Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Darkhope |
Dodany dnia 30.04.2016 15:56
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 70 Dom: SlytherinPunkty: 130 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 29.03.16 |
Nie lubię takiego rodzaju muzyki. Podkład muzyczny to dno, ale idiotyczny tekst bije wszystko na głowę. No ale tak to jest, jak się nie ma talentu. Pisze się bzdury o obcisłych jeansach i byciu za seksownym. Teledysk też po najmniejszej linii oporu zrobiony. Taka zbieranina czarnych ubranych na wszystkie kolory tęczy, skacząca czy tam tańcząca. Zdecydowanie mnie nie porywa i nie zachęca do dalszego słuchania. Robiona chyba wg zasady "Gawiedź ciemna i kupuje no to trzeba robić". Syf jakich wiele, dlatego SHIT. Amy Winehouse - Back To Black https://www.youtu...JAfLE39ZZ8 Edytowane przez Darkhope dnia 30.04.2016 16:05
Welcome in My Private Hell! ![]() Największy Człowiek Sku Świata. Hejter dzieciaczków na forach. Fanka Hannibala Lectera. Za dużo piszę o Amarenie. Grywam w pokera. Oglądam za dużo seriali. Poczucie humoru, które ogarniają i tolerują nieliczni. Just call me Dark. ![]() "I love that woman. I love her more than sharks love blood." ![]() ![]() Jak pić to tylko z nim - Kwachu <3 ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 30.04.2016 16:04
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Niestety, ale po raz kolejny natrafiam na kompletnie nie moje klimaty i gust. Słyszałem ten utwór bodajże dwukrotnie, i za każdym razem myślałem tylko o tym kiedy się skończy. Może i ładnie śpiewa, teledysk też bez większych zarzutów, ale całość ogólnie nie powala na przysłowiowe kolana. Wolę zdecydowanie inną muzyką. Ta niestety czy stety ani mnie grzeje ani ziębi, jest mi po prostu obojętna, jak i jej "przekaz". Nie będzie to jednak shit, więc pozostaje HIT (szkoda, że nie ma jakiejś 3 możliwości wyboru ) Dam może Evtisa, bo jeszcze go tu nie zamieszczałem: Evtis - Tolerancja https://www.youtu...rlcYAjY664 Edytowane przez batalion_88 dnia 30.04.2016 16:11
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 30.04.2016 16:17
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Znowu amatorski teledysk, tym razem mi się nie podoba. To takie puszczenie po kolei zdjęć. Tekst też mi nie odpowiada, całkowicie się z nim nie zgadzam. Nie jest zgodny z moimi poglądami. Niby tytuł "Tolerancja", ale nie jest to definicja powszechnie znana, dlatego tutaj jest plus za wprowadzenie czegoś nowego mimo, iż się z tym nie zgadzam. Chyba nie mam co liczyć w Polsce na wyjątkowe głosy raperów, dlatego właśnie przerzuciłam się na zagraniczny ;D Ale daję HIT, bo w sumie to da się to znieść. twenty one pilots - Stressed Out https://www.youtu...XRviuL6vMY Już o tym utworze wspominałam, ale jeszcze nie podawałam do oceny. Edytowane przez BumSzakalaka dnia 30.04.2016 16:26
03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 30.04.2016 16:27
