Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Hit czy shit
Prefix użytkownikaErudieth
Powiem tak: jak przełączenie karty i niepatrzenie na teledysk było w miarę proste, tak naprawdę zmuszałam się do przesłuchania tego do końca (a pech chciał, że akurat przerwałam słuchanie Riverside, żeby się tu odezwać), no i jakimś cudem się udało. W każdym razie później z ogromną ulgą wróciłam do swoich darć mordy i szatanów, jak to kiedyś ładnie ujęła Gne. W każdym razie, ja zazwyczaj nie zwracam uwagi na teledyski, bo w 95% odrzucają mnie już na samym początku. Tutaj tym, co przeważyło, był taniec. Nienawidzę tańca. Ja, urodzona w Międzynarodowy Dzień Tańca (niezła ironia losu, czyż nie?). Jak chodzi o samą muzykę, to zdecydowanie nie moje klimaty, albo, bym powiedziała, coś, co gdy słyszę, chowam się w krzakach, szukam chusteczek higienicznych, żeby wytrzeć krew płynącą z uszu, sprawdzam na mapie położenie najbliższego szpitalnego oddziału ratunkowego, e... po prostu staram się wyłączyć, wtedy to tak nie boli. Po prostu nie trawię takiego rodzaju muzyki, a wręcz mnie on odpycha. Jak dla mnie shit. Przepraszam

No to ja podrzucę może coś spokojnego. :D
Nirvana - Lithium https://www.youtu...kcJEvMcnEg
Edytowane przez Prefix użytkownikaErudieth dnia 28.04.2016 17:16
www.harry-potter.net.pl/images/articles/eru.png

Prefix użytkownikaulka_black_potter
Niravana to chyba jedyny zespół, który mogę utożsamić z moim nastoletnim buntem. Zawsze jak byłam zła to włączałam Lake of fire albo właśnie Lithium i się wsłuchiwałam. Uwielbiam głos Cobaino, co mam powiedzieć. Ta piosenka szczególnie przypadła mi do gustu i zawsze jak moja dobra przyjciółka zrobiła dla mnie coś dobrego to jej śpiewałam "I'm so happy couse today I found my friend" :D Piękny wokal, piękna gitarka i piękny mocny refren. Idealnie trafiłaś w mój gust NON. Teraz może już nie słucham tyle Nirvany co kiedyś, ale zawsze miło wrócić. Zdecydowany hit. Nieśmiertelny hit.

Btw. oczywiście kochałam się w Kurcie xD

Papa Roach - Last Resort
https://www.youtu...0lSpNtjPM8

Prefix użytkownikakospirre
Naprawdę dobry utwór, od razu mogę powiedzieć. Całość prezentuje się całkiem całkiem szczególnie, że jestem zwolenniczką tego typu muzyki. Podoba mi się wokal, i wszystko ładnie i przyjemnie brzmi. Jednak musiała być rzecz, do której bym się doczepiła. Całość mnie męczy, mimo dobrego piosenkarza i ogólnie zespołu to hm... "Coś" mnie tutaj gryzie, nie do końca jestem w stanie powiedzieć co. Po prostu po pewnym czasie utwór staje się uciążliwy. Co nie zmienia faktu, że chętnie bym posłuchała go od czasu do czasy w radiu, jadąc samochodem czy siedząc w domu. Ale na pewno nie codziennie. Oj, nie. A co do teledysku, to mało oryginalny ale podoba mi się, ma klimat i charakter. Nie pozostaje mi nic innego jak dać hit bo na shit to nie zasługuje.

A ode mnie jeden wielki smęt. Mnie się osobiście podoba, chce zobaczyć waszą opinię :D
Nothing Thieves
https://m.youtube...WpEZguQE8E
Edytowane przez Prefix użytkownikakospirre dnia 28.04.2016 19:45

Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg.

