Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Co jest gorsze?
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.02.2016 18:38
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Zdecydowanie nigdy go nie oglądać ^^ Zaatakować Wielką Kałamarnicę w jeziorze czy zjeść kilogram fasolek wszystkich smaków o smaku... zepsutego sera? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 23.02.2016 23:03
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Zjeść te fasolki Zjeść przeterminowany ser camembert czy być torturowanym jak rodzice Neville'a? |
|
|
|
Alura |
Dodany dnia 26.02.2016 15:24
|
![]() Postów: 29 Dom: SlytherinPunkty: 603 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 18.02.16 |
Zjeść ser ![]() Słuchać przez cały dzień disco polo CZY słuchać cały dzień metalu? |
|
|
|
beciaptterhead |
Dodany dnia 28.02.2016 08:45
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 62 Dom: HufflepuffPunkty: 498 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 16.10.15 |
Metal, chociaż za nim nie przepadam. Spać w takiej ekstra super pidżamie http://www.aliexp...2fb92cf34b Czy Spać w brudnaj babcinej koszuli nocnej Wiceprezes oraz zastępca rzecznika prasowego ANTYmafi HPneta
"Dziewczynka z zapałkami" W Hogwarcie Betty Lorance Różdżka 11 cali, cis i pióro feniksa Najlepsza piosenki ever ![]() https://www.youtube.com/watch?v=EIpDlqRWFQI https://www.youtube.com/watch?v=D9Mv6gXqADM Jak można tak niszczyć książkę!? ![]() ![]() Mój chłopak ma być *Odważny jak Harry *Sexowny jak Draco *Wytrwały jak Ron *Zabawny jak Fred i George *Mądry jak Remus *Miły jak Neville *Z nosem jak każdy (oprócz Voldemorta) A Ty się pytasz czemu jestem wolna. ![]() ![]() Czarne oczy, czarna dusza Czarne włosy i nos kruczy Zostań fanem Severusa! A on mikstur cię nauczy Jeśli lubisz profesora Albo kochasz tak jak my! To jest bardzo dobra pora By ziściły się Twe sny Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami! Zamyślony, tajemniczy On jest Always&Forever Z każdym wrogiem się policzy! Ave! Ave! Boski Sever! Śmierciożerca ukochany! Tłustowłosy idol nasz! Profesorze! Pamiętamy! Twoją tajemniczą twarz. Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 28.02.2016 18:28
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Spać w tej ekstra piżamie ^^ Zaproponować Greybackowi wspólny posiłek czy udać się na pogawędkę do stada inferiusów? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 01.03.2016 12:59
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Inferiusy, Greyback moze chociaż będzie chciał zjeść cos innego niż mnie ![]() Być nieśmiertelnym czy Umrzeć młodo. ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 01.03.2016 14:25
|
Umrzeć młodo (czyli za chwilę ) Zostać partnerką Hagrida czy wymiotować ślimakami jak Ron? (z godzinę tak). ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 03.03.2016 21:17
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Hagrid, jego broda jest obłeśna... Spędzić godzinę z Irytkiem czy noc w komnacie Krwawego Barona? ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 04.03.2016 01:02
|
Noc w Komnacie Krwawego Barona. Podzwoniłby łańcuchami i pojęczał, ale Irytek nie dałby chwili spokoju przez minutę a co dopiero godzinę Pracować do końca życia wraz z Mundungusem Fletcherem czy zajmować się opieką nad sklątkami tylnowybuchwymi przez całą edukację w Hogwarcie? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
CoralineSSS |
Dodany dnia 04.03.2016 01:22
|
![]() Postów: 20 Dom: SlytherinPunkty: 489 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 11.08.15 |
Trudno wybrać dobrą opcję, ale chyba wolę pracować z Mundungusem Fletchere. Być znienawidzonym przez Snape'a czy przez Dumbledore'a? |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 04.03.2016 20:56
|
Snape wyglądał na takiego, który nikogo nienawidzi, więc mi to rybka. Nie chciałbym, żeby poczciwy staruszek, potężny czarodziej i dyrektor Hogwartu w jednym mnie nienawidził, why? Konkurować przez cały rok z Hermioną o prymat najlepszego ucznia czy zostać przyjacielem Crabbe'a i Goyle'a? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
CoralineSSS |
Dodany dnia 06.03.2016 00:12
|
![]() Postów: 20 Dom: SlytherinPunkty: 489 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 11.08.15 |
Konkurować z wszechwiedzącą. Pomylić czekoladową żabę z tą żywą i ją zjeść czy zjeść kilogram fasolek o najgorszych smakach? |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 06.03.2016 01:24
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Kilogram fasolek o wszystkich smakach. Iść pieszo z Londynu do Hogwartu czy mieć szlaban u Snape'a i McGonagall przez cały rok? ![]() |
|
|
|
CoralineSSS |
Dodany dnia 06.03.2016 01:42
|
Iść pieszo. Zbłądzić i trafić na kolację do śmierciożerców czy walczyć na śmierć i życie z James'em Potter'em? |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 06.03.2016 07:49
|
Zabłądzić i trafić na kolację śmierciożerców. Wyglądać jak Madame Maxime czy spędzać każdy wolny czas z Jęczącą Martą? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 07.03.2016 21:15
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Wyglądać jak Madame Maxine, w książce była opisana jako całkiem ładna kobieta ;D. Walczyć z bazyliszkiem czy smokiem? "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 07.03.2016 23:07
|
Ze smokiem, bo bazyliszek już samym spojrzeniem mógł zabić. Bez pomocy feniksa byłoby piekielnie ciężko. Na smoka jak doskonale wiemy były sprawdzone i pewne sposoby. Spędzić miesiąc w szałasie pośrodku Zakazanego Lasu czy być świadkiem odrodzenia Voldemorta? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.03.2016 13:26
|
Voldemort gorszy chyba, bo gdybym tam była to w roli ofiary Co gorsze: Zostać zamkniętym w jednym pokoju z Malfoyem, czy z A.? ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 15.03.2016 15:04
|
Chyba niewielu jest gorszych ludzi od Malfoya, więc z nim (poza tym A. nie znam). Co gorsze: Stołować się u Hagrida przez cały rok czy robić z Hermioną czapeczki dla skrzatów? (też przez rok) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 12.08.2016 22:13
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Stołować z Hagridem ![]() Co gorsze: Musieć wypić oranżadę z toalety, czy zjeść paznokieć od stopy. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Gryffindor

Ravenclaw
Alura
Slytherin
Hufflepuff