Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Trzy na trzy
|
|
Najpoten |
Dodany dnia 29.07.2013 12:07
|
![]() Postów: 222 Dom: HufflepuffPunkty: 1228 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 25.07.13 |
2/3 1. Jest Ateistą/stką 2.Jest dziewczyną 3.Ma ponad 16 lat. ![]() Lately I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby I've been, I've been prayin' hard Said no more counting dollars We'll be, we'll be counting stars ![]() Kot z sumieniem to...to jak świnka morska - ani świnka, ani morska... Warto być kotem. Nie tylko masz dziewięć żyć, ale i teologia jest dużo prostsza. |
|
|
|
riveen |
Dodany dnia 29.07.2013 13:52
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 318 Dom: GryffindorPunkty: 6596 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 30.05.13 |
1/3 Jestem stuprocentową dziewczyną. * w jej okolicy mieszkają prawie same dzieci * jest dobrą uczennicą * pomaga rodzicom w obowiązkach domowych ![]() Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu. |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 01.08.2013 01:42
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1380 Dom: SlytherinPunkty: 9223 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
1,5/3 W mojej okolicy mieszkają prawie same stare babcie, a co do tych obowiązków... *jest leworęczna *ma terrarium *używa zwrotu "najsampierw" ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 01.08.2013 04:45
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
1/3 jestem leworęczna ;P -"ciocia dobra rada" - późno zasypia - zmarzlak "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
riveen |
Dodany dnia 01.08.2013 16:15
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 318 Dom: GryffindorPunkty: 6596 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 30.05.13 |
2/3 zasypiam późno i jestem zmarzlakiem ( tłumaczę to miesiącem, w którym się urodziłam ;p) * spędza niedziele z rodziną * lubi gotować * ma psa ![]() Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu. |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 01.08.2013 17:09
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 539 Dom: GryffindorPunkty: 1800 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 21.05.13 |
2/3 Nienawidzę gotować * Lubi Justina Biebera * Jej ulubionym domem jest Gryffindor * Nie lubi się malować " z tobą nie da się nudzić łosiu"
Łapa15 Sir Łosiu David I - Przydomek który nadała mi Sir Łapa Szlachetna "Nic nie daję zapatrzenie się w marzenia i zapominanie o życiu" - A.Dumbledore ![]() Dziekuję Łapsonie ![]() ![]() |
|
|
|
Ewelisa |
Dodany dnia 01.08.2013 18:46
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4 Dom: RavenclawPunkty: 64 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.07.13 |
0/3 - Nienawidzę Biebera, ale uwielbiam Ravenclaw. - oprócz Harry'ego lubi Monster High - lubi kolor fioletowy - jest blondynką |
|
|
|
Najpoten |
Dodany dnia 01.08.2013 20:52
|
![]() Postów: 222 Dom: HufflepuffPunkty: 1228 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 25.07.13 |
1/3 Lubię fiolet. -Podczas roku szkolnego uczęszcza na dodatkowe zajęcia. -Lubi pluszaczki -Ogląda Anime ![]() Lately I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby I've been, I've been prayin' hard Said no more counting dollars We'll be, we'll be counting stars ![]() Kot z sumieniem to...to jak świnka morska - ani świnka, ani morska... Warto być kotem. Nie tylko masz dziewięć żyć, ale i teologia jest dużo prostsza. |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 01.08.2013 23:51
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
1/3 - oglądał My Little Pony: Przyjaźń to magia^^ - gra w grę internetową - jest dobry/a z angielskiego Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Ewelisa |
Dodany dnia 02.08.2013 19:01
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4 Dom: RavenclawPunkty: 64 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.07.13 |
2/3 - Nie oglądałam MLP - nie przeżyje bez internetu ![]() - nie lubi zielonego -kocha colę |
|
|
|
riveen |
Dodany dnia 03.08.2013 15:07
|
2/3 lubię zielony ;3 * śpiewa pod prysznicem * potrafi "ugryźć się w język" * jest dyplomatą ;d ![]() Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu. |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 03.08.2013 16:42
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
3/3 - kocha jesień - nie lubi się opalać - uzależniony/a od kawy "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
zipi78 |
Dodany dnia 03.08.2013 17:29
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 110 Dom: SlytherinPunkty: 4680 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 24.04.13 |
1/3 * lubi długo spać * ma brązowe oczy * nigdy nie przeczytał/a lektury szkolnej |
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 04.08.2013 13:18
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 297 Dom: SlytherinPunkty: 2845 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 26.08.12 |
1/3 lubię długo spać ![]() *jak ogląda filmy to musi coś jeść *woli prysznic od kąpieli w wannie *umie więcej niż 2 języki obce |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 04.08.2013 13:36
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
1/3, nie cierpię wanny - jest gejem/ lesbijką - śpi nago - ogląda Klan ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 05.08.2013 12:18
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 539 Dom: GryffindorPunkty: 1800 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 21.05.13 |
0/3 nie jestem gejem ![]() - lubi Zgredka - jest Ateistką - Przeczytała wszystkie tomy HP " z tobą nie da się nudzić łosiu"
Łapa15 Sir Łosiu David I - Przydomek który nadała mi Sir Łapa Szlachetna "Nic nie daję zapatrzenie się w marzenia i zapominanie o życiu" - A.Dumbledore ![]() Dziekuję Łapsonie ![]() ![]() |
|
|
|
riveen |
Dodany dnia 05.08.2013 15:07
|
2/3 nie jestem ateistką. * lubi ROKO * ma choć jedną różową bluzkę * wstydzi się kilku rzeczy z przeszłości ![]() Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu. |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 05.08.2013 21:29
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
2/3 - ma regał w pokoju z książkami - lubi płaskie poduszki - ma tableta ![]() Julia part smart ![]() |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 06.08.2013 12:35
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1380 Dom: SlytherinPunkty: 9223 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
1/3 mam regał * ogląda bajki * codziennie wchodzi na fejsbuka * lubi swoje nogi ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
riveen |
Dodany dnia 06.08.2013 13:41
|
3/3 Buahahha. lubię bajeczki. och Pippi <3 * lubi jazdę na łyżwach * ma kwiatki w pokoju * lubi deszcz ![]() Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff

Gryffindor

Slytherin

Ravenclaw