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Nie będzie żadnego zaskoczenia jak napiszę, że pierwszy raz tego słucham (i oglądam teledysk przy okazji). Jestem skażony polskim rapem NR, więc siła rzeczy tego typu kawałki do mnie w żaden sposób jakoś mocniej przemówić nie mogą. Te ich "rowerki" w teledysku fajnie mnie rozbawiły, bo też lat temu x chciałem na podobnych śmigać po ulicach Suma summarum, to nie jest "mój świat", ale w tej zabawie na bank nie znajdę coś pokrewnego memu gustowi, ale da się słuchać, i utworek ma w sobie jednak 'to coś', więc niechaj będzie HIT polskie RAC NR z lat 'zamierzchłych' - jedno z pierwszych jakie poznałem zdjęcia z teledysku podchodzą z filmu Romper stomper min. Legion - Młodość https://www.youtu...6qBs53p4x4 Edytowane przez batalion_88 dnia 30.04.2016 16:35
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 30.04.2016 17:56
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Początek iście rockowy. Gitary i perkusja. Za dużo gitar, przez to jest straszny szum i wszystkie walnięcia są na raz. Ogólnie nawet dobre, jeśli chodzi o lirykę. Natomiast głos... jest taki dławiący się. Jakby chciał śpiewać, a nie mógł. Ale w sumie to dobre dźwięki na stare czasy. Jeżeli chodzi o teledysk, to za dużo w nim kiboli. Nie rozumiem jak można wiązać młodość i patriotyzm z kibolami, którzy to leją się za Polskę. Rzecz jasna, niepotrzebnie. ;d Jeszcze raz, za dużo gitar! Daję shit ;| Taylor Swift - New Romantics https://www.youtu...yK7YuwUWsU Edytowane przez BumSzakalaka dnia 30.04.2016 18:02
03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
EmilyWright |
Dodany dnia 30.04.2016 18:14
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1126 Dom: RavenclawPunkty: 11036 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 18.12.14 |
Nie byłam, nie jestem i pewnie już nie zostanę wielką fanką Taylor, ale lubię czasem posłuchać jej piosenek i osobiście moje serce podbiło "Bad Blood". <3 A to... średnio mi się podoba. Zwrotka to nawet nie za bardzo śpiewanie, jest bardziej mówiona. Refren już bardziej mi pasuje, zdecydowanie, ale też nie wydaje mi się jakiś wybitny, a potem pośród do mówienia. Także piosenka kompletnie nie w moim guście i klimatach, ale mimo wszystko sądzę, że na shit nie zasługuje. No chyba ze zwrotka. Najchętniej powstrzymałabym się od oceny i zawisła pomiędzy, ale niech będzie hit, tylko taki chwiejny. ;p Brnąć w ATC czy nie brnąć... Brnąć ;p https://youtu.be/... Edytowane przez EmilyWright dnia 30.04.2016 18:35
![]() |
|
|
|
TenKtoregoNickuPisacNieMozna |
Dodany dnia 30.04.2016 19:52
|
![]() Postów: 154 Dom: HufflepuffPunkty: 4141 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 04.05.11 |
Hmm. Słyszałem dwa covery w ich wykonaniu. Bodajże Uptown Funk i Shake It Off. O ile pierwszy był w porządku, o tyle drugi nie podobał mi się w ogóle. Może przez to, że za samą panną Swift nie przepadam. Nie wiem. Zespół ten robi chyba swoistą furorę w innych krajach, mają bodajże trasę koncertową po Europie, ale mnie osobiście sie nie podobają. Niby wokalistka ma fajny wokal, ale z drugiej strony wydaje się być tak powtarzalny, że wręcz nudny. Nie mają też jakos specjalnie oryginalnego stylu. Żadna z ich autorskich piosenek nie urzekła mnie. Dla mnie Shit, wylansowany chyba przez YouTube. Ale mogę sie mylić. Ode mnie Bryan Adams - You Belong To Me "Nie ma nic bardziej złudnego niż zdjęcie: zdaje nam się, że na zawsze utrwalamy jakiś szczęśliwy moment, podczas gdy stwarzamy tylko powód do tęsknoty. Naciskamy migawkę i hop, po sekundzie ta chwila znika."