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

64.media.tumblr.com/63ddd495dff33ec7c8f44e35801573be/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo1_500.gif

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

infj|aquarius|xvii|ravenclaw

~~~
there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life
~~~

64.media.tumblr.com/16e929c292fef1869760e896884cf51c/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo2_500.gif

Natka Potter, Lilyatte

Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3

Mi się podoba i od razu mówię, że nie oglądam teledysku, bo nie mam czasu. Coś jest w tym lekko zamglonym głosie wokalisty, ale przeszkadza mi troszkę za głośna muzyka, przez co bardzo tłumi słowa piosenki. Nie lubię takiego czegoś. W smutne, deszczowe wieczory można by tego posłuchać. Jednak mamy wiosnę, więc ta piosenka musi poczekać do jesieni. Na pewno nie nazwę jej shitem, ale hit z tego średni chociaż nie drażni uszu. Sama nie wiem. Podoba mi się ale coś tam jest nie tak. Hit, ale taki słabszyjezyk

https://www.youtu...NmL7LvNzdw

Prefix użytkownikaArti1915
"It doesn't matter what you create, if you have no fun" - te słowa, które zaczynają utwór mogłby by być mottem życiowym wielu osób, a może nawet o i moim? Jednak ten utwór nie ma radosnej muzyki, więc sam nie wiem kiedy tego słuchać. Gdy jestem smutny? Wtedy to mnie tylko zdołuje, a kiedy jestem wesoły nie chce słuchać smutnych piosenek. To utwór na długie noce, przy tej muzyce można się odprężyć. W sumie włączyłem to i już 3ci raz leci, więc ocena leci w górę, ma w sobie coś co uzależnia. Hit.
https://www.youtu...zgcLo8m2Uz

Muzyczka pasująca do Lucyfera, bo przecież z niego taki badboy. Podoba mi się, ale nie lubię słuchać takich piosenek na wieczór bo tylko mnie rozbudzają. Lubię mocniejsze brzmienie, ale tutaj usunęłabym chyb ten wokal i zostawiła samą gitarkę. Tak bardziej pasowałoby do głównego bohatera tego serialu. Chyba czas obejrzeć cały sezon. Mysle, że spokojnie mogę powiedzieć (napisać), że to hit. I chociaż trochę irtytuje goste co śpiewa to i tak ciągle jest na plus.

Michał Wiśniewski - Filiżanka - HAHAHAHAHAH xD
https://www.youtu...WQA7a0X3Pk

Prefix użytkownikaTenKtoregoNickuPisacNieMozna
Nie, nie. To coś zupełnie nie pasuje mi do Wiśniewskiego. Gdzie stare i dobre Ich troje?
Yy.. Mam wrażenie, że mogłaby to być nowa reklama Sagi, czy innej tego typu herbacianej marki.
Tekst tego utworu nadawałby się również jako fragment jakiegoś musicalu o używkach. Dla mnie shit.

Ode mnie ten oto utwór
Castle Of Glass
Edytowane przez Prefix użytkownikaTenKtoregoNickuPisacNieMozna dnia 29.04.2016 15:12
"Nie ma nic bardziej złudnego niż zdjęcie: zdaje nam się, że na zawsze utrwalamy jakiś szczęśliwy moment, podczas gdy stwarzamy tylko powód do tęsknoty. Naciskamy migawkę i hop, po sekundzie ta chwila znika."

Kiedy najbliższa Ci kiedyś osoba staje się obcą, to chyba jedna z najokrutniejszych kar od życia.

Stary dobry Linkin Park. Chyba każdy zna tę piosenkę i od razu mogę powiedzieć, że to hit, chociaż słuchałam tego milion razy. Niektóre utwory takie po prostu są, że się je lubi albo nie i myślę, że tak samo jest z tym, bo znam osoby, które nie znoszą twórczości LP. Sama mam gdzieś chustę z ich zdjęciem więc pozdro, hahaha. Dobry teledysk, ale nie lubię widzieć tam zespołu, mogła zostać koncepcja z samymi aktorami. Nie lubię jak wokaliści się pokazująjezyk No i mogłabym słuchać tego w kółko więc trochę za krótkie, jednak HIT.

Teraz coś co znają wszyscy, ale ja dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam teledysk i tak poprawił mi humor, że musze to tu wrzucić. Koniecznie zwróćcie uwagę na radość płynącą z twarzy tych ludzi, haha. Village People - YMCA https://www.youtu...S9OO0S5w2k

Prefix użytkownikakospirre
Kto by nie znał i, ba nie lubiał tego utworu? :D Od pierwszej sukundy na moich ustach pojawił się uśmiech i zachciało się żyć :3 YMCA są świetni pod każdym względem, ten utwór jest ponadczasowy i mogłabym go słuchać codziennie na poprawę humoru. Myślę, że powinien go posłuchać każdy po powrocie z pracy czy szkoły, bo te nuty naprawdę stawiają na nogi.
Z samą piosenką mam naprawdę dobre skojarzenia, kiedy to mając 11 lat tańczyłam przy niej obok ogniska. Następny utwór który wspomina u mnie dzieciństwo, aż przechodzi mnie przyjemny dreszczyk. Ale oprócz tego, sam wokal i akustyka świetnie sobie radzą, są lekkie i przyjemne a jednak mają tego powera! Jak dla mnie WIELKI HIT! kibic Nie uwzględniam tutaj innej odpowiedzi.

