Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Co zrobisz z tym, co Ci dam?
|
|
| Ilenia |
Dodany dnia 06.09.2008 12:29
|
![]() Postów: 154 Dom: Brak przydziału Punkty: 315 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.07.08 |
Biorę i oddaje kuzynowi D.C plakat Jonas Brothers C.R? |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 06.09.2008 12:51
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
Wyrzucam do kosza, bo nie mam już na ścianach miejsca a poza tym ich nie lubię. Daję ci gumę do żucia o smaku miętowym. |
|
|
|
| Gizmolina |
Dodany dnia 07.09.2008 17:26
|
![]() Postów: 181 Dom: Brak przydziału Punkty: 1629 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.02.08 |
Biorę, bo je uwieelbiam ![]() Daję ci muszlę... sedesową WWW.VERITASERUM.CBA.PL
|
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 07.09.2008 20:33
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Daję tacie by założyl w kiblu na działce,bo na niej mam zepsutą. ![]() D.C.kolczyli.C.R.? |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 08.09.2008 15:28
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
Jak ładne to je sobie zatrzymuję i noszę ^^ Daję ci kolorowy tusz do drukarki. |
|
|
|
| Verity |
Dodany dnia 08.09.2008 20:10
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 163 Dom: Brak przydziału Punkty: 415 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.04.08 |
Od razu drukuje herb Ravenclawu. Daję Ci czarny długopis. Chcecie wiedzieć kim jestem?? To proste. Jestem architektem: buduję solidne fundamenty i każdego roku, który spędzam w szkole, dodaję do nich kolejne piętra mądrości i wiedzy. ![]() Jestem rzeźbiarzem: kształtuję swoją moralność i filozofię życia, a moją glina są kanony dobra i zła. ![]() Jestem malarzem: wraz z każdą nową ideą, którą wyrażam, maluję tez nowy odcień w wielobarwnym świecie kolorów. ![]() Jestem naukowcem: każdego dnia zbieram nowe dane, dokonuję ważnych obserwacji i eksperymentów z nowymi pomysłami i ideami. ![]() Jestem astrologiem: czytam i analizuję linie życia każdej osoby, którą spotkam. ![]() Jestem astronautą: stale badam i poszerzam swoje horyzonty. ![]() Jestem lekarzem: leczę tych, którzy zwracają się do mnie po poradę, i niosę witalność tym. którzy są bez życia. ![]() Jestem prawnikiem: nie boję się stanąć wobec nieuniknionych, podstawowych praw dotyczących mknie i innych. ![]() Jestem policjantem: zawsze dbam o dobro innych i bronię pokoju. ![]() Jestem nauczycielem: swoim przykładem uczę determinacji, poświęcenia i ciężkiej pracy. ![]() Jestem matematykiem: upewniam się, czy problemy, które przezwyciężyłem, mają właściwe rozwiązanie. ![]() Jestem detektywem: szukam tajemnic życia. ![]() Jestem sędzią: oceniam innych tylko wtedy, gdy znam i rozumiem ich całą historię. ![]() Jestem bankierem: inni ludzie obdarzają mnie zaufaniem i tym co dla nich ważne, i nigdy nie tracą. ![]() Jestem hokeista: unikam tych co chcą mnie zablokować. ![]() Jestem maratończykiem: jestem pełen energii, zawsze idę do przodu i jestem gotowy na następne wyzwanie. ![]() Jestem akrobata: ostrożnie kroczę po krętych ścieżkach życia, lecz zawsze bezpiecznie docieram do celi. ![]() Jestem milionerem: posiadam mnóstwo miłości, szczerości i współczucia. Moim bogactwem jest wiedza, mądrość, doświadczenie i bezcenna intuicja. ![]() A NAJWAŻNIEJSZE - JESTEM SOBĄ!!!!!!!! |
|
|
|
| Graupka |
Dodany dnia 08.06.2009 16:45
|
![]() Postów: 12 Dom: Brak przydziału Punkty: 74 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 07.06.09 |
Sprawdzam czy pisze ![]() Daję Ci Rękę Glorii. mroczny, tajemniczy, nieprzystępny, inteligentny, cyniczny, wredny. : )
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 24.01.2010 20:15
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
Bawię się nią. ; d Daję ci Ice Tea brzoskwiniową z biedronki. ; d ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Krzysztof29 |
Dodany dnia 19.01.2012 21:59
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 17.01.12 |