Kiedy najbliższa Ci kiedyś osoba staje się obcą, to chyba jedna z najokrutniejszych kar od życia. |
|
|
|
Darkhope |
Dodany dnia 30.04.2016 21:39
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 70 Dom: SlytherinPunkty: 130 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 29.03.16 |
Oooo w końcu coś co wpada w moje ucho i zachęca do ponownego wysłuchania. Piosenka krótka ale melodyjna. Tekst nie jest obfity, powtarza się w nim kilka tych samych zdań, ale nie są one jakieś beznadziejne i kompletnie pozbawione sensu. Teledysk bardzo minimalistyczny, wokalista z gitarą - właśnie brzmienie tej gitary mnie ujęło - jakaś zgrabna tancereczka. Lubię takie lekkie piosenki, humor sam się poprawia słuchając ich dlatego daję HIT A teraz macie coś co pozwala na konkretny reset mózgu ---> https://www.youtu...H5ay10RTGY Edytowane przez Darkhope dnia 30.04.2016 21:48
Welcome in My Private Hell! ![]() Największy Człowiek Sku Świata. Hejter dzieciaczków na forach. Fanka Hannibala Lectera. Za dużo piszę o Amarenie. Grywam w pokera. Oglądam za dużo seriali. Poczucie humoru, które ogarniają i tolerują nieliczni. Just call me Dark. ![]() "I love that woman. I love her more than sharks love blood." ![]() ![]() Jak pić to tylko z nim - Kwachu <3 ![]() |
|
|
|
tomparker |
Dodany dnia 01.05.2016 01:12
|
![]() Postów: 128 Dom: RavenclawPunkty: 1142 Ranga: Prefekt Naczelny Ravenclawu Data rejestracji: 07.09.14 |
Cóż, tu chyba nie ma się nad czym zastanawiać. Zdecydowanie SHIT. Trudno po prawdzie nazwać to muzyką czy w ogóle jakąkolwiek twórczością... Czego to ludzie nie wymyślą, żeby zaistnieć w internecie. Nuta może i wpada w ucho(niestety ciągle sobie ten piękny kawałek nucę), ale wielkim hitem nie jest i nie będzie. A teraz coś ode mnie ---> https://www.youtu...aE_1rGgHP0 "A może w Ravenclawie zamieszkać wam wypadnie.
Tam płonie lampa wiedzy, tam mędrcem będziesz snadnie." |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 01.05.2016 08:39
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Haha, nie no uśmiałam się Nie znam tego serialu/filmu ale powaga tych postaci w połączeniu z dobrą (czasem złą) muzyką jest niezła mieszanką. Jakoś nigdy nie miałam okazji oglądać crack'sów (tak to się odmienia? ) Podobała mi się, naprawdę więc co tu innego dać jak nie HIT?Nie wiem co mogłabym tu jeszcze napisać, dzięki temu video chyba oglądane jeden odcinek z... Shadowhunters? Nie pamietam nazwy. W każdym bądź razie dziekuje za dawkę śmiechu z samego rana! A ode mnie taki trochę smęt ale daje radę. https://m.youtube...p7NtW_hKJI Edytowane przez kospirre dnia 01.05.2016 09:00
Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 01.05.2016 10:11
|
Stara i dobrze znana mi piosenka. Najczęściej słyszałam ją w radiu. Znam ją na pamięć, ponieważ bardzo mi się spodobała. Z początku jak zobaczyłam, że utwór jest od Coldplay'ów to pomyślałam od razy "Ech, nie, to nie moje klimaty". A tu proszę, coś co jest mi bliskie i znane. Myślę, że nie ma co debatować, daję HIT z automatu. Nawet teledysk mi się spodobał, chociaż w tym linku go nie było. Ode mnie znowu Koreańczycy oraz kolejne utrudnienie: Bangtan Boys - I need you https://www.youtu...MdTd9e-LEI Przypomniała mi się, bo właśnie wybił jej rok 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 01.05.2016 10:37