A ode mnie utwór, którego mało kto zna (lubi) ale chętnie poznam waszą opinię.
Czyli Twenty one pilots, Lane Boy.
https://m.youtube...wvRgGAd2XI
Edytowane przez Prefix użytkownikakospirre dnia 29.04.2016 13:13

Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg.

64.media.tumblr.com/63ddd495dff33ec7c8f44e35801573be/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo1_500.gif

infj|aquarius|xvii|ravenclaw

~~~
there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life
~~~

64.media.tumblr.com/16e929c292fef1869760e896884cf51c/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo2_500.gif

Natka Potter, Lilyatte

Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3

Prefix użytkownikaBumSzakalaka
Od razu mówię, że moja opinia w sprawie muzyki rzadko kiedy się liczy, ze względu na to czego zazwyczaj słucham. A w każdym razie, jak tylko usłyszałam ten głos od razu rozpoznałam tego pomazańca od "Stressed Out", co ma dwuosobowy zespół. ;D Jak już wcześniej pisałam, uwielbiam łowić cudowne męskie wokale, a w szczególności raperów. A głos Tylera (tak on się nazywał?) jest niesamowity! I jeszcze rodzaj muzyki, jaki grają chłopaki jest niecodzienny. Perkusja i raper z domieszkami rockmena. Ogromny HIT dla tych panów, bez dwóch zdań.

Ode mnie coś polskiego
South Blunt System - Przeświadczenia
https://www.youtu...txw2Pxyfo0
Edytowane przez Prefix użytkownikaBumSzakalaka dnia 29.04.2016 15:05

03.01.2019 r. -
Pogromca Parchatego Trolla
www.harry-potter.net.pl/images/articles/bum.png

W Hogwarcie: Madison Dixie
www.harry-potter.net.pl/infusions/hogwart/images/avatars/ao9yo2no.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkombum.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20201.jpg

_____________________~*~_____________________

- I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587.
- My name is OLIVER QUEEN.

66.media.tumblr.com/4363f636607b153051dee48f88fc8d96/tumblr_pi5gvmEQ8N1vq3qe1o2_540.gif
data.whicdn.com/images/216550281/original.gif

- Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem?
- Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej.

i.pinimg.com/originals/77/1c/bf/771cbf249ac2523f149efe9619045a26.gif

BumSzakalaka

Przyjaciółko ma najdroższa!
Pisać wiersze sprawa "prosta"
W dniu miłości coś wypada,
Prawie głowa mi odpada...
Gdzieś zniknęłaś, takie życie..
I na pewno nie w Madrycie.
Nasz rysunek gdzieś zgubiłem,
Jestem Ci go jednak winien.
Szkoła chyba cię wykańcza,
Jednak lepsza niż szarańcza ;D
Kwaśne żelki mam pod biurkiem,
Nie otworze ich więc z hukiem,
Bo z tęsknoty już usycham
I w te kąty je upycham.
Wszędzie różu, kiczu schyłki
Życie, zabierz Walentynki.

Ps. Z tym obrazkiem to serio Wstydniś
XOXO ~ Erynia.
Wielkie serducho Love

Prefix użytkownikabatalion_88
Jeżeli chodzi o rap, to ja "uznaję" tylko ten narodowy, więc wykonawca i tytuł utworu kompletnie nic mi nie mówią. Tekst wpada w ucho, i nawet taki ignorant jak jak wysłuchał dwukrotnie nuty, co może nie jest jakimś fenomenem, ale daje do myślenia ; ) Trochę przypomina mi pewnego rapera, którego niespecjalnie darzę sympatią (chodzi o brzmienie głosu). Ogólnie to mimo wszystko nie moje klimaty, ale nie mam nic przeciw. Na pewno nie jest to shit, więc HIT jak najbardziej

Idealna dla mnie nutka przed oglądaniem jakiegoś meczu ;p

Booze & Glory - "London Skinhead Crew"
https://www.youtu...Y4pZlP6YtE
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Zacznijmy od tego, że tego się nie da słuchać. Nie podobają mi się głosy wykonawców, podkład, tekst, krótko mówiąc - nic mi sienie podoba. To nie jest piosenka tylko jakiś koszmar. Ci ludzie śpiewają tragicznie, a moje uszy błagają o litość. Początek to tragedia, później nie jest lepiej. Może komus to się spodoba, ale dla mnie to jest jakaś porażka, czyli po prostu SHIT.