Pije do dna DDDaje ci Piłkę do nogi "...Granger, odejmuję Gryffindorowi pięć punktów za chamskie wyrażanie się o naszej nowej dyrektor... Macmillan też pięć bo mi się sprzeciwiasz... Potter pięć bo cię nie lubię... Weasley, koszulka ci wyłazi za to też pięć punktów... "
|
|
|
|
zuza878 |
Dodany dnia 09.09.2012 09:02
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 87 Dom: RavenclawPunkty: 3642 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 12.06.10 |
Daję ją siostrzeńcowi ;d Daję Ci rybkę. "Wiedzę możemy zdobywać od innych, ale mądrości musimy nauczyć się sami." "A może w Ravenclawie, Zamieszkać wam wypadnie, Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie." |
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 30.09.2012 22:36
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 297 Dom: SlytherinPunkty: 2845 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 26.08.12 |
od razu kupuję dla niej duże akwarium i drugą rybkę dla towarzystwa ;D Daję Ci parę skarpet.(nowe) ;D |
|
|
|
yasmin46 |
Dodany dnia 01.10.2012 18:32
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 279 Dom: HufflepuffPunkty: 1362 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 25.08.10 |
wkładam do szuflady - przydadzą się na zimę :rol: Daję Ci świeczkę zapachową. |
|
|
|
Sann |
Dodany dnia 01.10.2012 20:45
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 843 Dom: RavenclawPunkty: 16701 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 12.11.10 |
Stawiam na półce, niech stoi, a co! ![]() Daję Ci kaktusa. British English & The Lord of the Rings - moje dwie największe miłości <3 "All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost. From the ashes fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king." ~ J.R.R. Tolkien "All we have to decide is what to do with the time that is given to us..." ![]() "Tłumaczenia są jak kobiety: te wierne nie są piękne, a te piękne nie są wierne." "Moja Mistrzyni Tłumaczeń" ~ Łoś :* "Moja Guru angielskiego" ~ Sef :* ![]() ![]() "Kasia została rozjechana walcem na drodze, czy jej rodzinie przysługuje roszczenie o naprawienie szkody?" - czyli jak wytłumaczyć laikowi, co to są kazusy. ~ Alette :* Do Heleny "Przebiegasz palcami po stronach, Co niosą oświaty kaganek. Spoczynek Ci obcy jest nocą, Twój wieczór to dla innych ranek. Boleśnie odrywasz głowę, Znad ksiąg w pozłacanych ramach. I wiesz, że jest jedna odpowiedz, Na wszystko co masz dziś w planach. I chociaż chcesz się zatrzymać, Nie możesz, gdy już go posiadasz, I chociaż stroisz nim głowę, Na nic nie odpowiadasz. Czy możesz być lepsza od innych? Jak dorównać ideałowi? Dlaczego nikt nie dostrzega, Tego rodzaju niedoli? Jak masz się czuć dumna, Gdy czujesz się gorsza lub inna. Jak dusza Twa dużo słabsza, Ma zostać ciągle niewinna? Czy można Ci wybaczyć Że kochasz to co nie Twoje? Choć masz ogromną urodę Nie nią chcesz czynić podboje. Słabość do przedmiotów, Tak dobrze wszystkim jest znana. Lecz ciągle nosi piętno, Dla wielu jest zakazana. Porzuć więc swoje marzenia, Gdy jeszcze nie jest za późno. Kochaj to co masz od losu, Nikt nie dał Ci nic na próżno." ~ Anciol z dedykacją dla mnie <3 ![]() |
|
|
|
zuza878 |
Dodany dnia 01.10.2012 22:04
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 87 Dom: RavenclawPunkty: 3642 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 12.06.10 |
stawiam na parapecie ;d daję Ci kakao "Wiedzę możemy zdobywać od innych, ale mądrości musimy nauczyć się sami." "A może w Ravenclawie, Zamieszkać wam wypadnie, Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie." |
|
|
|
Sann |
Dodany dnia 01.10.2012 22:36
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 843 Dom: RavenclawPunkty: 16701 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 12.11.10 |