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Tak za zwyczaj to nie przepadam za muzyką koreańską, ale to mi się na prawdę podoba. Nie pisków i wrzasków, ale muzyka nie jest też, aż tak spokojna. Czyli to co lubię. Sam teledysk: BOMBA ATOMOWA. Piosenka nie z tej ziemi, bo z kosmosu! Teraz co słucham koreańczyków tym bardziej mi się podobają. Co prawda w ogól nie znam się na języku koreańczyków i tak nie muszę znać języka, by lubić, co? Słuchając to tak sobie myślałam: o czym on/oni śpiewają? Na teledysku widać było, że są pociągi i coś tam jeszcze, więc nic z tego nie wywnioskowałam. To jest mega, mega HIT! Ruda tańczy jak szalona - Czadoman Edytowane przez Hermionka78 dnia 01.05.2016 10:42
|
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 01.05.2016 10:40
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
O nie, nie, nie! Nie toleruję tego typu muzyki, jakiekolwiek DiscoPolo mnie odraża, że gdy tylko sąsiedzi puszczają na fulla w ogrodzie to uciekam do piwnicy (której nie mam) Nie mogłam przecierpieć nawet dwóch minut tego utworu, nie widzę w tekście w takowych piosenkach żadnego sensu i głębszego przekazu. Jedyne co z tego rozumiem to jakieś bezsensowne bełkotanie którego głównym tematem są "piękne dziewczyny"... Nie, to zdecydowanie nie moje klimaty.. Jak bardzo jestem tolerancyjna w guście muzycznym to tutaj po prostu wymiękam. Zdecydowanie wielki SHIT A ode mnie klasyk: https://m.youtube...X7jEHy6v-4 Edytowane przez kospirre dnia 01.05.2016 10:50
Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 01.05.2016 10:52
|
Teraz to na prawdę nie moje klimaty. Facet śpiewa jak przez nos, masakra. Strasznie się drze, a później znowu, jakby miał katar, jak Only no niee. ;c I jeszcze te gitary, które są całkowicie nie w moim guście. Trzy razy NIE. Nienawidzę takich piosenek, po prostu drażnią moje uszy, jak disco polo. I jeszcze ta grafika, która zwiastuje coś spokojnego, przekierowuje nawet na smuty. A tu proszę taka - dla mnie i moich uszu - niemiła niespodzianka. Przesłuchałam całą, w nadziei, że to tylko taki początek. Daję SHIT ;| Ode mnie coś kolorowego Fleur East - Sax https://www.youtu...JZ4pnNtyxQ Edytowane przez BumSzakalaka dnia 01.05.2016 10:58
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 01.05.2016 11:25
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
O, nie! Nie lubię takich piosenek, a wręcz nienawidzę! To nie w moim stylu! Fakt lubië angielskie piosenki, ale to już przesada. Nie lubię tylu różu na ektanie. Piosenka jak dla mnie za dziewczęca jak na mój gust. Na pewno są ludzie, którym się to podoba, no ale sorry nie wszystko pasuje wszystkim. Ja tam nie rozumiem jak to komuś może się podobać... Ja tam słucham popu i electropopu. Inne gatunki to już u mnie przeszłość i przyszłość. Miłe to dla mojego ucha nie jest, niestety. Lubię kolory, ale ta ilość barw jedt za duża. Nie znam w ogóle wokalistki. Oceniam na SHIT Ona czuje we mnie piniądz - Łobuzy Edytowane przez Hermionka78 dnia 01.05.2016 11:37
|
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 01.05.2016 12:26
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Hermionka, następnym razem wrzuć link ;p. W każdym razie, nie do końca wiem, co napisać. To disco polo, więc ogólnie, z całym szacunkiem dla wszystkich lubiących taką muzykę, dla mnie nie da się tego słuchać. Ten numer, to się chyba nawet na wesele nie nadaje, bo jest jakiś taki wulgarny. Teledysk też typowo pod ten gatunek, gołe laski myją auto i te sprawy. Disco polo nie jest generalnie jakieś lotne, no ale są utwory, które zna każdy Polak i jeszcze da się to zdzierżyć na jakiejś imprezie. Ten kawałek to zwyczajny SHIT i nawet gdybym chciała, to nie mogę napisać nic innego. Mick Jagger ft. Lenny Kravitz - God gave me everything ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 01.05.2016 12:30