Coldplay - Hymn For The Weekend
Edytowane przez Użytkownik nieaktywny dnia 30.04.2016 12:27

Prefix użytkownikaRazorBMW
Coldplay kojarzył mi się z mimo wszystko ładnymi popowymi piosenkami.

Tylko problem jest to, że to nie jest ładne. Tu pierwsze co rzuca się w uszy to że-nu-ją-ca perkusja.
Klip ładny, tylko... co z tego?
Końcówka strasznie męczy, bo na dobrą sprawę to wysokie tony pasują tylko na sam koniec utworu - ostatnie parę sekund. Przed tym... po co to jest? Pianinko tutaj nie pasuje.
Potencjał na fajną melodię był, ale niewykorzystany bo brzmi to tanio.

ej, co się z wami stało, koldpleje ;s
ergo, shit :c
https://www.youtu...3-BEqWX0Kc
Edytowane przez Prefix użytkownikaRazorBMW dnia 30.04.2016 12:59
i.imgur.com/Axea2dj.jpg
i.imgur.com/AjekDS6.png
i.imgur.com/UHdLTdN.png

myanimelist.cdn-dena.com/signature/RazorBMW.png

Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał
Wielu walniętych, jednego wiernego miał
Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego
Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego
Umilacza czasu, pracownika wybitnego
Co zawsze w potrzebie rozweseli...
A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli.

The enemy is among us
The enemy is among us

And nobody is doing anything about it
They don't care
So we had to take matters into our own hands

A WORLD
NOT OF MY MAKING
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS

http://ja.gram.pl/RazorBMW
Wiedziałam, że od Razora będzie coś starego i, jak dla mnie, śmiesznego :D Haha tańczące piksele ;D Czy ja tam widziałam Tinky Winky? Ogólnie to większość to sama melodia. Ponieważ nie lubię utworów, składających się z samej melodii, trochę to drażni moje uszy, a po dłuższym słuchaniu rozbolała mnie głowa. No cóż, po prostu nie jest do tego przyzwyczajona. Tak sobie przeglądam teledysk i zastanawiam się, które postacie znam. Wydaje mi się, że był tam Pikachu i jakieś grzybki. Nie potrafię wszystkiego konkretnie nazwać, ale niektóre postacie kojarzę. Daję HIT, za teledysk i rozbawienie mnie. :D

Ode mnie August Alsina - Numb
https://www.youtu...73ECi8ou8g

Pamiętamy o 5 linijkach!
Edytowane przez Prefix użytkownikaBumSzakalaka dnia 30.04.2016 13:12

03.01.2019 r. -

66.media.tumblr.com/4363f636607b153051dee48f88fc8d96/tumblr_pi5gvmEQ8N1vq3qe1o2_540.gif

- Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem?

BumSzakalaka

I w te kąty je upycham.

XOXO ~ Erynia.
Wielkie serducho Love

No cóż, nie moje klimaty, to na pewno nie są, ale z moim spaczonym gustem już tak jest xD Sam początek mnie nie zachwycił, ale potem było jakby trochę lepiej, ale też niewiele. Nie trafia do mnie taka nutka, bo "czarny rap" jakoś w ogóle jest mi obcy, choć kiedyś próbowałem słuchać ich muzy, ale kończyło się zazwyczaj na dobrych chęciach. Shitem na pewno tego nie nazwę, mimo że jak wspomniałem to nie moja bajka. Jednak myślę, że "artystycznie" jest całkiem spoko, więc HIT

Uprzedzam

Tekst kontrowersyjny, trochę wulgaryzmów, i nie każdy skuma, że to 'czarny humor' jak w texcie

Basti 88 mila

https://www.youtu...svMbmDIaes
Edytowane przez Prefix użytkownikabatalion_88 dnia 30.04.2016 13:10

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Bardzo ciekawy początek, na prawdę xD Nie lubię polskiego rapu, właśnie dlatego, że jest naszpikowany masą przekleństw. Nie jest tak jak w zagranicznych, że pewnych przekleństw w ogóle nie zauważam, tutaj wszystkie, niestety, dokładnie rozumiem. Same głosy tych panów nie są jakoś specjalnie wyjątkowe. W sumie to jest takie rapowanie po przez sam krzyk. Lubię taki typ rapu, ale tylko u niektórych raperów. U tych, których głos znam na pamięć i wiem na co ich stać. Tekst nie jest też jakiś dobitny, nie porusza żadnych problemów, których nikt inny nie poruszy. Daję Shit.