Dolewam mleka i wypijam! <3 Daję Ci misia pluszowego. British English & The Lord of the Rings - moje dwie największe miłości <3 "All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost. From the ashes fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king." ~ J.R.R. Tolkien "All we have to decide is what to do with the time that is given to us..." ![]() "Tłumaczenia są jak kobiety: te wierne nie są piękne, a te piękne nie są wierne." "Moja Mistrzyni Tłumaczeń" ~ Łoś :* "Moja Guru angielskiego" ~ Sef :* ![]() ![]() "Kasia została rozjechana walcem na drodze, czy jej rodzinie przysługuje roszczenie o naprawienie szkody?" - czyli jak wytłumaczyć laikowi, co to są kazusy. ~ Alette :* Do Heleny "Przebiegasz palcami po stronach, Co niosą oświaty kaganek. Spoczynek Ci obcy jest nocą, Twój wieczór to dla innych ranek. Boleśnie odrywasz głowę, Znad ksiąg w pozłacanych ramach. I wiesz, że jest jedna odpowiedz, Na wszystko co masz dziś w planach. I chociaż chcesz się zatrzymać, Nie możesz, gdy już go posiadasz, I chociaż stroisz nim głowę, Na nic nie odpowiadasz. Czy możesz być lepsza od innych? Jak dorównać ideałowi? Dlaczego nikt nie dostrzega, Tego rodzaju niedoli? Jak masz się czuć dumna, Gdy czujesz się gorsza lub inna. Jak dusza Twa dużo słabsza, Ma zostać ciągle niewinna? Czy można Ci wybaczyć Że kochasz to co nie Twoje? Choć masz ogromną urodę Nie nią chcesz czynić podboje. Słabość do przedmiotów, Tak dobrze wszystkim jest znana. Lecz ciągle nosi piętno, Dla wielu jest zakazana. Porzuć więc swoje marzenia, Gdy jeszcze nie jest za późno. Kochaj to co masz od losu, Nikt nie dał Ci nic na próżno." ~ Anciol z dedykacją dla mnie <3 ![]() |
|
|
|
yasmin46 |
Dodany dnia 02.10.2012 17:14
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 279 Dom: HufflepuffPunkty: 1362 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 25.08.10 |
stawiam gdzieś na półce ![]() daję Ci gitarę elektryczną. |
|
|
|
zuza878 |
Dodany dnia 02.10.2012 19:55
|
idę do jakiegoś znajomego, żeby mi zagrał <3 daję Ci lakier do paznokci "Wiedzę możemy zdobywać od innych, ale mądrości musimy nauczyć się sami." "A może w Ravenclawie, Zamieszkać wam wypadnie, Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie." |
|
|
|
Sunny |
Dodany dnia 02.10.2012 20:56
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 13 Dom: SlytherinPunkty: 1250 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 07.07.12 |
maluje maluje i maluje cały dzien ![]() daje Ci.. parasol ? |
|
|
|
yasmin46 |
Dodany dnia 03.10.2012 18:12
|
poczekam aż będzie padać, a potem wyjdę by się nim pochwalić ![]() daję Ci lupę. |
|
|
|
Sann |
Dodany dnia 03.10.2012 20:35
|
Biorę i idę szukać mrówek ![]() Daję Ci olejek zapachowy. British English & The Lord of the Rings - moje dwie największe miłości <3 "All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost. From the ashes fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king." ~ J.R.R. Tolkien "All we have to decide is what to do with the time that is given to us..." ![]() "Tłumaczenia są jak kobiety: te wierne nie są piękne, a te piękne nie są wierne." "Moja Mistrzyni Tłumaczeń" ~ Łoś :* "Moja Guru angielskiego" ~ Sef :* ![]() ![]() "Kasia została rozjechana walcem na drodze, czy jej rodzinie przysługuje roszczenie o naprawienie szkody?" - czyli jak wytłumaczyć laikowi, co to są kazusy. ~ Alette :* Do Heleny "Przebiegasz palcami po stronach, Co niosą oświaty kaganek. Spoczynek Ci obcy jest nocą, Twój wieczór to dla innych ranek. Boleśnie odrywasz głowę, Znad ksiąg w pozłacanych ramach. I wiesz, że jest jedna odpowiedz, Na wszystko co masz dziś w planach. I chociaż chcesz się zatrzymać, Nie możesz, gdy już go posiadasz, I chociaż stroisz nim głowę, Na nic nie odpowiadasz. Czy możesz być lepsza od innych? Jak dorównać ideałowi? Dlaczego nikt nie dostrzega, Tego rodzaju niedoli? Jak masz się czuć dumna, Gdy czujesz się gorsza lub inna. Jak dusza Twa dużo słabsza, Ma zostać ciągle niewinna? Czy można Ci wybaczyć Że kochasz to co nie Twoje? Choć masz ogromną urodę Nie nią chcesz czynić podboje. Słabość do przedmiotów, Tak dobrze wszystkim jest znana. Lecz ciągle nosi piętno, Dla wielu jest zakazana. Porzuć więc swoje marzenia, Gdy jeszcze nie jest za późno. Kochaj to co masz od losu, Nikt nie dał Ci nic na próżno." ~ Anciol z dedykacją dla mnie <3 ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff

Slytherin

Ravenclaw