|
3 razy tak! Uwielbiam takie utwory, ponadczasowe i z fantastycznym wokalem oraz akustyką! Jak słucham tego typu piosenek od razu czuję, że mogłabym słuchać tego na okrągło. Lubię czasem posłuchać starych utworów, które mimo upływu czasu zasługują na miano legendy. Nie ma co tutaj porównywać "tamtej" muzyki do tej dzisiejszej, dwa odmienne światy. No i chyba wiadomo który lepszy ;> Ale powracając do utworu, całość zapowiada się miodzio, więc co tu innego dać jak nie wielki HIT z plusem? A ode mnie LinkinPark (znowu rock )https://m.youtube...2H4l9RpkwM Edytowane przez kospirre dnia 01.05.2016 12:38
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 01.05.2016 17:58
|
Początek zapowiadał się spokojnie i do końca tak było. Linkin Park to jedyny zespół, którego rock potrafię przecierpieć, a niektóre nawet wpadają mi w ucho mimo, iż nie przepadam za tym gatunkiem muzycznym. Jak już pisałam, nie jest to z serii "Wydrzyj mordeczkę", tylko coś, powiedziałabym, lekkiego, jak na możliwości Linkin Park. Chociaż troszeczkę końcówka rzuciła się w ucho, ale nie dziwię się, bo gdyby nie było krzyku, to nie byłaby to piosenka Linkin Park. Wokalista ma cudny głos i doskonale wie jak go wykorzystać. Daję bezwarunkowy HIT. Daję Panic! At The Disco - This Is Gospel https://www.youtu...GE381tbQa8 Dlatego, że przemówił do mnie teledysk. Edytowane przez BumSzakalaka dnia 01.05.2016 18:03
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 01.05.2016 18:04
|
Hm... Trudno powiedzieć. Gdy utwór się zaczynał pomyslałam sobie "Szykuje się coś dobrego" ale wszystko zepsuło, to czego nie znoszę w żadnym utworze. Mianowicie mniej więcej w drugiej minucie, facet z świetnym wokalem zaczyna wyć "Ooo-oo" nigdy nie zrozumiem po co oni tak wyją... Ktoś mi powie? Czasem to jakoś zniosę, jak chłopak będzie śpiewał to dwa, trzy razy lub przy refrenie ale tutaj po drugiej minucie wydaje mi się, że ciagle śpiewa tylko o tym. However! Piosenka jest warta uwagi, bo utwór nie jest zły. Mógłby poleciec gdzieś w tle w radiu czy telewizorze ale bez szału. Gdyby nie to skomlenie dałabym bezwarunkowy hit, ale jako, że nie znoszę czegoś takiego to... Zaraz. Czy ja marudzę? Bez przesady. Hit z minusem ![]() A ode mnie coś patriotycznego ![]() https://m.youtube...3AHWgaRyJw Edytowane przez kospirre dnia 01.05.2016 18:16
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 01.05.2016 18:20
|
Lubię głos Dawida Podsiadło, ale nie w tak spokojnych utworach. W jego wykonaniu to takie mruczenie (w szczególności refreny) i śpiewanie jak po pijaku. Chociaż nie, wujek Stasio lepiej daje jak się napije ;v Kompletne dno. Chciał dobrze, a wyszło jak wyszło. Natomiast tekst jest dobry, powiedziałabym nawet, że świetny. Ale zmieniłabym wokalistę, bo Dawidowi to w ogóle nie wyszło. I polecam Kamienie na Szaniec. Mimo, iż byłam tak bardzo leniwa, że nie przeczytałam lektury, to bardzo przyjemnie się ją omawiało na lekcji, nawet jeśli nie znałam treści. Ale koniec biadolenia, daję SHIT za wokal pana z Wąsikiem. Ode mnie coś co wyszło DOSŁOWNIE przed chwilą (a miało wyjść jutro, eghm...) BTS - Fire https://www.youtu...e=youtu.be 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff
Nie znam tego serialu/filmu ale powaga tych postaci w połączeniu z dobrą (czasem złą) muzyką jest niezła mieszanką. Jakoś nigdy nie miałam okazji oglądać crack'sów (tak to się odmienia?