w cos wciągnąc więc do Naruto podchodze z rezerwą i nie wyszukuję namietnie informacji o wszytkim (akurat). Dobra, ogladam co tam dałaś i ide spać.;p ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 24.12.2013 11:22
|
Wesołych Świąt.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9zfuNR1rvdjx0o1_500.gif' style='border:0px' class='forum-img' />![]() ![]() Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 24.12.2013 12:04
|
Hahahahahahahahaahahahahhaha, boże. Wspaniałe życzenia świąteczne. Wspaniałe: D : D ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 24.12.2013 13:20
|
http://www.youtub...MBuI5F4THo Najlepszy naruciakowy caramelldansen, taki życiowy Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 27.12.2013 15:50
|
Dobra, pokaż co tam jeszcze masz, by piękno tego wspaniałego anime mogło wchłonąć się w resztę potteromaniaków. Niech moc będzie z Wami, nami i nimi. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 27.12.2013 16:04
|
Jedziemy z tym koksem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w60cIZ1rwo69po1_1280.jpg' style='border:0px' class='forum-img' />![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 27.12.2013 17:45
|
Mam wybierać, które najlepsze? Nie da się, hahahahahahaha. Uwielbiam takie rzeczy. Jednakże ku czołówce wyłania się jak zwykle Kakashi i Sakunaru <3 ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 27.12.2013 17:50
|
Tego jeszcze jest od cholery, haha ![]() Na wolnej chwili jeszcze edytuję i coś dam ;D EDIT jak dobrze, że Naruto ma tylu fanów ze zrytą banią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SASORI APPROVES HEHHEHAHE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9zfuNR1rvdjx0o1_500.gif' style='border:0px' class='forum-img' />![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT kolejny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Świeże bułki z rana, no może nie takiego rana... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAEDIT 354656864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sixth Gun dnia 28.12.2013 16:35
Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 28.12.2013 23:46
|
Postarałaś się, brawo: D Czytałam jakiś czas temu stary wywiad z Kishimoto. Zapytany o to co by zmieniłby Naruto na początku serii to stwierdził, że nie narysowałby maski Kakashiemu, bo teraz nie może mu jej zdjąć. Cokolwiek mu tam nie narysuje nie wie czy trafi w oczekiwania fanó Myślisz, że mu ją w końcu zdejmie? ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 29.12.2013 00:04
|
Fajniej by było, gdyby nie zdjął ;D Zawsze to jakiś smaczek, jakaś tajemnica. Zazwyczaj cała historia i wygląd bohaterów jest znany, miło czasem taki wyjątek wtrącić. Bardzo ciekawa jestem, ale jednocześnie nie wyobrażam sobie Kaszalota bez maski ;o A co sądzisz o soundtracku z Naruto? Ostatnio bardziej się wsłuchałam i doszłam do wniosku, że jest bardzo fajny ;D Szczególnie piosenki przewodnie postaci. Zakochana jestem w tej Sasoriego, jest świetna. http://www.youtub...20Ds7evHYE Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 29.12.2013 00:09
|
Sasoriego muza jest taka smutna. Od razu widze tych jego marionetkowych rodziców jak go przytulają, a potem upadają: ( Muszę przesłuchać inne. Kurde, ja z jednej strony chciałabym żeby zdjął tę maskę, ale z drugiej nie mam pojęcia co tam może pod nią być. Dlatego tak uwielbiam ten odcinek kiedy Naruto, Sasek i Sakura próbują zobaczyc co tam pod nią jest. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Hufflepuff

A endingów to wcale nie oglądałam, żadnego. Za to siedziałam cały ranek i szukałam śmiesznych filmików na YT, znalazłam kilka pertełek, na których sikałam normalnie

![31.media.tumblr.com/c6210898835929ab4165a8e433bdb293/tumblr_mpsauyCQqq1s3h1dgo1_500.gif<br />
[/img]<br />
<br />
[img]https://31.media.tumblr.com/e1d752d97cb86ee76f582d48f6ad5a0c/tumblr_mrjgz4cWVY1riyvvmo4_500.jpg](https://31.media.tumblr.com/c6210898835929ab4165a8e433bdb293/tumblr_mpsauyCQqq1s3h1dgo1_500.gif<br />
[/img]<br />
<br />
[img]https://31.media.tumblr.com/e1d752d97cb86ee76f582d48f6ad5a0c/tumblr_mrjgz4cWVY1riyvvmo4_500.jpg)