Mino ft. Zico - Okey Dokey
https://www.youtu...FsS59DkFhc
Edytowane przez Prefix użytkownikaBumSzakalaka dnia 30.04.2016 13:31

03.01.2019 r. -

BumSzakalaka

I w te kąty je upycham.

XOXO ~ Erynia.
Wielkie serducho Love

Łooo Matyldo... xD Normalnie nie mogę słuchać ludzi skośnookich przez och pląsanie. Chyba już wiem czym są 'kocie ruchy', o których wspominał Basti w poprzednim utworze ;p W ogóle tego nie rozumiem, tak jakby chcieć jak najszybciej zjeść makaron, zakrztusić się można. Szybko, jak dla mnie niewyraźnie, i sam teledysk taki bez wyrazu, że z pewnością utwór mnie nie przekonuje. Może i na końcu w coś się "wczułem", ale na pewno w nie przekaz tej piosenki, więc smuteg, bo tylko SHIT tym razem.

Niech będzie

Horytnica - Mój Hymn

https://www.youtu...PGpllZk4_w
Edytowane przez Prefix użytkownikabatalion_88 dnia 30.04.2016 13:38

Słodki ten dzieciaczek w wannie. Ale nie podoba mi się to, że mamusia musiała go uczyć "wierszyka" na pamięć, żeby się tym w Internecie pochwalić. Teraz tekst z sensem, bo o ojczyźnie, jednakże nadal nie odpowiada mi głos. Lubię te wyjątkowe, a ten nie tyle, że nie jest wyjątkowy, to jeszcze mnie denerwuje. Jakoś do mnie ten pan nie przemawia, natomiast teledysk jest w porządku, tematyczny i różnorodny. Widzę, że robiony amatorsko, ale nie szkodzi. Ważne, że pasuje. Daję HIT.

To teraz skośnooki śpiewający po angielsku. B)

Eric Nam - Eyes, Nose, Lips (eng. cover)
https://www.youtu...jP8m3iGeMo
Od razu mówię, że jest to coś spokojnego.
Edytowane przez Prefix użytkownikaBumSzakalaka dnia 30.04.2016 13:49

03.01.2019 r. -

BumSzakalaka

I w te kąty je upycham.

XOXO ~ Erynia.
Wielkie serducho Love

Teledysk już na samym początku mi się spodobał, bo bardzo lubię koty xD To na pewno dla mnie jest nieporównywalnie lepsze z tamtymi szybkimi pląsami. Duży plus za to, że tekst jest po angielsku (co jeszcze toleruję ; ), i ten spokój, którego w poprzednim utworze tak mi brakowało. Nie jestem wielkim miłośnikiem muzy, ale zdecydowanie bardziej przemawiają do mnie właśnie spokojniejsze i bardziej "ludzkie" dla ucha utwory, bez zbędnych pisków i podskoków. Dlatego bez żadnych wątpliwości daję HIT.

To może coś z lokalnego patriotyzmu ; )

Wschodnia Strona - Witamy w naszym mieście !

https://www.youtu...tsvJYxS5jE
Edytowane przez Prefix użytkownikabatalion_88 dnia 30.04.2016 15:25

Ojej, jak ja nie lubię polskiego, ulicznego rapu. Kiedyś tego słuchałam, ale później obiecałam sobie, że ograniczę przeklinanie, dlatego przestałam. I teraz ciężko mi do tego wracać. Widzę, że utwór o moim kochanym Lublinie (akurat wczoraj w nim byłam). Eyebrows Ale w każdym razie, jest to kolejna piosenka z bezsensownym tekstem. Napisana po to, żeby była - tak mi się przynajmniej wydaje. Teledysk, no jak typowy koreański teledysk, ma pokazywać artystę, jak śpiewa/rapuje. Daję shit, z bólem serca, ponieważ przypomniały mi się czasy, kiedy takowego rapu słuchałam.

Ode mnie czarnoskóry wokalista: Jason Derulo - Get Ugly
https://www.youtu...2lgnitdPdc
Piosenka jest jednocześnie hymnem Ugly Teamu, do którego należę. :D
Edytowane przez Prefix użytkownikaBumSzakalaka dnia 30.04.2016 15:52

03.01.2019 r. -

BumSzakalaka